Kezdőoldal Ágak Először adták át a Felvidéki Kupát az újabb révkomáromi Sikernapon, a Vass-Beta-ág szlovákiai csapatában

Először adták át a Felvidéki Kupát az újabb révkomáromi Sikernapon, a Vass-Beta-ág szlovákiai csapatában

Czékus Mónika lett az első tulajdonosa a Felvidéki Kupának – járt neki a gratuláció Fazekas Gizellától (jobbról) és Pálfi Katikától (balról)

Simonics Éva Ezüst HV volt a nap háziasszonya


2018. október 28-án egy újabb Sikernapot szervezett csapatával Pálfi Katika és Kis Gergely Révomáromban (Szlovákia), a Kortina Étteremben. A sorrendben 12.-ről szóló beszámolót ezúttal Lőrincz Orsolya írta, aki az újdonsült kitűzős HV, Vangel Mónika lánya – és egyben legújabb munkatársa. 

Bevezetésként Életmód-program Simonics Évától
A háziasszony Simonics Éva, Ezüst Hálózatvezető volt, aki nagyszerűen, magabiztosan vezette le és egyben nyitotta meg a napot. Bevezetőjében bemutatta röviden az Életmód-programunkat, mely sok ember életébe hoz pozitív változást.

Nagy Andrea a vegyszermentes háztatásról adott át információkat

Gyermekbarát otthon Nagy Andrea ajánlásával
Ezt követően Nagy Andrea hálózatvezető osztotta meg velünk saját tapasztalatain keresztül, hogyan tegyük otthonunkat gyermekbaráttá a vitaminok és vegyszermentes tisztítószerek által.

Vangel Mónika a Reg-Enor csodájáról
A Reg-Enor csodájáról beszélt nekünk Vangel Mónika hálózatvezető. Nagyon hiteles volt, saját eredményeit beleszőve hallhattuk, hogyan működik a Regenor.

Simon László a vízről
Ezután egy nagyon izgalmas előadás várt ránk. Simon László vízszakértő, vízkutató mindenkit lenyűgözött!

Fazekas Gizella csodálatos Biocomos életútjáról mesélt a résztvevőknek

Fazekas Gizella és a 100.000 PÉ
Fazekas Gizella, aki a felvidéki csapat vezetője, elmesélte nekünk, hogyan is jutott el a 100.000 pontig és mennyire hálás a lendületes, fiatalos csapatának. Nagyon inspiráló és motiváló volt az előadása.

Kis Gergely Arany HV az üzleti jövőképet vázolta fel

Kis Gergely az üzletről
A nap utolsó előadójaként Kis Gergely Arany HV-t köszönthettük. Sokatmondó előadásával belátást nyerhettünk a Biocom világ üzleti részébe.

Czékus Mónikáé először a kupa
Első gazdájához került a Felvidéki Kupa, az alapján, hogy melyik hálózatvezető fejlődött a legtöbbet az előző hónaphoz képest. A „szerencsés“ (ez csak egy szokott jelző, természetesen munka van mögötte…) nyertes ezúttal Czékus Mónika volt, aki meglepetten, de annál nagyobb örömmel vette át a kupát. Gratulálunk az eredményeihez!

Vangel Mónika megkapta a kitűzőjét
Simonics Éva meglepetésével zárult a Sikernap, melyet Vangel Mónika újdonsült hálózatvezetőjének készített nagyon sok szeretettel. Mivel ő az édesanyám, számomra nagyon megható volt, ahogy megkapta az arany kitűzőjét és a meglepetés HV videót. Nagyon büszke vagyok rá! Örülök, hogy ő szponzorom és példás utat mutat nekem. Tudom, hogy jó helyen vagyok.

Számomra ez egy nagyon tanulságos, élvezetes és egyben megható délután  volt, élményekkel gazdagodva mentem haza.

Ők osztották meg a Reg-Enor kúra során szerzett tapasztalataikat

A házigazda a vízkutató mérnökkel, Simon Lászlóval

A nap szervezői és előadói

Simon László vízszakértő népszerű előadást tartott

Most is sokan voltak kíváncsiak a Sikernapra Révkomáromban

Vangel Mónika a Reg-Enor csodájáról szólt

Vangel Mónikának a sorozatos HV-kvalifikációk következtében járó jelvényt a szponzora, Simonics Éva tűzte ki

Ezeket olvastad már?