Kezdőoldal Ágak Nyári visszatekintő: az életmódprogramot népszerűsítették a Tóth-Wolford Team dél-magyarországi rendezvényén

Nyári visszatekintő: az életmódprogramot népszerűsítették a Tóth-Wolford Team dél-magyarországi rendezvényén

A képen ruházat, személy, fal, fedett pályás látható Automatikusan generált leírás
2024. június 9-én Életed napja Startrendezvénnyel kezdték a nyarat Szekszárdon, a Tóth-Wolford-ágon. Az elismerések mellett a résztvevők – köztük az új érdeklődők – átfogó képet kaphattak a Biocom adta lehetőségekről. A cikket Mikola Éva, Botosné Melinda szekszárdi csapatának ötös karrierszintű tagja készítette a dél-magyarországi rendezvényről.

Komplex bevezetés
Az esemény házigazdája Botosné Gágyor Melinda Arany Hálózatvezető volt, aki a szokásos kedvességével mosolyával vezette le a találkozót. Rövid bemutatkozás után köszöntötte a megjelenteket, örömét fejezte ki, hogy ennyien kíváncsiak rá, hogyan lehet egészségtudatosabban élni. Bevezetésében elmondta, hogy mit is kínál a rendszer: Egészséget, Munkát, Jövedelmet, Jövőt! A házigazda először az életmódprogramot ismertette, részletesen bemutatva az életkört. Elmondta, hogy mikor és miért regisztrált a rendszerbe. Saját és környezete tapasztalatai alapján beszámolt néhány termék kiváló hatásáról, hogy mire kaptak segítséget és megoldást.

A képen szöveg, ruházat, személy, fedett pályás látható Automatikusan generált leírás

A képen személy, ruházat, fedett pályás, szék látható

Terméktapasztalatok
Ezután lehetősége nyílt több termékhasználónak, hogy saját példájukon keresztül osszák meg a közönséggel a tapasztalataikat. Lelkesen beszéltek a történeteikről, hogy kinek miben segítettek a termékek, hogyan alkalmazták azokat. Szó volt immunerősítésről, sikeres fogyásokról, tisztítókúrák hatásairól és a tiszta víz jelentőségéről is. A közönség pedig szorgalmasan jegyzetelte az új ismereteket.

A képen ruházat, személy, fal, fedett pályás látható Automatikusan generált leírás

A képen szöveg, ruházat, lábbelik, személy látható Automatikusan generált leírás A képen szöveg, ruházat, lábbelik, személy látható Automatikusan generált leírás

A képen ruházat, szöveg, lábbelik, személy látható Automatikusan generált leírás A képen ruházat, személy, lábbelik, fal látható Automatikusan generált leírás

Hozd magad formába, haladj lépésről lépésre!
Ezt követően Solymosi Klára Ezüst Hálózatvezető, egészségügyi szakember beszélt a nyári felkészülésről az egészség és fittség terén. Az előadó öt nagy témakörre bontotta a mondanivalóját: az egészséges táplálkozásról és a méregtelenítésről, a hidratáltságról, a mozgás fontosságáról és az egészségmegőrzésről, azaz a harmónia megteremtéséről beszélt az érdeklődő közönségnek. Utolsó pontként a vegyszermentes háztartás került szóba. Klári előadása lenyűgöző volt.

Méregtelenítés és étrend
A következő ismeretekkel lettek gazdagabbak a rendezvényen részt vevők:

  • Miért és hogyan kell méregteleníteni?
  • Milyen ételeket kell elkerülni?
  • Mit lehet helyettük használni?

Kezdd jól a napod!
Egy fontos téma az előadásból: ahogy a napot kezdjük, úgy alakul a napi energiánk is. A nap indítása mindenképp a reggeli szmuti, azaz a zöld turmix legyen. Ez ad hajtóerőt egész napra, még a kávét is ki lehet vele váltani. Amiért még érdemes ezzel kezdeni a napot kezdeni: a hullámzó inzulin cukorszintet kiegyenlíti a nap folyamán.

Hasznos tanácsok
Néhány jótanács is elhangzott:

  • A szervezetbe teljes értékű, alacsony kalóriájú ételt kell bevinni.
  • Lassan felszívódó szénhidrátokat együnk, mert ezek fogyasztanak is.
  • Ha korog a gyomrunk, igyunk vizet!
  • Étkezzünk változatosan!

Emellett a tányér módszert is részletesen ismertette.

Víz, mozgás, feltöltődés
Klári a tisztított víz fogyasztásának jelentőségéről is érdekfeszítően beszélt. Víz nélkül nincs élet, ezt jól tudjuk. Naponta meg kell innunk 2-2,5 liter élő vizet ahhoz, hogy szervezetünk hidratált legyen kívül-belül.

  • Mozogj minden nap 20-30 percet!
  • Bátran sportolj!
  • Kapcsolódj ki a családoddal, csináljatok közös programokat a szabadban!
  • Töltsd fel a szervezeted ásványi anyagokkal, vitaminokkal, nyomelemekkel!
  • Ügyelj az egészségedre!
  • Vigyázz a testedre, mert ez az egyetlen, ahol élhetünk!

– hangzott el Klári számos jótanácsa.

Törődj az otthonoddal is!
Ahogy törődsz önmagaddal, úgy törődj az otthonoddal is! Az egészségprogram keretében lehetőséged van lecserélni a vegyszereket vegyszermentes háztartási szerekre.

Ismertette azt is, hogy az egészségprogramunknak több színtere is van, például a tovább ajánlás. Add tovább a jót! – legyen ez a jelmondat. Segítsd a körülötted élő embereket és jó példákkal járj elől. Készíts vándorkosarat, szervezz csacsogó-esteket. Klári előadása fantasztikus volt! Személyében alapos, lendületes, magával ragadó személyiséget ismerhettünk meg. Az előadás után egy 45 perces szünet következett, ahol lehetőség nyílt megkóstolni a tisztított, illetve a hidrogénnel dúsított vizet is, majd kapcsolódni, beszélgetni egymással.

A képen ruházat, szöveg, ember, személy látható Automatikusan generált leírás

A képen szöveg, fedett pályás, fal, ruházat látható Automatikusan generált leírás

Boltcsere és a marketingterv – hazaköltözve is működik
Az Életed napja rendezvény második részében is izgalmas dolgok történtek. Elsőként a boltcseréről mesélt Rugási Melinda hálózatvezető, aki nemrégiben költözött vissza Németországból. Nagy lendülettel végzi a munkáját. Amint hazajött, beindította a rakétákat. Rendszeresen veszt rész továbbképzéseken. Kimagasló létszámmal tart infóelőadásokat. Csapatát nagy odafigyeléssel vezeti. Melinda arról mesélt, hogy milyen előnyöket jelent, ha a „Biocomos boltba” járunk.

A képen szöveg, ruházat, Emberi arc, lábbelik látható Automatikusan generált leírás

A Teljesség igénye
Széplaki Edina hálózatvezető prezentálta a tovább ajánlás lehetőségét, hogy honnan van a pénz, azaz a jutalék. Hallhattuk a saját a történetét, amiben elmondta, eleinte még regisztrálni sem akart, csak a termékeket megvásárolni. Ehhez képest ma már elkötelezett főállású Biocomos, aki lelkesen ajánlja a termékeket és tanítja a csapatát. Arról is beszélt, hogy a pénz döntési szabadságot ad, minőségi életet és szabadidőt. Ismeretet kaptunk a cégről, hangsúlyozta, hogy magyar gyökerű vállalkozás, ami számára nagyon fontos. Frappánsan összefoglalta a rendszer felépítését, a marketingtervet, a vásárlási kedvezményeket, valamint a kereseti lehetőségeket. Bemutatta a weboldalakat és a közösségi média felületeket, ahol sok A képen szöveg, ruházat, lábbelik, ruha látható Automatikusan generált leírás ismeretet szerezhetünk a cégről.

A képen szöveg, fal, fedett pályás, ruházat látható Automatikusan generált leírás

Elismerések
A szintlépők elismerése fontos része volt a rendezvénynek. Ezen a ponton került sor a csapattársak és szponzoraik bemutatkozására és az oklevelek átadására. Minden szintlépővel egy rövid riport készült.

2. szintre léptek:

  • Keresztes Mónika
  • Frey Jánosné
  • Oláh Erika.

A 3. szintet elérők:

  • Hauk-Szabó Dominika
  • Radics-Nagy Eszter.

4. szintre lépett:

  • Gradwohl Ádámné,
  • Szabóné Marics Zsuzsanna,
  • Főrszter Beatrix

5. szintet érték el május hónapban:

  • Móré Petra
  • Szilovics Dávid.

A képen ruházat, lábbelik, fal, személy látható Automatikusan generált leírás

A képen szöveg, ruházat, lábbelik, személy látható Automatikusan generált leírás

A képen ruházat, személy, fal, fedett pályás látható Automatikusan generált leírás

A képen ruházat, személy, lábbelik, Emberi arc látható Automatikusan generált leírás A képen ruházat, személy, lábbelik, emberek látható Automatikusan generált leírás

A képen szöveg, ruházat, fal, személy látható Automatikusan generált leírás

Sikeresen toborzott vendégeket
Elismerést adni és kapni mindig fontos. Jó volt nézni a csillogó szemeket, amikor bemutatkozhattak a csapattársak! Hagyomány, hogy egy ilyen rendezvényen elismerjük azokat a csapattagokat, akik a legtöbb embernek szeretnék megmutatni a Biocom adta lehetőséget, meghívták ide és el is fogadták a meghívást. Ezzel lehetőséget adva nekik, hogy valóban az életük napja lehessen. A tulipános kitűzőt Katonáné Tóth Tímea Gyémánt hálózatvezető tűzte fel Pál Teréz csapattársunknak, aki 4 új vendéggel érkezett.

Nyári motivációs verseny
Ezt követően Szabó Máté Gyémánt Hálózatvezető ismertette a nyári motivációs verseny részleteit. Elmondta, hogy ez egy kihívás, ami azért van, hogy a környezetedben élők felé nyitottabb legyél és bátrabban mesélj az egészségtudatos életmódról. Semmi mást nem kell tenni! A kihívás feltételeinek ismertetése humoros és meggyőző volt, Máté stílusa pedig megnyerte a közönséget.

A képen ruházat, személy, fal, ember látható Automatikusan generált leírás

Elindultak a kihívásban

A kihívás első hónapját a következő tagok teljesítették:

  • Széplaki Edina,
  • Botoșné Gágyor Melinda,
  • Solymosi Klára,
  • Dr. Tumpekné Gombai Tímea,
  • Szabóné Marics Zsuzsanna,
  • Móré Petra és Szilovics Dávid.

Nonstop verseny
Ezután a nonstop verseny, a hálózatvezetői kihívás részletezése következett. Mit lehet vele nyeri? Bevételnövekedést, elismerést, kulcsemberré válást. Vajon hány embernek lehet még szüksége a termékekre? Soknak. A kihívás – egy gyorsító sáv. Ne a külvilágból várjuk a megoldás, hanem hozzuk létre a saját életünk sorsfordítását!

A képen szöveg, ruházat, személy, lábbelik látható Automatikusan generált leírás A képen ruházat, szöveg, személy, fal látható Automatikusan generált leírás

Kimagaslóan teljesítettek
Egy rendkívüli házaspár mutatta meg május hónapban, hogy milyen egy vezetői attitűd: Napkori Katalin és Napkori János, a Szabó-Gyarmati Team hálózatvezető házaspárja. A férj csendes megfigyelőből aktív tag lett, mert vágyott az elismerésre. A megváltozott hozzáállás fantasztikus csapatot eredményezett. A nyári versenyben benne vannak csapatának tagjai is. Munkájuk elismeréseként ebben a hónapban e kitűnő házaspár vehette át a megérdemelt Biocomos nyereményautót.

Záró gondolatok
A fantasztikus rendezvényt Kónya György hálózatalapító videóüzenete zárta. A fő mondanivalója remélhetőleg sokaknak átjött: „Ne csak a termékeket láss, építs rendszert! Aki komolyan gondolja, a legjobb helyen van, mert ez egy hivatásos bíztató szakma!”

Vigyétek magatokkal a BIOCOM jó hírét!

Ezeket olvastad már?