„Egy hétvége, ami segített kicsit kiengedni a gőzt.” Így jellemzi a február 4. és 6. közötti időszakot Gajdóné Berkes Nóra hálózatvezető. A Tóth Zsizsi által fémjelzett ág tagjai ugyanis egy balatoncsicsói csapatépítésen vettek részt a hónap elején, ahol kolbásztöltéstől a borkóstolón és retró discón át a csülökvacsoráig rengeteg élményben volt részük. A csapat pedig egyébként is épül: már a 200 ezer ponthoz közelít a Czentlaki-ág legerősebb csapatrésze. Az új hálózatvezetők a minősülésükért kapták ezt a „családi” hétvégét, ahol mindenki remekül érezte magát, a Biocom (valamint a Tóth Zsizsi és Jámbor Gábor által menedzselt ág) nagy családjának részeként.
Jókedv, bőség
Jókedvűen és nagyon jó hangulatban telt ez a pár nap. Gyönyörű panorámával és nagyon jó programokkal, evés-ivással is gazdagíthattuk az emléktárunkat!
Közel a 200 ezer ponthoz, együtt
Személy szerint nagyon hálás vagyok szponzoromnak, Turbéki Évinek, illetve felső vezetőimnek, Tóth Zsizsinek és Jámbor Gábornak is, hogy ezen az élményhétvégén részt vehettem a férjemmel és 2 éves kislányunkkal, ill. csapattársaimmal: Frankó-Fodor Tímeával, Fodor Szilvivel, Farkasné Szegfű Anikóval és Farkas Gáborral együtt.
A csapat januárban rekordpontot döntött (a Zsizsi-ág pici híján 200.000 ponttal zárt) így elmondhatjuk, hogy ezután a hajrá után mindenkinek jól esett egy kicsit kikapcsolódni.
Kolbásztöltés és vándorkupa a zsírégetés jegyében, csabai-módra
Ezeken a programokon vehettünk részt:
- „Zsóka fogadójában” gyűlt össze a kis csapat, ahol nagyon finom ebédet kaptunk.
- Átmentünk a szállásra becsekkolni, illetve a szobáinkat elfoglalni (eközben elmerülhettünk a csodás kilátásban).
- Majd nemsokára elkezdődött a kolbásztöltő verseny, na, ez egy igazi élmény volt rengeteg nevetéssel, kacagással.
- Meleg teával is elláttak minket, ezután jött a még nagyobb büszkeség, mivel elnyertük a Vándorkupát, a Csabai kolbász receptet most már a helyiek is ismerik. Mi voltunk a „Csabai Zsírégetők”!
- Ezt követően kezdetét vette egy kis Retro Disco – itt nem készültek fotók…
Bortúrától a csülökvacsoráig
Másnap a bőséges reggeli után bortúrára indultunk, ahol neves borászok borait kóstolhattuk, illetve harapnivalóval is vártak minket! Mikor visszatértünk, elkezdődött a Boráldás és mise, ahol a Gergely Borházat ebben az évben is megszentelték! Ekkor már nagyon finom illatokat éreztünk! Nem sokkal később máris egy csülökvacsorán találtuk magunkat, isteni regenoros étek volt! Ezt követően éjszakába nyúlóan hosszasan beszélgettünk, énekeltünk, szóval a hangulat tényleg felejthetetlen volt.
Csak a Balatontól búcsúztunk
A 3. napon könnyes búcsúval elköszöntünk, s még utoljára magunkba szippantottuk a Balaton illatát és látványát. Végtelenül hálás vagyok azért, hogy ilyen élményekkel gazdagodhatok, mióta a csapat tagjává váltam! Korábban soha nem kaptam ennyi elismerést és megbecsülést a munkámért, és szerintem ezt a többiek nevében is elmondhatom. Köszönöm, hogy átélhettem!