Kezdőoldal Ágak Pótolhatatlan életérzést is kapott a karcsúsodás és vezetővé válás mellett a Biocomban Késmárki László a Molnár-ágon

Pótolhatatlan életérzést is kapott a karcsúsodás és vezetővé válás mellett a Biocomban Késmárki László a Molnár-ágon

2 hónap alatt 6-os szintre ugrott Késmárki László, itt a szegedi Novotel Hotelben tart előadást a Molnár-ágon

Késmárki László 2020. június 7-én, vasárnap reggel ébredés után döbbent rá, hogy 115 kg-mal elég nehéz az élet… Aztán azon a napon találkozott Rácz Mariann által a Biocom termékcsaláddal. Mindez igazi jel volt számára, hogy el kell kezdenie az életmódváltást. Akkor még nem sejtette, hogy két hét múltán már nem csupán fogyasztója (fogyója…), hanem munkatársa is lesz a Molnár-ág hálózatvezetőjének. Azt pedig pláne, hogy pár hónap múltán egy ilyen visszapillantót írhat, most már HV-társként. Sőt, a családját is „megfertőzve” a csillagos eget jelöli meg a fejlődés határaként – a Biocomban! Ágvezetője, Szélpál Andrea így fogalmaz róla: „Késmárki Laci példaértékű, hiteles ember és vezető. Januártól munkahelyét lerakva főállású Biocomos!” Így lehet, hogy a csillagos ég is közel van már számára… De olvassuk tőle a részleteket!

Itt még a Reg-Enor kúra előtt mosolyog

A kiindulási állapot 115 kg volt


Fogyasztóból munkatárs – két hét alatt

A következő héten már el is tudtam kezdeni a teljes életmódváltással járó Reg-Enor programot. Mielőtt belekezdtem a kúrába, megígértem a hálózatvezetőmnek, ha ez nekem beválik, akkor számíthat rám, mint munkatárs. Az eredmények hamarabb jöttek, mint azt gondoltam volna, így már az első hónap után 10 kg-mal mutatott kevesebbet a mérleg. Tehát már június 23-án termékfelhasználóból munkatárs lettem.

Szponzorával, Rácz Mariannal

Támogató család, várakozást felülmúló tapasztalatok

Hatalmas szerencsém van, hogy a családom minden döntésemben, cselekedetemben mellettem áll és támogat, így a fogyás, életmódváltás és a munka is könnyebb lett számomra. A tapasztalataim a termékekkel kapcsolatban magasan túlszárnyalták az elvárásaimat, így kialakult bennem a vágy, hogy segítsek másokon és minél több emberhez el tudjam juttatni az egészség, a pénz vagy akár a szabadság lehetőségét.

Mostani családjával

Mínusz 22 kiló és HV szint

A 3 hónapos kúra alatt 22,5 kg-ot fogytam és az egészségem teljes mértékben helyre jött. Ez alatt az idő alatt rengeteg családtagom, barátom, ismerősöm és számomra ismeretlen emberekhez is el tudtam jutni és segíteni nekik. Ekkora már a 4. hónapom elején a cégnél minősített hálózatvezető lettem.

Vanesszával (nagylányával), aki egyben üzlettársa is

A „nem” nem nekünk szól

Természetesen az első pár sikeres tárgyalásom után jöttek a nemleges válaszok is. Először nem értettem, hogy nem akarnak élni egy ilyen lehetőséggel, de idővel rájöttem, hogy nem nekem vagy akár a termékcsaládnak mondanak nemet, hanem saját magukat fosztják meg ettől.

“Így építem az üzletem” címmel tartott előadást, amit az ágvezető, Szélpál Andrea is megköszönt neki

Hitelesség, tudatosság, segítség

Az idő múlásával rengeteget tanultam, tapasztaltam a csapattársaimtól, munkatársaimtól, hiszen számomra nagyon fontos a hitelesség és a tudatosság. A számos tárgyalásom alatt rájöttem, csak azokon tudok segíteni vagy akár új útra terelni őket, akik nyitottak a változásra és hisznek önmagukban.

2020 októberében, a bikácsi vezetőképzésen Harmat Csabával, egy testvérvonal vezetőjével. Késmárki László 4 hónap alatt lett HV, 22 kg-mal könnyebben…

Nagylányom a munkatársam

2 hónap alatt a 6-os szintre minősültem és 4 hónap alatt vezetővé váltam! Ma már az első számú munkatársam az én nagylányom, akivel együtt vezetjük a csapatunkat. Milyen érdekes, az ember még 46 évesen is tud a gyerekeitől tanulni…

Sikerkulcsok, hála és tervek

Tudom, a sikereim kulcsa, hogy mindig, minden Start- és Kulcsember-képzésen részt vettem. Amit én itt kaptam és kapok, azt az életérzést nem tudja senki és semmi pótolni, ezért a mai napig hála és köszönet a vezetőimnek, munkatársaimnak és ügyfeleimnek. Egy szónak is száz a vége: köszönöm mindenkinek a támogatását, bizalmát! Menjünk előre az úton, határ a csillagos ég!

Együtt a család (Laci 4 gyermekes apuka)

A csapattal

A HV minősülés pillanatai, Szegeden

Ezeket olvastad már?