Kezdőoldal Ágak Csak a körülmények változtak, a célok nem – elismerések a Czentlaki-Zsizsi ágban a tavaszi teljesítményekért

Csak a körülmények változtak, a célok nem – elismerések a Czentlaki-Zsizsi ágban a tavaszi teljesítményekért

Krajcsó Erika Ezüst Hálózatvezető lett a “karanténos, online” időszakban. (Krizsán László, Arany HV szponzorálja.)

Évtizedek óta hagyomány a Czentlaki-Zsizsi-ágban (is), hogy minden hónap első találkozóján (Startképzésén) értékelik, elismerik az előző havi teljesítményeket. A szponzorok megajándékozzák munkatársaikat előző havi hozzáállásukért, segítőkész munkájukért. A hálózatépítők céljai a körülmények ellenére sem változtak: egyre több embernek segíteni magasabb karrierszintre lépni, ami egyre kedvezményesebb vásárlást, valamint magasabb anyagi és erkölcsi elismerést eredményez.

Üzenet egy online képzésről, tökéletes a hálózatvezetők elismeréséhez…


Gratuláció – ezúttal virtuálisan
Minden Startképzés csúcspontja az elismerések átadása blokk, amit – mint ágvezető – mindig Czentlaki Zoltán koordinál a szponzorok segítségével. Ezúttal a távolból foglalja össze a lényeget és köszönti a szép eredményt elérőket, de az online világban egy ilyen cikk szerepe is felértékelődik.

Hálózatvezetőség: az első komolyabb szint
Mint Czentlaki Zoltán (aki feleségével társával, Beatrix asszonnyal Ezüst Hálózatigazgató szinten menedzseli jelentős águkat) úgy fogalmaz: a hálózatvezető (7-es) karrierszint minden munkatárs életében egy fontos állomás, hisz induláskor legtöbben ezt célozzák meg. – Igen, egy állomás, de nem a célállomás. Itt KEZDŐDIK igazán a „munka”. Itt már a jutalék 200.000 forint környékén mozog. Itt már 50-100 vásárlóval tartod a kapcsolatot. Van néhány kulcsembered, akik ki vannak éhezve a sikerre és várják, hogy tanítsd őket, mutasd az utat. Ehhez neked is tanulnod kell. (GYÖNYÖRŰ MUNKA!) Nem véletlen, hogy a Biocom cég is a hálózatvezetői szintet jutalmazza a legkedvezőbb vásárlási kedvezménnyel, jutalék formájában vezetői bónuszokkal, oklevéllel és arany kitűzővel – tette hozzá.

„Átadás” online, az offline képzésen ismétlés
– Mivel a jól megérdemelt márciusi, áprilisi jutalékukat már megkapták az új vezetők, engedjétek meg, hogy az okleveleket és az arany kitűzőket itt „adjam át”, amiket természetesen az első „élő” képzésünkön meg fogtok kapni, taps és ölelés kíséretében – Czentlaki Zoltán felvezetése után jöjjön a sikeremberek névsora.

Új (okleveles és kitűzős) hálózatvezetők 2020. áprilisában:

Szlancsik Szabó Erika, hálózatvezetői oklevél – szponzor: Krajcsó Erika Ezüst Hálózatvezető
Bella Tamásné, hálózatvezetői oklevél – szponzor: Czentlaki Zoltán és Beatrix
Gulyásné Kelemen Andrea, hálózatvezetői oklevél – szponzor: Witzing Tímea hálózatvezető
Witzing Tímea, BIOCOM kitűző – szponzor: Witzing Zoltán hálózatvezető

Gulyásné Kelemen Andrea sikerében jól láthatóan szerepet játszott egy Reg-Enor kúra is, Witzing Tímea segíti őt az üzletépítésben

Bella Tamásnét az ágvezető páros szponzorálta HV szintre

 

Demeterné Buzás Katalin, aki most már alanyi jogon is HV, párjával, Demeter Attilával, akivel régóta együtt építik az Ezüst HV üzletüket


Új (okleveles és kitűzős) hálózatvezetők 2020. májusában:

Lipták Györgyné, hálózatvezetői oklevél – szponzor: Krajcsó Erika Ezüst Hálózatvezető
Demeterné Buzás Katalin, hálózatvezetői oklevél – szponzor: Demeter Attila Ezüst Hálózatvezető
Háló Péter, BIOCOM kitűző – szponzor: Háló Vincze Ildikó hálózatvezető

Háló Péter kitűzőt kapott HV-ként, a felesége, Ildikó a szponzora

Új Ezüst Hálózatvezető:
Krajcsó Erika, Ezüst Hálózatvezető oklevél – szponzor: Krizsán László Arany Hálózatvezető

 Részletes beszámolók a vezetőktől

– Természetesen hamarosan olvashatjátok azokat a cikkeket, amelyben megírják történetüket. Gratulálok az elért eredményekhez, a kitartás, az elkötelezettség mindig meghozza a gyümölcsét, ezért további fejlődés várható, amihez sok sikert kívánok! – zárta az elismeréseket Czentlaki Zoltán Ezüst Hálózatigazgató, ágvezető.

Szlancsik Szabó Erika új HV most már Ezüst HV szponzorával, Krajcsó Erikával

Witzing Tímea kitűzős lett, szponzora a férje, Zoltán

Lipták Györgyné szintén az új Ezüst HV, Krajcsó Erika vezetője

Ezeket olvastad már?