Kezdőoldal Ágak Az Ezüst HV Szabados Erika munkát keresett, s a Biocomban találta meg a Tóth-Wolford-ágon

Az Ezüst HV Szabados Erika munkát keresett, s a Biocomban találta meg a Tóth-Wolford-ágon

Egy elismerés: a most már Gyémánt Hálózatigazgató páros köszönti a most már Ezüst HV Erikát

Egy barátnő, egy vecsési tréning, egy kis üzlet és a Reg-Enor is kellett Szabados Erika Ezüst Hálózatvezető szintjéhez a Tóth-Wolford-ágon. Ezt pont a barátnő, az ágvezető Tóth-Wolford Erika tudja a legjobban De visszatérve a másik Erikára, aki az ezüst-történet főszereplője: egyre növekvő csapata és pontjainak száma bizonyítja azt, hogy napról-napra jobban látja át a rendszert, egyre jobb vezető válik belőle. S akkor idézzük tovább a szponzort, aki a Gyémánt Hálózatigazgatóvá vált ágvezető páros egyik oszlopa, párja, Tóth Lali mellett: „Erika személyisége tökéletes a Biocomos munkára, hiszen nyílt, könnyen barátkozik, nagyon kommunikatív, jó kedélyű személy. Csapatát remekül vezeti, rendszeresen kiveszik részüket az aktuális feladatokból, nagy energiákat mozgatnak meg. Büszke vagyok rá, hogy a gyermekkori barátságunkat a Biocomos életmód adta lehetőségekkel is megkoronáztuk!” S most nézzük, hogy éli meg mindezt Szabados Erika. Most már Ezüst Hálózatvezetőként…

Munkára vágytam
Ezüst HV-ként élem jelenleg Biocomos életem. Kiskunhalason születtem, ott is élünk a családommal. Nem úgy kezdtem pályafutásom, mint sokan mások, nem a fogyásra vagy egészségügyi problémára kerestem megoldást, hanem a munkára, amit meg is találtam!

Szabados Erikának már van mire koccintani a Kónya-ágon. De ehhez kellett a kép jobb szélén vele együtt mosolygó barátnője, Erika is…

Minden volt, csak idő nem
De hogyan is kezdődött a Tóth-Wolford Erikával az immáron 33 éves, töretlen barátságunk, egy komoly üzlettel? Hogy miért így fogalmazom meg, az hamarosan kiderül… 16 évig családi vállalkozásunk volt (fuvarozó cég) az adminisztrációt magam végeztem. Megtanultam, mi a vállalkozás. Minden volt, de idő semmi. Aztán ez megváltozott, különváltak útjaink akkori párommal. Kerestem az új lehetőségeket. Számos munkát kipróbáltam, mégsem tudtam az igényeimnek megfelelő jövedelmet biztosítani.

Üzleti ajánlat, 33 év után
S most kanyarodjunk vissza 33 évet, ahogy ígértem. Középiskolásként fodrásznak tanultam, ott egy szoros, életre szóló barátság alakult ki Tóth-Wolford Erikával. Későbbiekben volt közös munkánk is, de aztán hosszú évekig semmi. De visszatérve, én benne voltam az ő Facebook csoportjában, ahol megkérdezte az ismerőseit egy alkalommal, nem szeretne-e valaki a jövedelmén változtatni? Pontosabban növelni, mert szívesen megtanítja, amit ő csinál ötödik éve.

Bíztam benne
Felvettem vele a kapcsolatot, megbeszéltük a megbeszélnivalókat. Nem voltak bennem kétségek, ismerem, milyen jellemű ember, mertem benne bízni. Ennek az lett a következménye, hogy pár héten belül egy vecsési kétnapos tréningen találtam magam. Őszintén? Úgy indultam neki, ha nem tetszik, akkor legalább találkoztam vele és wellnessezünk egy jót.

Nem a Reg-Enorból indult az üzlet, hanem tulajdonképpen egy tréningen…

 

Vecsés nem a wellnessről szólt…
Vecsés nem arról szólt, amire számítottam, attól sokkal jobb volt! Akkor döbbentem rá, hogy ez a világ legjobb üzlete! Nem kell horribilis befektetés, üzlethelység, pénztárgép és sok minden más. Imádom ezt a munkát! Itt az embert elismerik, jutalmazzák. Biztosra tudom, hogy nincs még egy ilyen üzlet!

4 hónap alatt lettem HV
2019.09.02 –én regisztráltam, 4 hónap múlva HV voltam. Ennek örömére egy csodálatos wellness hétvégét kaptunk Erikától és Lalitól, a párommal együtt Balatonfüredre, amit közösen töltöttünk el.

Egy élmény a sok közül a vezetőtársakkal

Az oklevél és az arckifejezések is sokatmondóak


Tanulj és taníts meg tanítani!
Nagyon sokat tanultam, folyamatosan tanítanak, tanulok és tanítok. Ennek meg is van a gyümölcse, a miértje. Ma már én is tanítom a csapatom, illetve a munkatársaim is tanítják az ő munkatársait. Ezt úgy hívják a Tóth-Wolford TEAM berkein belül, hogy tanulj és taníts meg tanítani.

Odafigyelés, biztonság
Odafigyelünk egymásra, erre is megtanított Erika. Az első perctől biztonságban érzetem magam. Amit én megtanultam, tovább adom. Szépen fejlődnek a munkatársak, szeretek velük együtt lenni és dolgozni.

Kihasználjuk az online lehetőségeket
A jelenlegi, egyébként nem kellemes helyzetnek a jó oldalát igyekszünk nézni és áldásos hatásait mi is kihasználjuk. Rendszeresen szervezzük online térben a rendezvényeket, tréningeket 4 főnek és 300 főnek egyaránt. Számomra ez nem csak munka, nekem a második családom is…

Unokatestvérem az első HV-m
Itt szeretetkapcsolat alakult ki a munkatársakkal, és nem mellesleg az első hálózatvezetőm az unokahúgom, Szabados Cintia lett, akire nagyon büszke vagyok! Nagyon ügyes, szinte az összes háziversenyt ő nyerte meg, amit indítottam. Szépen építi ő is a Biocomos életét.

Közel a húszezerhez, újabb vezetővel
Nagyon ügyesek mindannyian, külön-külön mindenkire büszke vagyok, nagyon szeretem őket. Csapatban az elmúlt hónapban a húszezres ponthatárt közelítettük meg. Minősült a 2 vonalam is, így a jövő hónapot Ezüst HV-ként indítom, hála Császárné Dömötör Hajnikának. Hajnika kitartó és szépen építi a csapatát.

Az igazi elismerés az, amikor adjuk…

Szabadság, boldogság, hála
A Biocom számomra egy igazi szabadság és boldogság! Szabadság, amikor nem kell csörgő órára kelni! Boldogság, hogy embereknek segíthetek az életminőségüket javítani. Hálával tartozom Tóth-Wolford Erikának és Lalinak a tanításukért és a bizalmukért! S köszönöm a munkatársaknak, hogy hisznek és bíznak bennem.

Okleveles csapattal

A béke és elégedettség mosolya

A szeretett baráti és szponzor párossal, ahol a két Erika kapcsolata volt a meghatározó

Báli pillanat a két Erikával

 

Ezeket olvastad már?