Kezdőoldal Ágak Várakozáson felüli, élményekkel teli, inspiráló kétnapos vezetői ajándék képzés Zamárdiban a Ferenczy-Vass-ág számára

Várakozáson felüli, élményekkel teli, inspiráló kétnapos vezetői ajándék képzés Zamárdiban a Ferenczy-Vass-ág számára


A Zamárdiban megrendezett kétnapos vezetőképzés valóban különleges ajándék volt mind az 54 vezető számára, aki részt vett rajta. A festői Balaton-parton található Wellamarin szálloda tökéletes helyszínt biztosított a képzéshez, ahol a HV-k nemcsak a vezetői készségeiket fejleszthették, hanem feltöltődhettek és új inspirációval térhettek haza. Az eseményen kiváló szakemberek adták át tudásukat és vezettek interaktív foglalkozásokat, amelyek során mindenki új szemléletet és gyakorlati eszközöket sajátíthatott el. Az ág egyik jelentős részének vezetője, Pintér Pámer Krisztina saját megélése mellett néhány vezetőtársa beszámolóját is közreadja.

Ferenczy László a célok fontosságára is rávilágított

Ferenczy László a célok erejéről
A képzés első minden résztvevő számára egyedülálló élményt jelentett. A napot Ferenczy László indította, aki részletesen beszélt a célok fontosságáról, és gyakorlati útmutatást adott arra, hogyan valósíthatjuk meg ezeket a célokat. Előadása során kihangsúlyozta a tiszta célok kitűzésének erejét és azok következetes megvalósítását.

Szász Laura inspriáló előadást tartott

Szász Laura inspiráló előadása
Ezt követően Szász Laura tartott egy inspiráló előadást, amelynek középpontjában az ideális munkatárs jellemzői álltak. Laura egy zseniális gyakorlati feladattal mutatta be, milyen fontos a megfelelő csapattagok kiválasztása és hogyan lehet felismerni azokat a tulajdonságokat, amelyek hosszú távon hozzájárulnak a sikerhez.

Vass Oszkár a gyors indulás mikéntjéről beszélt

Útmutató Vass Oszkártól a gyors induláshoz
Vass Oszkár útmutatót adott a gyors induláshoz egy fantasztikus könyv ajánlásával és a csapat erejének jelentőségét hangsúlyozta. Konkrét vezetői feladatokat adott a résztvevőknek, amelyek segítségével nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is fejleszthették vezetői készségeiket.

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Beta Tünde

Lendület és motiváció Vass Szombatfalvi Zsuzsannával
Az első napot Vass Szombatfalvi Zsuzsa zárta, aki fantasztikus energiájával és kiemelkedő tudásával szó szerint feltöltötte az egész csapatot. Előadása olyan lendületet adott, amely minden résztvevőt motivált a következő időszakra.

Balaton, csapatépítés, kikapcsolódás
Délután megcsodáltuk a meseszép Balatont egy közös sétán. Az este egy különleges csapatépítő játékkal folytatódott, ahol a résztvevők nagyon jól szórakoztak. A Wellamarin szálloda vendégszeretete tovább fokozta az élményt, kellemes kikapcsolódást nyújtva a nap végén.

A Ferenczy- és a Vass ágvezetői házaspár

Szalay Ádám interaktív tréninget tartott

Második nap: Szalay Ádám motivációs tréningje
A második nap programja Szalay Ádám profi motivációs és kommunikációs szakember vezetésével zajlott. Egész napos tréningje során a résztvevők nemcsak a motiváció és a hatékony kommunikáció elméleti alapjaival ismerkedhettek meg, hanem számos interaktív gyakorlatban is részt vehettek. Az általa vezetett csapatépítő játékok fantasztikusak voltak, és mindenkit arra ösztönöztek, hogy jobban megismerje saját vezetői stílusát, valamint hatékonyabban tudja motiválni csapattagjait.

Felső vezetők, egyben előadók a meghívott trénerrel

Ágvezetői mosolyok

Mindennapi helyzetekre alapozott előadások
Előadásainak ereje abban rejlett, hogy valódi, mindennapi helyzetekre épített. A résztvevők számára releváns példákon keresztül mutatta be, hogyan lehet hatékonyan kommunikálni és motiválni, így mindenki könnyedén alkalmazhatta a tanultakat a saját vezetői környezetében.

Ez a kép tökéletesen tükrözi az általános hangulatot


Elégedettség és inspiráció
A résztvevők egytől egyig elégedetten és inspiráltan távoztak, készen állva arra, hogy a tanultakat alkalmazzák mindennapi vezetői munkájuk során. A Zamárdi képzés nemcsak egy egyszerű tréning volt, hanem valódi ajándék minden jelenlévő számára. Köszönjük a csodálatos ágvezetőinknek és köszönjük a fantasztikus Biocom cégnek is! Januárban Visegrádon találkozunk!

Az alábbiakban a vezetők visszajelzéseiből is kibomlik a 2 nap varázsa:
Varga Edit EHV: Tartalmas, felejthetetlen, tökéletes napok
Ha lehet 2 nap annyira tartalmas, mintha egy hétig lennél ott valahol, akkor ez a vezetőképző mindenképp azok közé tartozott! Azt gondolom, hogy mérhetetlen hálával és köszönettel tartozunk úgy a cégvezetés felé a lehetőségért, mint a szervezők és előadók felé, akik ennyire tökéletessé varázsolták nekünk ezeket a napokat! Nem tudom megfogalmazni, hogy melyik pillanata volt a „legjobb”, hisz tényleg minden perce felejthetetlen volt! A hab a tortán már csak az, amikor még három vezetőtársad is elkísér a csapatodból! Herczeg Katalin és Agárdi Annamária a vezetőim közül először voltak velünk ilyen képzésen és annyira tetszett nekik is, hogy haza se akartak menni! Köszönjük a sok-sok tanítást, a játékokat, a motivációkat és nem utolsó sorban a meghívott előadót! Nagyon várjuk a következőt!

Herczeg Katalin HV: Jó emberekkel, jó időben, jó helyen a jó célért
Nagy öröm és hála van a szívemben, csodálatos 2 napot töltöttünk el együtt! Tele volt tanulságos, hasznos, profi információkkal, tanításokkal. Első nap a személyes vezetői készségek voltak fókuszban. Önismeret, jelen lenni, céljaim meghatározása, döntés a tenni akarásra, tudatosság fontossága stb. Szuper volt az esti csoportos játék is, jókedv, ismerkedés, barátkozás. A második napon a csapat ereje volt fókuszban. Nagyon jó ötletek, gyakorlati munkalépések voltak elmagyarázva. Rendkívüli volt az előadónk, a kedves, barátságos, nagy tudású, felkészült szakember Szalay Ádám személyében. Öröm volt együtt lenni ezzel a rendkívül értékes csoporttal jó dolog részese lenni. Még sok ilyen élményben legyen részünk! Sokat fejlődtem szakmailag úgy érzem, mindez sokat fog adni a munkámhoz. Jó emberekkel, jó időben, jó helyen a JÓ célért. Tegyük a JÓT. Hálás köszönök mindent.

Agárdi Annamária HV: Terv és rendszer, valamint lendület – jó közegben
Nagyon szuper volt mindkét nap! Jól éreztem magam, jó közegben voltam és hatalmas lendületet kaptam. Tetszettek az első nap előadásai is, főleg az interaktív dolgokat szeretem, pl. a leendő munkatársamról készített avatár… már lehet, hogy be is vonzottam? Szalay Ádám tréningje volt az, ami a legnagyobb hatást gyakorolta rám! 2 szó egészen biztosan beégett a retinámba: terv és rendszer. Szóval hajrá!

Dzsupinné Szekeres Adrienn HV: Szakmailag és emberileg gazdagító program
A kétnapos balatoni vezetői képzés igazi inspirációforrás volt, tele hasznos tanításokkal és emlékezetes pillanatokkal. Az első nap a személyes vezetői készségek fejlesztésére fókuszált: önismereti feladatokon keresztül mélyebb önreflexióra és tudatosságra tettünk szert, ami erősítette a vezetői döntéshozatalt. A csodálatos balatoni panoráma csak fokozta az élményt. A második nap csapatépítésre, stratégiai gondolkodásra és a vezetői kommunikáció fejlesztésére irányult. Fantasztikus és értékes emberekkel ismerkedhettünk meg. Gyakorlatias és izgalmas feladatok, valamint a tapasztalatcsere tette mindezt különlegessé. A program nemcsak szakmailag, de emberileg is gazdagított, és új lendületet adott a munkámban. Hálásan köszönjük nektek!

Csiki Melinda HV: Nagyon értékes és inspiráló hétvége volt
A hétvégi vezetői képzés rendkívül hasznos volt, és sok új készséget tanultam. Különösen Szalay Ádám fantasztikus előadása ragadott meg, amely inspiráló gondolatokat adott a csapatvezetésről. A kommunikáció és a motiváció fejlesztése központi téma volt. Gyakorlatokkal mélyítettük el a tanultakat, amelyek azonnal alkalmazhatók a mindennapokban. A képzés során új lendületet kaptam, hogy még jobb vezetővé váljak. Összességében egy nagyon értékes és inspiráló hétvége volt. Nagyon hálás vagyok, hogy ott lehettem!

Beta Kolos: Csodás környezet, nagyszerű társaság, fejlődés
Felemelő érzés volt együtt tanulni, Ferenczy László, Szász Laura, Vass Oszkár, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna tanítása sokat segített. Szalay Ádámtól rengeteget tanultunk. Csodás környezet és nagyszerű társaságban csak fejlődhetünk. Köszönjük, hogy együtt lehettünk!

Bencsik Éva EHV: Mindent megkaptunk
Igazi feltöltődős, pihenős hétvége volt. Imádom az őszi fényeket, a Nap perzselő melegét, a jó társaságot és a vízpartot. Zamárdi a legjobb találkozások színhelye, a Wellamarin a legjobb szállodák egyike. Mindent megkaptunk a kényelemhez, puha, marasztaló ágyat, ízletes és egészséges inni- és ennivalókat, szemet gyönyörködtető környezetet és Gingko Bilobát. Képben és termékben egyaránt. Az agyunk rezetjéről Ferenczy László és Szalay Ádám gondoskodott. Több van bennünk, mint gondolnánk. A lehetőségeink korlátlanok. A játékos tanításért külön köszönet Ádámnak. Van dolgunk a világban, rengeteg ember várja, hogy mutassunk utat, lehet másképpen is élni. Jó, hogy sokan jelen voltunk, egymástól jó ötleteket is kaptunk. Sokkal jobb nagycsaládos összejövetel részese lenni. Köszönöm! A nap koronája nekem Péterem díjátadása volt – de ez már egy másik történet.

Máthé Kovács Mária HV: Zseniális képzés volt
Köszönöm a képzést, zseniális volt! Amit a 2 napból külön is kiemelnék: tetszett Laura javaslata, hogy írjuk le az ideális munkatárs ismérveit. Jó volt látni az értisztító csomagot ajánlók örömét, sikerét. Szeretném kérni, hogy maradjon ez az értisztítós lehetőség még októberre is. Szalay Ádám lenyűgözött, kiemelt köszönet a hétfői napért! Amikre rávilágított, amilyen módszereket adott, azt magunkon és egymáson is ki tudjuk próbálni, így már ügyesebben szemrevételezzük azokat a jelölteket is, akiket meg akarunk nyerni. Zsuzsának mindenkihez volt egy érdeklődő kérdése, egy jó szava, jól esik a figyelem bizony, hála érte! Szeretjük a Beta-ágra szűkített rendezvényeket, de bearanyozta az alkalmat, hogy most a Ferenczy-ágra kibővített nagyobb vezetői csapattal is találkoztunk, már hiányoztak. Köszönöm!

Acsainé Kati HV: Fantasztikus élmény volt
A hétvégi képzés fantasztikus élmény volt, nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem. Különösen jó volt, hogy nagy csapatként együtt lehettünk. Ferenczy László tanításait nem lehet elégszer meghallgatni, mindig felébreszt. Most már itt az idő, hogy ne csak felébredjünk, hanem ébren is maradjunk! Már korábban is volt alkalmam meghallgatni Szalay Ádámot, és nagyszerű trénernek tartom. Örülök, hogy ezúttal kifejezetten ránk hangolta az előadását. Nemcsak hasznos információkat adott át, hanem valóban motivált arra, hogy más szemmel nézzem a hálózatépítést. Olyan gyakorlati ötleteket kaptunk, amelyeket azonnal alkalmazni tudunk, és biztos vagyok benne, hogy új lendületet adnak a munkánkhoz. Különösen tetszett a gyakorlatias tanítás, amely jó hangulatot teremtett és megmozgatott minket. Hálás vagyok ezért a szemet nyitogató, inspiráló napért!

Róka Németh Andrea HV: Sok mindenre ráébresztett
Nagyon jól éreztem magam a képzésen! Rengeteg pozitív tapasztalatot szereztem, amit be tudok építeni a munkámba. Sok mindenre ráébresztett! Rengeteg mindenben kell saját magamnak is változni. Az, hogy napi 10-12órát áldozok a Biocomra, nem elég! Nem mindegy, milyen minőségben dolgozom, hogy az, amit csinálok mennyire hasznos. Erre most döbbentem rá… A második nap különösen jó volt az Ádám, sok olyan dolgot mondott, amit biztosan beépítek a munkába. Nagyon nagy lendülettel és lelkesedéssel folytatom tovább, mert arany hálózatvezető leszek decemberre!

Beta Tünde ágvezető: Élményekkel teli, csodálatos napok
Nagy öröm volt számunkra, hogy most a nagy Ferenczy-Vass-ág vezetői képzésén vehettünk részt Zamárdiban, a Wellamarinban. Ferenczy László, Vass Oszkár, Szász Laura, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna felső vezetőnktől sokat tanultunk. A közös programok által feltöltődtünk. A második nap Szalay Ádámtól is sokat tanultunk. Csodálatos volt ez a 2 nap, tele élményekkel! Hálásan köszönjük mindenkinek!

Eberhardt Hajni AHV: Végtelen hála járja át a lelkem, hogy ennek részese lehettem
Amikor minden szünetben van kit megölelni, amikor minden lejegyzetelt mondat mellé felkiáltó jel kerül. Amikor választani se tudsz a sok finom falat közül, amikor érzed, hogy a személyzet mindent megtesz, hogy Te jól érezd magad. Amikor estére kicsit se vagy álmos, de reggel már alig várod, hogy újra kezdődhessen a nap, amikor az előadások alatt minden porcikáddal figyelsz és koncentrálsz, hogy egyetlen szóról se maradj le. Amikor újra gyerek lehetsz a játékokban, és pont úgy ahogy nekik, nincs kedved abbahagyni. Amikor érzed a vezetőid szeretetét, az együtt töltött pillanatok értékességét, és valami végtelen hála járja át a lelked, hogy ennek részese lehettél. Köszönöm.

Eberhardt Gábor HV: Várakozáson felüli volt
Mindig nagy örömmel és fejlődési vággyal indulok el ezekre a képzésekre, de ez a mostani minden várakozáson felüli volt. Szerettem, hogy újra nagy csapatban voltunk, hogy rég nem látott emberekkel tudtam találkozni. Imádom ezeknek a rendezvényeknek a hangulatát, ahol mindenki örül a másiknak, mindenkihez van egy jó szava, és a levegő sistereg a pozitív energiáktól. Az előadások fantasztikusak voltak, még mindig emésztem az ott hallottakat, és biztos kell még pár nap, amíg feldolgozom. Már alig várom a következő alkalmat!

Ezeket olvastad már?