Kezdőoldal Ágak Őszi Startolás ünnepléssel, termékelőnyökkel, üzleti sikerekkel a Molnár-ágon

Őszi Startolás ünnepléssel, termékelőnyökkel, üzleti sikerekkel a Molnár-ágon

Vastaps a kitűzős HV-nak

Itt van az ősz, itt van újra… Szeptember 8-án, vasárnap az őszbe startolt a Molnár-ág, Szélpál Andrea csapata. A Startképzésen az előadók (Szélpál Andrea, Nagy-Lászlai Erika, Harmat Csaba, Dankó János, Tóth Gábor), valamint a régi-és új munkatársak (Barna Erika, Szemenyei-Lázár Anna, Szemenyei Ákos, Héjáné Arany Edina) fergeteges hangulatot teremtettek. Ezt fűszerezte meg egy példaértékű dietetikus és természetgyógyász vendégelőadó, Eberhardt Hajnal és párja, Eberhardt Gábor előadása. Gyuris Anita összefoglalójából az is kiderül: ünneplésre is volt okuk bőven a szegedi Novotel Hotelben!

A Nagy-Lászlai Team

Évtizedekre szóló lehetőségek a Biocomban

E napnak több fénypontja is volt:

  • Ünnepeltük ágvezetőnk, Szélpál Andrea hálózatigazgató, 30 éves hűséges, szeretetteljes hálózatépítő tevékenységét. (Tőle idézve: „Ha látod a fejedben, tartod a kezedben”). Igazi példa mindannyiunk számára!
  • Ünnepeltük Sajbenné Kocsondi Ildikó HV 20 éves kitartó, alázatos, tevékeny munkáját. Az ő mondata: „Ez az a rendszer, amire mindenki szüksége van”, és: „Itt nem tudod elkerülni a fejlődést”.
  • Köszöntöttünk kitűzős hálózatvezetőt, Bánfiné Molnár Ildikót. A családi, többszálas megélhetőség remek példájaként testvére, Nagy-Lászlai Erika Ezüst Hálózatvezető tűzte fel a Biocomos kitűzőt!

Berkes Olivér dalával ünnepeltük: Te mindent megtettél!

Bánfiné Molnár Ildikó új kitűzős hálózatvezető, szponzora Nagy-Lászlai Erika – a Farkas Falka tagjai

Fiatalodás, természetes módszerekkel
A képzés a „fiatalodás természetes módszerekkel” témakörére épült. A nap koordinátora Harmat Csaba Arany Hálózatvezető volt, aki 23 éve elkötelezett hírvivő. Köszöntő szavai a Biocom Életmódprogramot választott régi és új munkatársaihoz szóltak.

Harmat Csaba jövőképet mutatott

A vendégelőadók a meghívó ágvezetőkkel

Életmódprogram
Mit adhat az Életmódprogram mindenki számára? Ezt Nagy-Lászlai Erika Ezüst HV, természetgyógyász vázolta fel. A Biocomot a lótuszvirághoz hasonlította. A lótuszvirág 7 ezer éve van a Földön. Ez a virág 1000 évig él, amely este elmerül az iszapban, majd nappal újra előjön és tündöklik, mint a Biocom…

Nagy-Lászlai Erika Ezüst HV: Biocom életforma a Te lehetőséged is lehet

A tisztított víz az alap
A tisztított és hidrogénes víz szervezetre gyakorolt hatását Tóth Gábor HV osztotta meg és támasztotta alá családon belüli tapasztalásával. Édesapja komoly problémáknak mondott búcsút gyulladásból épült fel, melyben meggyőződése szerint jelentős szerepet játszottak e vizek és a termékek. Gábort idézve: „Tegyünk meg minél többet szervezetünkért (alap a tisztított víz), hogy annak minél kevesebbet kelljen védekeznie.”

Termékelőnyök

  • A vegyszermentes háztartásról és előnyeiről Kisné Szemenyei Judit beszélt nekünk lelkesen és hitelesen.
  • Bánfiné Molnár Ildikó HV privátban edzőként tevékenykedik, ő is megosztotta terméktapasztalatait, amiket a családtagjainál és a klienseinél ért el.
  • Nagymihály Erika 5-ös szintű munkatárs szintén mesélt egy olyan problémájáról, ami már a múlté, hála a Biocomnak.
  • Szűcsné Halmosi Mária pedig kérdezz-felelekben elmondta, hogyan tudta letenni „komoly” bogyóit a megfelelő Biocomos termékek használatával.

Dankó János ezúttal a boltcsere előnyeit hangsúlyozta

Erős változások boltcserével
Ez után következett a „Mennyország Tourist” – Dankó János Arany HV szavaival élve. Mennyország Tourist = Biocomos Utazás! János arról beszélt, hogy egy Biocomos boltcserével milyen nagy változást tudunk létrehozni a saját életünkben és ezáltal a környezetünkben is. Az egyre olcsóbb vásárlás lehetőségét egyszerűen és gyakorlatiasan felvázolta: „Ebben van az erő”!

Jókat tapasztaltak, előre léptek
A Sikeres emberek-sikeres szokásai blokkban tapasztalással osztották meg a magukban lévő jót a következő munkatársak, akik karrierszintet is léptek:

  • Barna Erika 4-es szintre minősült (Szélpál Andrea a mentora). Erika banki szférában dolgozik, aki csak az egészségét akarta helyreállítani és az lett belőle, hogy most már mások egészségét is szeretné jobbá tenni.
  • Héjjáné Arany Edina 4-es szintre minősült (Nagy-Lászlai Erika a mentora), aki mesterfodrász. A kislánya motiválta, példa akar lenni számára és a vendégei számára is!
  • Szemenyei-Lázár Anna és férje, Ákos és 5. szintre minősültek (Farkas Ildikó a mentoruk). 4 gyermek szülei, akik nem kifogasokat keresnek, hanem megoldásokat. 1750 pont fejlődéssel elnyerték a hónap Tehetség-díjasának járó vándorserleget és a vele együtt járó jutalmat!

Pénzteremtés, vonzással
Faragó Ferenc előadásában arról hallottunk, „Hogyan teremtsünk tömegesen pénzt fénysebeséggel”. Arról is beszélt, hogy érzésekkel fókuszáljunk a célokra, higgyük el, tegyünk érte és már magunkhoz is vonzottuk! Mindezek után adjunk hálát érte!

Hogyan maradjunk sokáig fiatalok?
A szakmai nap végét zárta és megkoronázta Eberhardt Hajnal Arany Hálózatvezető, dietetikus és természetgyógyász. Hajnal arra tanított bennünket, hogyan maradjunk sokáig fiatalok, kívül-belül Biocom módra!

Nagymihály Erika lelkesen mesélt terméktapasztalatairól

Barna Erika az egészségének helyreállítása miatt döntött először a Biocom mellett és határozottan elzárkózott az üzlet elől. Ám a tapasztalatait megosztotta és másfél hónap alatt 4-es szintre lépett! Ebben a hónapban 5. karrierszint a cél.

Sikeres emberek, sikeres szokásokkal. Szemenyei-Lázár Anna és Szemenyei Ákos 4 kisgyermekkel a 3.-ról az 5. szintre lépett, Héjjáné Arany Edina termékfogyasztóból üzletépítővé vált, 4. szintre lépett, Barna Erika: nem akart, csak használó lenni, most pedig a 3 hónapos ágvezetői kihívás 2. hónapját fogja teljesíteni.

Ünnepélyes-elérzékenyülős kitűzős HV avatás

Héjjáné Arany Edina mesél a módszereiről, melyek számára eredményt hoztak

Sajbenné Kocsondi Ildikó 20 éve hűséges tagja a csapatnak

Szemenyeiné Juditkát is öröm hallgatni, mikor megosztja hiteles tapasztalatait

Ezeket olvastad már?