Kezdőoldal Ágak Hiszünk, kitartunk, célba érünk – Napkori-Csillag Katiékkal gurul a luxus Merci a Szabó-Gyarmati Teamben

Hiszünk, kitartunk, célba érünk – Napkori-Csillag Katiékkal gurul a luxus Merci a Szabó-Gyarmati Teamben

Janó és Kati

Napkori-Csillag Katalin és párja, Napkori János a Baranya vármegyei Cserkútra gurul a hónap legjobbjainak járó céges nyereményautóval. A páros a Tóth-Wolford Team tagja, azon belül a Szabó-Gyarmati Team hálózatvezetői. A nyertesek gondolatai után a mentorok is kifejezik elismerésüket.

Fotó a mentorokkal

A férj „kattanása” indította a fejlődést
Kati 2020 októberében egy sikeres Reg-Enor kúra után döntött úgy, hogy megpróbálkozik az üzleti résszel is. Szépen halad a célja felé, de a nagyobb lökést a párja csendes megfigyelőből aktív szervezővé válása hozta. Mi történt? Megerősödött a hitük és a céljuk, valamint az aktív munka eredményeként több újabb lelkes munkatárs motiválódott be általuk.

Móré Petra és Szilovics Dávid vásárlóból lettek aktív szervezők

A képzések és üzleti tréningek sokat segítenek
Akik ismernek minket, azok tudják, hogy mi minden képzésen, tréningen ott vagyunk, mert fontos számunkra a tanulás, hogy taníthassunk. Az ott tanultakat használva és továbbadva a csapat felé kezdtünk el haladni.

Lukács Csilla és Szepesiné Ádám Klári is velük gurult a rendezvényre

Másold tovább!
Amennyiben lehet egy tanácsom akkor az lenne, hogy csináld! Tanítsd tovább és az eredmény nem marad el. A másolódás működik, hiszen Máté és Timi példájára nekünk is sikerült egy hónapig a Mercivel járni az utakat.

Az autó előtt

Sok helyen járt a Biocomos autó
Nem csak Pécsen és Cserkúton autóztunk. Vásárlók, csapattársak is megcsodálták, sőt utaztak is velünk ebben a guruló reklámhordozóban.

Íme néhány hely, ahova mentünk:

  • Pécs
  • Cserkút
  • Tolna
  • Kaposvár
  • Szigetszentmiklós
  • Mohács
  • Lánycsók
  • Szentlőrinc
  • Babarc
  • Potony
  • Kastélyosdombón
  • Szekszárd

És mit adott?
Leírhatatlan érzés megtapasztalni, hogy milyen luxuskörülmények között utazgatni. Az ember egy hosszabb út alkalmával sem fárad úgy el. Az idő pedig még gyorsabban telik, mint bármikor. Külön köszönet és hála Máténak és Timinek a sok tanításért és útmutatásért. Köszönjük a csapatnak a kiváló munkát!

SZABÓ MÁTÉ ÉS SZABÓNÉ-GYARMATI TÍMEA: AZ ALÁZAT ÉS A KITARTÁS PÉLDAKÉPEI
A mentor házaspár úgy látja, Kati és Janó igazi színfoltjai a csapatnak. – Kiváló példái annak, hogyan lehet valakiből szervező a terméktapasztalat révén. Kati kezdetben csak a családi kasszát szerette volna kiegészíteni, de fokozatosan, lépésről lépésre jutottak el a megértésig. Mára már csapatot vezetnek és tanítanak. A jókedv mellett az alázat és a kitartás példaképei. Janó eleinte csak sofőrként segített Katinak, de hamar felismerte a lényegét, és ösztönösen, támogató szándékkal osztotta meg tapasztalatait a környezetével. Ma már kéz a kézben építik hálózatukat, és nagy jövő áll előttük, valódi életjobbító megoldásokat nyújtva az embereknek.

 

 

Ezeket olvastad már?