Kezdőoldal Ágak Egy újabb sikeres, telt házas Startnap a Tóth-Wolford-ágon: új vezetők születtek a nyár közepén is

Egy újabb sikeres, telt házas Startnap a Tóth-Wolford-ágon: új vezetők születtek a nyár közepén is


Fantasztikusra sikeredett a Startnap, melyet július 10-én, Mátrafüreden, az Avar Hotelben tartott a Tóth-Wolford Team egy jelentős része, közel 200 fővel. Sikeres vezetők, rengeteg új minősült üzlettárs, emelkedett hangulat és óriási energiák jellemezték a rendezvényt, melyet ezúttal a Katona Team szervezett. Köszönthették a többi csapat magas szintű vezetőit is, emellett nagy örömükre szolgált, milyen sok érdeklődő csatlakozott a naphoz! Mi pedig Rónai Renátának köszönjük a nívós beszámolót.


Itt találta meg a hármas egységet
A Startnapunk háziasszonya Lórántfi Adrienn volt, aki 3 éve építi az üzletét, és elmondása szerint itt találta meg a számára fontos hármas egységet: az egészséget, a környezettudatosságot, az életet. Számára ez egy komplex életmódprogram. Ismertette velünk a nap fontos információit és emellett nagyon jó hangulatban vezette végig a napot, illetve gondolataiból sokat tanulhattunk.


Ép testben ép lélek: hitelesség, tudatosság
Siska Andrea elmesélte történetét, hiszen rengeteg problémával küzdött és fogyni is szeretett volna. Aztán mikor bizonyítottak a termékek és sikeres volt a kúrája, hitelességet kapott, szerette volna ezt a csodát mindenkivel megosztani, így vált üzlettárssá. A termékeket használja a család minden tagja, környezettudatosan. Ami a legfontosabb, és ami a legtöbbet adott számára, az a tiszta ivóvíz. Szerinte testünk egészsége és karbantartása az egyik legfontosabb – ezt itt megkapta a Biocomtól. A másik az ép lélek – ezt is, mert imádja ezt a munkát, és számára ez az élet!


25 év múlt, rendíthetetlen kitartás
Sinka Gyula és Sinka Tímea története 25 évvel ezelőtt kezdődött, amikor még a néptánc szerelmesei voltak. Mára egy óriási csapat vezetői, akikre mindenki tisztelettel néz fel. Valóra váltották az álmaikat, és minden akadályt leküzdve törtek előre. Mára a hálózatuk 2.000.000 pontos. Elmondásuk szerint a Biocom a biztos pont, mely mindenen túl vezet. Megéltek rengeteg válságot az évek alatt, de a trendet tekintve a Biocom mindig fejlődött. Most van a legnagyobb szükség erre a lehetőségre, egészséget adhatunk az embereknek, s amire még a legnagyobb szükségük van, az a pénz. Mi ezt is megadhatjuk! Illetve a mai világban hiáyncikk az összetartás és szeretet, de a Biocom berkein belül ez is jelen van. A mi küldetésünk az, hogy munkát, jövedelmet, egészséget, jövőképet mutassunk az embereknek.


Szilárd jövőkép, célokkal
Lelkesedésük a mai napig megvan! Annak köszönhetően, hogy folyamatosan megoldásokban gondolkodnak, céljaik vannak, és mindig van jövőképük. A 3 lábú széket említették példának: az egyik a termék, a másik a marketingterv, a harmadik pedig te saját magad vagy. Mindig te kellessz a döntésekhez, rajtad múlik az életed. A kérdés az, hogy miért csinálod? Megvannak-e a céljaid? Ha meg van a miérted, akkor csinálod-e? Búcsúszóul az üzenetük az volt, hogy vegyük kezünkbe az életünket, mert a siker mindenki számára elérhető és minden tanulható.

Terméktapasztalatok
Egyre népszerűbbek a kúrák és a hozzájuk kapcsolódó termékek, amelyek számtalan pozitív eredményt hoztak már a használóknak. Jó néhány tapasztalatot hallhattunk Simonné Kása Angéla által, aki több kúrázót is megszólaltatott. Angéla a férje fogyása által került a rendszerbe, s miután elkezdte használni a termékeket, megoldást talált a gyerekkora óta meglévő problémájára. A többiektől pedig hallhattunk a flavonoidról, mely nagyon bevált étvágynövelésre, megtudhattuk, hogy a férfiak is nyugodtan használhatják a hajas termékcsaládot. Van egy szuper „szemrevaló” vitaminunk is, amely pedig egy irodai dolgozónak volt segítségére.


Egy boltba járunk vásárolni
Csákiné Szanyi Julianna vezetett be minket abba a részbe, hogy miért éri meg nekünk egy boltba járni vásárolni. Elmondása szerint az időből és a pénzből van a legkevesebb az embereknek, így ezt igyekszünk megtakarítani. Mindenki próbálja a legrövidebb idő alatt elintézni a vásárlást és mindig az akciókat keresik. Az a jó hír, hogy itt otthonról a webshopban pár kattintással kész a rendelés, ami pedig még jobb, hogy folyamatosan nőni tud a kedvezményes szint! Már az első vásárlásnál 20% örökös kedvezményt kapunk. A webshopban elérhető termékek között mindenki megtalálja a neki megfelelőt egészen pici kortól. Megoldást tudunk nyújtani rengeteg egészségügyi problémára, de megtalálhatóak szépségápolási termékek, vegyszermentes, környezettudatos háztartási dolgok, és a legfontosabb, a tiszta ivóvíz is.


Teljesség igénye – ajánlás útján jövedelem
Ludányiné Baranyi Ágnestől megtudhattuk, hogyan lehet megvalósítani a pénzkereseti lehetőséget a Biocomban. A Biocom minden embernek lehetőséget biztosít egy jobb és egészségesebb életre. Az az ember, aki meglátja és él is vele, csodás dolgokat tapasztalhat meg. Áginak egész életében fontos volt a szabadság és kereste is rá a megoldást, mikor szembejött vele a Biocom és onnantól a fókusz a főállásának kiváltásán volt, ami mára már sikerült neki. A kérdés viszont az volt, hogy a cég miből képes kifizetni a magas jutalékokat? Miért éri ez meg?

Gondolkodj üzletben!
Ugyanis nálunk nincs reklámköltség, nincs nagyker, nincs kisker, nincs import és egyéb felmerülő költségek, hanem általunk történik meg a reklám, amikor elkezdünk beszélni a sikeres kúránkról. Így a cég 45,5%-ot képes visszafizetni. Megtudhattuk azt is, milyen az átlag kereset karrierszintenként. Kérdés: mit látsz meg, amikor megkapod a terméket? Csak a terméket vagy az üzleti lehetőséget, jövedelmet, sikert, szabadságot is? Ha az üzletet látod meg, akkor kapsz egy szponzort, aki mindenben segít, s te is széles körben segíthetsz az embereken, önálló jövedelemforrásra tehetsz szert. Gondolkodj üzletben!

Szintlépők elismerése
Ági felkérte a jelenlévőket, hogy akik kettes, illetve hármas szintre minősültek, álljanak fel és nagy tapssal gratuláltunk nekik. Aztán következtek a négyes és ötös szintre minősültek, akik szponzoraikkal kifáradtak a színpadra és megkapták okleveleiket.


Az élet igazán
Ti tudjátok mi az élet igazán? Nekem az, hogy bármikor, bárhonnan dolgozhatok, hivatásom van, nem munkám, sok szabadidőm és anyagi függetlenségem – mind ezáltal boldog vagyok.

3 olyan hölgy történetét hallgathattuk meg, akik már élik ezt a Biocomos életet, és ők is tudják már, hogy ez az élet igazán…

Megtriplázódott anyagi álom
Az első hölgy, Novella Ivett elmesélte, hogy egy régi ismerősével találkozott a vonaton, és általa ismerkedett meg a Biocom adta lehetőségekkel. Tanárnő volt, de mára már főállású Biocomos. Elárulta, hogy a kitűzött jutaléka, amit szeretett volna elérni, már megtriplázódott! Szereti a csapat erejét, hogy mindig tudunk egymástól tanulni, és hogy itt nagy az összetartás, megbecsülés. Az ő üzenete ez volt: jót, s jól ebben áll a nagy titok!


Mélypontból segítette ki a Biocom
A második hölgy Kovács-Hanka Erika, akinek kitartásáról mindenki példát tud venni. Egy fantasztikus hölgy, aki tele van szeretettel és kedvességgel. Lelki mélypontból segítette ki a Biocom elmondása szerint, mely a nyugdíj mellett nagyon jó pénzkereseti lehetőség számára. Nem értett az internet világához, de szerinte minden tanulható, és kitűzött céljait folyamatosan eléri! Imádja a rendezvényeket és a csapatot. A Biocomos kitűző volt az egyik nagy célja, amire nagyon büszke, hogy sikerült neki. Azt mondta, a szorgalom, kitartás, bátorság meghozta az eredményt.


Ez egy hivatás
A harmadik hölgy Batári Diána, aki eleinte félt a vállalkozástól és a munkától, de hamar jöttek a sikerek és bebizonyosodott számára, hogy a legjobb helyen van. Tudja, hogy csapatban kell dolgozni és ez nagyon fontos számára, hiszen a munkatársak sikerei motiválják. Szereti a rendezvényeket, rengeteg biztatást és pozitív energiát kap. Élvezi és feltölti ez a munka, azt mondta, ez a hivatása, így a célja az, hogy ez legyen a főállása.


Vezetői szintlépések
Ezt a blokkot háziasszonyunk Lórántfi Adrienn vezette le. A hatos és hetes vezetői karrierszintre lépett munkatársakat szólította ki szponzoraikkal, hogy adják át okleveleiket és az ajándékokat.

Hatos szintre minősültek:

  • Juhászné Bronner Katalin (szponzora: Fösvény Enikő),
  • Palik Judit (szponzora: Molnár Krisztina),
  • Nánási Andrea (szponzora: Palik Judit),
  • Semán Katalin (szponzora: Molnár Lívia).


Hetes szintre minősültek:

  • Nemes Nauzika (szponzora: Szabadiné Babruskai Éva),
  • Fösvény Enikő (szponzora: Gömbiczné Kanyó Beatrix),
  • Novella Ivett (szponzora: Balogh Mónika),
  • Deliné Iglai Katalin (szponzora: Harasztiné Bencze Beáta),
  • Barnáné Marika (szponzora: Szabados Magdolna).

Kitűzős Hálózatvezetők lettek:

  • Esze Katalin (szponzora: Szabados Magdolna),
  • Batári Diána (szponzora: Gömbiczné Kanyó Beatrix),
  • Nagy Henrietta (szponzora: Szabó Kató),
  • Varga Antal (szponzora: Vargáné Kovács Andrea).

Ezen a csodálatos napon két hölgyet külön köszönthettünk, akik magas vezetői szintre minősültek. A nagy tapsáradatban hatalmas volt az öröm mindenki arcán.

Gömbiczné Kanyó Beatrix Ezüst HV lett
Gömbiczné Kanyó Beatrix
Ezüst Hálózatvezető szintre minősült, akiről a szponzorai (Botosné Melinda és Botos Sándor) ezeket a sorokat írták:

„Bea 2,5 éve építi a hálózatát, amit már az elejétől hatalmas tudásvággyal, lelkesedéssel, fegyelmezetten és komolyan vett. Szeretettel és segítőkészen tanítja csapatát. Párja, Gömbicz István 100%-ban támogatja őt az üzletben, és ő maga is jelen van minden képzésen. Emberségükkel, személyiségükkel, céltudatosságukkal méltán megérdemelt, csodás Ezüst Hálózatvezetőkké váltak! Komoly céljaik vannak a Biocomban, amit az is mutat, hogy Bea tanító néniből főállású Biocomos lett.


Marczy Gabriella Arany HV lett
A másik fantasztikus hölgy Szlovákiából érkezett, Marczy Gabriella, aki Arany Hálózatvezető szintre minősült. Szponzorai (Kopasz Xénia és Kopasz Péter) szerint:

„Gabi az a hölgy, akit szerintem már mindenki ismer. Egy igazi színes, lenyűgöző egyéniség, tiszta szívű ember, aki energiájával, bájával és egyedi humorával mindenkit levesz a lábáról. Igazi példakép. Példaértékű vezető, aki csodálatosan tanítja és vezeti egyre bővülő csapatát, anyáskodó és empatikus a munkatársaival. Tudatosan megy a kitűzött cél felé. Óriási akarat és hit van benne!”


Mit kapunk?
Gömbiczné Kanyó Beatrix és Gömbicz István – miután megkapták ezüst vezetői elismerésüket – beszámoltak az ide vezető útról. Céljuk, hogy minél több embernek segítsenek. Ahogy bekerültek az üzletbe, kaptak egy új családot, és folyamatosan jöttek a sikerek. Nem élnek meg kudarcokat, csak folyamatosan tanulnak és megoldásokban gondolkoznak. Hatalmas céljaik vannak, amiért képesek mindent megtenni. Bea elmondta, hogy tanítónőként dolgozik, de főállású Biocomos lesz.


Élt a lehetőséggel
Marczy Gabriella is mesélt életútjáról, és hogy honnan indult. Ami biztos, hogy ő igazán megélte a Biocomos életérzést és mindenkinek át is adta, így lett végül munkatárs és így születtek neki is munkatársai. Más életet szeretett volna élni, és észrevette, élt a lehetőséggel. Ezt a lehetőséget mutatja meg rengeteg embernek. Szerinte fontos a hitelesség, hogy milyen ember vagy, és az is, lehet-e követni. Azt az elvet követi, hogy ha csinálod, akkor tökéletesen csináld. Nem elég ismerni az utat, járni kell rajta!

A rendezvényt a nap háziasszonya zárta, pár mondatban összefoglalva. Bizonyára sokak számára volt sorsfordító és emlékezetes ez a nap!

Ezeket olvastad már?