Elég volt a címet is elolvasni, hogy összefusson a nyál a szánkban? Érthető: a vajkaramella örök sláger, a csokis puszedlis pedig levehetetlen a kínálatból. Ezzel a két ízzel jelentkezik idén a Biocom, hogy az ünnepi készülődés idején és karácsonykor se maradjunk saját termék nélkül. Ínyencebbek akár a szaloncukorból is megcsinálhatják a saját 200 pontot – de ha az egész utca ezekre a különleges összetevőkből álló édességekre szavaz, akkor az évzárás is jó szájízű lesz…
Különleges csokis puszedlis
A csokis puszedlis már tavaly is átment a nagy közönségteszten, nem véletlen, hogy a hálózat tagjai „visszakérték” az idei kínálatba is. Ízvilága tökéletesen illeszkedik az ünnepek kedvelt aromájához, amit tovább erősít, hogy belga étcsokoládéval van mártva. E 20% mellett a datolya garantálja különlegességét (a kihagyhatatlan mézzel, fahéjjal), az alapját adó zabpehelyliszt pedig gluténmentes. Érdemes kiemelni, hogy alacsony a cukor- és a sótartalma, viszont sok benne a rost, ugyanakkor hozzáadott cukrot nem tartalmaz, sem pedig színezéket, a tartósítószerről már nem is beszélve. És ma már lényeges azt is kiemelni egy terméknél, hogy GMO-mentes!
Klasszikus vajkaramellás
A Vajkaramellás szaloncukorra szintén érvényes, hogy glutén- és GMO-mentes, valamint a belga étcsokoládés mártás is különlegessé teszi. Az igények sokféleségéből kiindulva és a paletta szélesítése érdekében azonban itt hagyományosabb összetevőket is találunk. Így a finomság gerincét, 70%-át adó vajkaramellában számolni kell a cukorral és sovány tejporral is (aromával viszont nem, fölösleges is lenne), és a gluténmentességét is megőrizte. Sőt, az ízét is, egyfajta retró édesség készült belőle, az idősebb és fiatalabb generációk egyaránt szívesen fogyaszthatják ezt a „klasszikust”, melyben természetesen nincsen sem tartósítószer, sem színezék.
Mindkét karácsonyfára (és alá, valamint az asztalra…) tökéletes nassolnivaló már elérhető a webshop.okonet.hu kínálatában. Szép élményeket kívánunk a fogyasztásához!







