Kezdőoldal Ágak A Reg-Enor programmal lett hálózatvezető Farkas Ildikó a Molnár-ágon, aki csak segített másoknak

A Reg-Enor programmal lett hálózatvezető Farkas Ildikó a Molnár-ágon, aki csak segített másoknak

Farkas Ildikó, a Molnár-ág új HV-ja a májusi Startnapon, Szegeden

Farkas Ildikó Biocom élete 2018. áprilisában kezdődött. Súlyos egészségügyi megoldandó feladatára és 40 kg-os túlsúlyára kereste a megoldást, mikor a sors összehozta Zsóriné Bözsével. (Mert véletlenek, ugye, nincsenek…) Mivel Bözsének természetgyógyász végzettsége van, Ildikó úgy gondolta, biztosan tud neki tanácsot adni – és adott is: ugye, kitalálják a kedves olvasók, hogy mit? Igen, a Reg-Enor volt az, amit ajánlott neki, és persze az egész rendszert! Ha valaki azt gondolja, innen már sima út vezetett oda, hogy Ildikó hálózatvezetővé váljon a Molnár-ágban, bizony téved. De éppen ezért motiváló az ő története! Avagy: ha valaki nemet mond az elején, elég csak egy Startképzésre elvinni, az majd megteszi a hatását. Innentől átadjuk a szót neki, hogy másokat is inspiráljon…

Párjával és fiaival

A csapat tréningjén

Dr. Kodori Judit tanácsai adták a végső lökést
Mivel akkoriban cukorfüggőségem bilincseit viseltem, a Reg-Enorra nemet mondtam, viszont azonnal regisztráltam, mivel a gyermekeim asztmások voltak. Majd elmentem a tiszteletjegyemmel a Molnár-ág Startnapjára, ahol dr. Kodori Judit tartott előadást a túlsúly okozta betegségekről. Innentől nem volt kérdés, hogy megcsinálom a Reg-Enor programot!

Mindenki javult
Mivel heti 2,5 kg-ot fogytam az első héttől fogva, az első hónapban 10 kg-tól szabadultam meg a teljes életmódváltással járó kúra hatására. Ezután kicsit lassult a folyamat, de így is nagyon látványos volt. A gyerekek egyre ritkábban voltak betegek (náluk is változtattunk) és lassan elhagyhattuk az asztma miatt használt gyógyszereket is!

Szponzorával, Zsóriné Bözsével, aki utat mutatott neki

Nem akartam üzletet, de segíteni kezdtem…
Bözse folyamatosan ellátott információval az üzletről, a képzésekről, de én nem szerettem volna ezzel foglalkozni, hiszen két kicsi gyerek mellett dolgoztam, mint pénzügyi tanácsadó és úgy éreztem, hogy nincs időm ezzel is foglalkozni. Ám mivel az ismerőseim egymás után kerestek meg, hogy mit csináltam magammal, amitől ilyen jól nézek ki, nem volt mit tenni: segíttettem nekik is…

Farkas Ildikó Bikalon, a Molnár-ág vezetőképzőjén Zsóriné Bözsével és ágvezetőjével, Molnárné Andreával

A Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozóján, 2019. márciusában, a Reg-Enor beszámolók blokkjában

A HV avatásán az ágvezetővel

Minden megvan ebben az üzletben
Mivel az ismerőseimnél és a családom tagjainál is működött a rendszer, szívügyemnek éreztem, hogy egyre több embernek tudjak segíteni a céljaik elérésében, legyen az a fogyás, bármilyen javulás vagy éppen az anyagi biztonság elérése! Ma már tudom, hogy ebben az üzletben mindezt megkaphatjuk akkor is, ha csak az egyik miatt regisztráltunk!

Egy mórahalmi tréningen a Hálózatalapítóval, Kovács Zoltánnal és Rácz Majával

2019. áprilisában a bikali képzésen


Képzés és önfejlesztés
Ehhez elengedhetetlen volt, hogy részt vegyek minden szakmai napon, hiszen ezeken a rendezvényeken tanulhatjuk meg a hogyant! 2018 szeptembere volt, mikor megfogalmazódott bennem egy gondolat, hogy amikor ennyire szeretünk valamivel foglalkozni, akkor ez a hivatásunk! Ekkor döntöttem úgy, hogy hálózatvezető akarok lenni! Elkezdtem CD-ket hallgatni, és egyre sűrűbben tudatosan használni a munkaeszközöket, a könyvet és a katalógust.

Két fiával, Ádival és Mátéval

A tavalyi évzáró bulin párjával, Kószó Jánossal

2017 nyarán, még a Reg-Enor kúra előtt pici fiával, Mátéval

 

Találd meg, ami a jelöltnek fontos!
Mivel pénzügyi tanácsadással foglalkozom, általában személyes megbeszéléseken történik az információ átadása, de egészség estekre is szívesen invitálom az érdeklődőket. Minden ember érdeklődő, csak azzal kell megszólítani, ami neki fontos!

Szponzoraim és munkatársaim segítségével
Szponzorom, Bözse és ágvezetőnk, Molnárné Szélpál Andrea támogatásával – akiktől rengeteget kaptam mind szakmailag, mind emberileg, de nyugodtan felsorolhatnám a csapat összes tagját, hiszen mindenkitől tanultam valamit – illetve első két üzlettársam, Rácz Mariann és Szabóné Benkő Ágnes (akik korábban a termékek miatt regisztráltak) csatlakozásával decemberre hálózatvezetői szintet értem el!

Változtam, segítettek
Sokat változtam, formálódtam az úton, ami ide vezetett. Megtanultam olyan dolgokat gondolni, tenni, amit idáig nem! Tervezés, üzleti hozzáállás például, de sorolhatnám. Visszatekintve, azért voltak megoldandó feladatok, kalandok, hiszen három csodálatos gyermek boldog anyukája vagyok. A párom és szüleim mindvégig támogattak a feladataim megoldásában és minden másban is. Mindig megoldásokban gondolkozunk! Hisznek bennem és fontos nekik, hogy azzal foglalkozzak, amivel szeretnék!

Itt minden egyben van!
És én ezzel szeretnék foglalkozni, mert nem tudok más rendszert, más csapatot, ahol megoldott életem szinte minden fontos területe: egészség, anyagi jólét, szabadidő, önfejlesztés, csodálatos munkatársak, támogató csapat, fantasztikus, példaértékű, tiszta, őszinte vezetők!

EHV…
A következő célállomás: Az Ezüst Hálózatvezető szint! Hálás vagyok és boldog, hogy itt lehetek és közétek tartozom!

Ezeket olvastad már?