Kezdőoldal Ágak Most is másokon segít Molnár Lívia Szlovákiában, de nem nővérként, hanem többszörös versenygyőztes vezetőként, a Marczy Team tagjaként

Most is másokon segít Molnár Lívia Szlovákiában, de nem nővérként, hanem többszörös versenygyőztes vezetőként, a Marczy Team tagjaként

Molnár Lívia a HV-versenygyőztesnek járó serleggel a háromszor egy hónapra elnyert céges-matricás autó előtt

Molnár Lívia egy felvidéki kis faluban él boldog házasságban férjével és 13 éves kislányával. A 2020-as év nem várt fordulatokat hozott az életében több téren is, ami lényegesen megváltoztatta az életszemléletét – majd az életútját, ahogy az a címből is sejthető. Élvezet olvasni minden sorát! Nemcsak azért, mert egy személyiségében változó, egyre komolyabb sikereket elérő, teljesen kinyíló, karcsúsodó, érett hálózatvezető sorai az alábbiak, hanem azért a szeretetért is, mi árad olvasmányos stílusából. A Tóth-Wolford-ág egyik újabb HV-gyöngyszeme mindazoknak utat mutat a Marczy Team tagjaként, akik vágyva a jobbra még hezitálnak, túlsúlyosak, alulfizetve nyögnek a munka jármában – vagy mindhárom egyszerre…

Marczy Gabival, akitől fontos mondatok és biztatás mellett állandó vezetői segítséget kap

Jó fizetés helyett sztrók…

Egészségügyi nővérként dolgozom a közeli városban. Már gyerekkoromtól kezdve az volt a vágyam, hogy az legyen a hivatásom, hogy másokon segítsek. Évek hosszú során dolgoztam két munkahelyen úgy, hogy volt, hogy a rendelőből egy gyors zuhany után mentem gyorsmentőzni, vagy éppen fordítva. A rendszertelen életmód, éjszakai evés, stressz pedig megtette a magáét, mind szellemi, mind pedig testi szempontból. Jó fizetés helyett sztrókot kaptam, ami az első pofon volt ahhoz, hogy változtassak… Hála Istennek, gyorsan felépültem belőle, mellékhatásként azonban maradtak egészségügyi problémáim, túlsúlyom – de a mentőzést itt már befejeztem, így maradt a rendelő és a kis jövedelem.

Itt még hatos volt Lívia, azóta már lélekben is erős hetes, büszke is rá Gabi

Nem az új főnök, hanem a Biocom „jelenség” hozta a változást

Pontosan egy éve januárban jött a következő változás az életemben, amikor új főnököt kaptam. Megörültem, mert abban bíztam, talán a munkahelyemen most majd jobban megbecsülnek, és ami a lényeg, a fizetésem – ami addig szinte minimálbér volt felsőfokú végzettségem ellenére – jobb lesz. Rá egy hónapra februárjában találkoztam egy új „jelenséggel” – aminek a Biocom nevet adták – a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrán keresztül, amit szponzorom, Koczúr Melinda látványos átalakulása, valamint az általa átküldött Szabó Sigfrid videó indított el nálam. Ennek hatására úgy döntöttem, hogy mind az egészségem, mind pedig az átalakulásom-fogyásom érdekében belekezdek a kúrába, ami azóta szerves része lett az életemnek.

Bátran és büszkén szeflzhet, hiszen leevett magáról 44 kilót…

Leettem magamról 44 kilót…

Kijelenthetem: ezt a kúrát rám szabták! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy 8 hónap alatt 44 kg-ot ettem le magamról… De ami még fontosabb, a kúra több területen is magával hozott javulást.

Pozitív gondolatváltás szponzori segítséggel

Sőt, elindított egy pozitív gondolatváltást is, amihez döntő szerepet játszott a Melindával való személyes beszélgetésem. Az ő hitelessége, felém irányuló szeretete, mert ő egy csupaszív ember, aki, ha kell, a lelkét teszi ki eléd, hogy Te boldog légy…

Mit fog mondani a falu…?

Nem utolsósorban nagyon sok ember figyelt fel a változásomra, rákérdeztek, hogyan sikerült ilyen rövid idő alatt fogynom – és én órákat tudtam volna beszélni a kúrámról. Beszéltem is! Melinda is beszél nekem, de nem a kúráról, hanem az üzletről, de ennek a lehetőségét teljesen elvetettem, mert: mit fog mondani a falu… és a család… és mindenki… Kemény nemmel zártam le a témát.

A családja mindenben támogatja

Mire jó egy online beszélgetés?
De Melinda nem adta fel – milyen jól tette –, hanem meghívott egy közös online beszélgetésre egy csoportba, ahol, mint a beszélgetés közben kiderült, részt vett Marczy Gabriella Ezüst HV és Tóth-Wolford Erika Gyémánt Hálózatigazgató is. Csodálkoztam is a bemutatáskor, mennyi nemesfémet sorolnak itt fel a nevek után, mert ez akkor még semmit nem jelentett a számomra. Szóba kerültek a termékek, kúrák és természetesen az üzleti lehetőség. Mégis, mindebből annyi megmaradt meg bennem, hogy mindenki mosolygott, nem tudtam megmagyarázni miért, de jó volt hallgatni őket, és úgy éreztem, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Arra azonban tisztán emlékszem, hogy az üzleti lehetőségre elmagyaráztam az „én úgy döntöttem, nem” teóriámat, magának Erikának is!

„Itt jó helyen vagy!

Nagyon kedvesek voltak, mosolyogtak tovább, beszélgettek és elbúcsúztak. Ma már tudom, akkor öntözték meg kisugárzásukkal, hozzáállásukkal és szeretetükkel lelkem gyümölcsfáját. Mert ezek után egyre csak egy mondat járt a fejemben, Erika hozzám fűzött utolsó mondata: „Lívia! Hidd el, itt a helyed, jó helyen vagy!” Ő már akkor tudta azt, amit én még csak nem is sejtettem.

A pofon élesztette a hitet

És ekkor jött a következő pofon a munkahelyemen: a munka sokkal több lett, a jövedelem pedig maradt a minimum. És akkor ráébredtem: a hit volt a bezárt ajtóm kulcsa, mert világossá vált előttem, hogy itt hisznek bennem, csak nekem kell végre hinnem magamban, és abban, hogy tényleg jó helyre kerültem – hiszen nincsenek véletlenek! Valaki fentről ezt így irányította, hogy elinduljak egy másik úton, ne csak a széles, megszokott úton járjak, lépjek rá a keskeny kitaposottra, mert a keskeny út végén ott a cél, ahová már azok az emberek, akik engem megszólítottak, eljutottak vagy éppen abba az irányba tartanak.

A képről is sugárzik, hogy a Marczy Team-be tartozni jó… Lívia is ennek a felvidéki gyökerű, Marczy Gabi által menedzselt, dinamikusan fejlődő csapatnak az aktív tagja.

Újratervezés jutalékértesítővel a kézben

Csak nekem kell végre látnom. Nem csak néznem és várnom – hanem látnom kell! És tennem is kell a célom érdekében, másként, mint eddig – hisz ott csak vártam, hogy meglesz a rengeteg energiám, időm és egészségem jutalma – míg itt, Melinda már 1 hónap után mutatott egy jutalékértesítőt. Na, ekkor jött el az újratervezés ideje. Rájöttem, hogy ideje utat váltanom – és lépnem.

Az én fejemben volt a téves képzet…

Hogy miért volt a „mit fog mondani a falu és mindenki” kép bennem? A férjem lelkész, egy csodálatos ember. Miatta is – mert attól tartottam, ezt helytelennek tartja majd, mert példa az emberek előtt –, de rá kellett jönnöm, az én fejemben van csak ez a képzelet. Miután beszéltem a terveimről, ő teljes mértékben támogatott és támogat a mai napig is, bátorít, és alázatra tanít. Ő és a kislányom az én szárnyaim, ha úgy érzem, süllyedek, ők felemelnek, erőt adnak és mindig mellettem állnak. Éppen ezért is döntöttem úgy, hogy ideje utat váltanom.

Már háromszor lettem autógyőztes HV

Belevágtam a közepébe, és kijelenthetem: valóban jó helyen vagyok! Azért vagyok, hogy segítsek. Nagyon szeretem ezt a mondatot, vallom is és hallom is a mai napig, mind Marczy Gabika, mind pedig Koczúr Melinda szájából. És ezek nem csak szavak! Valóban mindig ott vannak a hátam mögött, figyelnek, tanítanak és segítenek. Az ő szárnyaik alatt lettem röpke pár hónap alatt hálózatvezető és sorozatban egymás után háromszor is egy csodás gépjármű boldog tulajdonosa! Dolgozunk a 4. nyereményen. Mert ebben a cégben ilyen jutalmakkal is értékelik a munkánkat!

Kiegészítjük egymást a munkatársaimmal

Nagy öröm számomra, hogy menet közben lettek munkatársaim is, akik ma is itt vannak velem. Hálával tartozom értük is, mert az az alázatosság, mérhetetlen tisztelet és szeretet, ami bennük van, naponként ráébreszt arra, hogy mennyi csodában van részem. Van mit tanulnom tőlük is, mert pontosan így lesz kerek ez az egész, hogy kölcsönösen kiegészítjük egymást – mert a mozgatórugó a szeretet, a tisztelet és a cél.

Hitben járni

Hitben járva: igen! Csakis abban! Mert hiszem, hogy célja van Istennek velem ebben a folyamatban. Hiszen ma már tudom: Linda, Erika és Gabika nem véletlenül léptek be az élembe pontosan akkor és pontosan úgy, ahogy arra nekem szükségem volt. Tudom, egy apró kis csavar vagyok a nagy gépezetben, de apró csavarnak is kell lenni, hogy jól menjen a gépezet! Nem vagyok egyedül! Körbevesz a családom, a barátaim, a kúrázóim szép számmal és a Biocom nagy családja, ahol csupa szeretetet osztogató ember található, akik nem sajnálnak adni magukból kincseket: szeretetet, időt, energiát, tanácsot, tudást, segítséget.

A boldogság a kulcs a sikerhez

„Nem a siker a kulcs a boldogsághoz. A boldogság a kulcs a sikerhez. Ha szereted azt, amit csinálsz, sikeres leszel.” Hidd el, itt a helyed, mert nem véletlen, hogy ma itt vagy! Sőt, ha már itt vagy, tudd, hogy te is megérkeztél!

 

Ezeket olvastad már?