Kezdőoldal Ágak Arany HV-avatással indult az év a Molnár-ágon a januári Startképzésen, ahol rengeteg segítő tapasztalat is elhangzott

Arany HV-avatással indult az év a Molnár-ágon a januári Startképzésen, ahol rengeteg segítő tapasztalat is elhangzott

Farkas Ildikó (jobbra) Arany HV lett! Az ágvezető, Szélpál Andrea és mentora, Zsóriné Deák Bözse (középen) ünnepli a Farkas-falka vezérének sikerét.

A Molnár-ágon sem vártak sokáig az évindítással: január 8-án rendezték az első 2022-es Startnapot. Az ágvezető, Szélpál Andrea szerint szuper nap volt sok-sok minősüléssel, Arany HV avatással, „sztárvendéggel”, nyereményjáték beindításával. A részleteket Nagy Szilvia, a csapat egyik vajdasági HV-ja tálalja a rendezvényről.

Dankó Jánost mindig élmény hallgatni

Befogadás nyitott szívvel és elmével
A nap házigazdája, „porondmestere” Dankó János Arany Hálózatvezető volt. Arra buzdította a 80 fős csapatot, hogy nyitott szívvel, elmével hallgassák az előadókat a nap folyamán (ami lehet, fájni fog néha), de a cél az, hogy ajándékként éljék meg azt, hiszen nem véletlenül vannak ott ahol, és pont most! Ezután felkonferálta azokat a vezetőket, akik saját érzéseiket, tapasztalataikat osztották meg a TOP 10 +1 termékekről.

A Reg-Enor kúra adta a kezdeti hitelességet
Elsőként Farkas Ildikó Arany HV beszélt arról, hogy mennyire hálás mentorának, Zsóriné Deák Bözsének azért a kitartásáért, amivel nem hagyta rá a kifogások ellenére se, hogy ne kezdje el a Reg-Enor kúrát. Egy évi, teljes életmódváltással járó kúrázás eredménye, hogy 110 kg-ból -46 kg-ot veszített, s teljesen rendbe jött. Hiteles példaként elkezdték őt követni, ezáltal már főállású Biocomosként szabad életet élhet, folyamatosan bővítve tudását, anyagi biztonságban egy ezáltal kapott Nagy családban.

A SLIM40 is segít
Hercz Aranka HV megosztotta velünk lánya Slim40-es tapasztalatát. 40 nap alatt 5 kg-tól szabadult meg mediterrán étkezés és 2,5-3 liter szűrt víz fogyasztása mellett. Mindketten ajánlják azoknak, akik nem tudják betartani 100%-ban a regenoros étrendet, viszont szeretnének jól kinézni.

Az egészségügyből érkezve
Én elmondtam, hogy a Grapefruitmag-kivonat miatt háromszor regisztráltam a rendszerbe, mert fontos volt számomra, hogy lányaimat antibiotikum nélkül neveljem fel, pedig 23 évig egészségügyi nővérként dolgoztam. Azóta számos anyának segítettem abban, hogyan neveljék gyerekeiket gyógyszermentesen (amennyire csak lehet). Példámat lányom is követi, 6 hónapos unokájának 2 napos kora óta adja a cseppeket…

Fontos a belső tisztítás
Nagy Lászlai Erika HV osztotta meg velünk a méregtelenítés fontosságát holisztikus szemléleten keresztül, felhívva a figyelmet a fizikai test (vastagbél) tisztítására is! A rendszerben lévő 10 napos béltisztító, parazitaölő és kiegészítő termékek hatásáról, valamint a napi 3-4 liter tisztított víz bevitelének jelentőségéről is mesélt Erika.

Alga és C-vitamin
Dankó János elmondta, hogy az Alga komplex nem táplálék-kiegészítő, hanem tápláléknak minősülő készítmény. Mindamellett hogy táplálék, fontos tulajdonsága a nehéz fémek, méreganyagok megkötése és eltávolítása a szervezettből, regeneráló és energetizáló hatással is bír. Majd azt is megosztotta velünk, hogy testünk a sejtanyagcserét fokozva a sejthártya átjárhatóságát támogatva a szervezetünkbe bevitt C-vitamin 40 %-át az agyunk serkentésére használja el, vagyis a C-vitamin elengedhetetlen az agy és testünk működéséhez.

Táncoltató kollagén
Sziporkázó rímekkel Faragó Ferenc HV elmondta, hogyan segíti a Kollagén szedése a könnyed táncolást Lou Bega, Mambo No5 című zenéjére. Mondanom sem kell, hogy a társaság örömködve fogadta azt az információt is, hogy a nevetés mellett kollagén szükséges nem csak az ízületek rugalmasságához, hanem a haj, köröm és bőrünk szépségéhez is.

A jó bélflóra
Olasz Ildikó HV magához híven, pontosan elmagyarázta a bélflóra (Flora plus) jelentőségét a bél-agy gát zavartalan működésében. Vagyis ha jó a bélflóra, jó gondolatok születnek, az ellenkezőjét egy Biocomos nem engedi meg magának!

Krillezzünk!
Imre Zsuzsanna HV Krill olajos tapasztalata is különleges volt, s ezt már mosolygósan tudta mondani, hiszen pont ez a lényeg…. Azt is elmondta, hogy ezt a terméket Reg-Enorral is szedhetjük, mert a látszat ellenére nem olajat tartalmaz.

D és K
Mindenkori időfelelősünk, Sajbenné Kocsondi Ildikó HV pedig a D3+K2-vitaminként emlegetett komplexum aktualitását fejtette ki. Megtudtuk tőle azt is, hogy a termék különlegessége a benne található K2-vitamin, ami elengedhetetlen a felszívódáshoz. Mindenre és mindenkinek is szüksége van rá az egészsége megőrzéséhez!

A minőség is fontos a mennyiség mellett
A +1 top termékről Késmárki László HV elmondta, őt, aki kifogásokkal teli ember, egy tájékoztató alkalmával a kicsapatott víz látványa teljesen meggyőzte arról, hogy ha családjának tiszta vizet szeretne önteni a poharába, RO rendszerű víztisztítót kell szerelnie a háztartásukba. Fontos nem csak a víz mennyisége, hanem a víz minősége is! Számára a klórmentes víz a nyerő, gyermekei is régóta isszák a vizet.

Harmat Csaba Arany HV a Vajdaságból, Szerbiából

Hogyan vásárolj egyre olcsóbban?
Harmat Csaba Arany HV következett Szerbiából, témája: „Hogyan vásárolj egyre olcsóbban?” Egyszerűen: járj a Biocom boltba, cserélj címkét, s amire szükséged van és a rendszerben megtalálható, itt vedd meg! Mutasd meg ismerőseidnek, te honnan vásárolsz. Légy nyitott, fordítsd gondolataidat a teremtés felé és engedd meg, hogy a cég pénzt utaljon a számládra ezért. Minél több embernek mutatod meg a lehetőséget, annál jobb lesz neked is, mert itt mindenkit jutalmaznak, aki jót tesz „fűvel, fával, és minden élővel” (Ferenczy Lászlót idézve). Ehhez kell egy „döntés” hogy ezt az életformát akarom élni és tanítani! Csaba szerint: „Ezt mindenki tudja csinálni, a gond csak az lehet, hogy nem elégszer!” Teremts passzív jövedelmet, legyen a Biocom a te vállalkozásod!

Gondolkodj csapatban!
„Tiszta szívű, őszinte, alázatos vezető, aki soha nem felejti el, honnan indult és milyen utat járt be.” Dankó János méltatása-felvezetése után ágvezetőnk, Szélpál Andrea következett, s a „Nem tilos változni” jelmondatával indított. Vallja, enélkül nem ment volna… Reggelente ő sem mindig azt látja a tükörben, amit szeretne, viszont van célja, amitől mosolyra görbül a szája. Fontosnak tartja az állhatatosságot. „Ha tényleg el akarod érni a célod, tarts ki, tedd a dolgod! Vedd komolyan az üzletet és komoly pénzekre tehetsz szert. Légy barátságban a pénz energiájával. Gondolkodj csapatban, mert egyedül nem megy! Csapatban az erő, a munka, szórakozás is.” Szívesen hallgattuk volna még…

Vedd és idd a vitamint!
Majd jöttek a sikeres emberek, sikeres szokásokkal! Elsőként Tóth Vanda 23 éves személyi edző, 5. szintű munkatárs mesélte el, hogy miért vált Andi pozitivitása, energikussága szimpatikussá számára, és ezért döntött a program mellett. Lecserélte tisztítószereit, majd azokat használva rájött, hogy a drogériákban kapható hasonló termékektől sokkal hatékonyabbak a Biocom termékei. Ezt elkezdte ismerőseivel, vendégeivel is megosztani és szeptemberi jutaléka 80.000 Ft lett, plusz egy kis árrés, ez belendítette, hogy többet tanuljon erről a szakmáról. Vendégei sem „ússzák meg” Vanda vitaminajánlásait… Viszont arra is felhívja figyelmüket, hogy csak akkor hatásosak, ha meg is isszák őket, nem pedig a polcot díszítik!

Tíznapos, majd regenoros kúra
Másodikként Imre Judit 5. szintű munkatárs mesélt sikereiről. 2021 júliusában regisztrált termék miatt. Nehézkesen fogott bele a 10 napos kúrába, majd a regenorozásba, de jöttek az eredmények, és nem csak őt győzték meg, hanem a környezetét is. Így nőtt csapata 31 főre, célja januárban elérni a 4000 pontértéket.

Nagy Lászlai Erika lett a Hónap Hálózatvezetője, majdnem egy HV-nyit fejlődött négy hét alatt

Hónap HV-ja
Ismét Nagy Lászlai Erika következett, aki majd’ 4000 pont fejlődéssel lett a decemberi Hónap Hálózatvezetője. 7800 pontról 11.500 pontra fejlődött, s nem mellesleg, kinevelt egy új 6-ost! Erika Hódmezővásárhelyen éli vállalkozói létét. Spirituális emberként teremtett magának egy ágat, amely akkor is fejlődik, mikor ő nincs ott.

 

Új hatos
Megtalálta Pigniczkiné Nagy Andrea személyében, akit feljövő új 6-os munkatársként köszöntöttünk. Andrea igen céltudatos, határozott idősgondozó. Először saját egészségét rakta rendbe, majd célul tűzte ki, hogy segíti az idős, beteg embereket. Ezt nagyon jól csinálja, mert 8-án már 2180 pont van a nevénél. Gratulálunk!

Jövőkép
Ezek után ágvezetőnknek nem volt nehéz dolga a 3 éves jövőkép felvázolásában.

Ferenczy László most is sokak szívét és eszét érintette meg

Ferenczy László volt a vendégelőadó
A napra Ferenczy László Arany Hálózat Igazgató, természetgyógyász, „A Biocom legnagyobb tanítója” rakta fel a koronát. Minden egy gondolattal kezdődik, amihez társul a hit. Fontos, mit hiszel magadról, mit gondolsz magadról. Higgy és imádkozz! Ima = köszönöm (hála). „Legyen a hitetek szerint”, Igazgató Hölgyek és Urak. Hogy azt elérjük, folyamatosan fejlődni kell. Ne nézz tévét, ne hallgass híreket, helyette hallgass fejlődésedet támogató gondolatokat.

Az ágvezető páros, Andrea és Ferenc a vendégelőadóval

Adj, hogy kaphass!
Minden ember boldogságra vágyik! Mi a boldogság?

  • Egészség (testi, lelki, szellemi épség): „Én vagyok a felelős az életemért!”
  • Idő (mindenkinek 24 órából áll a napja). Mivel töltöd az időd? Tanulj meg nem-et és igen-t mondani. Most értékeld fel az életed, mert „Te egy egyszeri, megismételhetetlen csoda vagy! Teremtsd meg az új valóságodat, most! Tervezd meg a jövőd! Aki nem tervez, káoszt tervez. Építsd fel új hiedelemrendszered!
  • Pénz (univerzális energia, felelősség-vállalásod mértéke). Milyen életkörülményt teremtesz magadnak és családodnak?
  • Emberi kapcsolatok (legyen időd magadra, családodra, barátaidra). Szeress!

Adj, hogy kaphass!

Indul a verseny
Ezután Szélpál Andrea meghirdette az ágversenyét, aminek jutalma egy 3 nap 2 éjszakás wellness tőle, a teljesítő hálózatvezetőjétől pedig jutalom. Ehhez „csak” annyit kell tenni, hogy 1000-1000 ponttal fejlődjön az elkövetkező három hónapban.

Magasabb minősülések
Nagy örömmel fogadta mindenki ezt a hírt, mint ahogy a magasabbra minősülteket is. Köszöntöttük új hatosunkat:

  • Pigniczkiné Nagy Andreát,

új hálózatvezetőinket:

  • Hódi Erikát és
  • Mezou Király Klárát.

Új Arany HV
Végezetül, Farkas Ildikó új Arany Hálózatvezetőnket is köszöntöttük. Igazi buli kerekedett itt a nap végére! Nagyon tartalmas, tanulságos napot zártunk. Sikeres 2022 évet! Szárnyaljunk, mint a sasok!

 

Ezeket olvastad már?