Kezdőoldal Ágak A három új HV-t avató Hellinger Magdolna nagy napja a Ferenczy- és Vass-ágak Startképzésén

A három új HV-t avató Hellinger Magdolna nagy napja a Ferenczy- és Vass-ágak Startképzésén

Guricsné Sümegi Éva és Hellinger Magdolna csapata a Vass-Beta-Pintér ágon. Magdikát a felsőbb ágvezető, Ferenczy László karolja.


Minden „Startképzés” valami újat és csodásat rejt – ez a felütése a Ferenczy- és Vass-ágak április 8-i Startképzéséről szóló beszámolójának. A cikk szerzője, Vangel Mónika (Simonics Éva 5. szintű munkatársa) rögtön hozzáteszi: azon a vasárnapon még a nap is hétágra sütött, ám ez őt
és csapatát ez nem tartotta vissza, hiszen érezhető volt a levegőben és az energiákban, hogy fantasztikus nap vár rájuk. És igazuk lett: olyat láttak, amire még egyszer volt csak példa a hálózat évtizedes történelmében. A Ferenczy-ágon pedig most először: egyszerre, egy napon 3 (!) közvetlen hálózatvezetője minősült egy HV-nak. Kovács Irén, Varga Edit és Bilics Tamás mind Hellinger Magdolna új vezetője, aki így már Ezüst HV. Gratulálunk neki!

Simonics Éva Ezüst HV, a nap háziasszonya

A szponzorom volt a moderátor
Simonics Éva, a szponzorom és egyben a felvidéki csapatunk Ezüst Hálózatvezetője meg is alapozta a hangulatot háziasszonyként a maga közvetlen határozottságával, kisugárzásával. Megint rájöttem, igen jó helyen vagyok!

Eberhardt Hajni dietetikus, Ezüst HV

Imádnivaló szakember: Eberhardt Hajni
Eberhardt Hajnal dietetikus szemmel az emésztőrendszerünk működéséről tartott egy lenyűgöző előadást. Tanultunk a nyelvünkről, a gyomrunkról és a beleink helyes működéséről. Imádnivaló hölgy, aki szakszerű felkészültségével, humoros előadásával mindenki figyelmét lekötötte. ,,Lassulj le, légy jelen, ne csak az étkezésnél, hanem, az életben is! – tanácsolta az előadás végén az Ezsüt Hálózatvezető. Megszívlelendő!

Reg-Enor kúra tapasztalatok
Az előadás után páran megosztották Reg-Enor tapasztalataikat, ezzel is segítve azokat, akik most kezdik a kúrát.

Szigeti Gábor, a Ferenczy-ágverseny győztesen az ágvezetővel

Az ágversenyek nyertesei
Minden hónapban vannak meghirdetett versenyek az ágakban. A Ferenczy-ágban a márciusi nyertes Szigeti Gábor, a Vass-ágban pedig Surin Ildikó a nyertes. Gratulálunk nekik!

Kis Éva hajgyógyász nyilatkozik a hajerősítő szérumról

Kis Éva a hajerősítő szérumról
Számomra nagyon izgalmas, lényegre törő előadást tartott Kis Éva, holisztikus hajgyógyász, a Hair Nice termékek kifejlesztője. Sok tapasztalatot megosztott velünk az új őssejtes hajerősítő szérummal kapcsolatban. Köszönet neki a natúrkozmetikai termékeiért!

Az ágvezető a szponzoráltakkal mutatott példát
Ágvezetőnk, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna energikusan biztatott mindenkit a mélységépítésre. Csapatának abonyi vezetői, Molnár László és párja, Dóra tartottak előadást a sikereikről, munkalépéseikről. Nagyon sikeres mélységépítők!

Janyík Gabriella a vízről
Janyík Gabriella, aki Pálfi Katalin és Kis Gergely csapatának Ezüst Hálózatvezetője (és természetgyógyásza), terméktapasztalatokról és a víz fontosságáról adott elő.

Mirják Klaudia egészségesen, ragyogóan

Biocom-egészség
Mirják Klaudia, Fazekas Gizella 5. szintű munkatársa, betegségéből kigyógyulva sok embernek viszi a termékek jó hírét, ezzel együtt sikeresen építi üzletét. Mindenkit munkára buzdított.

Hellinger Magdolna: 3 új HV!
Megható és érzelmekkel teli volt Gruicsné Sümegi Éva, Ezüst HV előadása, amit sikeres vezetőivel tartott. Szponzoráltja, Hellinger Magdolna learatja eddigi munkájának gyümölcsét, mert azon a vasárnapon 3 munkatársa hálózatvezetői szintre lépett. Fantasztikus teljesítmény!

Sok szintlépő
Mint mindig, most is sokan dolgoztak az előző hónapban, így sok szintlépőnek tapsolhattunk.

Molnár László és Haraszti Dóra új hálózatvezetők az ágvezető, egyben szponzor házaspárral, Vass Oszkárral és Vass Szombatfalvi Zsuzsával

Indul a nyári verseny!
Ágvezetőnk, Vass Oszkár meghirdette a nyári hajós versenyt, amely 2018. május 1-jén indul és 3 hónapig tart. A Győztesek Hajója 2018. augusztus 15-én újra útnak indul. Szeretnél rajta lenni? Kezdj el tudatosan dolgozni, mert megéri! (Ráadásul most a kihívás újabb eséllyel bővült, korábbi cikkünket érdemes elolvasni róla.)

HV szintre léptek:

  • Bilics Tamás – szponzora: Hellinger Magdolna /Vass-ág/
  • Varga Edit ­– szponzora: Hellinger Magdolna /Vass-ág/
  • Kovács Irén – szponzora: Hellinger Magdolna /Vass-ág/
  • Molnár László és Haraszti Dóra – szponzoruk: Vass Oszkár és Zsuzsa /Vass-ág/


Kitűzős HV lett:

  • Kovács Hetti – szponzora: Pálfi Rita /Ferenczy-ág/
  • Kis Vera – szponzora: Kis Gergely /Vass-ág/

Ezüst HV szintre lépett:

  • Hellinger Magdolna – szponzora: Gruicsné Sümegi Éva /Vass-ág/

Fantasztikus nap volt minden szempontból, feltöltődve, terveket szőve tértünk haza!


Surin Ildikó, a Vass-ág versenyének nyertese

Hellinger Magdolna, most már Ezüst HV lányával és unokájával

Hellinger Magdika a családja egy részével és szponzorával, Gruicsné Sümegi Évával

Janyík Gabriella Ezüst HV-természetgyógyász Szlovákiából

Kovács Hetti új kitűzős HV a szponzoraival mosolyog

Hellinger Magdolna Ezüst HV (balról) köszöntése. Mellette szponzora, Gruicsné Sümegi Éva Ezüst HV, valamint Magdi három új hálózatvezetője: Bilics Tamás, Varga Edit, Kovács Irén.

Virággal a kezében Kovács Hetti, Tóth Zoltán és Pálfi Rita (mellette) új kitűzős hálózatvezetője

Ezeket olvastad már?