Már nem csak kenhetjük, hanem fújhatjuk is: megjelent a Mirtill spray!

88899

Egyszerre új és mégis régi ismerőst üdvözölhetünk a Biocom termékpalettán: bőrfrissítő, hűsítő oldattal bővült a Mirtill kozmetikumcsalád! Ám az eddig krémként ismert, hosszú évek óta magas szinten bizonyító, kiemelkedően népszerű termékhez képest plusz előnyei is vannak az új megjelenési formának. Érdemes kipróbálni!

Három fontos állítás
A Mirtill bőrfrissítő, hűsítő oldat naponta többször alkalmazható készítmény a fáradt láb, kar frissítésére – így szól a hivatalos, legfontosabb állítás az új termékkel kapcsolatban. Kámfor és mentol tartalma kellemes illatot, frissítő, hűsítő bőrérzetet biztosít a mindennapos bőrápolás alkalmával. Ebben a második ajánlómondatban pedig újra megerősítést kaphatunk, hogy egy rendszeresen használható készítménnyel gazdagodtunk. Az oldat bőrsemleges pH-jú, minden bőrtípusra ajánlott. Ez a harmadik kulcsállítás pedig közelebb visz azon kérdés megválaszolásához, hogy kinek ajánljuk? Mindenkinek!

A Mirtill márkanév
A Mirtill egyébként is egy jól bejáratott márkanév a Biocom hálózatban. Azon termékek között van, amit a tanácsadók az elsők között javasolnak az új regisztráltaknak, hiszen ott a helye a kézitáskában, a kocsiban, az utazócsomagban – egyszóval, jó, ha a kezünk ügyében van, mert sokszor, sokaknak segített már.

Széles körben használható
Az „eredeti”, a hidratálást és regenerálódást is elősegítő krém sikere nagyban segítheti a „testvére” karrierjét: a rengeteg jó tapasztalat könnyen bizalmat ébreszthet az új megjelenési formában, a fújható oldatban, melyről kimagaslóan jók az előzetes tesztidőszakból származó, a hálózatban „közszájon” terjedő észleletek. A hivatalos mondatokhoz ebben a formában nehéz hozzátenni bármit, de előzetesként annyit lehet, hogy a felhasználók kreativitása már a krémnél is segített a kedveltség kialakulásában, az új permetnél pedig talán még több a lehetőség… (További részletek a hálózatvezetőknél és a tréningeken.)

Csinos, kézre áll
Ráadásul a megszokott, magas szintű minőség mellett a mennyiség is nőtt, a krémhez képest négyszer akkor a töltet: 200 ml a térfogata a csinos kis terméknek. Ránézésre a szemnek kellemes (és kifejezetten „kézre áll” a flakon), használva pedig a bőrnek. A szokásos utasítások most is érvényesek: a szemmel, nyálkahártyával való érintkezése kerülendő.

Kiváló ár-érték arány
A vásárlása azonban javaslandó, csakúgy, mint a továbbajánlása. Mert egy fontos szempont még kimaradt: 35 pontot ér minden egyes Mirtill spray! Így aztán bekerült a hálózati „nagyágyúk” közé, a nagy töltősúly mellett kifejezetten kedvező áron – már 8979 forintért hozzá lehet jutni tagként, mindenféle karrierszint nélkül is. Noha nem szeretnénk bármihez is hasonlítani, nem túlzás megkockáztatni: hamar vezető szerepre törhet…

Már rendelhető!
A teendő már csak a szokásos: ellátogatni az internetes rendelési felületre (webshop.okonet.hu) vagy besétálni valamelyik ügyfélszolgálatra, és a krém után oldattal folytatni a nagy Mirtill-tesztet. A jó érzéseket pedig azonnal továbbadni lehetőleg minél többeknek…

Kellemes tapasztalásokat és sikereket kívánunk az új Mirtillhez!

 

Ezeket olvastad már?