Még erősebb lett a népszerű Mikrobiom Pro! – Rostokkal dúsabb, Fibernek nevezzük, ugyanannyiért kapjuk

Mivel a Mikrobiom Pro már bizonyított a Biocom munkatársainak, és megelégedett ügyfeleinek, a termékfejlesztő Jakab István úgy gondolta munkatársaival, hogy a speciális rostokat beépítik a termék összetételébe, így már az első naptól nemcsak a széles spektrumú mikroflóra születését támogatják, hanem biztosítják a „közösségek” gyors megerősödését is. A Biocom munkatársai ezt az új, módosított Mikrobiom Pro & Fiber néven futó készítményt ugyanazon az áron tudják megvásárolni, mint a korábbi verziót!

Mielőtt a legújabb termék előnyeit ecsetelnénk, menjünk egy kicsit vissza az alapokhoz, hátha valaki még nem ismeri az alap, a Mikrobiom Pro por előnyeit. Vagy maga a mikrobiom név sem cseng még ismerősen.

Egészségünk alapja a Mikrobiom

– Van egy ismeretlen, „virtuális” szervünk, amely a háttérből irányítja minden életfunkciónkat. Több tudós is meg van győződve arról, hogy az emberi test nem több, mint a Mikrobiom tárolására létrehozott „konténer” – ezt mondja bevezetőként a hálózatba népszerű termékeket hozó Jakab István. A termékfejlesztő hozzáteszi, a baktériumokat nem elég csak táplálni, hiszen az általunk bevitt élelmiszer minősége órák alatt képes komoly változásokat okozni az összetételükben. Fontos, hogy olyan életkörülményeket biztosítsunk a számukra, ami kedvez a megfelelő arányuknak, működésüknek és nem utolsó sorban a szaporodásuknak.

Segítenek a növényi rostok

– A baktériumok akkor érzik jól magukat, ha rostokban gazdag tápanyagot juttatunk emésztőrendszerünkbe. Naponta egy egészséges felnőttnek legalább 25-40 g élelmi rostot kellene fogyasztania, egy gyermeknek pedig ahány éves, annyi gramm, plusz hozzáadva 7 g-ot a kapott értékhez. Az egészség megőrzése szempontjából fontos a jól működő emésztőrendszer. Márpedig a táplálékokban lévő növényi rostok kedvezően hatnak az emésztésre és segítenek megszabadulni a méreganyagoktól, csökkentik az elhízás lehetőségét és számos betegségtől is óvnak – fogalmaz a fejlesztő.

Miért kellett a Mikrobiom Pro mellé a Fiber?

– A Mikrobiom Pro már több tízezer embernek bizonyított az elmúlt egy évben. Folyamatos fogyasztásával elértük, hogy széles spektrumú, szinergista baktériumcsaládoknak biztosítunk ideális életteret a szervezetünkben. A Fiber, vagyis a rostok olyan speciális „bacibölcsök”, amik megteremtik azt a feltételt, hogy az éledező mikroflóra nagyon gyorsan és hatékonyan képes legyen szaporodni. A Mikrobiom Pro-val lehetőséget adtunk, hogy a bennünk még nyomokban fellelhető széles spektrumú (akár 25 ezer féle) baktériumokat életre keltsük, de ezek gyors elszaporodása ugyanilyen fontos feladat. A baktériumok stabil rostokra feltapadva képesek akár fél óra alatt megduplázni saját mennyiségüket.

Kombinált készítmény, megnövelt hatékonyság

– Együttes használatuktól azt várhatjuk, hogy még hatékonyabb, még gyorsabb legyen egészségünk stabilitása. A termékfejlesztés ideje alatt egyértelművé vált a felhasználó számára, hogy ez a rostokkal dúsított, kombinált készítmény növeli a Mikrobiom Pro hatékonyságát. Határ a csillagos ég, már ami a minket szolgáló életünket támogató baktériumok számát illeti!

Rost – de melyik és miért?

Óriási igény volt a piacon egy olyan rostforrásra, amely nem irritálja a vékonybél falát, ugyanakkor csodálatos szaporodási lehetőséget biztosít a mikrobiomnak, és a fogyókúrák kiegészítőjének is alkalmas, hiszen magas rosttartalmú táplálékot jelent. Szerencsére sok növényalapú étel (mint az alma, zab, spárga és banán) kiváló prebiotikum-források, de egy speciális prebiotikum – az akácia rost – mindegyik felett álló, ő a bélbaktériumok „szuperfoodja”!

Mit tudhat az akácia rost?

  • Segíthet abban, hogy nap, mint nap jobban érezze magát: egy 2008-as kutatás eredményeként kijelenthető, hogy 4 hét rendszeres akácia rost fogyasztása a hasznos baktériumtörzs „szupersztárjainak” számát szignifikánsan megemeli.
  • Bizonyos típusú rost-kiegészítők (és még a magas rosttartalmú élelmiszerek) is kényelmetlen puffadást, gázképződéseket okozhatnak. Szerencsére az akácszálak lassabban fermentálódnak, mint más típusú rostok szálai. Az akácrost hihetetlenül jól tolerálható, még nagy dózisokban is, nem okoz felfúvódást.
  • Segíthet a nassolás utáni vágyat csillapítani. A rost bő folyadékkal fogyasztva képes a folyadék nagy részét megkötni, megduzzad, ezáltal kitölti a gyomor és bél teljes üregét.
  • Támogatja a glükóz felszívódását a véráramba, segítve az inzulin gyors beáramlását a sejtekbe.
  • Segítheti és támogathatja az emésztést és a tápanyagok felszívódást. Az egészséges táplálkozással bevitt tápanyagok a hasznos baktériumok hatékony munkájának köszönhetően tényleg felszívódnak és beépülnek. Ezáltal nem kell folyton a felesleges kalóriákat bevinni.

A Mikrobiom Pro & Fiber fő összetevői

A készítmény növényi összetevőket, növényi enzimeket és vitaminokat tartalmaz. Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, ezért vegetáriánusok és vegánok is használhatják!

  • Akácia 90% rost: A részben emészthető rostokból a bél a vastagbél pH-ját optimalizálja, védik a vastagbél nyálkahártya épségét, akadályozzák a káros baktériumok elszaporodását.
  • Citromhéj: A citromhéj 5-10-szer több vitamint – beleértve a C- és A-vitamint, a kalciumot, magnéziumot és káliumot – tartalmaz, mint a gyümölcs leve. Vegyszermentes! (A C- és E-vitamin a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében játszik szerepet.)
  • Vörösszőlő mag: magas antioxidáns tartalom (rezveratrol).
  • Almapektin: A rostok nélkülözhetetlen részei az egészséges táplálkozásnak, így az egészség fenntartásának is.
  • Csicsóka por (frukto-oligoszacharoid = FOS), rövid cukormolekula-láncok.

És még valami, ami sokaknak fontos…

Garantáltan gluténmentes, laktózmentes, GMO mentes, szójamentes, 100%-ban természetes = vegyszermentes!

Kiknek ajánlott elsősorban?

– Ha csak egyszerűen szeretnénk válaszolni erre a kérdésre, akkor mindenkinek – mondja a fejlesztő. – A rostban gazdag táplálkozásnak olyan evidenciának kellene lennie minden ember életében, mint a levegővételnek. A rosthiányos táplálkozás rövidtávon székrekedést, hosszútávon elhízást, vagy akár komolyabb problémákat is okozhat. Az ideális mennyiség függ a környezettől, az életmódtól, az életkortól stb. Ezt támasztja alá, hogy bizonyos országokban vagy egyes élethelyzetekben (pl. fogyókúra kapcsán) más-más mennyiséget ajánlanak.

Az ára pedig maradt a kifejezetten kedvező 4953 forint, tagsági kártyával, amihez továbbra is tartozik 19 pontérték. Akár most is rendelhető innen: webshop.okonet.hu.

Jó egészséget kívánunk hozzá!

 

Ezeket olvastad már?