Kezdőoldal Ágak Vajon most hányan döntöttek a hálózatépítés mellett? – Képzés a jövőbe fektetőknek Vecsésen a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ágon

Vajon most hányan döntöttek a hálózatépítés mellett? – Képzés a jövőbe fektetőknek Vecsésen a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ágon

Százan az ágcsaládból – nekik kiemelten fontos a fejlődés

A Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ágcsaládból szinte százan jöttek össze, mert számít az aktív tagoknak, hálózatépítőknek, mi lesz velünk holnap, hogyan tudnak tovább fejlődni, előre lépni – így indokolta Simonics Éva a legutóbbi tréning szokott módon magas létszámát. A felvidéki Ezüst HV, a beszámoló szerzője hozzátette: ha a fejlődés a cél, nem hagyható ki a sorsokat megváltoztató Vecsési Vezetőképzés! A cím első felére utalva: pár hónap múlva kiderül. Az alábbiakból ugyanis az sejlik, hogy sokan pont egy ilyen jellegű eseményen kötelezik el magukat a (Biocom) sikerek mellett…

Határok nélkül
Nagy nyüzsgés volt már az első nap elején. Felvidékről, a Kis-Pálfi csapatból 26-an vettünk részt a képzésen, melynek házigazdája Beta Tünde ágvezetőnk volt.

Ferenczy László minden mondata ösztönző

Ferenczy László: Az elengedés energiákat szabadít fel
Az első napon Ferenczy László útmutató gondolatait szívtuk magunkba, mely szerint itt és most van, mi magunk teremtjük a jövőnket, a múltunk pedig az életünk tárháza. Fontos, hogy önvizsgálatot tegyünk, mit is akarunk valójában az élettől, és mit teszünk meg ennek érdekében. Merjünk elengedni dolgokat, mert az elengedés energiákat szabadít fel. A sikerhez igazi elhatározás kell! Döntsd el!

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna: Hangold újra az életedet!
Óriási kisugárzás, dinamizmus jellemzi mindig az ágvezetőm, Zsuzsa előadásait, aki szerint a legjobb időben vagyunk, mert jó a rezgésszint! Csak indulj el, itt és most! Éld az életedet pozitív elmével és minden nap tedd a dolgodat, hiszen az embereknek nagy igényük van a jóra, az egészségre, a jobb életre. Minden belőled indul ki, ezért legyél mindig tudatos! Észre kell venni a mindennapi csodát, mert itt van körülöttünk.

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna is cselekvésre buzdított

Megszólalt pár vezető munkatárs is, akik a sikereikről meséltek nekünk.

Sinka Szilvia – Agyalás helyett cselekvés
Államhatárokat átlépve építi csaknem ezer fős csapatát, az életét a 2016-os vecsési képzés változtatta meg. Ez idáig már kétszer győztesként szállt fel a Biocom hajóra. Szilvia szerint az tud győzni, aki versenyben van, nem gondolkodni és nem agyalni kell, hanem menni előre. A márciusi hónapot 33.600 ponttal zárta!

VascsákAndrea – Dacolva az ukrajnai akadályokkal
Sinka Szilvia HV-ja Kárpátaljáról, aki 4 HV-val érkezett a képzésre. Példás, ahogy dolgoznak, sokszor nem kis akadályokba ütközve, ennek ellenére nagy célja az Andrea-bál. Szerintem szépen halad a csapatával az álmai felé, hisz másfél éves munkájának eredménye a 21.000 pont. Fantasztikus! Gratulálok!

Laukóné Dolányi Ildikó – Ő is egy Vecsésen döntött
Acsainé Katalin HV-ja, akit a boltcsere program fogott meg, majd a nagy döntést az őszi Vecsésen hozta meg. Azóta építi csapatát, Reg-Enor esteket, szépségpartikat szerveznek. Hogy mi viszi őt mindig előre? A hálával visszatérő érdeklődők.

Csorba Nóra és István – Vízszűrő, Vecsés, Vezetői Szint
Simonics Éva HV-ja. A család karácsonyi ajándéka, a vízszűrő megváltoztatta az életüket, majd a januári Vecsés után elhatározásra jutottak: ezt a lehetőséget ki kell próbálnunk! A rövid 3 hónap alatt elérték a 6. szintet, tervezve, tudatosan dolgoznak. Büszke vagyok Nórára és Pityura, mert terveik vannak és mindent megtesznek érte.

A Lőrincz házaspárnak Beta Kádár Tündéék köszönték meg a jelenlétet, az előadást

Beta Tünde: Utam a 200.000 pontig
Ezt követően ágvezetőnk folytatta. Hogyan érte el a 200 000 pontot, milyen munkával? Az MLM ábra állandó működtetésével, a célok konkrét meghatározásával. Tünde előadásában kiemelte a sikereink pilléreit, beszélt háláról, példamutatásról, önmagunkba fektetésről, személyiségfejlődésről. Tanácsa: szabad lehetsz, amikor akarsz, de dolgozz érte! Úgy döntsd el, hogy nincs ’B’ verzió!

Beta Kádár Tünde útja is motiváló volt a 200.000 pontig

Beta Kádár Tünde és Kolos részben a kárpátaljaiakkal

Vass Oszkár ágvezető is a jutalék és a személyiségfejlődés összefüggéseiről is beszélt

Vass Oszkár: A HV szint a jövőd kezdete
A fejlődéshez szemléletváltásra van szükség, mert a hálózatom és a jutalékom is engem tükröz. Adj teret az újnak, rendezd át az életed! Az üzletünk határtalan, de TE mit látsz meg a Biocomban? Soha ne a körülményeken akarj változtatni, hanem magadon és a hozzáállásodon! Ezen kulcsmondatok mentén (is) tartotta meg előadását ágvezetőnk…

Gyémántok Vecsésen
Megtisztelt minket cégünk Gyémánt Hálózatigazgatója, Lőrincz János és párja, Marika. Nagyon hálásak vagyunk nekik, mert minden szavuk gyémántot ér!

Lőrincz Marika bő negyedszázaddal mutatott példát

Lőrincz Marika: Hozd ki magadból a legjobbat!
Lőrincz Marika őszintén, érzelmesen mesélt az eddig a csapatban megélt 26 évükről, amit csakis hálózatépítéssel töltöttek, hisz számára nagy érték az elkötelezettség, a hitelesség, mert így válunk egyre értékesebbé. Mindig voltak és vannak céljaik, melyek sosem fogyhatnak el. Fontos tanácsa, hogy hozd ki magadból mindig a legjobbat, légy magadhoz képest a legjobb!

Lőrincz János felkészítette a csapatot a nyári, hajózós versenyre

Lőrincz János: Készülj fel a hajós verseny sikerére!
Versenyben vagyunk az idővel – mondja János, aki mindig, minden versenyt megnyert, jogosan tudunk tőle tanulni. Legyél benne, higgy benne és csináld! Pontos útmutatást kaptunk a nyári versennyel kapcsolatban, amely május 1-jén startolt és 3 hónapig tart. Minden a májusi induláson áll. Készülj fel a sikerre! – ajánlotta.

Summázva
Hogy mit adott a két nap? Feltöltődést, kikapcsolódást, erőt és hitet abban, hogy a legjobb helyen vagyunk. Hálásan köszönjük!

Remek példák hangzottak el

Horváth Annamária

cof

cof

 

Ezeket olvastad már?