Kezdőoldal Ágak Gondolkozz fejlesztésben! Ezt üzenték a Czentlaki-ág idei első Kulcsember-képzőjén

Gondolkozz fejlesztésben! Ezt üzenték a Czentlaki-ág idei első Kulcsember-képzőjén


Az évek óta tartó fejlődés/fejlesztés folytatása érdekében 2020. január 19-én Kulcsember-képzésre hívta elkötelezett munkatársait a Czentlaki-ág vezetése. A rendezvénynek a szigetszentmiklósi Gastland M0 Hotel Étterem és Konferenciaközpont adott otthont. A teltházas rendezvényen 90 fő figyelte az előadókat.

Az új kulcsember-jelöltek

Krizsán László, Arany HV is tartott előadást


Ágvezetői koordinálással
Czentlaki Beatrix ágvezető koordinálta a napot. Bevezetőjében köszöntötte a résztvevőket, majd jövőbe mutató gondolatokkal nyitotta a napot.

Czentlaki Beatrix, a nap háziasszonya

A zületésnapos ágvezető-hálózatigazgató (Czentlaki Zoltán) összefoglalója

Háló-Vincze Ildikó a kulcsember ismérveiről beszélt

Surányi Ágnes a 200 pontot tette egyszerűvé


Kórusos köszöntés
Meglepetés produkcióval folytatódott a nap, mivel Czentlaki Zoltán ágvezetőnek éppen január 19-én van a születésnapja és szülinapos dallal köszöntötte őt a frissen alakult kórus: Szentpáli Elena, Krajcsó Erika, Háló Vincze Ildikó és Bohus Greksza Viktória.

S hogy miből állta a program tartalmi része? Íme, az előadók, a témák, aminek mentén közelebb kerültek a résztvevők a „kulcsemberséghez”.

  • Először a kulcsember ismérveiről Háló-Vincze Ildikó hálózatvezető tartott tájékoztatót.
  • Majd a „Motiváció-inspiráció-célok” blokkban Krizsán László Arany HV mutatta be azt, hogyan hozzuk ki magunkból a bennünk rejlő lehetőségeket.
  • Szünet után Tóth Zsizsi Gyémánt HV ismertette, hogy mire figyeljünk az új munkatársak elindításánál.
  • Surányi Ágnes Arany HV szerint „legyen szokás az üzleti 200 PÉ”. Előadásában be is mutatta, hogyan és miért érdemes szokássá tenni a boltcsere programot.
  • A tervezés fontosságáról beszélt Szentpáli Elena Hálózatvezető. („Ha nem tervezel, sodródsz…”)
  • Nagy sikert aratott Szilágyi Márta friss Ezüst HV előadása, aki elmondta, hogy a döntéshozataltól elindulva hogyan fejlődött 6 hónap alatt 4000-ről 24.000 pontra.

Szentpáli Elena a tervezésről szólt

Szilágyi Márti Ezüst HV a pódiumon

Tóth Zsizsi Gyémánt HV, ágvezető


Hova vezet, ha így csinálod?
Czentlaki Zoltán ágvezető összefoglalva a napot arról beszélt, hogy miért is érdemes alkalmazni az eddig hallottakat. Hova vezet a tanultak alkalmazása a személyiségfejlődésben, az emberi kapcsolatokban, az anyagi biztonságban?

Fejlődni akarnak
Sok érdeklődő tekintet forrt össze az előadókéval, hisz akik eljöttek a rendezvényre, azok az idei tervükben a saját és csapatuk fejlődését tették fókuszba.

Hálásak a tanításért
A nap lezárásaként Czentlaki Beatrix meginterjúvolta az új munkatársakat, akik még nem vettek részt Kulcsember-képzésen. Több mint 30 ember, akik lelkesen, célratörően, motiváltan nyilatkoztak arról, hogy mennyire hálásak maguknak és szponzoraiknak, hogy a mai napon eljöttek és tanulásra adták fejüket.

Nekik szólt
Nekünk, vezetőknek és szponzoroknak pedig elégedettséget adott az ő véleményük, hisz legfőképpen ez a nap nekik szólt, akik új lehetőségként tekintenek a csapat ösztönző és tanító programjaira és a Biocom Életmódprogramra.

 

Ezeket olvastad már?