Kezdőoldal Ágak 2023 a megvalósítás éve – erről szólt a „minimaxos” áprilisi Sikergyár tréning a Molnár-ágon

2023 a megvalósítás éve – erről szólt a „minimaxos” áprilisi Sikergyár tréning a Molnár-ágon

A tavasz friss lendületével indította Szélpál Andrea ágvezető a közös tanulásra, fejlődésre szánt, mórahalmi napot. Kezdő gondolata így hangzott: 2023 a tudatos megvalósítás éve, aki még nem vezető, váljon azzá, és aki vezető, neveljen vezetőt! Mindezek mikéntjéről szólt a közösen eltöltött idő, melyről Laskai Nóra HV küldött összefoglalót.

Minimax program, jövőteremtő gondolatokkal
A világ folyamatos változásával mi is változunk. Ideje, hogy a fejünk tele legyen pozitív, jövőteremtő gondolattal, és helyezzük magunkat a középpontba. A csapat összehangolta tudását a siker érdekében, közösen gondolkodott célokról, változásról, ismerkedésről, bizalomépítésről, életre szóló lehetőségről, minimax programról. Ez nem egy tévécsatorna üzenete, hanem az eredményes munka érdekében a teljesítmény és a befektetett energia kapcsolatát mutatja. Hiszen nem mindegy, hogy minimális energia befektetéssel maximális teljesítményt érünk el, vagy a maximális energia befektetés minimális eredményességgel jár…

Makói nagytalálkozó, a személyes kapcsolatok jegyében
Olasz Ildikó hálózatvezető a családi infók erejéről és hatékonyságáról tartott előadást. Szerinte a személyes találkozóknál nagyobb erőt nem képvisel semmi. „Tedd présbe magad, hogy a komfortzónán kívül kerülj!” Így szervezett sikeres Life Show-t Makón a munkatársaival együtt, amelyre nagy volt az érdeklődés. A tudásmegosztás, az emberek tájékoztatása érdekében újra felvette a kapcsolatot régi ismerőseivel, még a Németországban élő munkatársa, Szegedi Erika is odaszervezte az ismerőseit, barátait a makói találkozóra.

Fiatalok a Live Show-n
Megfogalmazódott a Molnár-ágon, hogy folyamatosan fiatalítani kell a csapatot, hiszen most is igaz az örökérvényű gondolat: „A fiataloké a jövő.” Néhányan beszámoltak, miként vonzották be a huszonéves korosztályt az infóra és a Life Show-ra. Csapatunk legifjabb 6-os szintű munkatársa a 19 éves Frank Máté, aki szinte minden képzésen lelkesen beszél tapasztalatairól és egyben sikereiről.

Gondolattal és érzéssel lehet versenyt nyerni
A nap záró részében a versenyek kapták a hangsúlyt és a mindent elsöprő tervezésé volt a főszerep. Szélpál Andi, több verseny győztese az apró lépésekre hívta fel a figyelmet, melyek a győzelemhez vezetnek. Első lépésként javasolja végig gondolni, hogy megéri-e kilépni a komfortzónából? Ha a válasz igen, és megszületett a döntés, már jó úton járunk. A következő lépés, hogy itatódjunk át a kívánt cél mámorával, és lássuk magunk előtt a végeredményt. Ezután vágjunk bele, és cselekedjünk! A bátran megtett apró munkalépések és a befektetett energia a győzelem záloga.

A minőségi idő és a közösségek szerepe
A képzés summázata, hogy napjainkban felértékelődnek az emberi kapcsolatok, a minőségi időtöltés, a közösség teljesítményének elismerése, ami a pozitív megerősítéseken keresztül képes megvalósulni. Ami által – a verseny adta lehetőség eredményeként – minden jobb sorsra érdemes munkatárs képes lesz megélni mindezt, és egy remek csapat tagjává válni, ahova jó tartozni.

Tettek a szavak után
Zárógondolatként, ahogy néhai Kovács Zoltán Elnök Úr mondaná, hogy mindezek akkor fognak megjelenítődni az életünkben, ha szavainkat, tett követi, hiszen „A szó szivárvány, a tett a márvány.”

 

 

Ezeket olvastad már?