Kezdőoldal Ágak A vecsési kétnapos érettségi – a Tóth-Wolford-ág kulcsemberei sikerrel „vizsgáztak”, s a nagybetűs életben is jól teljesítenek

A vecsési kétnapos érettségi – a Tóth-Wolford-ág kulcsemberei sikerrel „vizsgáztak”, s a nagybetűs életben is jól teljesítenek

A kulcsemberek csapata a Tóth-Wolford-ágon

A Tóth-Wolford Team történetében is meghatározó jelentőséggel bírnak a vecsési Kulcsember-képzések. A Smaragd Hálózatigazgató, Tóth-Wolford páros sokadik képzése volt az idei szeptemberi rendezvény, azonban mégis rendhagyó volt. Miért is? A válaszok a csapat egyik Ezüst HV-jától, a 85.000 (!) pontos csapatot menedzselő Baranyi Virágtól érkeznek, de érezhetően nem csupán a saját véleményét közvetíti…


Átvették a szervezés stafétáját

A vezetők tanítottak, irányt mutattak, útravalót adtak és ennek eredményeként a stafétabotot átvehette három csapat vezetője az Ezüst Hálózatvezető Baranyi Virág, és az Arany Hálózatvezetők, Béres István és Pivarcsi Krisztina, akik a vecsési képzések evolúcióját átélve megértek rá, hogy a fészekből kikelve önálló képzéseket szervezhessenek munkatársaiknak.

Kónya György: Az életnek egy célja van, hogy igazad legyen!

Az első nap első előadása az ág első emberének jutott. Gyuri rávilágított arra, hogy minden ember egy bizonyos „dobozba” születik. Van, aki örökölte sorsát (autószerelő apa- autószerelő fiú), van, aki teljesen új szakmát tanulva egy út dobozba jut. Viszont, ha vannak álmaid, céljaid, akkor engedd azokat megvalósulni, és ne hagyd magad dobozba zárni! Vállald fel a felelősséget azzal, hogy saját kezedbe veszed életed irányítását! Az előadás során szembesített ágvezetőnk azzal a ténnyel, hogy a munkatársakkal, a vállalkozásukkal mekkora nagyságú forgalmat generálnak – megdöbbentő volt ráeszmélni. A gondolatébresztő előadásában biztatta a jelenlévőket, hogy „vezetővé kell viselkedni magunkat” és ezáltal létrejöhet a milliárdos vállalkozások tömkelege.

Igazgatók a pódiumon: a Tóth-Wolford Smaragd HIG párost köszönti a Kónya György-Krigel Zsuzsi ágvezető páros


Baranyi Virág: Váltsd valóra álmaidat GYES alatt!

A blokkom részeként elmeséltem, hogy minden ember életében eljön a pillanat, amikor a fontossági sorrend átalakul és a családé lesz a főszerep, és már nem azért mész munkába, hogy szórakozásra legyen pénzed, hanem hogy biztosítani tudd a gyermekeid számára a megfelelő életszínvonalat. Azonban sok esetben ez csak több idő elvonásával kivitelezhető, de az időt pont azon személyektől kell elvenni, akik miatt több pénzt szeretnék. Az én életemben erre a Biocom adta meg a megoldást és vált a csapatom mára már 85.000 pontos ággá. De persze az út nem volt zökkenőmentes, meg kellett küzdenem a fejlődés hozta új helyzetekkel, kitértem a nehézségekre, mely számomra az időgazdálkodás megfelelő szintre való fejlesztését jelenti. Célom az igazi vezetővé válás, hogy a milliomosok klubját erősítsem.

Baranyi Virág, aki a mikrofon után a tollat (klaviatúrát…) is megragadta

Horváth Marianna: Megoldjuk az akadályokat a jobb jövőért

Az ezüst hálózatvezetői szint kapujában álló munkatársamtól hallhatuk, hogy olykor milyen megpróbáltatásokon kell átküzdeni magunkat és minden elénk gördülő akadályt azért kell megoldani, hogy egy új, egy jobb jövő elé nézhessünk. A kisgyermekes családanya szintén a gyes alatt ismerkedett meg a Biocom adta lehetőséggel és csapatával azon dolgoznak, hogy mindenki egyre sikeresebb legyen, éppen ezért szép számmal érkeztek eme képzésre is.

Kovács Nikoletta, Zsombik Miklósné, Horváth Marianna, Szabó-Polgár Mónika,

Pertóczy Zsuzsanna, Tótáné Búzás Csilla, Tóta Károly

Ács Veronika: Egy karácsonyi ajándékcsomag indított be

A képzés idején a 28. születésnapját ünneplő legfiatalabb munkatársam, Vera elmesélte, hogy egy karácsonyra kapott Biocom csomag hogyan tudja beindítani az embert úgy, hogy 4000 pontot csináljon 4 hónapon belül. A céltudatos fiatal hölgy célokkal teli, és rátermettségét az is bizonyítja, hogy már 2 munkatárssal is rendelkezik. Velük együtt dolgozva el fogja érni, hogy gyermeke számára boldog életet biztosítson és a szeretett háza anyagi tehertől mentes legyen.

Ács Veronika – 6. szintű munkatárs


Tóth-Wolford Erika: Csak csináld!

Saját Biocomos életútján keresztül bemutatta, hogy ez az üzlet azon személyek számára van kitalálva, akik elég hittel, alázattal, kitartással rendelkeznek. Az út során találkozunk olyan emberekkel is, akik a sikerünk elérésekor már nem fognak mellettünk állni. Ízelítőt kaptunk a kezdő, haladó, „érett” munkatársak jutalékainak összegéről, hisz a munkánk során elért jövedelem nálunk nem tabu téma. Kecsegtető volt hallani, hiszen ez ösztönzőleg tud hatni, mert ha kapunk képet, akkor már el is tudjuk képzelni, hogy számunkra is megadatik.

Baranyi Virág és vezetője, Tóth-Wolford Erika Smaragd Hálózatigazgató

Tóth Lali: Merj!

Ez ismét egy olyan előadás volt, amit leírni nehéz, ezt meg kell élni. Tanítónk előadásából ráeszmélhettünk, hogy mennyire a FÉLelem irányítja az életünket, félünk kilépni a komfortzónánkból, mert azt gondoljuk, hogy azon túl rossz dolgok vannak, de ha soha nem lépünk ki, miért feltételezzük, hogy rossz. A Mesterünk szeret játszani a szavakkal, azokat új jelentéssel felruházni, azok mögé vezérelni a mi gondolatinkat. ÉS? Te hányszor használod kifogások gyártásánál, nem tudom megcsinálni, mert ott a gyerek, és a háztartás, és a munka, és amúgy sem, és pénzem sincs… Szándék szinten dől el a világ, ÉS szócska, azaz az Élet Súlya – tedd le végre, válj súlytalanná, anyagilag függetlenné! A teremtő erő ott van mindenkiben, adj parancsot a tudatalattidnak, azzal, hogy leírod a terveidet jelen időben. Enged, hogy a „Flow” érzés átjárjon, ha gát, blokk kerül eléd, használd a hála erejét, merj és tudj hálás lenni, mert feloldja az akadályt a flowból.

Baranyi Virág és vezetője, Tóth Lali Smaragd Hálózatigazgató

Szülinaposok


Az elismerésben részesültek öröme

Az elismerések sem maradhattak el, nagyon sok munkatárs részesült kitüntetésben. Az oklevelét és kupáját átvevők között volt, aki versenygyőztes, hónap legjobbja, volt, aki hálózatvezetővé, Ezüst Hálózatvezetővé vagy Arany Hálózatvezetővé vált. A fotókat nézve az olvasó számára feltűnhet bennük egy-két közös vonás, az öröm, a büszkeség, ami az elismert személy és a szponzora arcán látható. Munkád során Téged is megbecsülnek, elismernek?

Fiatal tehetség díj:

 • Paksi Fanni

2020 évi nyári versenygyőztes:

 • Ábelné Wagner Andrea
 • Dömölki Zsoltné
 • Paksi Fanni

Új hálózatvezetők:

 • Ábelné Wagner Andrea
 • Garamvölgyi Viktória
 • Paksi Fanni
 • Pusztai Zita
 • Sándor-Gardalits Judit
 • Kissné Tringli Enikő

Kitűzős HV munkatársak:

 • Kelemen Krisztián

Ezüst Hálózatvezető:

 • Heinrichné Oláh Edit

Arany Hálózatvezető:

 • Pivarcsi Krisztina

Az elismeréseket követően, a hagyományt követve a résztvevőket, akik a képzés napja körül ünneplik a születésnapjukat, megköszöntöttük, együtt énelkelt a csapat a tiszteletükre.

Tasnádi Zsolt, Tasnádiné Szabó Mónika, Tóth-Wolford Erika, Tóth Lali

Tasnádi Zsolt és Tasnádiné Szabó Mónika Ezüst Hálózatigazgatók, akik valóra váltották a lehetetlent…

Ha az előadásukra újra visszagondolok, az jut eszembe, hogy valóra váltották a lehetetlent. Azonban a lehetetlen szó mellett a Biocom és ők állnak, az egyenlet eredménye csak is a lehetséges lehet. A racionális elme és az álmodozó királylány közös életében bekövetkezett az a probléma, ami sok embernél nagy gond, a hitel. Olyan érzés volt a történetüket végighallgatni, mint megnézni egy romantikus filmet, ahol a drámai pillanatokban az ember libabőrössé válik, szeme könnybe lábad, de várod a folytatást, mert bízol a happy endben, ami szerencsére nem maradt el. Igen ám, de miért is? Mert mertek egy jobb jövőt álmodni és ezzel párhuzamosan tervüket is megírták, és a fókuszt, a gondolataikat a céljukon tartották. Mint már megtanultuk, a meghatározó gondolat megvalósulásra törekszik. Felhívták a figyelmünket, hogy vegyük észre a Biocom adta lehetőséget, és ne csak bajban kapjuk fel a fejünket. Ha van álmod, akkor tegyél érte, hozz áldozatot, hiszen a képlet így szól: előbb az áldozat, majd az áldás következik.

Béres István, Arany Hálózatvezető

Béres István: Vágyj a millióra!

Az „érettségizők” közül Béres István Arany Hálózatvezetőn volt a sor a képzés második napján. Hallhattuk Tőle, hogy mérnökként milyen életet élhetünk, és Biocomosként milyen álmaink valósulhatnak meg. Beszámolt az emeletes ház albérletéből az első önálló családi házig, az öreg oroszlános autótól a modern business autóig vezető út örömeiről, nehézségeiről. Felelevenítette az érzést, milyen egy Startképzésen egyedül lenni és milyen öröm és büszkeség egy 150.000 pontos csapattal együtt állni a színpadon. A kontraszt nagy, azonban mérhető az olvasó számára is, ha elárulom, hogy a különbség: 1 millió forint…

Faragóné Vansz Bernadett hálózatvezető

Faragóné Vansz Bernadett: Ez az üzlet kortalan

Tanúbizonyságot tett, hogy két kisgyermek és kevés segítség mellett is lehet eredményesen hálózatot építeni. Megoldásokban és nem kifogásokban kell gondolkozni, és ha lassabban is, de a kitartás meghozza a célt. Olyan munkatársakkal dolgozik együtt, akik korukat meghazudtolva hatalmas energiával rendelkeznek és árasztják el a csapatot, hisz ez az üzlet kortalan.

Szalay Edit, 5. szintű munkatárs


Szalay Edit – tervek, 72 évesen is

Előadásából tudjuk, hogy 72 évesen is a célok viszik előre az embert, elmesélte, hogy számára a Biocom olyan lehetőséget nyújt, mellyel újabbnál újabb terveit meg tudja valósítani.

Both Ottilia, 4. szintű munkatárs


Both Ottilia – csak a megvalósulásnak ad esélyt

Vállalkozóként egy olyan vállalkozást szeretne, ahol még több szabadidővel, még nagyratörőbb célokat valósíthat meg. Így mindent megtesz, más esélyt nem ad neki, csak hogy megvalósuljon.

Pivarcsi Krisztina Arany HV és párja, Kelemen Krisztián hálózatvezető


Pivarcsi Krisztina – a piros rúzsos szájtól a tűzzel teli szívig

Az üzleti élet kezdetén kaptam egy piros rúzsos szájtól egy messenger üzenetet, akkor még nem is sejtettem, hogy száj mögött mekkora kincs van. Ő az, aki berobbant a csapatomba és megmutatta, mi az igazi üzletépítés. Az „érettségi vizsgán” a Pivarcsi-Kelemen Team felelése sem maradhatott el. Az Arany Hálózatvezetőm, Pivarcsi Kriszta egy hatalmas tükröt állított elénk. A hozzánk szegezett kérdésein keresztül felnyitotta a szemeinket, hogy tudjuk-e, mi valójában hol vagyunk, és hogy mekkora lehetőséget kaptunk az élettől? Az a személy, aki számára ez nem volt addig érthető, ő is révbe érhetett Kriszta mondanivalójának hatására. A félelmeivel megküzdött útja során és egy olyan személy állt előttünk, aki úgy motivált bennünket, mint a coach-ok coach-a. Büszkeség és hála járta át szívemet, mikor hallgattam őt és a csapatát!

Dömölki Zsoltné hálózatvezető és szponzora, Pivarcsi Krisztina


Dömölki Zsolt és Dömölki Zsoltné – nagy váltások a Biocom hatására

Viki mestere annak, hogyan kattanjon az ember férje akkorát, hogy gazdaságát feladva, a kecskéit eladva Biocomos életmódot teremtsenek maguknak. Viki és párja, Zsolti mára már együtt építik a hálózatukat, már hálózatvezetővel is büszkélkedhetnek, valamint sikeresen elindították a 19 éves keresztlányukat, Máté Noémit a hálózatépítői pályán.

Heinrichné Oláh Edit is szárnyal az üzletben

Edit már hamarabb kezdte az üzletet, mint saját maga gondolta volna, hiszen barátnője, Kriszta már látta benne, hogy többre hivatott, mint alkalmazottként éljen, más vágyaiért dolgozzon. Edit is szárnyal, hiszen a másolódás működik, mára már három munkatárssal vált Ezüst Hálózatvezetővé.

Heinrichné Oláh Edit és Sándor-Gardalits Judit hálózatvezető

Sándor-Gardalits Judit rég túlszárnyalta kezdeti céljait

Juditot egy Benczúr Hotelben megrendezett Reg-Enor Est indította el a helyes úton. Két kisgyermek anyukájaként építi sikeresen hálózatát, és már a hálózatvezetői szintet is meghódította. A célja kezdetben a 100.000 Ft elérése volt, de ezt már rég túllépte. Ő is több munkatársat indított már el a sokak életét megváltoztató Biocomos pályán.

Petkes Boglárka, 4. szintű munkatárs


Petkes Boglárka a Biocomban látja a megoldást

A fodrászként dolgozó Bogi személyében megismerhettünk egy olyan családanyát, akinek vágya, hogy több időt töltsön gyermekeivel. Ennek megvalósítását a Biocommal kívánja elérni.

Kissné Tringli Enikő hálózatvezető és szponzora, Pivarcsi Krisztina

Kissné Tringli Enikő még ragaszkodik…

A sikeres és már több munkatárssal érkező hölgy jelenleg a félelem rabja (alaptalanul), hisz két kézzel kapaszkodik a biztosnak hitt főállásába. Viszont mint minden képzésnek ereje van, így eme ragaszkodása sem tart már soká…

Csorvási Györgyné, 5. szintű munkatárs

Csorvási Györgynének megvan a hite

Hallhattuk Erikát, aki az életében bekövetkező csapások ellenére is hisz. És tudja, hogy kitartó munkájának gyümölcseként ismét az otthon melege fogja várni…

Kitűnő tanárok, tanulékony diákok

Úgy érzem, hogy e képzés tényleg hasonlítható volt egy értettségihez, hiszen a „vizsgabizottság” tagjai olyan szakemberek, akik már igazgatókká minősültek, és tudásukat és tapasztalataikat nem tartották magukban, hanem arra törekedtek, hogy a terem minden „diákja” mihamarabb kilépjen a nagybetűs Biocomos életbe. Az érettségizők is sikeresen zárták a képzést, hiszen elismerésben részesültek az őket folyamatosan tanító, támogató vezetőiktől. Köszönjük Nektek, hogy felnyitottátok a szemeinket, és egy jobb jövőt mutattatok nekünk! Büszkék vagyunk, hogy ismerünk Titeket, és a tanítványaitok lehetünk!

Érettségizők és tanáraik

Ezeket olvastad már?