Kezdőoldal Ágak Egy tréning, az édesanyai ragaszkodás és az ágvezetői segítség terelte a Biocom vezetői útjára Demeter Melindát a Tasnádi-ágon

Egy tréning, az édesanyai ragaszkodás és az ágvezetői segítség terelte a Biocom vezetői útjára Demeter Melindát a Tasnádi-ágon

Igazi családi vállalkozás lett a Biocom: Demeter Melinda férje, Ádám neve sem véletlenül szerepel az oklevélen…

Minden egy kétnapos rendezvénnyel kezdődött Nyíradonyban – írja Demeter Melinda. De hogy még visszább menjünk az időben: minden az édesanyjával kezdődött… Czeglédiné Sveda Ilona ugyanis már egy jó ideje főállású Biocomos. Melinda – ma már a Tasnádi-ág hálózatvezetője – bevallja, nem volt könnyű eset, de hálával tartozik, hogy nem engedték el a kezét, amiben szerepe volt az ágvezető Tasnádiné Mónikának is. 8 kemény hónapjába telt édesanyjának az, hogy végre „megtörjön”… De térjünk vissza Nyíradonyhoz, ami előtt a facebook csoportjuk már rég kész volt, de nem volt benne senki. „Nehéz eseteknek” kötelező olvasmány következik, mert lám, így is el lehet érni a vezetői szintet! Ágvezetője, Tasnádiné Mónika így fogalmaz róluk (a cikkből értelmet nyer a többes szám): „Kitűnő házaspár, nagyon ügyesek, alázatosak, részt vesznek minden képzésen. Az első kétnapos után jött a kattanás, hazamentek a képzésről és 3 hónap alatt HV-k lettek.” Íme, a részletek!

A kitűzés nagy pillanata

A gyermekük az egyik legnagyobb Biocomos. Akár egy képzést is megtarthatna lassan…


Érzelmi hullámvasút, fantasztikus energiákkal
Hosszas noszogatásra adtam be a derekam és elmentünk a férjemmel Nyíradonyba, a Tasnádi-ág képzésére. Alig ismertünk valakit. De nagy örömömre a barátnőm, Ildikó és a férje is velünk tartott. Nekem furcsa volt nagyon az egész helyzet, de az első perctől kezdve éreztük azt a fantasztikus energiát, ami ott volt. Nem sokszor voltam ehhez hasonló pozitív társaságban. A két nap számomra egy érzelmi hullámvasút volt. Egy párszor sírnom is sikerült… Ádám meg is kérdezte tőlem az első nap végén, hogy „te tudsz sírni?” Nem túl sokszor látott engem könnyekkel küszködve.

Cél: a kitűző!
Iszonyat büszkeség volt végig nézni, ahogy édesanyám megkapja az arany kitűzőt, nem mellesleg a születésnapján… Én is azt szerettem volna. Kitűzőt! Úgy, hogy az édesanyám tűzze fel nekem. Az elején írtam, hogy nem volt senki az elkészült facebook csoportunkban. Ám a kétnaposról hazafelé tartva meghívtunk mindenkit, akit csak engedett a rendszer. Elkezdtük a munkát! Beletettünk apait-anyait! Rohamosan elkezdtünk fejlődni. Augusztusban 4-es szinten voltunk és decemberben már harmadjára védtük meg a hálózatvezetői szintet! Eközben megkaptuk a Fiatal tehetség díjat is a fejlődésünkért.

A fiatal tehetségeknek adományozható ágdíjjal


Csodás fejlődések – emberileg
Iszonyat, hogy milyen fejlődésen mentünk keresztül pár hónap alatt! És nem csak a pontok tekintetében! Sokkal fontosabbnak tartom, hogy olyan módon változott és alakult a személyiségünk, az életünk, hogy néhányan ezt el sem tudják képzelni. Elkezdtünk olvasni, mozogni, tudatosan élni és élvezni az életet! Elmondom nektek, hogy a legjobban a férjemre vagyok büszke! Ugyanis, amit ő fejlődött, hihetetlen csodás! Minden nap hálát adok azért, hogy ő itt van nekem és tudom azt, hogy mindig számíthatok rá!

Köszönet az út megmutatásáért is
Visszatérve egy kicsit a HV szinthez. Karantén ideje alatt lettem HV. Az oklevelemet szűk családi körben kaptam meg. Édesanyám szervezésében Mónikáék is meglátogattak, hogy átadják az oklevelet, úgy, hogy én semmit sem sejtettem. Fantasztikus érzés volt! Mindig az van a fejemben, hogy nagyon hálás vagyok anyának és Mónikáéknak azért, hogy megmutatták ezt az utat. Jobb emberré válthattunk, sikereket érhetünk el.

Egy pillanat a kétnapos képzésről: a férje mindenben támogatja

Egy fontos segítő
Pulainé Beáról is mondanék pár szót, hisz ő is részese az életemnek. Minden helyzetben mellettünk van. Tudom, hogy bármikor számíthatok rá! Van úgy, hogy negatívabban látom a dolgokat, de akkor jön Bea és felébreszt…

Igazi siker, valódi elismerés
Egy multinál dolgoztam 10 éven keresztül. A megbecsülés szót a legkevésbé sem ismerik, én pedig a legkevésbé sem ismertem azt, hogy vajon milyen lehet sikereket elérni. Ott nem tudtam. Mindig valaki más érte el a sikereit miattam. Az nem az enyém. Ami itt van, az viszont az enyém, a miénk a férjemmel! Ez mérhetetlenül nagy büszkeség. A legfontosabb számomra, hogy együtt haladunk a cél felé a férjemmel és a gyermekünkkel, aki a legnagyobb Biocomos… Kívülről tud mindent a termékekről és nem mellesleg a hálózatépítésről! Szinte minden tréningen ott van/volt velünk. Egy Instal képzést le tudna vezényelni!

Azon a bizonyos nyíradonyi tréningen az ágvezetők, Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt (középen) társaságában

Tasnádiné Mónika ágvezető sem engedte el a kezét a vezetői szintig tartó úton


Valami, ami igazán közös
Mindig is szerettünk volna valamit együtt, de soha nem találtuk azt meg. De most megvan! Tudjuk azt, hogy bármire képesek vagyunk együtt! Mint mindenkinél, nálunk is voltak nehezebb időszakok, de mindent átvészelünk és mindent megoldunk! Vannak céljaink, amit közösen elérünk, ebben biztos vagyok! S nagyon köszönöm az édesanyámnak, hogy nem engedte el a kezünket!

Egy ragyogó csapat részeiként

Ahogy megálmodtam…
Az álom pedig, ami nálam valóra vált: a kitűző! Megkaptam én a kitűzőmet, egy kétnapos rendezvényen. Az édesanyámtól! Úgy, ahogyan én szerettem volna! Nagyon jó érzés volt! Büszke vagyok édesanyámra, büszke vagyok a férjemre, a csapatomra.

Anya is, lánya is HV lett – utóbbi nagyrészt előbbinek köszönhető…

Nincs megállás!
Jelentem, már főállású Biocomosként dolgozom a saját kis irodánkban édesanyámmal és Beával. Nincs megállás! Még biztosan hallotok rólunk, ezt fixen mondom!

Hálás vagyok
Végtelenül hálás vagyok a vezetőimnek! Édesanya, Bea és Mónika mindig tudják, hogy mikor van szükségem rájuk! Mindig számíthatok rájuk! Ezt ezúton is köszönöm! Köszönöm édesanyának, hogy kitartó volt vele és Ádámnak, hogy mindenben támogat!

 

Ezeket olvastad már?