Kezdőoldal Ágak Ferenczy-energiák és információk a debreceni, májusi képzésen

Ferenczy-energiák és információk a debreceni, májusi képzésen

20170521_101236
Nagy pezsgés volt a május 21-i, debreceni képzésen, amint a résztvevők beszámolójából kiderül. A Gazdag Katalin által fémjelzett ág Életmód Napjának vezető előadója ugyanis Ferenczy László, az ág felső vezetője, Arany Hálózatigazgató volt, aki éppúgy tele volt energiával, információval, mint az egész nap. Hát persze, mert adott magából bőven… Sőt, magával is ragadta a hallgatóságot, kit felpezsdítve, kinek a szemét felnyitva, kit pedig arra sarkallva, hogy érdemes más szemszögből is vizsgálni a világot. A részletezés helyett inkább reflexiók jönnek, köztük egy orvosé, aki legalább olyan hálás volt a szakmaiságért és emberségért, mint egy kezdő munkatárs… Folytatás június 24-én, vasárnap.

Dr. Asztalos László: Az EMBERT kell gyógyítani, nem a betegséget
Én mindig csodálattal hallgatom Lacit, egyrészt, mert remek előadó, másrészt, mert olyan dolgokra világít rá előadásai során, melyek felett sajnos gyakorló orvosként elsiklunk. Gondolok arra, hogy ne egy betegséget gyógyítsunk, hanem egy beteg EMBERT. Soha nem leszünk sikeres orvosok, ha a testi tünetekre koncentrálunk, és elfelejtjük azt, hogy a testben egy érző, gondolkozó lélek lakik! A lélek egészségének megőrzése legalább olyan fontos a mindennapi orvosi gyakorlatban, mint a testi funkciók helyreállítása. Ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni. Egy személetes példa, hogy miről beszélek. Ezen az előadáson ülve feltette a kérdést Laci, hogy mi az a GBA. „Doktor Úr, te biztosan tudod, téged nem kérdezlek.” De milyen jó, hogy nem tette, hiszen nem ismertem ezt a rövidítést. Amikor kimondta azt, hogy Gut-Brain-Axis, akkor a szavak jelentéséből összeraktam miről lehet szó. Átbeszélve a dolgot, ismerős volt a jelenség, de részleteiben nem ismertem. Úgy döntöttem, hogy utána nézek a dolognak. Az Egyetemi Könyvtár folyóirataiban több cikket is találtam, melyek leírják, hogy a bélrendszer baktérium flórája hatással van bizonyos krónikus betegségek kialakulására, és képes a személyiségünk befolyásolására is. Ezt a gyakorló orvosok 90%-a biztos, hogy nem tudja. Mi ebből a tanulság? Hát az, hogy az ember mindig tanul valami újat, és érdemes a kicsit másképp is szemlélni a világot.

Cseh Krisztina: Nagy hatással volt rám!
Mindig nagy izgatottsággal várom akár a budapesti, akár a debreceni rendezvényeket, hiszen ilyenkor nagyon sok új dolgot lehet tanulni az előadóktól. Legutóbb Ferenczy László természetgyógyászt, Arany Hálózatigazgatót hallgathattuk, aki szinte minden témát érintett. Nagy hatással volt rám az előadása, mert nem csak a termékekről, egészégről és üzletről volt szó, hanem csipetnyit az emberi kapcsolatokról is. A végére elég sok dolgot másképp láttam, mint azelőtt. Nagyon várom a következő rendezvényt, ahol ismét szélesítik a látókörömet.

Kádárné Virág Julika: Sok újat tanultam
Szenzációs képzést tartott Laci. Sokat jegyzeteltem, sok új dolgot tanultam.
A legfrissebb orvosi kutatási eredményeket felhasználva adta át nekünk a tanítást. Mindig nagy öröm a számomra, ha tőle tanulhatok!

Nemes Enikő: Újabb lendületet kaptam
A május 21-i képzésen nagyon sok hasznos szakmai ismeretet kaptam egészségi kérdésekben. Az életvezetési tanítások pedig ismételten rámutattak arra, hogy mennyire én vagyok felelős az életemért! Ezáltal újabb lendületet adtak céljaim megvalósításához.

Leiter Incike: Példamutatás, önfegyelemmel
Az életünk alakulásáért mi vagyunk a felelősek, a gondolataink és az önfegyelmünk vihet közelebb a céljaink eléréséhez. Így tudunk példát mutatni a környezetünknek azzal a remek háttérrel, amit a termékekkel és üzleti lehetőséggel a kezünkbe kapunk. Ez a tanulságom a napról.

20170521_100927 20170521_101104 20170521_120249 20170521_120344 20170521_120521

Ezeket olvastad már?