Kezdőoldal Ágak Egy rendezvényen látta meg az életútját Balázs-Kercsó Levente, aki HV lett a Czentlaki-Zsizsi-ágon

Egy rendezvényen látta meg az életútját Balázs-Kercsó Levente, aki HV lett a Czentlaki-Zsizsi-ágon

Óriási váltás a három műszak után: vezetőképzőn Visegrádon

Balázs-Kercsó Levente Erdélyországban született, Gyergyószentmiklóson. 1990-ben 15 éves korában költözött át a családja Magyarországra, egy határ melletti kis faluba, ahol újrakezdték az életüket… Mindig is foglalkoztatta a gondolat, hogy másoknak miért adatik meg az, hogy jobb körülmények közt élhet, és vajon ő miért nem tud? 33 éves korában, 2008-ban jött az első áttörés – most pedig a második, az igazi! Ma már a Czentlaki-Zsizsi-ág hálózatvezetőjeként biztat mindenkit arra, hogy bármilyen nehézséget is rak eléjük az élet, az álmaikat, céljaikat soha ne adják fel!

Kalcium, majd tisztított víz
Munkahelyi baleset következtében megrepedt a bordám, és erre kaptam egy kedves ismerősömtől Corall Calciumot, amitől sokat segített szerintem. Majd bemutatott több fantasztikus készítményt is az Ökonet termékpalettájáról. Engem legfőképpen a víztisztítóval győzött meg, amikor ellátogattam Miskolcra és saját szememmel láttam azt, hogy ez a tiszta víz valóban abból a fordított ozmózissal (RO) működő víztisztítóból ered.

Döntöttem, de az élethelyzet akkor nem engedte
Másnap részt vettem egy rendezvényen, és hirtelen kitárult a világ előttem, onnantól kezdve tudtam és láttam az életutamat. Rögtön bele is vágtam az üzleti életbe, elkezdtem tanulni, fejlődni. Az akkori élethelyzetemben nem tudtam előre haladni, mert az akkori feleségemnek nem tetszett az egész, ezért feladni kényszerültem az üzletet. Mivel megszerettem az egészséges életmódot, sokat olvastam, tanultam erről továbbra is.

Kudarc, majd visszatérés a gyökerekhez
Közben 2017-ben elvesztettem a feleségem. Utána belevágtam máig nagyon jó ismerősöm bíztatására egy másik MLM-vállalkozásba, mindeközben újabb házasságot kötöttem, jelenlegi feleségemmel Balázs-Kercsó Edittel, akivel közösen megvásároltunk egy szép nagy családi házat Bácsborsódon. Csináltuk azt a vállalkozást, de sikertelenül. Mivel nagy csalódás ért, úgy döntöttem, nem csinálom tovább, hanem visszatérek a gyökereimhez, ahol tanultam az egész MLM-rendszert, így fókuszáltam a Biocom életmódprogramra.

Versenygyőzelemmel kezdtünk Surányi Ági segítségével
Nekem közben volt egy aktív regisztrációm a Biocomnál, és utána jártam, hová is tartozom, ki lehet az a vezető, akitől tanulhatnám az üzletet? Így jutottunk el Surányi Ágnes Arany Hálózatvezetőnkhöz, aki fantasztikus személyiség, és igazi vezető! Első beszélgetésünk alkalmával – 2020. április 20-án – jeleztem, hogy dolgozni szeretnénk. Éppen jókor jött számunkra az időpont, mivel májusban elkezdődött a nyári hálózatépítő verseny, így már vállalkozóként indultam el, amit Ági segítségével közösen megnyertünk. Így a lajosmizsei Új Tanyacsárdában fantasztikus ünnepségen vehettünk részt, mely meghatározó és felejthetetlen élmény volt számunkra.

Egy kellemes pillanat a sok közül

Folyamatos építkeztünk, fejlődtünk
Közben minden képzésen részt vettünk, és fejlődtünk a Czentlaki-Zsizsi-ágban, ahol barátságok szövődtek, és ezek máig is tartanak, és egyre szorosabbá váltak. Ezután voltak kisebb hullámvölgyek, de természetesen folyamatosan építgettük a vásárlói közösségünket. A hároméves kislányunk, Dórika is előszeretettel és büszkén mutatja, hogy mik is a kedvencei a Biocom termékpalettáról…

Kedvenc a kézben…

Lezárult az alkalmazotti lét
Ez év augusztus 10-én megszületett közös döntésünk, hogy feladom az alkalmazotti jogviszonyomat, ami 27 év fizikai munkát jelentett. Kezdetben szarvasmarha tenyésztésben, majd 7 évig sertéstelepen dolgoztam állatgondozóként. Utána 3 évig dolgoztam egy húsfeldolgozó üzemben, ahol kezdetben pácoló, utána nagyrészt töltőgépkezelő voltam. Mivel ezen a területen három műszakban kellett dolgoznom, kezdett sok lenni számomra a feladat, amit a hálózatépítést jelentett. Ezért úgy gondoltam, hogy munkahelyet váltok, gondolván, hogy itt több időm lesz az üzletre. Tévedtem, mivel vidékre kellett menni dolgozni, napi 100 km megtétele oda-vissza sok időt emésztett fel, két hónap munkaviszony után döntöttünk úgy, hogy itt számomra lezárul az alkalmazotti életem.

Az eredmény: HV szint, vezetői képzés
Meg is lett az eredménye, hiszen augusztusban újra megcsináltunk több mint 4000 pontot. Szeptemberben részt vehettünk a visegrádi vezetőképzőn, ahol fantasztikus 3 napot töltöttünk el, tanulással, és persze kikapcsolódással. A visegrádi képzéssel olyan löketet kaptunk, ami azóta is töretlen, és mindig nagyon jó érzésekkel gondolunk vissza az ott eltöltött időszakra. Szeretnénk minél több ilyen fantasztikus időt eltölteni azokkal a csodálatos emberekkel!

Közös kép Surányi Ágival, a Hotel Silvanus panoráma teraszán

Feleségével közösen, amint beszámolnak arról, mit nyújtott számukra az a csodálatos 3 nap Visegrádon, amiért nagyon hálásak a Biocom cégnek és a Czentlaki házaspárnak, akik szervezték a rendezvényt

Egy kis móka, illetve csapatösszefogás, amint „kifekszik” a Biocom nevet. Ezzel is egy álmot valósítottak meg, amit az Ezüst Hálózatigazgatójuk Czentlaki Zoltán csodás felesége, Czentlaki Beatrix álmodott meg

Kulcsemberekkel
Közben bevonzottunk kulcsembereket is. Közösen tervezzük velük hónapról-hónapra a közös munkát és átadjuk számukra a mi tapasztalatainkat.

A kép baloldalán sógornője, Szalai Mónika, aki 30 kg súlytöbblettől szabadult meg, mellette felesége, Edit, és Szilvási Gyöngyi, Szabó Béla, valamint akinek mindezt köszönhetik: Surányi Ágnes

Mutatjuk a másik utat
A mi szerepünk, célunk a Biocommal, hogy a mai kialakult világunkban egyre több embertársunknak megmutassuk, hogy vezet másik út is a céljaik felé. Ezáltal nem titkoljuk azt, hogy a nagyszerű Biocom marketingterv segítségével a legmagasabb szintekre szeretnénk felemelkedni. Íme, az első oklevelünk, amiről úgy gondoljuk, hogy méltó helyre került.

Balázs-Kercsó Levente és az oklevéllel, Surányi Ágnessel és az ágvezető Czentlaki házaspárral

Ilyen szponzorokat kívánunk mindenkinek!
Mindenkinek hasonló szponzort kívánok, mint Surányi Ági. Kitartása, és vezetői hozzáállása példaértékű! Külön szeretnénk megköszönni Ezüst Hálózatigazgatóinknak, Czentlaki Zoltánnak és Czentlaki Beatrixnak, amiért 2006-ban megvásárolták az első Q10 készítményüket, amivel nagyon sok ember álmát megvalósították, és teszik ezt napjainkban is. Külön szeretnénk megköszönni Tóth Zsizsinek és Jámbor Gábor természetgyógyászunknak, egyben Gyémánt Hálózatvezetőinknek, amiért rátaláltak a csodálatos szponzorunkra, Surányi Ágira, aki folyamatosan segítve dolgozik azon, hogy az álmainkat megvalósítsuk. Köszönjük szépen Ági, köszönjük szépen Biocom!

 

Ezeket olvastad már?