Kezdőoldal Ágak Élet- és terméktapasztalatok – Virizlai Zsuzsa hatossága

Élet- és terméktapasztalatok – Virizlai Zsuzsa hatossága

Scan10037Régóta érett már ez a siker. A Budapesten alapvetően talpreflexológusként dolgozó Biocom tag 12 éve részese a hálózatnak, s most már hónapok óta havi 2500-3000 pont a teljesítménye. Ez persze nem azt jelenti, hogy közel másfél évtizede dolgozik a társult hv szinten… Ahhoz döntés kellett, amit most hozott meg igazán. Ám az eltelt időszak bővelkedett termék- és élettapasztalatokban egyaránt, amiből érdemes szemezgetni az ágvezető, s egyre inkább közvetlen kapcsolatot tartó (egyébként debreceni) Gazdag Katalin, valamint a másik irányban (Győrben) élő szponzor, Karacs Tibor ajánlásával.

Nem fognak meglepődni: a 2000-es évek elején a gyógyulás szándékával regisztrált Virizlai Zsuzsa, aki annak idején külkereskedelmi lebonyolítóként dolgozott. S talán az itt szerzett jó tapasztalatok indították el a természetes kezelések útjain, hiszen közel egy évtizede alternatív mozgás – masszázs terapeuta és talpreflexológiával is foglalkozik. A súlyos allergiájának ugyanis búcsút intett a termékek és terápiák segítségével! Pedig, mint emlékszik, előtte sok rendszert és készítményt kipróbált már. Ám a Ferenczy László által ajánlott kúra a méregtelenítéssel, a Candidiázis visszaszorításával meghozta a kívánt eredményt.

Hosszú távú tervezés
Éveken át csupán családja és környezete számára rendelte a már bizonyított termékeket, miközben azt vette észre, hogy ez másokat is érdekel. Később, eddigi hálózati életének a felénél kezdett el másként gondolkodni, ám csak az utóbbi hónapokban egészen másként hozzáállni. A még csak negyven felé közelítő természetgyógyász fél szemmel már a nyugdíjas évekre is tekint, s az is motiválja, hogy ennek a rendszernek és a megtermelt passzív jövedelemnek a segítségével elkerülheti, hogy legyen főnöke. Segítője viszont több is akad! Ha csak az utóbbi időszakot nézzük, Karacs Tibor és Gazdag Katalin mindenképpen. A debreceni ágvezetőnek külön is örül, hiszen mindig tisztelte hálózati sikerei mellett szakmaiságát is. Ez is csak megerősíti: jó helyen van. Hozzátéve, hogy egyébként kemény fizikai munkát végez, hiszen a mélyenergetikai izommasszázs (maihu) erőteljesen igénybe veszi, ezért igyekszik a Biocom javára billenteni a napi mérleget…

Nincs titkolnivalónk!
A most végzett munkája és a hálózatépítés persze alapvetően összefüggnek. Rendszeresen találkozik (új) emberekkel, akik elől nem titkolja a Biocom által nyújtott előnyöket. Mint mondja, a személyes beszélgetések híve és igyekszik nem átlépni a határokat. Azaz: annyit ad magából (és a rendszerből), amennyit meglátása szerint a jelölt befogadni képes. Persze tudja, hogy így talán lassabb a folyamat az átlagosnál, de sokan csak fokozatosan érnek meg a döntésre – mint például ő is…

Jó összetétel és arányok
Termékfogyasztásig azonban egyáltalán nem nehéz elvinni az embereket, hiszen az elmúlt időszakból is rengeteg jó visszajelzéssel rendelkezik. Úgy látja: a Biocom paletta magas minőséggel rendelkezik, jók a termékek összetétel és arányok szempontjából is. S ez nagy előny, mert attól még, hogy például kalciumnak nevezünk valamit, nem mindegy, hogy van-e benne magnézium, s az sem, hogy milyen arányban…

Kell a termék!
S noha napi szinten segít szakmájából következően az egészségre vágyóknak stresszoldás és energiakezelés terén, szerinte a kiváló termékek nem nélkülözhetők. Azt mondja: talpmasszázzsal nem lehet C-vitamint, vagy például gombaölőt bevinni… S az is igaz, hogy mindezek a jó, öngyógyító folyamatokat is gyorsítják. Legalább 12 alkalmas kezelés szükséges talpmasszázsból egy béltisztításhoz. Ám a Biocom termékeivel kiegészítve ez sokkal gyorsabb és hatékonyabb is lehet!

Emelkedő pulzusszám
Jöjjön akkor néhány konkrét tapasztalat a sok közül! Koss Zoltánék egy kivételével az összes gyógyszerüket elhagyták az elmúlt időszakban, s „lecserélték” Biocom termékekre! Mielőtt elfelejtenénk: Mária 84 éves, míg a férj már 88… Öt éve még harmincas volt a pulzusa, mely ki is hagyott, így kilátásba helyezték a pacemakert. Pedig akkor már szedett (igaz, Finnországból érkező) Q10 készítményt, napi 30 mg-ot. Ezt (Cardio Health termékkel) felemelték napi 100 mg-ra, így a pulzus is már 40-nél járt. A napi 300 mg Q10 pedig 70-es pulzust „eredményez”, s a kardiológusa gyógyultnak találta. A Q10-ről és az okokról persze hallani sem akar…

Aktivitás
Ez az „aktív, fiatalos” páros egyébként havi 700 pontot is „hoz”. Az elmúlt időszakban pedig – ajánlás alapján három új csatlakozót… De legalább ennyire büszke Kánya Katára is, aki márciusban regisztrált, s most már 1000 pont és a négyes szint felett tart. Ők is segítettek neki a társult hálózatvezetői szint elérésében.

741_large1-es típusúnál is!
A Reg-Enor kapcsán eddig is olvashattunk már arról, hogy cukorproblémáknál is hasznos lehet, nos, itt az újabb visszajelzés. Ráadásul 1-es típusú esetben, ami még figyelemre méltóbb! Igaz, a fiatal lánynál, akivel mindez történik, még voltak működő sejtek. De így is különleges, hogy a termék fogyasztásának nagyjából három hete alatt 15 egység inzulint hagyhatott el! (Pedig még gyümölccsel is „bűnözött” egy kicsit…)

Csepegtessünk!
S végül egy megerősítő jó tanács az eddigi tapasztalatok alapján: hányásos-hasmenéses esetekben jó szolgálatot tehet a grépfrútmag-kivonat, akár napi háromszor 15-20 cseppel 20-30 percenként folyadék nélkül adagolva. Ő pedig tovább csepegteti az információkat az embereknek, miközben tudja, hogy még bőven nyílnia kell a hatos szint ellenére is. Sőt, éppen azért! Így lesz a csepegtetésből öntés, majd áradat. Mert a célja egyértelmű: segíteni másoknak és magának, a Biocom rendszerrel anyagi függetlenséget is teremtve. További sok sikert hozzá!

Ezeket olvastad már?