Kezdőoldal Ágak Csibi-bál: együtt táncoltak tipegő Biocomosok és egymillió pontosok – Erdélyben ünnepelték az ágvezetőket

Csibi-bál: együtt táncoltak tipegő Biocomosok és egymillió pontosok – Erdélyben ünnepelték az ágvezetőket

Közösen ünnepelték a sikert Margitka és Tamás hálózatigazgatók (középen) a Csibi-ág felső vezetőivel: a Péter Ágnes és Csaba (balról), valamint a Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna Arany Hálózatigazgató házaspárral.

Egy októberi hétvégén a meghívottak megtapasztalhatták, mit is jelent Biocomosnak lenni a fogalom legmélyebb értelmében, ugyanis a Csibi Margitka és Tamás hálózatigazgató páros bálján vettek részt. A szovátai eseményről szóló beszámoló készítője, Kálló Zsuzsanna a csapatból a legújabb hálózatvezetőként érkezett, de biztos benne, hogy nem (csak) az „első bál varázsa” beszél belőle, mikor hetek távlatából is ugyanolyan elragadtatással és hálával gondol vissza a hatalmas élményre. Ezért választotta a személyesebb hangnemet, s ezért színesebb az elbeszélése. A Csibi-ág hálózatvezetője tudniillik úgy látja: aki egyszer már belekóstolt ebbe a világba, nem fog tudni ízetlenül beszélni róla! Aki egyszer már meglátta ennek a világnak a gyönyörű színeit, az már nem vágyakozik vissza egy fakóbb múlt szürke hétköznapjaiba… A szavakkal festett színekhez szemet gyönyörködtető fotók is társulnak. Gratulálunk az erdélyi Péter-ág kimagaslóan teljesítő hálózatigazató házaspárjának, a Csibi-ág vezetőinek!

Örömmel fogadta a köszöntéseket a Csibi házaspár

Együtt örült mindenki
Miben is rejlenek ezek a bizonyos ízek és színek? A fantasztikus menüsoron és az elragadó bálteremben pompázó színes nagyestélyiken túl (…) egy olyan bál volt, ahol valóban együtt örült a cég hálózatigazgatóitól kezdve a családtagokon és időközben barátokká minősült munkatársakon keresztül egészen a frissen regisztrált csapatjátékosig mindenki.

Csibi Margit és Tamás tiszteletére rendezték az újabb erdélyi bált

Péter Ágnes és Csaba Arany Hálózatigazgatók, egyben a Csibi-ág szponzorai méltatják az ünnepelteket

Köszöntő, köszönő szavak
Nemcsak a társaság színes összetétele és többrétűsége tette különlegessé az élményt, hanem a különböző érzelmi skálákon mozgó beszédek is. Az est szervezői, az elragadó személyiségű Péter Ági és Csaba Arany Hálózatigazgatók nyitották meg a köszöntések és gratulációk sorát. Beszédet mondott Lőrincz János és Marika társtulajdonosok, a Ferenczy-, egyben Vass-ág legfelsőbb ágvezetői, Gyémánt Hálózatigazgatók; Ferenczy László és Szász Laura, a romániai cég társtulajdonosaként, Arany Hálózatigazgatóként; Vass Oszkár és Zsuzsanna szponzoraink, Arany Hálózatigazgatók. A bált megtisztelte jelenlétével Kónya György társtulajdonos és párja, Krigel Zsuzsi – Smaragd Hálózatigazgatók. A gratulációk sorozatát Madaras Gyöngyi Gyémánt Hálózatvezető folytatta egy közös ajándék átadásával, majd végül az ünnepeltek is átvették a mikrofont, megköszönve a beléjük vetett bizalmat, érzékeltetve velünk, hogy kezdetben nehéz, de milyen szép utat jártak be.

Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna (jobbról) indították annak idején azt a Péter-ágat, melynek egyik oszlopa, a Csibi házaspár kimagasló elismerésben részesült

Tágabban értelmezve a Ferenczy-ág része a Csibi-ág is, vezetőik szintén sokat segítettek a romániai csapatrésznek. Ferenczy László Szász Laurával örömmel köszöntötte a bálozókat.

Tudják, honnan indultak
A megható beszédek és az ünnepeltek nyitótánca után a parkett teret és lehetőséget adott ismerkedésre, együtt örülésre, ugyanis olyan helyszínné alakult, ahol együtt táncoltak hálózatigazgatók és induló, „tipegő, Biocomos csemeték”. Mi pedig ugyanazt a csillogást láttuk az ünnepeltek szemében, mikor a 200 pontossal, illetve a többmillióssal koccintottak. Miért is van ez? Mert mindannyian ugyanonnan indulunk, de ők és a legnagyobbak ezt útközben nem felejtettétek el.

Meglepetés produkciók, kitűnő hangulat
Az ünnepi hangulat hangzásvilágát Vizi Norbert hegedűművész, a Magna Cum Laude zenekar hangszerese fokozta, majd ez a fiatal tehetségek, Bodó Szende és Farkas Gábor zseniális táncelőadásában csúcsosodott. Végül egyetlen „megrendezett” meglepetés maradt hátra: a csilivili ruhákból játszi könnyedséggel öltöztünk át „ABBÁ-kká”, hogy Margitka kedvenc együttesének számaira egy előre betanult koreográfiával az ünnepeltek kedvében járjunk; végül együtt kacagtuk könnyesre a produkciót. Mégiscsak együttes erővel, csapatban váltunk a táncparkett ördögeivé is. A szót, mikrofont és hangszereket a Titán zenekar vette át, hogy késő éjjelig, lankadni nem látszó hangulatot és fergeteges bulit biztosítson.

Tiszta szándékkal, szeretettel
Ezek voltak a Biocomos ízvilág és színvilág bizonyos foszlányai, amelyet megtapasztaltunk, megható könnyektől az izomlázig. Szívből gratulálunk Csibi Margitkának és Tamásnak, hogy a jót képviselve idáig eljutottak, mindezt tiszta szándékkal és szeretettel fűszerezve! Csodálatos, hogy a lányuknak ilyen példát mutattak. De még csodálatosabb, hogy azóta többezer „fogadott lányuk és fiuk” útját taposták ki. Az ünnepelt páros felső vezetői, Péter Ági és Csaba röviden így értékeltek: „csodás élmény volt ismét örömet szerezni sok embernek”. Tegyük hozzá: nemcsak ezen az estén, hanem teljes, Biocomos életútjukkal!

Ilyen erős az erdélyi csapat: a Péter- és a Csibi házaspár hosszú utat tett meg közösen

Lőrincz János és Marika, egyben az ünnepeltek legfelsőbb ágvezetői is megtisztelték jelenlétükkel az eseményt

Kónya György és Krigel Zsuzsi Smarad Hálózatigazgatók is megisztelték jelenlétükkel az eseményt

Megható családi pillanat lányukkal, Kaján Csibi Rékával

A Csibi-ág vezetőinek köszönetét Madaras Gyöngyike tolmácsolta

Sokat köszönhetnek a csapatuknak – és ez fordítva is igaz

Ezeket olvastad már?