Kezdőoldal Ágak Ünnepi vezetőképzésen töltődtek élményekkel és tudással az erdélyi Péter-, Turóczi- és Csibi-ág csapatának tagjai, Szilvásváradon

Ünnepi vezetőképzésen töltődtek élményekkel és tudással az erdélyi Péter-, Turóczi- és Csibi-ág csapatának tagjai, Szilvásváradon

A Péter-ág Szilvásváradon tréningező vezető csapata, középen Kovács Zoltán hálózatalapítóval, a kép jobb szélén az Ezüst Hálózatigazgató ágvezető házaspárral, Péter Ágnessel és Csabával

A hálózati „születésnap” április elsejéhez kötődik. És ez nem vicc (gondolván a „bolondok napjára”), hanem egy sikertörténet kezdete. Ám van, amikor az ünnepelt ad ajándékot, hiszen a cég által finanszírozott kétnapos (de háromig tartó…) vezetőképzőt éppen ekkor tartották a Péter-ág munkatársai. Ráadásul nem Csíkszeredában vagy Erdélyben (hiszen a Biocom jelentős, meghatározó romániai ágáról van szó, a Ferenczy-, valamint a Vass-ág kebelén belül), hanem Magyarországon. A nagy élményt adó szilvásváradi tréningről az ágvezetők (Péter Ágnes és Csaba, majd Turóczi Melinda) szemüvegén keresztül kapunk visszatekintőt, amit érdemben kiegészít a vezetők utólagos vélekedése, amivel persze a Csibi-ág tagsága is mélyen egyetért. Egyszóval: megérte!

 

Olyan hálózatvezetők, akik először részesültek a céges vezetőképző élményében

Együtt ünnepeltünk

A cég születésnapján együtt ünnepelni a hálózatalapítóval nagyon nagy öröm. Hálás vagyok, hogy együtt tudtunk lenni Kovács Zoltánnal! Büszkék vagyunk, hogy olyan céggel dolgozhatunk, amelynek az értékrendjével azonosulni tudunk és munkánkkal értéket teremtünk, sok ember életére vagyunk pozitív hatással.

Csodás napok

Csodás három napot töltöttünk a szilvásváradi La Contessa kastélyban, a Bükk szívében. Kirándulás, feltöltődés, tanulás jellemezte a tréninget és megújult erővel, nagy célokkal és tenni akarással tért haza mind a 70 résztvevő.

Turóczi Melinda ágvezető, Gyémánt HV a vezetőivel


Kiváló alkalom

Nagy alkalom volt az új vezetőknek, hogy Kovács Zoltánt megismerhették és mi, régiek is megerősödtünk abban, hogy a világ legjobb üzletének vagyunk részesei!

Nagy tanítások

Öröm volt együtt lenni és tanulni a felsőbb vezetőnktől és életépítő mesterünktől, Ferenczy Lászlótól. Hálásan köszönjük a tanítását! Mindemellett a Biocom nagy példaképeitől is tanulhattunk, Tóth-Wolford Erikától és Lajostól az első délután, akik önzetlenül osztották meg velünk tudásukat, tapasztalataikat.

Nem úgy mentünk, ahogy jöttünk…

Egyféle emberként érkeztünk erre a képzésre és egy más emberként tértünk haza, erős jövőképpel és energiával tele.

Fontos a megfelelő attitűd

Végül egy idézet, ami a leginkább kifejezi érzéseinket: „Mindenki rendelkezik azzal a belső erőforrással, ami lehetővé teszi számára, hogy boldog és hasznos életet éljen. Ha megfelelő attitűddel fordulunk embertársaink felé, elősegíthetjük, hogy felszabaduljanak ezek az erőforrások – bölcsebbek, egészségesebbek, konstruktívabbak vagyunk.” (Valakivé válni – Carl Rogers)

Turóczi Melinda, a Péter-ág legjelentősebb csapatának, a Turóczi-ágnak a vezetője így értékelte a szilvásváradi napokat:

 

Számomra e két napos vezetőképzés elsősorban a vezetőképet erősítette meg, ami az Ági és Csaba napindító beszédében elhangzott. „Gondolkodj perspektívában 2-3-5-10 évre előre, emellett pedig szárnyalni a Biocomban és szárnyakat adni!”

A Vass házaspár is nagyon jól érezte magát

Köszönet a szervezésért

Köszönet a szervezésért és a vezetői modellért. Alig érkeztünk meg és szárnyaló érzést adott maga hely, Szalajka völgye, a kastélyszálló és a természet vakító szépsége.

 

Gondolat, szokás, tervezés

Kovács Zoltán a mágikus április 1-i születésnapból kiindulva a 23 éves történeten keresztül megmutatta, hogyan áll össze a sikeres élet: gondolat – szokás – tervezés. A sikerlétra a tónusskála és szponzori-munkatársi együtt változás. Égesd az agyadba a valóságot, hogy valós legyen! Akkor gazdagodsz, ha gazdagítasz…

 

Meghatározó az indítás

A Tóth-Wolford házaspár igazából azt képviseli, amit és ahogyan tanítanak: tiszta szándék, bátorság. Szó volt a hálózatépítés evolúciójáról, melynek célja a munkakultúra, megértés és tudás veszteségmentes továbbadása. A végeredményt az indítás dönti el. Cél, hogy észre vegyenek és hogy észre vegyék a munkatársainkat.

Ami a cégé, az az enyém

Ferenczy László szavaival élve az tud vezetni, aki tudja magát vezetni. Fontos az én-kép, ezért fontos, hogy az ember dolgozzon magán és fejlessze a személyiségét. Múltad az alap, tőled függ a jövőd, hogy milyenné teszed. Kulcsszavaknak tartom a bizalom-biztonság-jövőkép fogalmakat. Azt érzem, a cég miértje, küldetése az én miértem és küldetésem. Tegyük naggyá vezetőinket!

 

 

A Péter-ág további néhány, ott lévő vezetőjének élményei:

 

Német Kata: Értéket képviselünk

Egy álom vált valóra, azzal, hogy a Bicomos csapattal tölthettünk két napot a La Contessa kastélyszállóban, csupa vidám, lelkes, optimista vezetővel! A kastélyszálló egy kedvemre való, szuper igényes, és elegáns hely, csodálatos környezetben, előkelő kiszolgálással!

Olyanoktól tanulhattunk, mint Kovács Zoltán, Ferenczy László, akiket a legjobbnak tartok. Ez egy újabb lendületet és erőt adott a munkánkhoz, egy folyamatos megerősítést, és a tudatot, hogy jó helyen vagyunk, értéket képviselünk!

 

Miclea Timea: A legjobb helyen vagyok

Nagyon hálás vagyok, hogy ott lehettem Szilvásváradon, a kétnapos képzésen.

Nagyon értékes napok voltak: mindenki, aki tudásra, útmutatásra, friss ösztönző erőre vágyott, ott megkapta. A tartalmas, egyben motiváló előadásokat hálásan köszönöm, nagyon sok kérdés tisztázódott a fejemben és tudom, érzem, újra megerősödött bennem, hogy a BIOCOM-ban a legjobb helyen vagyok.

 

Seres Hajnal: Szárnyakat adott

Hálával és elégedettséggel gondolok vissza az együtt töltött szilvásváradi vezetői képzésre. Úgy érzem, hogy szárnyakat adott a sok hasznos tanítás. Kovács Zoltán előadását különösen értékeltem. Mindent megteszek azért, hogy az ott tanultakat a legjobb módon alkalmazzam a Biocomos munkámban. Mély tisztelettel köszönöm!

 

Vass Adina és Szilárd: Mesés volt!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy volt alkalmunk megtapasztalni, milyen érzés egy kastélyszállóban, egyedi környezetben ébredni, ott kávézni, hangulatos séta a romantikus kastélyparkban… Egyedi élmény volt a Fátyol vízeséshez ellátogatni, testi és lelki feltöltődés volt számunkra. Köszönjük a cégnek, hogy ajándékként kaptuk ezt a csodás két napot. Ha nincs a BIOCOM az életünkben Ági és Csaba által, akkor soha nem tapasztaljuk meg ezeket a felejthetetlen élményeket az életben. Mesés volt számunkra! Köszönjük a sok tanítást, amit kaptunk ebben az egyedi környezetben a felső vezetőktől, Kovács Zoltántól, Ferenczy Lászlótól, Péter Ágitól és Csabától és más értékes előadóktól, akik adták az idejüket és a tudásukat, akik támogatnak és mutatják az utat. Nagyon sokat fejlődtünk a két nap alatt. Erősebb lett a jövőképünk és tisztábban látjuk az utat, a csapatunkat a Biocomban. Más emberként tértünk haza. Nagyon hálásak vagyunk!

 

Both Éva: Nőtt bennem a bizalom és a hit

A szilvásváradi képzés, amelyet a cég vezetői szerveztek, egy olyan minőségi tréning volt számomra, amely energiával és lendülettel töltött fel. Megismerhettem az alapítót, Kovács Zoltánt, akinek előadása igazán értékes, gyakorlatias és iránymutató a további haladásom tekintetében. Továbbá Ferenczy László előadása is nagyon fontos volt számomra, hiszen tudatosultak olyan gondolatok bennem, amelyek tovább visznek személyiségfejlődésemet tekintve. A képzés hozadéka, hogy nőtt önbizalmam magamban, és erősödött a cégbe vetett bizalmam is. Továbbá megerősödtem abban a hitemben, hogy én a legjobb helyen vagyok. Csodálatos és felemelő érzés volt, hogy kezdő vezetőként együtt tölthettem azt a két napot a felsőbb vezetőimmel, amely szintén munkám hatékonyságát, előrehaladását segíti elő.

Csodálatos és nem mindennapi képzés volt, amely felrázta szunnyadó énemet és energiával árasztott el. Megértettem, hogy a siker eléréséhez minden nap kell tenni valamit, hogy elérjük céljainkat. Köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem, és hogy megtapasztalhattam, hogy milyen érzés együtt gondolkodni közösen felsőbb vezetőinkkel. Azzal zárnám gondolataimat, hogy a képzés során ismét tudatosult bennem, hogy nincs lift a siker felé vezető úton, hanem van egy lépcső, ahol a lépcsőfokokat végig kell járnom, és ezáltal pont oda jutok, ahová terveztem. Minden rajtam múlik!

 

 

Mielőtt félreértenénk a képet: az esti program része volt a konzultáció. A koccintás pedig a céges születésnapon kötelező az ünnepeltre…

Akik (egy kérdés nyomán) nyújtják a kezüket, azok fél év múlva hálózatvezetőket hoznak! Nem kérdés, szép jövő előtt álla Péter-ág…

 

Ezeket olvastad már?