Kezdőoldal Ágak Az élete egy ajándék: Fülöp Csilla Arany HV  Erdélyben, a Péter-ágon belül a Részegh-ág csapatában

Az élete egy ajándék: Fülöp Csilla Arany HV  Erdélyben, a Péter-ágon belül a Részegh-ág csapatában

A felső vezető, segítő házaspár, Részegh Magdolna és Részegh János, valamint a kitüntetettek, Fülöp Csilla és Ödön. Sikeres csapat!

„Aranyként ragyogsz a csapatunkban.” Ezzel a veretes mondattal köszönti a Részegh-ág vezetése csapatuk új Arany Hálózatvezetőjét. Magdolna és János még hozzáteszi: „A céltudatos, kitaró, elkötelezett munkának meglett az eredménye. Csilla szavai, cselekedetei mindig előre tekintek, hiszen, ahogy fogalamzni szokta, tudja, hogy nagy csapata lesz és emberileg is sokat fog fejlődni folyamatosan, mert a képzések az élete alapkövei, amire a komoly, Biocomos üzletét építi és csapatát építi.” A szponzoruk után – akik a cikk végén még átveszik a szót – következzenek Fülöp Csilla arany szavai (aki párjával, Fülöp Ödönnel együtt építik csapatukat), melynek a felvezetése is sokat elárul a gondolkodásáról: „életem lehetőségeinek legeslegjobbja a Biocom hálózatépítés.”

Érzelmi alapon regisztráltam
A lehetőségek mindig becsomagolva érkeznek hozzánk. Sőt, a legjobbat mindig több rétegűen csomagolja a Fennvaló. Regisztrációmat Dobos Zsófiának köszönhetem, aki meghívott egy háziinfóra. Akkor nem volt tudatos a döntésem, érzelmi alapon regisztráltam és tetszett a cég filozófiája, valamint az hogy tanulhatok, fejlődhetek. „Csak” tanultam.

Kelemen Emma vezette be az infózás világába, most aranyat tűzhetett ki neki

Megérkezett a tudatosság útközben
Ma már értem: életem 100 százalékos fordulatot vett és személyiségem elkezdett változni. A folytatást Kelemen Emma adta nekem, aki kezemet megfogva bevezetett az infózás világába. Közös élmények, közös programok, anyaországi képzések kovácsoltak össze. Hálásan köszönöm Zsófia ajánlatát és Emma idejét, szeretetét, hogy úton érezhettem magam. (Kelemen Anna utólag így fogalmaz: „Tudjátok… ,,A jó nem történik meg magától, azt meg kell tenni!”)

Részegh Magdika (balról) dolgozott vele és segítette, tanította, fogta a kezét – ezt ketten csinálták meg. A szponzor, Kelemen Emma is tőle tanul, középen Csilla, már Arany Hálózatvezetőként.

Az igazi mentőhajó
Az igazi mentőhajó Részegh Magdika személyében érkezett hozzám, aki már a kezdetek kezdetén biztatott, szeretett és mutatta a példát. Egy hónap végén 199 pontom volt a saját vásárlás és szólt, hogy egészítsem ki – talán ekkor csillant meg az üzlet lehetősége.

Kezdetét vették a közös programok, erdei kirándulások, üzleti megbeszélések, infók, utazások… és sorolhatnám.

Ültem a hajóban
A mentőhajó vitt magával és én hittem a hajóban… Sokáig csak az volt az érzésem, ne álljon meg a hajó a kikötőben. Együtt haladtunk. A bátorságom hiányzott, de ma már tudom, hogy hiányainkért, kudarcainkért hálásak lehetünk.

Fülöp Csilla és Fülöp Ödön az Arany Hálózatvezető oklevéllel. Ödön mindenben támogatja Csillát, közös a dicsőség!


Barátság és pénz haladhatnak együtt
A hálózatvezetői szint küszöbét átlépve megéreztem a pozitív fefelősséget. Megéreztem, hogy a barátság és pénz haladhatnak együtt és ennek megvalósítója én vagyok. Hálával tartozom férjemnek, Ödönnek, aki mai napig támogat és figyelmeztet, ha letértek az útamról.

Vezetői csapat az „okozat”
Tehát véletlenek nincsenek. Mindennek oka van, abból születik az okozat. Ez az okozat a jelenleg közel 700 fős csapat, egy Ezüst Hálózatvezetővel Dombi Ágota személyében, öt hálózatvezetővel:

  • Hajdú Gyöngyike,
  • Váncsa Melinda,
  • Cazacutu Katalin,
  • Balla Géza és
  • Antal Csilla Mária,

valamint jómagammal, most már Arany Hálózatvezetővel a csapat élén.

A jutalékértesítő a „diploma dolgozat”
A legnagyobb felismerés, amit kaphattam, az az érzés, hogy „életem ajándék”. Hogy a Biocom csapat az a hely, ahol rendbe tehetjük magunkat és életünket. Mindezt segítséggel és példákkal. A jutalékértesítőt a diploma dolgozatunkért kapjuk cserébe, és hogy nincsenek határok a munkánkban, a számokban.

A szponzori vonal, akik ezen az úton elindították Csillát. Szponzor: Dobos Zsófia és Dobos Imre HV, Kelemen Emma és Kelemen Imre, az ágvezető Részegh Magdolna és Részegh János, valamint Péter Ágnes és Péter Csaba. Mindenkinek volt része Csilla sikerében.

Hálásak és „kívánósak” vagyunk
Hálásan köszönjük párommal együtt a cégnek, a Lőrincz házaspárnak (Jánosnak és Marikának), Ferenczy Lászlónak és Szász Laurának, a Vass házaspárnak (Oszinak és Zsuzsának), a Péter házaspárnak (Csabának és Ágnesnek), a Részegh házaspárnak (Jánosnak és Magdolnának) a belénk fektetett időt, a hitet, közös élményeket, amit megkívántattak velünk… Igaz, kívánósak vagyunk és azok is maradunk. Hálát adok családomnak, két csodálatos lányomnak, unokámnak, azért, hogy a tőlük elvett időt kamatoztatni megtanultam. 2022. május 8-án megveregettem saját vállamat és odasúgtam magamnak: Csilla, megérte.

Részegh Magdolna és János: Megdolgoztál érte, érdemes volt
A szponzor-ágvezető házaspár a bevezetőben megfogalmazott gratulációhoz még hozzátette: – Nagyon vártad, hogy te is az arany kitüződet lásd ragyogni az Arany HV szintre. Megvan és ragyog! Fényesebb a nap is tőled, mert te is több fényt sugárzol a világra, az emberekre. Megdolgoztál érte, de érdemes volt, mert az fény benned volt, és kihoztad magadból értéket teremtő munkával és sok-sok ragyogó követő munkatárssal. Jó látni ragyogni téged, ahogy élvezed ezt azt utat. Kívánjuk, hogy továbbra is áldás, bőség, szeretet, siker, öröm, jóság, boldogság töltse be az életedet kedves családoddal, csapatoddal együtt.

Fülöp Csilla hálózatvezetői és munkatársak

Hálózatvezetők: Bálint Ágota, Váncsa Melinda és Antal Csilla Mária párjukkal

Antal Csilla Maria az új hálózatvezetője, akinek ugyanakkor volt az elismerő ünnepélye

Süket Etelka, aki által HV lett Hajdu Gyöngyi Avasújvároson, amiben Etelka néni hitt. Bízott benne, hogy az ő szülőfalujában is lesz Biocomos vezető! 80 éves, de most is napi szinten aktív. Vállalkozóként dolgozik a Biocom rendszerben, bátorítva a fiatalokat, hogy merjenek és akarjanak fejlődni, fejleszteni.

Fülöp Csilla és Kelemen Emma, aki meglátta Csillában a lehetőséget és elindította

Kelemen Emmával és Kelemen Imrével. Ő azt mondta, Csillában lát fantáziát és üzletépítő erőt, hitet!

Kerekes Éva és Kerekes András testvérvonal a Részegh-ágban. Csilla Éva néni arany elismerő ünnepélyén megfogalmazta „én is akarom, hogy Arany HV legyek!” Igazi példa Éva néni!

A Fülöp család: Ödön, Csilla, valamint Henrietta és Orsolya, a lányaik

Testvérvonal a Részegh-ágban Kerekes Éva csapatából Pálfy Rozália és Olosz András. Ő is akkor lett hálózatvezető, szponzora Rózsika, a felesége

Csilla és Magdika – vitte magával a mentőhajó…

Bálint Ágota Ezüst HV Csilla közvetlen vezetője

Családi fotó: anyósa, sógornője és annak a lánya is a felvételen

Bálint Ágota Ezüst HV és az ő HV vezetője, s testvére, Váncsa Melinda

 

Ezeket olvastad már?