Kezdőoldal Ágak 6 hónap, 6 helyszín, 650 érdeklődő a felvidéki Egészség Estek mérlege egy szezonban  

6 hónap, 6 helyszín, 650 érdeklődő a felvidéki Egészség Estek mérlege egy szezonban  

Minden a Biocomról szólt

Izgatottan készültek az „évadzáró” Egészség Estre Felvidéken. Ezúttal Nagymegyer adott otthont az eseménynek április 25-én, melyről Csorba Nóra küldött képes beszámolót. A Pálfi-Kis-ág HV-ja összeszámolta a Simonics Éva nevével fémjelzett találkozókat, melyből Ferenczy László oroszlánrészt vállalt, s bizony, nagyon pozitív a mérleg!

Az est házigazdája, Vangel Mónika az előadóval

Ferenczy László volt az előadó

A szervezők most is kitettek magukért
A rendezvénysorozatunk főszervezője Simonics Éva Arany HV volt, aki szívvel-lélekkel készült minden egyes helyszínre! Vangel Mónika Ezüst HV, az est háziasszonya bemutatta az életmódprogramot és felvezette főelőadónkat, Ferenczy Lászlót.

Ferenczy László segített az egészségmegőrzésben
A téma a fiatalságunk megőrzése volt. Laci számunkra a leghitelesebb szakember, az Egészségkönyv írója, életépítő tréner. Előadásában rámutatott arra, mennyire fontos a megelőzés és az egészségünk megőrzése. Kifejtette számunkra, mindenki vágyik a hosszú életre, de megöregedni senki sem akar! Remek este volt, mint mindig, most is lenyűgözte a közönséget az előadásával!

Jelentős érdeklődés folyamatosan
Közel 120 fő vett volt kíváncsi az előadásra. Hálásak vagyunk, hogy ismét rendelkezésünkre állt és nekünk adta értékes idejét. A mérleg: 6 hónap, 6 helyszín, 650 érdeklődő!

Lelkes közönség Nagymegyeren, Szlovákiában

Szervező-előadó-ágvezetői csapat

Tapasztalatok is elhangzottak

A tombola nyertesei

Ezeket olvastad már?