Kezdőoldal Ágak Pozitívan változtatta meg Natalija Káčerová életét a Biocom, melynek matricás Mercedesét ő vezetheti Szlovákiában, a hónap legjobbjaként

Pozitívan változtatta meg Natalija Káčerová életét a Biocom, melynek matricás Mercedesét ő vezetheti Szlovákiában, a hónap legjobbjaként

Natalija és férje, Péter

Szeptember 30-án lesz az 1 éves szülinapja a Biocomban Natalija Káčerovának, aki maga sem gondolta volna annak idején, hogy így megváltoztatja az életét a Biocom – persze csakis jó értelemben! Az egészsége visszaszerzése mellett az üzleti lehetőséget is meglátta Simonics Éva segítségével, és olyan sikeresen dolgozik, hogy a Nyári Kihívás teljesítése és a vezetői kitűző megszerzése mellett ő lett a legjobb a HV-k között, nem csupán Szlovákiában, hanem a teljes csapatot figyelembe véve. Sikeres Reg-Enor kúra után van, csapatában van már két hatos, összteljesítményük meghaladja a 15 ezer pontot. Mondhatni, „semmi különös”, hiszen újra Szlovákiában gurul a legjobbaknak járó céges autó, az Ezüst Hálózatigazgatók vezette Pálfi-Kis-ágon!

A Káčer házaspár a szponzorral, Simonics Évával

Natalija Káčerová: Álmodtam is az autóval, de nemcsak ez okozza a boldogságot
Natalija Káčerová az út elején jár még, de már nem egyedül, és a célfalán ott volt a most elnyert autó is.A Biocommal visszakaptam az egészségemet és a szponzorom, Simonics Éva felajánlotta a munkalehetőséget, amit elfogadtam. Hálás vagyok neki, hogy mindenre megtanít és sokat foglalkozik velem. Nemcsak munkatársak, de barátnők is lettünk.

Követőkkel megyünk együtt az úton
Elindultam az úton, az elején vagyok még csak, de már követőim is vannak. Fantasztikus kolléganőim, Zuzka Káčerová, Hilda Radvanská és Janka Virágová is felismerték ezt a szuper lehetőséget. Nagyon büszke vagyok rájuk!

A serleg is jár a legjobbaknak!

A céltáblámra került a matricás autó
Szeptember elejétől a fejembe tettem, hogy enyém is lehet a Biocomos autó, a céltáblámra is felkerült. Minden nap magam előtt láttam, ahogy vezetem az autót. A hónap végén álmodtam is vele. Nagyon bíztam benne!

Hilda Radvanskát is nagyon inspirálta a kocsipróba, hogy a jövőben ő is nyertesként ülhessen bele

Kitűző mellé kocsi
Egy Szépségparti végén óriási meglepetés ért, nemcsak a Biocom kitűzőt kaptam meg a szponzoromtól, de kiderült, hogy enyém a Biocom Mercedes az augusztusi teljesítményemért. Meghatározó pillanatok voltak számomra, alig tudtam szóhoz jutni. Boldogság!

Natalija sógornője, egyben munkatársa, Zuzka Káčerová is aktív csapattagként teszteltette a Mercedest

Elismernek, megbecsülnek
Nem ismerek még egy olyan céget, ahol ennyire megbecsülnek, és elismernek. Az egész cég mintha egy családként működne, én ezt nagyra értékeltem már a lajosmizsei Új Tanyacsárdában is, a Győztesek Napján.

A hegyekbe is elutaztak a szponzorral

Hálás és büszke vagyok
Hálásan köszönöm a cégvezetésnek, hogy engem választott, és nagyon hálás vagyok a szponzoromnak, Simonics Évának, valamint Ezüst Hálózatigazgatóinknak, Pálfi Katalinnak és Kis Gergelynek a sok támogatásért. Nagyon büszke vagyok persze magamra is!

Simonics Éva, szponzor, Arany Hálózatvezető: Natalija újabb csillagunk, aki megérdemli az elismerést
Az Arany HV szponzor úgy látja, Natalija egy újabb csillaga a Simonics Teamnek, amiért nagyon hálás Simoncs Éva. – Lelkesedésével, őszinteségével sokakat a szívébe zár. Nyitott arra, hogy mindent megtanuljon és már tovább is adja a csapatában. Megérdemli az elismerést és tudom, hogy a nagy tervei megvalósulnak, hisz becsülettel, alázattal teszi a mindennapi lépéseket azok irányába. Szívből gratulálok és sok sok sikeres találkozót kívánok a Biocom Mercedessel!

Velük együtt megy Natalija a Biocom úton: Hilda Radvanská és Janka Virágová is nagyban kivette a részét a sikerből

Ezeket olvastad már?