Kezdőoldal Ágak Februári Startnap a Molnár-ágon, avagy Lulu igaz meséje a Biocom királyságról, a lehetőségek országáról

Februári Startnap a Molnár-ágon, avagy Lulu igaz meséje a Biocom királyságról, a lehetőségek országáról

Ők hallgatták Lulu igaz meséjét a lehetőségről

Óriási energiák és sok új munkatárs volt jelen a Molnár-ág februári Startképzésén. Hatalmas fejlődések, új hálózatvezető avatása – ezek mind hozzájárultak az emelkedett hangulathoz. Ez a rendezvény is a Molnár-ág 2024-es jelmondata jegyében telt: új év, új Én, új lehetőségek! Dankó János Arany HV a tőle megszokott módon nem pusztán összefoglalta a nap történéseit, hanem széljegyzetekkel is ellátta.

Haskó Harmat Anita, a nap háziasszonya, aki farsangi hangulatot varázsolt

A lehetőségek földjén
A kezdetek kezdetén meg kívánom jegyezni, hogy sok fantasztikus képzésen volt már szerencsém részt venni a Molnár-ágon, de ez a mostani tényleg mesés volt. Haskó Harmat Anita, a nap háziasszonya, az ág legfiatalabb hálózatvezetője koordinálta a képzést, aki stílusosan a farsangi időszaknak, a megújulás ünnepének megfelelően indította a napot Lulu meséjével, aki Biocom királyágának Startképzésén vehetett részt a mesében, ami által megismerte a lehetőségek országát.

Csáki Anikó új hálózatvezető. Tudja, hogy jó helyen van!

A komfortzóna, mint önsorsrontás
A jövőd és lehetőséged a Biocom üzletben képzési blokkot Csáki Anikó hálózatvezető társunk olyan magától értendő egyszerűséggel, tiszta tudatossággal közvetítette a saját fejlődését megosztva velünk, melynek során új megvilágításba helyezte többek között a képzések és az önálló munka fontosságát, valamint a komfortzóna, mint önsorsrontás fogalmát.

Faragó Ferenc hálózatvezető a biztos háttérről és a piaci lehetőségekről beszélt

Ismerd fel és oszd meg a lehetőséget!
Az üzleted biztos alapjáról, termékpalettáról, a cégről, az üzleti modellről Faragó Fecó hálózatvezető társuk mérnöki precizitással, ugyanakkor a csak rá jellemző humorral osztotta meg gondolatait, melynek fontos üzenete volt önmagunk komolyan vételén túl, a lehetőség felismerése és megosztása.

Feca szavait is itták a résztvevők

Dr. Simon László: Öntsünk tiszta vizet a poharainkba!

Lenyűgöző információk a vízről
A szünet után dr. Simon László címzetes egyetemi docens, vízkutató mérnök lenyűgözte a képzés résztvevőit, aki előadásában olyan tényeket adott át számunkra, amik után nem volt kérdés sem az RO rendszerű víztisztítás, sem pedig a vízhidrogénezés elengedhetetlen fontossága.

Dankó János Arany Hálózatvezető és a legtöbb forgalmat hozó TOP 10 termék

TOP 10
Mindezek után engem ért a megtiszteltetés, hogy a TOP 10 termékekről tarthattam egy velős előadást, összefoglalva azoknak társadalmunkra gyakorolt többszintű pozitív hatásait.

Sajbenné Ildikó hálózatvezető arról beszélt, hogyan lehet egyre növekvő jövedelmet teremteni a Biocom üzlettel

Marketing és hozzáállás
A szünet után Sajbenné Kocsondi Ildi hálózatvezető munkatársam nem csak a marketingtervet mutatta meg számunka, hanem azokról az érzelmi alapokról és hozzáállási feltételekről is beszélt, amelyeken keresztül egyre növekvő jövedelemre tehet szert a hálózatépítő munkatárs.

A 2. és 3. karrierszintre minősültek köszöntése

A 4.-.5 szintlépők köszöntése

Egy elismerős pillanat

A siker hangulatba hoz…

Újra a minősültek között
Mindezeken túl Ildink vezényelte le a minősült munkatársak köszöntését, motiválva őket a kérdésein keresztül. Ezúton gratulálok valamennyi szintlépőnek, továbbá nagy-nagy szeretettel köszöntöm Sajbenné Kocsondi Ildink mentoráltját, dr. Kis Ildit, aki ismét hálózatvezetői szintre minősült, miközben napi rendszerességgel gondozza, óvja szép kort megélt édesanyját.

Szeretettel köszöntjük hálózatvezetőként dr. Kiss Ildikót!

Tüzes jövőkép
A 3 éves jövőképbe Farkas Ildi Arany Hálózatvezető társunk adta bele azt a tüzet, amire csak ő képes, aminek kezdő gondolata szerint itt kezdődik a buli, de csak akkor, ha elgondolkozunk azon, hogy mi fog történni velünk 3 év múlva, ha nem változtatunk semmin.

3 éves jövőkép Farkas Ildikóval, aki 2 év alatt vált Arany Hálózatvezetővé

Harmat Csaba Arany Hálózatvezető a sikert hozó munkalépéseket sorolja

Sikeres emberek sikeres szokásai
Ildink lángolását Harmat Csaba Arany Hálózatvezető társam higgadt, több mint 20 éves tapasztalata követte, melynek során Csabánk a sikeres emberek sikeres szokásait azokkal a gyakorlati példákkal mutatta be. Ennek során mentoraival együtt megszólalt:

– Baranyás Petra 4. szinten lévő munkatárs,
Szabó Anikó 5. szinten lévő, a céges verseny 3. hónapját sikeresen teljesítő munkatárs,
Molnár Mónika 5. szinten lévő munkatárs,
– Csapi Benőné Etelka hálózatvezető munkatárs és
– Szőke Krisztina 5. szinten lévő munkatárs, akik kifejtették azokat szokásaikat, amik mindenki számára fejlődést hozhatnak.

Sikeres emberek sikeres szokásai: Petra (4. szint), és szponzora, Anita kisgyermekes anyukaként építik ügyesen a csapatukat

Szabó Anikó 5. szintre lépett, szponzora Harmat Csaba. Anikó az online térben dolgozik, a céges téli verseny 3. hónapját is teljesítette

Az akaraterő fontossága
A napot ágvezetőnk, Szélpál Andi hálózatigazgató hálával teli, vidám és egyben motiváló előadása zárta.

Ebben helyet kapott:
– a hónap tehetség díjasának, Szőke Krisztinának,
– és a hónap hálózatvezetőjének, Csapi Benőné Etelkának (megjegyzem decemberben is ő volt a hónap hálózatvezetője) az elismerése mellett az ágvezetői nyereményjátékok bemutatása és a soron következő rendezvények kihirdetése is.

Andink szavaival zárva a beszámolómat: „Az akaraterő az a csomag, amit mindig magunknál tartva, kortól, nemtől és végzettségtől függetlenül sikeressé válhatunk a Bicomos életformában”.

Köszönöm Andiknak és hálózatvezető társaimnak ezt a mesés napot!

Molnár Mónika, 5. szint: a kitartás meghozza a gyümölcsét – januárban 10 új beiratkozó!

Csapiné Etelka decembertől folyamatos fejlődésben van. Nem csak a 20 éveseké a világ!

Szőke Krisztina 3-ról az 5. szintre minősült úgy, hogy november végén regisztrált… Egészség- és Szépségpartikkal építi az üzletét.

A hónap hálózatvezetője: Csapiné Etelka

Elismerés az ágvezetőtől

A hónap tehetségdíjasa: Szőke Krisztina

Köszönet a támogatásért

Ezeket olvastad már?