Kezdőoldal Ágak A jó érzés megtalálása volt a fő a Ferenczy-, Vass- és Beta-ágak szakmai napján – egy csúcshónap utáni képzésen

A jó érzés megtalálása volt a fő a Ferenczy-, Vass- és Beta-ágak szakmai napján – egy csúcshónap utáni képzésen

Ferenczy László és Szász Laura (a kép két szélén) ismerik el a Vass-házaspárt, Vass Oszkárt és Vass Szombatfalvi Zsuzsát abból az alkalomból, hogy átlépték a félmillió pontértékes “álomhatárt”

A jó érzés pedig azokból az információkból fakad, amik elhangzottak február utolsó vasárnapján, Budapesten, az Aquincum Hotelben. Olyanokból, amik azt a bizonyosságot adták a résztvevőknek, hogy a legjobb helyen vannak. S mindez érvényes a csapatra, a termékekre és az üzleti lehetőségre is. A napnak különös erőt és színt kölcsönzött, hogy a Biocom valaha volt legjobb hónapja után zajlott a program, s erről el is hangzottak információk. Bencsik Éva hálózatvezető beszámolójából a részletek is kiderülnek, köszönet érte!

A Vass-ág, köztük erdélyi, felvidéki és magyarországi hálózatvezetőkkel

Volenticsné Baji Mária volt a nap háziasszonya

Volenticsné Baji Mária: Mindannyian összetartunk
A szakmai nap Volenticsné Baji Mária házigazda vezetésével kezdődött, akinek a jelmondata: „Érezd jól magad!”. Marcsi azzal kezdte, hogy felidézte a siófoki hálózatvezetői együttlétünk családias légkörét, melyben egyik fontos értékként megfogalmazódott az, hogy a testvérek, férjek, gyermekek, anyósok, anyukák mindannyian összetartunk, és jól érezzük magunkat ebben a nagy Biocom családban.

Itt épp Czékus Mónika nyilatkozik a háziasszonynak

Volenticsné Baji Mária édesanyját kérdezi

Testvérét faggatja a moderátor

Losonczi Katalin természetgyógyász


Losonczi Katalin: A savasodás a krónikus betegségek kezdete

Első előadónk Losonczi Katalin természetgyógyász volt, akitől csodálatos előadást kaptunk a különböző életszakaszaink szerinti odafigyelés fontosságáról. Várandóság, babavárás, kisgyermekkor, felnőttkor, menopausa. Minden életszakaszunkra vonatkozóan fontos a sav-bázis egyensúly fenntartása, mert szerinte minden krónikus betegség savasodással kezdődik.

A tisztítással érdemes kezdeni
Felhívta a figyelmet a környezetünkben előforduló vegyi szennyeződések, gyógyszermaradványok, hormonkészítmények, ipari toxinok, kemikáliák jelenlétére, így nézete szerint az egyik legfontosabb a szervezetünk tisztítása (akár sikertelen babavárás esetén…), ehhez a Biocom sokfajta terméket kínál. (Amik segíthetnek ebben: R/O rendszerű víztisztító, Reg-Enor, Intestinal Cleansing, Para Clenase, Candida Cleanse, Detox). A természetben előforduló tisztító, méregtelenítő hatású algák (és a belőlük összeállított Immun Supreme…) minden korosztály számára hatásos készítmény, s a szervezet lúgosításában is segítség lehet.

Kevesebb gyulladás, több vitamin
A következő fontos feladat az egészség megőrzésében a gyulladásos folyamatok csökkentése. (Van kéznél termék, ami ebben segíthet: Krill olaj, Turmeric, Olajfalevél-kivonat.) Az előadás egyik legérdekesebb része volt a változó kor, mint a nőket érintő kérdéskör áttekintése. A kérdés részletezése nélkül most csak annyit, hogy egyik lehetséges megoldásként a táplálkozás megváltoztatása hoztat eredményt, valamint a szervezet vitaminokkal és ásványi anyagokkal való feltöltése. (Egyik legkeresettebb termékünk, a DHEA, amely, sok esetben volt már segítség a visszajelzések szerint hormonszint harmonizálásában…)

Sántha-Köles Viktória a vízről tartott előadást

Sántha-Köles Viktória a víz fontosságáról
Következő előadónk, Sántha-Köles Viktória a szervezetünk tisztításában nélkülözhetetlen VÍZ fontosságáról beszélt. Szerinte fontos, hogy a víz, amit iszunk, vegyi szennyeződéstől mentes legyen, alacsony legyen az ásványi anyag tartalma. Figyeljünk oda mindannyian a saját egészségünkre, mivel a testünk 70 %-a víz, ez az élet alapja és rajtunk kívül senkinek nem lehet annyira fontos, hogy milyen minőségű víz jut el a lakásunkba, a poharunkba és a tányérunkba. Mi más lehetne a megoldás, mint az R/O rendszerű víztisztító készülék, mely nálunk nagyon baráti áron megvásárolható! A Lourdes, hidrogénnel dús vizet előállító készülék pedig gyógyászati segédeszköz, főképp a megelőzéshez, itthon, az otthonodban.

A Vass-ág vezetése a felvidéki csapat Arany HV párosával (Kis Gergely, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna, Vass Oszkár, Pálfi Katika)

Ez a kép kiegészül a felvidéki csapat ágvezetőjével: balról Beta Kádár Tünde

Pálfi Katika ­– az egészségvágyból aranycsapat lett…
A felvidéki csapat egyik vezetője, Pálfi Katalin Arany Hálózatvezető elmondta, hogyan indult az üzletben, hogy ő csak rendbe akarta tenni az egészségét, kijönni egy 16 éve tartó migrénből és bélrendszeri gyulladásból. Hogyan lett ebből szuper jó közérzet, közel 60 ezer pontos „aranycsapat” és ennek következményeként saját lakás és egyre nagyobbra duzzadó pénztárca? Érdemes hallgatni őt, minden szava aranyat ér.

Pálfi Katika Arany HV mesél a kezdetekről

Vangel Mónika beszámolója

Simonics Éva Ezüst HV és Pálfi Katika Arany HV Szlovákiából

Simonics Éva – 20 év tanárság után Biocomos szabad élet
A sikeres csapattagok közül Simonics Éva, Ezüst Hálózatvezető és Vangel Mónika 5. szintű munkatárs kaptak mikrofont. Mindketten 5 hónapig legkülönfélébb kifogásokkal hárították a rendezvényeket és az üzletet. Mint tudjuk, a nagy döntések a rendezvényeken születnek. A megvalósítás pedig az MLM áramlási ábra gyakorlatban történő működtetésével történik. A mélységépítéssel gyorsan lehet haladni annak, aki nem ér rá 40 évig alkalmazottnak lenni… Simonics Éva 20 év pedagógusi pálya után választotta főállásként a biocomos szabad életet.

A Surin-csapat

A környezetvédelem megtakarítást is jelent
A következő blokkban Surin Ildikó és Volenticsné Marcsi a környezetvédelmi termékek által elérhető megtakarításokra hívták fel a figyelmünket, mely összeg éves szinten akár 200 000 Ft-ot is elérheti családonként. Vajon ki, mire költené ezt a megtakarítást? Példát erre vonatkozóan is kaptunk.

Surin Ildikó Ezüst HV és Volenticsné Baji Mária HV

Surin Ildikó a mágneses termékekről
Surin Ildikó, Ezüst Hálózatvezetőtől a Turbo Booster és az Ökomag áldásos hatásáról hallhattunk. Ha van autód, gázkazánod, villanybojlered, mosógéped, mosogatógéped, akkor egyszerű, olcsó és eredményes megoldás a speciális mágnesgyűrű és a lágy-mágnes golyó. Előbbi által tökéletesebb lesz az égés, alacsonyabb a fogyasztás és kevesebb a károsanyag-kibocsátás, utóbbi pedig a mosó- és mosogatógépedet megvédi a vízkőtől, ezáltal kevesebb áramot és kevesebb mosószert is használsz.

A víztisztító nem pénz kérdése
Ha van víztisztító készüléked, megspórolod a pillepalackok árát, megszabadulsz a cipekedéstől és megóvod a környezeted, a vizeink élővilágát és talán elsődleges szempont, amit nem lehet pénzben és megtakarításban kifejezni, hogy megóvod a saját és a családod egészségét! A víztisztító készülék ma már nem pénz kérdése.

Vass Oszkár és Vass szombatfalvi Zsuzsa félmillió pont felett!
Óriási öröm érte az águnkat, Vass Oszkár és felesége, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna, gyémánt hálózatvezetők nagy álma valósult meg. A januári pontforgalmukkal elérték a „Royalty” szintet, 554.127 ponttal. Ebből az alkalomból köszöntötte őket szponzoruk, Ferenczy László és az összes hálózatvezetőjük. Gratulálunk ehhez a csodálatos teljesítményhez!

A félmillió pontos ágvezető, Vass Oszkár mellett jelenti be Lőrincz János (aki átlépte ágával a másfél millió pontot!), hogy a 2018. januári hónap volt az eddigi csúcs a Biocom életében

Lőrincz János: Biocom-csúcs
Lőrincz Jánostól megtudhattuk, hogy januárban a teljes hálózat pontforgalma is rekordteljesítményt ért el, meghaladta a 2,3 millió pontot!

Vass Oszkár: Te mit hozol ki belőle?
Rendezvényünket Vass Oszkár az MLM értékesítési formáról tartott előadása zárta. Igen, az MLM emberi kapcsolatokból áll. Tudnunk kell felnőni az egyre nagyobb feladatokhoz, elengedhetetlen a személyes fejlődésünk és mindez összefügg az üzletünk növekedésével. A motivációdon múlik, hogy Te mit hozol ki belőle. Terméket adsz el árrésért, vagy hálózatot építesz?

Mindig emelik egy rendezvény nívóját a személyes megnyilatkozások

Az ágvezető Vass-házaspár (jobbról) az abonyi munkatársaikkal

Ezen a felvételen a Vass-ág erdélyi hálózatvezetői is látszanak, az eseményen kivetített kép segítségével

Ezeket olvastad már?