Kezdőoldal Ágak Az újak számára is közérthető üzenetek a Ferenczy-Startszemináriumon, Beta Kádár Tündéék Arany HV elismerésével

Az újak számára is közérthető üzenetek a Ferenczy-Startszemináriumon, Beta Kádár Tündéék Arany HV elismerésével

Beta Kádár Tünde és Beta Kolos az ágvezetőikkel, Vass Szombatfalvi Zsuzsannával és Vass Oszkárral

2019. május 5-én, anyák napján sokan döntöttek úgy a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ágakból, hogy a csapattal együtt ünnepelve, a tanulásra fordítják a napot. Nagyon megérte! Ez a kétszavas összegzés Smid Ágnes és Simon Anikó tollából származik, akik aktív HV-ként nemcsak részt vettek a vasárnap szemináriumon, hanem bőségesen jegyzeteltek is, melyből az alábbi gondolatokat megosztva kirajzolódik előttünk egy sikeres nap. A koronája pedig már a címből is leszűrhető: az abszolút nemzetközi hálózatot menedzselő Beta Kádár Tünde és Beta Kolos Arany HV-knak járó kitűzőjének átvétele nem mindennapi pillanat volt…

 

A két ágvezetői páros kiegészülve Lőrincz Marikával és Ferenczy Lászlóval, a még felsőbb ágvezetőkkel

Simon Anikó köszöntője

Lélekemelő gesztussal kezdődött a nap: videóval köszöntötte a nap háziasszonya, Simon Anikó hálózatvezető az édesanyákat. Ő pedagógusból lett üzletépítő, aki remekül összefoglalta: „Gyönyörű szakma a miénk, ahol mindenki a saját ütemében fejlődhet és meg is van becsülve érte.”

Dr. Patkó Katalinnak, a hálózat egyik kitűnő orvosának előadása most is informatív volt

Dr. Patkó Katalin: Fontos a máj és a vese védelme

Dr. Patkó Katalin orvos-természetgyógyász a maga sajátos, élvezetes stílusában a tiszta víz fogyasztásának jelentőségére hívta fel a figyelmet. Kiemelte, hogy a test víztartalmának csökkenésével jönnek a civilizációs problémák. A máj és vese jelentőségét és védelmét közérthető módon tálalta és így minden résztvevő számára nyilvánvalóvá válhatott, hogy a mai világban bizony negyedévente a bélrendszerünket ki kell takarítani és évente parazitátlanítani is érdemes!

Több oldalról érkezett vezetőktől a köszönet,, az elismerés az Arany HV párosnak

Kádárné Julika a szisztémáról, egészségi szempontokkal

Kádárné Virág Julika természetgyógyász-hálózatvezető bemutatta a cégcsoportunkat és az üzleti szisztémát, különös hangsúlyt helyezve az egészségünk védelmére.

Többen léptek szinten az elmúlt hónapban a teljes csapatban

Gyakorlati munkamódszerek

Ezt követően munkatársak gyakorlati munkamódszereiről, hogyanjairól hallhattunk.

  • Mező Hanna diákként döntött úgy, hogy kezébe veszi az egészségének és az anyagiaknak az irányítását is. Két érdekes dolgot is megtudhattunk tőle: a tanulás megkezdése előtt érdemes bekapni egy Ginkgo Bilobát és hogy az üzletünk egy remek munkalehetőség, amiben nem lehet megszakadni.
  • Hegedűs Krisztinától megtudhattuk, hogy szeretett háziállatainknak, kutyusainknak is érdemes a tiszta víz mellett az Immun Supreme készítményt adni.
  • Máté Kovács Mária pedig a tavaszi fáradtság leküzdésére alkalmas termékeket mutatta be. Egy igazán üdítő hatású reggeli koktélt is megismertünk tőle: Flavonoid Komplex+MSM/C-vitamin italpor+Kindervit (hiszen mindannyian örök gyermekek vagyunk…)+Grapefriut csepp, természetesen tisztított vízbe keverve.
  • Kunné Mazsi hálózatvezető azt mutatta meg gyakorlati példákkal, hogy az háztartási termékeink használatával mennyire okosan gazdálkodhatunk. Mindeközben pedig a tetteinkkel bizonyítjuk, hogy a Földet igen is meg lehet védeni a gyermekeinknek!

Kun Mazsi, debreceni HV megtakarítási szempontokra is felhívta a figyelmet

Ferenczy László egyszerre ösztönzött és tájékoztatott is

 

Ferenczy László tanácsot adott és tájékoztatott

A nap záró előadását Ferenczy László természetgyógyász-Arany Hálózatigazgató tartotta, akitől a személyiségfejlődésünkhöz kaptunk gyakorlati tanácsokat. Termékoldalról pedig beszámolt a legújabb kutatási eredményekről, kiemelt jelentőséggel a mikrobiom rendszerünk helyreállításának fontosságáról és az érhálózat tisztításának a jelentőségéről.

A Hónap Hálózatépítői

Végül az előző hónapban kimagasló eredményeket elért és magasabb karrierszintre lépett embereket ismerhettük meg. A Hónap Hálózatépítője címet a Ferenczy-ágban Szigeti Gábor, a Vass-ágban pedig Kis Gergely nyerte.

„Bearanyozott” siker a Beta-ágon!

Óriási gratuláció fogadta Beta-Kádár Tünde és Beta Kolos páros Arany Hálózatvezetők részére a kitűző átadását, melyet szponzora, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár ünnepélyes keretek között, boldogan adott át. A Beta-ág már március hónapban 200 ezer pont felett teljesített, megérdemelt jutalom ez a sok, kitartó munkáért.

Sikerreceptek Tündééktől

Tünde elmesélte, hogy csak gyógyulni szeretett volna és termékhasználóként regisztrált be a Biocomhoz, időközben elkötelezetté vált. Lelkesedésével, terméktapasztalataival sok embert bevonzott a csapatába, szép számmal vannak munkatársai a szlovákiai részről is. Óriási lelkesedés, türelem, hozzáértés, tanulás kell – ezek vezetnek szerinte a sikerhez és persze sok-sok türelem, kitartás, rendszeresség, önfejlesztés. És a legfontosabb: kell egy nagyon erős cél, ami motivál minden nehézséget legyőzve. Tünde mindenkit arra biztatott, hogy higgyen önmagában, tegyen meg mindent céljai eléréséért, félelem nélkül, tudatosan építse vállalkozását. A végén Tünde és Kolos megköszönte a csapatuk összes hálózatvezetőjének a kitartó, eredményes munkát

Gyere velünk!

A Te életed is jobb minőségűvé válhat, ha a megfelelő tudás birtokába kerülsz! Tarts velünk június 2-án!

Szigeti Gábor a Ferenczy-kupával

Kis Gergely a Vass-serleggel

Arany-mondatok…

Kádárné Virág Julika, debreceni HV több szempontból is utat mutatott az újaknak

Mező Hanna is elmondta tapasztalatait

Simon Anikó volt a rendezvény háziasszonya

Az elismerés egyik pillanata

  

Ezeket olvastad már?