Kezdőoldal Ágak A 2020-as szárnyalást segítette elő az októberi Kulcsember-képzés a Molnár-ágon

A 2020-as szárnyalást segítette elő az októberi Kulcsember-képzés a Molnár-ágon

Köszönet a színvonalas napért!

2020 a szárnyalás, duplázódás éve – ezt a cél tűzte ki a Molnár-ág még januárban. A lelkesedés a pandémiás időszak nehézségei és újszerűsége ellenére mit sem enyhült, hiszen az októberi Kulcsember-képzésen résztvevők száma közel 60 fő volt Szegeden. Egyre többen gondolják úgy, hogy az ő életük is megváltozhat, ha a Biocom életformát tanítják, miközben folyamatosan tanulják is – ez már a beszámolót készítő Sajbenné Ildikó megállapítása, a tények alapján, hiszen a Molnár-ág is folyamatos fejlődésben van, csakúgy, mint az egész Biocom.

A két előadót köszönti az ágvezető páros, Szélpál Andrea és Faragó Ferenc

Előtérben az online munkamódszerek

Az ágvezetőnk, Szélpál Andi mindig tudja, hogy épp melyik munkalépés fejlesztésére van szüksége a csapatnak, hogy tovább szárnyalhassunk. Most az online világ került előtérbe, amit két olyan vendégelőadótól, a Hliva-Kerekes anya-fia párostól hallhattunk, akik profi módon használják a világhálót.

Kerekes Balázs az akár az életünket helyreállító rendszerről beszélt

Kerekes Balázs: A Biocom több, mint a termékek összessége

Kerekes Balázzsal kezdődött a nap, aki elmesélte, hogyan kerültek a Biocom hálózatba és hogyan váltak sikeressé néhány év alatt. Előadása a passzív jövedelem kiépítése köré épült, vagyis az üzlet lényegét szedte pontokba. Kihangsúlyozta, hogy a Biocom nem termékek összessége, hanem egy rendszer, amivel helyreállíthatjuk az ÉLETÜNKET!

Hliva Ildikó megmutatta, ők hogyan dolgoznak sikeresen az online térben


Hliva Ildikó a bizalom kiépítéséről

Hliva Ildikótól hallhattuk, hogyan építi az online csoportját, hogyan építi ki a bizalmat az emberekkel és hogyan viszi át személyes beszélgetésbe. Mesélt arról is, hogy mire figyeljünk, amikor zárt csoportot indítunk, és mit osszunk meg a hírfolyamon. Igazi műhelymunkában volt részünk. Drága Ildikó és Balázs! Köszönjük, hogy megmutattátok nekünk, hogyan dolgoztok nap, mint nap együtt! Fantasztikus páros vagytok és szívből reméljük, hogy hallhatunk még Benneteket itt, Szegeden!

Szélpál Andrea a mélységépítésről

A nap utolsó részében Andié volt a főszerep. Az  egész évben meghirdetett ágverseny (3 hónap – 1000 pontos csoportfejlődésekkel) kapcsán hallhattunk a mélységépítés hasznosságáról. A verseny és ez az építkezés által többeknek sikerült már HV szintet elérni. Ez azt jelenti, hogy a mélységépítés egy olyan lehetőség, amit mindenkinek érdemes ismerni… Köszönjük, hogy ismét sokat tanulhattunk és fantasztikus napot tölthettünk el így együtt!

 

Ezeket olvastad már?