Kezdőoldal Ágak A Joint Complextől a hálózatvezetésig – Günther Edit sikerei a Péter-ágon

A Joint Complextől a hálózatvezetésig – Günther Edit sikerei a Péter-ágon

Günther Edit hálózatvezető aktív csapata gyűrűjében. Mellette közvetlenül a felső vonala: balról Madaras Gyöngyike, jobbról Szász Emese.

Günther Edit hálózatvezető aktív csapata gyűrűjében. Mellette közvetlenül a felső vonala: balról Madaras Gyöngyike, jobbról Szász Emese.

Hogyan lesz egy termékből barátság, abból pedig üzlet, mely sokak számára hoz boldogulást, sikert, egészséget? Talán így is feltehető a kérdés, ha arra keressük a választ, milyen út vezetett Günther Edit számára férje térdproblémáitól a HV szintig. A Joint Complex messze nincs a TOP 10-ben, elég ritkán is emlegetjük, de itt a bizonyság arra, milyen jó, hogy széles termékpalettája van a Biocomnak, amely speciális problémákra is megoldással tud szolgálni. Aztán menetrendszerűen jött a Reg-Enor és… És elindult egy sikeres üzlet, rengeteg jó terméktapasztalattal, és elégedett vásárlóval, üzletépítővel. Mielőtt átadnánk a szót az Erdélyben dolgozó, Szász Emese által szponzorált Günther Editnek, a segítő is elmondja gratuláló gondolatait. Apropó, mentorból összességében jóval több van neki, hiszen a Csibi-ágon (összességében persze a Péter-ágon, Ágnes és Csaba nagy csapatában) építi az üzletét, Madaras Gyöngyike vonalán. Van tehát jó példa bőven előtte, amit másolhat…

Günther Edit új HV éppen előadást tart, ahogy a roll-up felirata is hirdeti: nekem, nekünk, mindenkinek...

Günther Edit új HV éppen előadást tart, ahogy a roll-up felirata is hirdeti: nekem, nekünk, mindenkinek…

SZÁSZ EMESE: TERMÉKBŐL BARÁTSÁG, MAJD ÜZLET
Nagy öröm számomra, hogy az első közvetlen hálózatvezetőmet Günther Edit személyében köszönthetem. Edit a férje térdére keresett megoldást, és így került kapcsolatba az egyik termékkel. Felajánlottam a tagsági kártyával történő vásárlás lehetőségét, és ő azonnal csatlakozott a rendszerhez.

A Reg-Enor volt a kulcs
Termékből barátság, majd üzlet lett. Edit nyomógombja mégis a Reg-Enor kúra volt, ugyanis 4 hónap alatt sikerült 21 kg-tól megszabadulnia, és „cserébe” rengeteg embernek utat mutatnia. Második alkalommal is hozzáfogott a Reg-Enor kúrához, így motiválva a férjét, hogy ő is regenorozzon, aki a plusz kilók mellett cukorbetegséggel is küzdött.

Günther Edit (mikrofonnal) szponzorával, a boldogan az elismerés kellékét, a virágot szorongató Szász Emesével

Günther Edit (mikrofonnal) szponzorával, a boldogan az elismerés kellékét, a virágot szorongató Szász Emesével

Akarnak hozzá tartozni
Edit temperamentumának köszönheti, hogy egy nagyon színes csapatot hozott össze, és rugalmasságának, hogy akarnak az emberek hozzá tartozni. Csapatát a fiatalosság és a lendület jellemzi, nem hiába mondja, hogy „aki egy napon született a szponzorával, az más ember nem lehet”.

Nagyon sok hozzád hasonló embert kívánok a csapatodba, és további sok sikert!

GÜNTHER EDIT: AZONNAL MEGFOGOTT AZ ÜZLET! 
Egy termék kapcsán találkoztam a Biocommal, amiért azóta is nagyon hálás vagyok a szponzoromnak. Egyszerű lehetőséget ajánlott fel, mégpedig azt, hogy tagsági áron vásárolhatom a terméket, ha regisztrálhatok. Ez azonnal meg is történt 2016 májusában. Szponzoraim segítségével kicsit beleláttam az üzleti részbe is, ami azonnal megfogott.

Szponzori méltatás egy erdélyi képzésen: Szász Emese éppen felépíti Editet, amit az érintett éppúgy elégedetten hallgat, mint ágvezetője, Csibi Margitka (jobbról)

Szponzori méltatás egy erdélyi képzésen: Szász Emese éppen felépíti Editet, amit az érintett éppúgy elégedetten hallgat, mint ágvezetője, Csibi Margitka (jobbról)


Képes vagyok rá!

Egy sikeres Reg-Enor kúra után még inkább növekedni látszott a csapatom, ami nagy elégedettséggel töltött el és még inkább megerősítette bennem, hogy igen, itt a helyem, képes vagyok rá! Elég hosszú utat jártam be, amíg ide eljutottam, de úgy érzem, szükségem is volt arra, hogy tanuljak, hogy tapasztaljak és megalapozott legyen minden szintlépésem.

Változást vágyó emberekkel
Szép nagy csapatom van, akikre legalább annyira büszke vagyok, mint magamra. Olyan emberek színesítik, akik változást akarnak az életükbe, akárcsak én akartam.

1 képzés: 2 heti üzemanyag
Az igazi indítógombom az az első képzés volt, akkor megfogadtam, hogy mindegyiken ott leszek. Hatalmas erő van ebben az együtt gondolkodásban, a sok pozitív emberben, hatalmas töltettel jövök haza minden alkalommal. Minden képzés legalább két hétre üzemanyag nekem. Ami pedig a legnagyobb kincs, az a sok értékes gondolat, tapasztalat: mindaz, ami által rengeteget tudok tanulni!

Mennyi mindent megtanultam…
Megismertem magam, feszegetem a határaimat, megtanultam, hogy mindenre tudok megoldást találni, ha igazán akarom. Megtanultam, hogy ugyanannyi energiába kerül a megoldás megtalálása, mint a kifogás keresése. Megtanultam a feltétel nélküli elfogadást, és azt, hogy nem megváltoztatni akarom az embereket, hanem én változok és elfogadom őket olyannak, amilyenek. Megtanultam elfogadni, hogy nem elég, ha én akarom ezt a lehetőséget bárkinek, ha ő nem akarja magának. Megtanultam elengedni…

Kincs, mely elérhető
Egészségi szempontból is nagy kincs van a kezemben (Biocom…), nekem, és a családomnak. S mivel ez a lehetőség mindenki számára nyitott, kívánom, hogy mindenki éljen vele és lássa meg benne a lehetőséget!

Hála, hála, hála, hála
Nagy hálával tartozom a szponzoromnak, hálózatvezetőimnek, csapatomnak és nem utolsó sorban a családomnak, hogy kitartással, együttműködéssel végig segítettek ezen az úton.
(A szerkesztő megjegyzése zárásként: és segítik továbbra is…)

 

Ezeket olvastad már?