Újabb csúcsokat döntött a Biocom romániai partnercége – derült ki a márciusi, szovátai, országos nagyrendezvényen


Újabb mérföldkőhöz érkezett 2018-ra az erdélyi hálózat. A Biocom romániai partnercége átlépte a 400.000 pontértéket, minden korábbi rekordot megdöntve! Ráadásul a hálózat 2018. március 4-i képzése már kétnyelvű volt: többtucatnyian fülhallgatóval figyelték szinkrontolmácsolás segítségével az eseményeket, így ezek után már nem is lehet meglepetés, hogy román anyanyelvű hálózatvezetőt is köszönthettek a színpadon! Azt pedig csak a rend kedvéért tesszük hozzá, hogy soha ennyien nem voltak még szovátai, országos nagyrendezvényen, mert a képekből is látszik, hogy a nagyjából 600, döntően a Péter-ágból, valamint kisebb részben a Sinka-Gyuris-Hermann-ágból érkező hálózatépítő teljesen megtöltötte a négycsillagos hotel konferenciatermét.


Borbáth Edit a romániai partnercég fejlődéséről
A köszöntéseket és bemutatásokat követően (melynek részeként kiderült, hogy ezúttal Kerekes Éva volt a „legszorgalmasabb”, hiszen hálózatvezetőként ő hozta el magával a legtöbb új érdeklődőt, a lefedetlen csapatából: 35-öt), a romániai partnercég ügyvezetője állt a pódiumra. Borbáth Edit adatokkal támasztotta alá azt, amit mindenki érez: óriási a pezsgés a dinamika az erdélyi csapatnál is! A 409.000 pont valóban új csúcs, de az is fontos a jövőre nézve, hogy egy hónap alatt 600 új taggal bővült a csapat.


Mindenkit vár egy hónapra a céges Audi!
Ezt követően Ferenczy László Arany Hálózatigazgató a romániai partnercég társtulajdonosaként érkezett két percre, hiszen lerántotta a leplet – itt még csak szóban – egy meglepetésről. A hotel előtt parkolt ugyanis lefedve egy vadonatúj Audi, mely havi gazdáját várja. A szünetben a „csomagolásától” megszabadított csúcsautó ugyanis minden hónapban azé lesz használatra, aki hálózatvezetőként a cégvezetés által visszaigazoltan is a legdinamikusabban építi az üzletét. A látványosan, Bicomosra felmatricázott verda pedig, mondani sem kell, igazi guruló reklámhordozó és nagy büszkeség lehet négy hétig hajtani, a vele járó vándorserleg nyilvános átvétele mellett. Nagy sikert is aratott a frissen készült képekből ítélve az új lehetőség…


Vass Szombatfalvi Zsuzsa és Vass Oszkár félmillió pont felett
A bevezető előadást pedig azok tartották, akik kihozták a kocsit Szovátára: a Vass Szombatfalvi Zsuzsa-Vass Oszkár házaspár ezzel nem csak küldetést teljesített, hiszen korábbi teljesítményük alapján addig ők használhatták a kocsit hivatalosan a bejelentés előtti időszakban. Már ebből is le lehet szűrni, hogy a Péter-ág közvetlen vezetői, szponzorai minden szempontból felívelő pályán vannak. A Gyémánt Hálózatvezető páros ugyanis átlépte az 500.000 pontértékes – bátran mondhatjuk – álomhatárt, így egy újabb szintet lépve adhattak útmutatást a teremben ülő régi és új hálózatépítőknek – ami az utóbbiakat illeti, szemrevételezés alapján a hallgatóságnak majdnem a fele közéjük tartozott.

Vass Oszkár előadása

A proaktivitás jegyében
Egymás után tartott előadásaik kulcsszava a proaktivitás volt, mely az águkban 2018 jelmondata is egyben. Mint elmondták: kezdeményező munkatársakat kell nevelni, s egy ilyen hálózatépítőkből álló csapattal, az MLM áramlási ábra helyes működtetésével mindenki a maga urává tud válni. Kifejtették, hogy mindig igazi ünnep egy ilyen képzés, mert nagy lehetőség azok számára, akik sokféle korosztályból és munkahelyről érkeznek, hogy lássák: itt van előttük a nagy lehetőség. Hangsúlyozták még egyebek mellett a hálózati mélységépítés jelentőségét, s többek között azt az üzenetet is megfogalmazták egy idézet segítségével, hogy a pénzt nem beosztani, hanem beszorozni kell – márpedig a Biocom segítségével erre adott a lehetőség.



Megélt termékelőnyök
A következőkben néhány magyar és román anyanyelvű munkatárs osztotta meg nyílt színen terméktapasztalatait, főként természetesen a Reg-Enor kúra kapcsán. De többször szó esett a víztisztító jelentőségéről is, és dicsérték például a felhasználó élmények alapján a ritkán nevesített Eye Support és Krill Olaj termékeket is. Köszönet érte nekik:

Dragomirescu Ilona,
Dora Georgheta,
Balogh Szidónia,
Baróti Porzsolt Erzsébet,
Miklós Magdolna,
Violeta Diugan.

Regenor tapasztalatok – Doro Ghegheta

Turoczi Melinda és csapata forgalma átlépte a 100000 PÉ forgalmat – Gratulálnak szponzorai Péter Ágnes és Csaba

Turóczi Melinda a százezresek klubjában
Az első rész zárásaként méltán kapott szót a szponzorai (a Péter házaspár) szerint is példaértékűen, önállóan, elkötelezetten, alázatosan dolgozó Turóczi Melinda. A Turóczi-ág Gyémánt Hálózatvezetője, aki száz fős csapattal érkezett a rendezvényre, azt mondta, bár az ő neve mellett gyűltek össze a pontok (több, mint százezer!), de mindez közös munka eredménye. A csapatnak tulajdonított siker pedig egyéni szinten szerinte nem más, mint az önismeret útja. A gyakorlatban pedig rendszeres, megtervezett munka és kapcsolattartás kell hozzá, s az, hogy a frissen indulóknak már az elején megmutassuk: van pénz számukra is a rendszerben. Majd az üzente a kezdőknek: légy határozott, inspiráló és tanítható – és az eredmény nem marad el.

Új Társult Hálózatvezetők
A második rész a hatos szintű, tehát új Társult Hálózatvezető munkatársak köszöntésével kezdődött. Nekik tapsoltak a színpadon (a szponzoraik, vezetőik által írt felépítő szövegekre):


Balla Em
őke (Szilágyperecseny), szponzor: Kovács Andrea, Sinka-Gyuris-ág
Szilágyperecsenben él férjével és kislányával. 2016 novemberében a Biocom készítményektől remélt egészséget családja számára. Fokozatosan ismerte meg a termékeket, egyre nagyobb bizalmat szavazott nekik és tapasztalatait megosztotta másokkal is. Mára már nemcsak szülőfalujában, hanem a megyeközpontban, Zilahon is egyre önállóbb és egyre nagyobb csapattal büszkélkedhet, kolléganője és egyben barátnője, Tamás Andrea segítségével. Emőke jelenleg Kovács Andrea csapatában a legdinamikusabb és legfejlődőbb ág vezetője. Ahogy ő lépésről lépésre kulcsemberré vált, úgy egyre több munkatársában látja meg a kulcsembert, és egyre többen követik őt és válnak azzá. Emőke a Biocom által önmagára talált, sokkal nagyobb önbizalma lett és csak úgy szárnyal! Fantasztikus vezető, aki a hónap végére teljes jogú hálózatvezetőként fogja erősíteni a Szilágy megyei csapatot.

Barabás Izolda (Sepsiszentgyörgy), szponzora: Fejér Ildikó, Turóczi-ág
Barabás Izolda kardiológus asszisztens, a Bábes Bolyai egyetemen mesterizik, 17 éves lányát egyedül neveli. Izolda csak egy Grapefruitmag-csepppet akart. A 2017 október végi regisztració után, a  pozitív terméktapasztalás, dr. Katona Judit előadása, a találkozások, a nyitottsága, a pontos tervezett szervezések, utánkövető találkozások meghozták az eredményt. Februárban a verseny második hónapját befejezve, egy 27 fős csapattal a háta mögött társult hálózatvezetői szintre minősült. Gratulálok, további sok sikert, büszke vagyok rád! – írja szponzora, Fejér Ildikó.

Bernád Éva Anna (Szováta), szponzora: Kakucs Sándor, Szöllősi Pénzes Csilla csapata, Csibi-ág.
Vica egy kitartó, szorgalmas ember. Vannak céljai, tudja, miért dolgozik. Nagyon jó szervező. Nem ismer akadályt, nem tudja, hogy mi a fáradtság. Érzelmileg nagyon stabil, szereti az embereket. Kisfia, férje és édesanyja teljes támogatásával építi Biocomos üzletét.

Büszkék vagyunk Rád! Nagy csapatot, kitartást és sok sikert kívánunk neked! – írják szponzorai, Kakucs Gizike és Sándor.

Deák Edina (Kovászna), szponzora: Péter Hajnal, Turóczi-ág
Már a kezdet kezdetén meglátta a nagy lehetőséget. Tett róla a folyamatos képzések, az önfejlesztés segítségével, hogy saját magát képessé tegye, hogy a siker csatornájára lépjen. Csodálatos anya, barát, aki elfogadó, csupaszív lélek. Rájött arra, hogy nincs annyi erő benne, hogy élete végéig 20 embert tudjon masszírozni naponta, mint ahogy ezt a ritmust diktálja a munkahelye. Így a változtatás az okos munka felé nagy lelkesedéssel elkötelezte a hálózatépítés irányába. Nagyon büszke vagyok rá, mint barátra, mint vezetőre, mint két gyermek édesanyjára – írja szponzora, Péter Hajnal.

Domokos Iván (Csíkszereda), szponzora: Domokos Ildikó, Péter Mária csapata, Péter-ág
Igazi társ az életben, a Biocomban. Mondhatni, ő a szponzor, aki segít tanácsaival, energikusságával, szervezőképességével. A Mentőszolgálat orvosigazgatójaként vezetői képességeit jól kamatoztatja itt is. Köszönöm, hogy mellettem van a Biocomban, a mindennapokban, hogy igazi társként támogat a munkámban. Köszönöm, hogy meglátta, belátta, engedte megtapasztalni a Biocom nyújtotta lehetőségeket, és hogy szárnyalni tudunk együtt! – írja szponzora (felesége), Domokos Ildikó.

Fekete Ildikó Katalin (Sepsiszentgyörgy), szponzora: Kásás Melinda, Szakács Dálnoki Kinga Csapata, Turóczi-ág
Gratulálok a társult hálózatvezetői szintedhez, hisz leírt célod volt! Tudom, hogy együtt csináljátok a pároddal és ez nagy erő nálatok. Közös a lendület, a kitartás, a biztatás és a továbbadás. Nagyon szép, fejlődő, értékes csapatod van, büszke lehetsz reájuk. Öröm látni a fejlődést és hogy szeretitek a BIOCOMOT. További sok sikert, hitet és nagy csapatot kívánok  – írja szponzora, Kásás Melinda.

Kovács Enikő (Gyergyószentmiklós), szponzora: Vaszi Emese, Péter Mária csapata, Péter-ág
Kovács Enikő kisgyerekes anyaként egy céltudatos vezető. Kitartásának köszönhetően főállású Biocomos és annyi időt tölthet a családjával, amennyit ő szeretne. Tudatos és rendszeres munkáját másolja egyre növekvő csapata is. Nagyon büszke vagyok rá, kívánom, hogy Angliából hazaköltözve a Biocom által harmonikus gazdaságban éljen és minden célját elérje – írja szponzora, Vaszi Emese.

Kovács Gyöngyvér (Homoródszentpál), szponzora: Major Gyöngyvér, Német Katalin csapata, Péter-ág
Kovács Gyöngyvér a lányom, akire nagyon büszke vagyok, mert a Biocom volt az első dolog a közös életünkben, amit úgy fogadott el tőlem, hogy nem volt semmi kifogása ellene! Nagyon sokszor tőle kapom a lendületet, amit tudok kamatoztatni a munkámban! Személyiségében óriásit fejlődött. Nagyon jó barátnők lettünk!  Határon kívül építi sikeresen a hálózatot. Tudja mit jelent az, hogy MOST! – írja szponzora, Major Gyöngyvér.

Rákosi Gyöngyi (Székelykeresztur), szponzora: Domokos Ildikó, Péter Mária csapata, Péter-ág
A munkatárs, akire vártam, akit mindenki remél, hogy eljön az életébe. Gyors előrelépése céltudatosságának és szorgalmának az eredménye, valamint annak a ténynek, hogy a Biocom megismerése előtt is példaértékű volt az élete és tevékenysége. Ezt mutatja az is, hogy statisztikákat megcáfoló százalékban csatlakoznak hozzá a megszólított emberek. Vezető főasszisztensnőként dolgozik főállásban, ami itt is meghozta gyümölcsét: összefogja és vezeti csapatát máris. Újdonsült nagymama, hatalmas kertészetet lát el, biogazdálkodásban jártas, biztosítást köt és MINDIG van ideje a Biocomra! Megcélozta a csillagos eget, és el is fogja érni. Egészséget kívánok ehhez, mert a siker a kitartó munka révén biztosítva van!  – írja szponzora, Domokos Ildikó.

Sebestyén Tünde (Kézdivásárhely), szponzora: Mátyás Erzsébet, Turóczi-ág
Amikor először beszéltem neki a Biocomról, kapott az alkalmon, mert lehet pénzt megtakarítani, tetszett neki a jobb életminőség és persze a nagyon szép jutalékok lehetősége. Tünde egy elkötelezett munkatárs, másodállásban csinálja a Biocomot, kitartó, példaértékű, lelkes, mert ahol a Biocomról beszél, ott mindenki biocomozni akar. Elfogadta a tanítást, megértette, hogy nem kell külföldre menni munkáért pénzt csinálni, mert a Biocommmal hosszú távon többet ki tud venni – írja szponzora, Mátyás Erzsébet.

Négy sikertörténet
Majd négy olyan sikertörténetet hallgathattak, akik valóban jó példák az utóbbi időszak teljesítménye alapján és a már úton és lévőknek, valamint a most indulóknak egyaránt tudtak követendő mintát adni.

György Leonárd hálózatvezető – Hogyan dolgozom

A Péter Mária csapatában dolgozó György Leonárd például nemrég duplázta meg a teljesítményét 20.000 pontra úgy, hogy ebben óriási szerepet játszott az év vége és eleje, miközben kilépett a komfortzónájából, Csíkból Szatmárra is szponzorálva, most már főállásban.

A szintén a Péter Mária hálózatában dolgozó Domokos Ildikónak most épp két új hatos is van a csoportjában, köztük a férje, dr. Domokos Iván, a Mentőszolgálat orvosigazgatója, ami dupla örömöt jelent. Ő Csíkból 31 (!) emberrel érkezett az eseményre és csapatával megtapasztalta a versenyek felhajtó erejét is.

Mátyás Erzsébet hálózatvezető – sikersztori

Igazi tündértörténet fűződik Mátyás Erzsébet nevéhez: ő egy éve még varrónőként dolgozott egy gyárban, ma pedig egy 10.000 pontos csapatot vezet. A Péter Hajni csoportjában haladó kézdivásárhelyi HV természetesen a jövedelmét is megtöbbszörözte az elmúlt időszakban…


Ercse Laura
már nem először tarthatott előadást, ismét nagy sikert aratva ezen a színpadon. Most is méltán, hiszen a Gligor Erika hálózatában 10.000 pont felett tartó kézdivásárhelyi hálózatvezetőnek román anyanyelvű HV munkatársa is van már, akit meg is szólaltatott s a színpadon!

Új hálózatvezetők
Ezt követően a hálózatvezető szintet elért munkatársaknak járt a díszes oklevél, valamint közülük többeknek már az arany kitűző is. Ők vehették át ezeket egy-egy néhány mondatos interjú kíséretében, gratulálások közepette.

Okleveles Hálózatvezetők:

Barabás Lilla (Székelykeresztúr), szponzor: Tóbiás Erika, Sinka-Gyuris-ág
szeptember 7-én regisztrált a Biocomhoz. Férjével és kislányával Hargita megyében, pontosabban Székelykeresztúron élnek. Rendkívül sokoldalú, színes egyéniség, fáradhatatlan munkabírással, kiváló szervezőképességgel rendelkezik. Őszinte, igazságérzete igen nagy! Nem ismer korlátokat, bármit képes elérni, amiben hisz, és amiért képes áldozatokat hozni. 2 hónap alatt 5. szintre lépett. Céltudatos, határozott, minden egyes lépcsőfokért keményen megdolgozott. 1 év és két hónap alatt hálózatvezető lett. Csodálatos csapatot épített, akik támogatják és példaként követik. Folyamatosan szervez és építi a csapatát.

Gherghel Irina (Barcarozsnyó – Rășnov), szponzora: Ercse Laura, Gligor csapat, Turóczi-ág
Egy nagyon ügyes, segítőkész személy, akinek a nyítottsága tette lehetővé a Biocommal való találkozást. Első perctől kezdte használni a termékeket és az információkat, amiket a szponzoraitól kapott, így ezeknek a tapasztalásoknak köszönhetően kezdte el építeni az üzletet is. Tudatában van, hogy az ő személyes fejlődése teszi lehetővé az üzlete és a csapata, emberei fejlődését. Ezért számos üzleti találkozon vesz részt és ő is folyamatosan szervez. Nagyon precízen, hatékonyan dolgozik, különös gondot fordít a kapcsolataira és ennek köszönhetően lett példaértékű, értékes vezetője a csapatának. Nagyon büszke vagyok rá, szeretettel üdvözlöm a vezetők sorában! – írja szponzora, Ercse Laura.

Gherghel Irina este o persoana foarte deschisa pentru lucruri noi, asa a ajuns si la ea afacerea Biocom. Din prima clipa a inceput sa foloseasca produsele si informattile primite de la sponzori si datorita acestori experiente a inceput sa contruiasca afacerea. Este constienta de faptul ca dezvoltarea cunostintelor poate ajuta la dezvoltarea afacerii si a oamenilor. Participa la multe intilniri despre afacere si organizeaza si ea deasemena. Lucreaza foarte eficient, cu mare precizitate si are o grija deosebita de oamenii si relattile din jurul sau. De accea, a devenit o conducatoare de exemplu, un mentor si un sponsor de valoare pentru echipa sa. Felicitari! – sponsorul Ercse Laura.

Hadnagy Kinga (Gyergyószentmiklós), szponzora: Csibi Margit, Csibi-ág
Kinga, akinek megtetszett a Biocomos életmód. Féléves képzésre járás után egyértelművé vált számára, hogy a Biocommal rendezi be az életét, rájött, hogy a két kisgyerek mellett számára ez a legalkalmasabb munka. Elkötelezett, céltudatos vezető, aki jól érzi magát a Biocomban. – írja szponzora, Csibi Margit.

Kiss Erzsébet Zita (Balánbánya), szponzora: Madaras Gyöngyike, Csibi-ág.
Zita, aki az unokatestvérem is, az elsők között volt, aki csapatom tagja let. Azóta is kitartóan, elkötelezetten használja a BIOCOM termékeit, az életmódot, amit tanítunk, eljár a képzésekre és ezt nem tartja titokban. Igazából ez a munkánk lényege. Nagyon örülök, hogy a vezetők sorába lépett, mert megérdemli, sokkal többre képes és érdemes. Kívánok sok sikert a további munkájához, élvezze az utat, amely előtte áll. Hálás vagyok, hogy a csapatomat színesíti – írja szponzora, Madaras Gyöngyike.

Szalma Tímea (Nagyvárad) – szponzor: Boross Tamás, Sinka-Gyuris-ág
Szalma Timéát a Biocom révén ismertem meg. 2016. május 19-én regisztrált, bár akkor már legalább 10 éve használták családjával a palettán lévő termékeket. Regisztrációját követően praxisában – tudniillik Timi Bowen terapeuta – is sikerrel alkalmazta a „bogyókat” és természetesen a Reg-Enort is. Rövid időn belül megértette a karrierprogram nyújtotta lehetőségeket és ennek eredményeként hálózatvezetőként köszönthetjük. Komoly szervezői munkája Nagyváradon igazi kincs, ugyanis román nyelven is elkezdte a Biocom életmódprogramot népszerűsíteni. A legőszintébb, leghitelesebb módon tudja átadni az életmódprogram részleteit s az egész csapat számára áldás, hogy Timi aktívan részt vesz a szervezésben, tanácsadásban. Drága Timi, sok sikert a továbbiakban! Köszönöm, hogy vagy nekünk! – írja szponzora, Boross Tamás.

Vaida Éva (Dézs) szponzora: Kiss Enikő, Ferenczy-ág (Szász Laura, Miklós Magdolna vonal)
Vajda Éva erőssége a kapcsolatok építése és ápolása. Nagyon jó ember, ezért nagyon sokan szeretik. Egyszerű, de nagyszerű asszony! Vidám, szorgalmas, változtatni akaró ember, alázatos és a szponzori tanítást minden esetben elfogadja. Jól érzi magát a Biocom csapatában és nagy, összetartó csapatot tudhat a magáénak. Gratulálok a hálózatvezetői szintedhez és dinamikusan fejlődő csapatodhoz! Sok-sok sikert és kitartást kívánok neked drága Éva! – írja szponzora, Kiss Enikő.

Minősült hálózatvezetőknek gratulál a cégvezetés

Kitűzős Hálózatvezetők:

Fejér Ildikó (Torja),
szponzora: Mátyus Emese, Turóczi-ág
Egy nagyon határozott, céltudatos vezető és édesanya! Nagyon jó kapcsolattartó és tanítható. A kapott tudást türelmesen átadja az egyre növekvő csapatának. Folyamatos szervezésének és cselekvésének megvan az eredménye! Szívből örülök a sikerednek és büszke vagyok rád! – írja szponzora, Mátyus Emese.

Imreh Konerth Mária (Sepsiszentgyörgy), szponzora: Szakács Dálnoki Kinga, Gligor Erika csapata, Turóczi-ág
Kedves, barátságos, csupaszív, életvidám ember, nagyon jó barát, nyitott az új dolgokra. Csodálom a cétudatosságát, és az elkötelezettségét. Nagyon hamar ráérzett a hálózatépítés lényegére. Önálló, aktív, sugárzó, optimista, ösztönzi a környezetét, példaértékű vezető. Kívánom, hogy álmait váltsa valóra. Csodálatos képességeit, egyéniségét a Biocomban kamatoztassa, azáltal, hogy sok ember életében lehetőséget, változást és értéket ad. Gratulálok a sikeredhez! – írja szponzora, Szakács Dálnoki Kinga.

Kovács Levente (Szilágysomlyó), szponzor: Kovács Andrea, Sinka-Gyuris-ág
Szilágysomlyóról érkezett. Közel 3 éve részese a Biocom Életmódprogramnak. Sokáig csak szemlélőként, felesége mellett támogatóként vett részt a képzéseken, rendezvényeken. Ezeken az eseményeken egyre nagyobb rálátást kapott a rendszer működésére, a benne rejlő lehetőségekre. 2017 áprilisában egy képzésen hozta meg a döntést, hogy ő nemcsak a háttérben akar tevékenykedni. Május 1-én beregisztrált és komoly munkába kezdett. MLM szakirodalmat olvas, folyamatosan tanul és tanít, képzésekre jár és viszi magával csapattagjait is. Mindezeknek köszönhetően mára már sikeres hálózatépítővé, hálózatvezetővé vált és további komoly tervei, céljai vannak a Biocommal.

Major Gyöngyvér (Homoródszentpál), szponzora: Német Katalin, Balázs Szilvia csapata, Péter-ág.
Két felnőtt gyerek édesanyja, akikkel együtt építik a hálózatot. A hálózatvezetői szintet egy év alatt érte el! Erős céljai motiválják, lendületet adnak a biocomos munkájához. Egy dinamikusan fejlődő, fiatalos csapat vezetője, akik folyamatos fejlődésben vannak. Nagyon hamar el fogadta a tanítást, és gyakorlatba is ültette. Csodálatos, ahogyan azonosult a Biocom elveivel, és meglátta benne a saját lehetőségét. Hálás vagyok áldásos munkájáért! – írja szponzora, Német Katalin.

Nagy-Jenei Erika (Nagybánya), szponzor: Tóbiás Erika
szeptember 1-én regisztrált a Biocomhoz. Férjével és kisfiával Nagybányán élnek. Erika nagyon megfontolt, alaposan mindent átgondol, így tett a Biocommal is. Másfél évig gondolkozott rajta, hogy próbálja-e ki a termékeket. Ma már ő is bánja, miért várt ilyen sokat. Nagyon hamar elégedett törzsvásárló és termékhasználó lett, amit környezete, ismerősi köre is hamar megismert. A következő év tavaszán részt vett egy 3 hónapos versenyen, amit sikeresen meg is nyert, így ajándéka egy víztisztító lett, s vele együtt a 6. szint is érkezett. Az egyik legdinamikusabb csapat az övé, hamarosan megszületik az első hálózatvezető-neveltje is a csapatban.

Sándor Ildikó (Sepsiszentgyörgy), szponzora: Dósa Annamária, Szakács Dálnoki Kinga csapata, Turóczi-ág
Egy nagyon összeszedett gondolkodású ember, aki tudja, hogy mit akar. Céltudatosan építi a hálózatát, tudja motiválni a munkatársait, és ez látszik is a fejlődésében. Egy év alatt érte el a hálózatvezetői szintet, nagyon szépen dolgozik, példaértékű számomra. Mindig megoldásokban gondolkozik. Gratulálok a sikeredhez! – írja szponzora, Dósa Annamária.

Szigeti Kriszta szponzor: Joó Erzsébet
Dinamikusság, elszántság, határozottság jellemzi a Kónya-ág legfiatalabb hálózatvezetőjét, Szigeti Krisztát. Számára nincs lehetetlen, ha valamit elhatároz, azt megvalósítja. Áprilisban úgy döntött, hogy ha szponzorának sikerült lefogynia a Reg-Enortól, akkor neki is sikerülni fog. Innen már csak egy lépes és egy újabb döntés kellett a hálózatvezetői szint eléréséhez. A regisztráció hónapjában 5. szintre, majd a következő hónapban 6. szintre lépett. Szoros barátság köti szponzorához, amit a Biocom még jobban elmélyített. A duplikáció náluk oda-vissza működik. Segítik egymást mindenben és együtt haladnak gőzerővel a céljuk felé.

Tat Ildikó (Negrești Oaș – Avasfelsőfalú), szponzora: György Emília és Leonárd, Péter Mária csapata, Péter-ág
Ildikó céltudatos, szeretetteljes személyiség, aki példaértékűen vezette be az életébe a hálózatépítést. Tanítható, nagyon nyitott a tanulásra és gondosan, szeretettel támogatja, segíti a csapatát. Óriási alázat, elfogadás és rugalmasság jellemzi. Imádja a termékeket, áradozva beszél róluk. Egy nagyon tudatos ember! Hálásak vagyunk, hogy a csapatunkat színesíti a személyiségével – írják szponzorai, György Leonárd és Emilia.

Hermann Judit Arany hálózatvezető lendületes előadása

Hermann Judit forgalma több mint 100 000 PÉ – Gratulál Kónya György és Krigel Zsuzsi

Hermann Judit és a 110.000 pont története
Hermann úgy érkezett a színpadra, hogy csapatával már ő is átlépte a 100.000 pontértéket, most körülbelül száztízezernél tart! A Sinka-Gyuris-ág nagyváradi Arany Hálózatvezetője bemutatta szóban és képben azt az óriási fejlődést, amit csapatával elért az elmúlt három esztendőben. Pontosabban ezt érdemes megfelezni, mert az igazi döntést szűk másfél évvel ezelőtt hozta meg, s azóta tulajdonképpen megtízszerezte a teljesítményét – miközben a harmadik gyermekük cseperedik a családban… A teljes hálózatában dolgozó 24 hálózatvezető közül a Máramarosból, Szamosardóról érkezett Tóbiás Erikának szót is adott, aki tavaly ősszel már új Ezüst HV-ként álhatott a közönség elé.

Tóbiás Erika EHV

Kónya György – Passziv jövedelem a szabadságod útja

Kónya György cégtulajdonos, Ezüst Hálózatigazgató előadása

Kónya György és a szemléletváltás
A második részt Kónya György előadása zárta, aki egyszerre érkezett a cég magyarországi képviseletében, valamint a Sinka-Gyuris-ág szponzoraként. Ami az utóbbit illeti, az általa fémjelzett Kónya-ág is a csúcson van: több országra kiterjedő hálózatukkal átlépték a 600.000 pontot. Az ágvezető a kategóriaváltás és szemléletváltás szükségességéről, lényegéről szólt, és egy szemléletes példával mutatta be, mi minden rejlik egyetlen Grapefruitmag-kivonatban. Akár egy 370.000 pontértékes ág csírája is, ha korrekt hozzáállással alapozzák meg – utalt a Gyuris-ág létrejöttére.

Ferenczy László Arany Hálózatigazgató előadása

Ferenczy László az egészségmegőrzésről, a mikrobiom mentén

A harmadik rész az új termék, a Mikrobiom Pro kóstolásának értékelésévek kezdődött: néhány önként jelentkező kortyolhatta el az azóta már elérhető, megvásárolható terméket. Az új készítményről is szólt az egészségmegőrzés- és helyreállítás alapjait feltáró előadásában Ferenczy László. Az Arany Hálózatigazgató, az Egészségkönyv szerzője visszaidézte a mikrobiom, mint új emberi szerv (!) felfedezésének hátterét, valamint hosszasan utalt szakmai előadásában a bélflóra fontosságára, ezzel kapcsolatban pedig a vitaminok, ásványi anyagok szerepére.

Ferenczy László előadása

Új Ezüst Hálózatvezetők: Joó Erzsébet és Kovács Andrea
A harmadik rész is bővelkedett elismerésekben: elsőként két új Ezüst Hálózatvezető tartott kiselőadást, miután átvették a céges oklevelet.

Joó Erzsébet Ezüst Hálózatvezető

Joó Erzsébet minősült Ezüst Hálózatvezető

Joó Erzsébet (Szamosújvár), szponzor: Kovács Andrea, Sinka-Gyuris-ág
Szamosújváron él férjével és gyönyörű kislányával. 2016. október 1-én robbant be Kovács Andrea csapatába. Szó szerint berobbant és fénysebességgel haladt! A fogyás, a Reg-Enor keltette fel az érdeklődését, de nagyon hamar átlátta és megszerette a teljes életmódprogram adta lehetőségeket. 4 hónap alatt fantasztikus vezetővé vált és ez másolódik, ugyanis hozzá hasonló nagyszerű vezetőket nevel ki ugyanilyen rövid időn belül. Folyamatosan bővül a csapata, sokan vonzódnak a személyiségéhez. Nagyon talpraesett, magabiztos, céltudatos, életvidám vezető, immár Ezüst Hálózatvezető. Őt ismerve, ezt a címet nem fogja sokáig viselni, hiszen már látókörébe került a következő, az Arany Hálózatvezető szint, és amit ő el tud képzelni, azt meg is tudja valósítani.

Kovács Andrea Ezüst Hálózatvezető

Kovács Andrea minősült Ezüst Hálózatvezető – gratulál Borbáth Edit, Ferenczy László és Kónya György


Kovács Andrea
(Szilágysomlyó), szponzor: Tóbiás Erika, Sinka-Gyuris-ág
Andrea 2015. február 10-én regisztrált a Biocomhoz, férjével és két kisfiával Szilágy megye egyik legszebb városában, Szilágysomlyón élnek. Kétgyermekes édesanyaként elsősorban arra törekedett, hogy gyermekei, legfőképpen nagyobbik kisfia jól legyen, ugyanis gyakran megbetegedett. Nagyon hamar megtapasztalta a biocomos termékek jótékony hatásait, amit nem hagyhatott titokban, hiszen környezetében elég sok kisgyeremekes család élt, akik hasonló problémákkal küzdöttek. Akinek csak tudta, elmondta a lehetőséget, nagyon sok édesanyának segített nemcsak terméktanácsadásban, hanem a teljes életmódváltásban. Minden másolódik, s ez nagyon is érvényes Andrea csapatára. Nemcsak termékhasználók sora kezdett növekedni, hanem azok száma is, akik másokért is tenni akarnak, így bővült egyre szélesebb körben Andrea csapata. Csaknem 2 év alatt hálózatvezető lett, egy év alatt pedig elérte az ezüst hálózatvezetői szintet is. Andrea határozott, céltudatos, igazi példakép, nemcsak csapatépítésben, de családi életében is. Férjével, aki a Biocomban is igazi társa, folyamatosan dolgoznak, építik a csapatot, bármilyen biocomos eseményről legyen szó, mindig nagy létszámban képviseltetik magukat. Rendszeresen törzsasztaloznak, infóznak, aminek megvan az eredménye is, Andreát hamarosan Arany Hálózatvezetőként köszönthetjük.

Madaras Gyöngyike Arany hálózatvezetőnek és férjének Vilmosnak gratulálnak a szponzorai Csibi Margit és Tamás

Madaras Gyöngyike előadása

Madaras Gyöngyike és Hálózatvezetői

Új Arany Hálózatvezető: Madaras Gyöngyike
A nap egyik fénypontja volt Madaras Gyöngyike elismerése. A Csibi-ágon dolgozó, most már négy közvetlen HV-lábat szponzoráló gyergyószentmiklósi üzletasszonyt egy róla szóló videóval is meglepte a neki gratuláló Csibi Margit és Tamás. Méltató szövege pedig ekként hangzott el az eseményen:

Madaras Gyöngyike minősült Arany Hálózatvezető – gratulál Borbáth Edit, Ferenczy László és Kónya György

Madaras Gyöngyike (Gyergyószentmiklós), szponzora: Csibi Margit, Csibi-ág
Fontos szerepet játszik az életében a tanulás és a tanítás, és ezt adja tovább a csapatában is. Elkötelezett, céltudatos vezető. Munkáját a rendszeresség, az odafigyelés, az önzetlen segítőkészség és a szeretet jellemzi. Igazi példakép a vezető munkatársai és a csapata számára. Gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk Rád! – írja szponzora, Csibi Margit.

Ferenczy László a hitről és elkötelezettségről
A nap zárásaként Ferenczy László következett harmadszor, rendkívül inspirálóan, hiszen ezúttal az életépítés volt a témaköre. Előadása egyfolytában azt erősítette az emberekben, hogy higgyenek magukban, mert az aznap látott sikerek elérésére ők is képesek. – Ha elkötelezed magad, áloméletet élhetsz. Ezért kezd el álmodni és hinni magadban! – hangoztatta. S mindehhez a motivációt már csak egy egyszerű kérdésre adott válasz is nagyban segítheti: mennyire szeretsz élni…?

A visszajelzésekből az látszott, hogy azok, akik részt vettek a történelmi, szovátai rendezvényen, nagyon. Amit minden bizonnyal statisztikák és számok is bizonyítanak majd az őszi, romániai nagyrendezvényen. Addig is: jó munkát mindenkinek!

Ezeket olvastad már?