Néhány finom fújásnyira a megelőzés a vadonatúj Biocom készítmény, az Immune Protect Spray segítségével!

 „A megőrzött egészség nagyobb kincs, mint a legyőzött betegség!” A közismertté vált mondatot gyakran hangoztatja Jakab István, a Biocom egyik legújabb készítményének fejlesztője. Az egyik titulusa szerint „egészségbe-fektető” szakember azt mondja, a maximális immunitás újra helyzetbe hozza a szervezet öngyógyító képességét. Ebben pedig óriásit léphetünk előre az Immune Protect Spray használatával, ami túl azon, hogy tartalmas és könnyen kezelhető – még finom is! Néhány könnyed, üdítő pillanat, akár naponta többször, s máris közelebb vagyunk az egészséghez!

A megelőzés a fontos
A mindig a megelőzés pártján álló Jakab István szerint a belső „orvos” gondoskodik arról, hogy ne kelljen többé a doktorokhoz járnunk, de csak, ha „megkapja a magáét”. Ebben segíthet nagyon sokat az Immune Protect Spray.

A Flavonoid Komplex az „unokatestvére”
Egyébként a termékfejlesztő neve nem lehet ismeretlen, hiszen neki köszönhetjük mások mellett a Flavonoid Komplex készítményünket. A termék töretlen népszerűsége az íze, a színe és hatékonysága miatt teljesen érthető (kifejezetten magas az antioxidáns státusza, ami a mai világunkban nem elhanyagolható szempont…), ám a mostani spray még erre is rátesz egy lapáttal. S hogy miért van rá szükség?

Szerekkel van tele a világunk…
Jelenlegi életmódunk részletes elemzése szükségtelen: lépten-nyomon mérgekbe ütközünk, még az élelmiSZEReink kapcsán is… A szakember azt mondja, az embereknek vissza kell térni a természethez, és az ehhez vezető úton lehet az egyik ösvény az Immune Protect Spray. A természet folyamatosan megújul, ahogy a sejtjeink, és a szervezetünk is. Persze, ha megzavarják ezt a folyamatot, akkor a megújulás nem működik.

Segítsünk az immunrendszerünknek!
– A regenerációban mérföldkő a jól működő immunrendszer, amely érzékeli és kijavítja a hibákat a sejtek szintjén. Ez a mostani világ ugyanis célzottan zavarja meg az immunrendszer helyes működését az élelmiszereinkbe, az ivóvízbe, a levegőbe rejtett vegyszerekkel, adalékanyagokkal – nem véletlen, hogy már az újszülöttek jó része is allergiában szenved és immunhiányos – vallja Jakab István.

Új generációs: a nyálkahártyán keresztül szívódik fel
Az Immune Protect Spray az étrend-kiegészítő készítmények egy új generációjához tartozik, ugyanis a készítményben lévő hatóanyagok közvetlenül a száj nyálkahártyáján keresztül szívódnak fel. A tanács a fejlesztőtől röviden így hangzik: fújjon a sprayből a szájába, tartsa a nyelve alatt egy pár másodpercig és a hatóanyagok a szájnyálkahártyán keresztül azonnal felszívódnak, kikerülve a teljes gyomor- és bélrendszert!

Szinte azonnal hat
A spray Jakab István állítása szerint lehetővé teszi, hogy a bejuttatott anyagok perceken belül eljussanak a véráramon keresztül a sejtekig, maximálisan támogatva ezzel immunrendszerünk működését is.

Mit tartalmaz?
Az Immune Protect Spray

  • a Kombuflavonoidok és
  • négyféle gyógygomba (Mandula gomba, Shiitake, Reishi és Kínai hernyógomba)

teljes spektrumú hatóanyag-tartalmának kombinációit tartalmazza, melynek eredményeképpen a hatóanyagok szinergiában, azaz egymás hatását felerősítve fejtik ki hatásukat.

Mit jelent ez a szinergia?
A Kombuflavonoidok és a gombakivonatok összes hatóanyagtartalma együttes kombinációban vannak jelen a készítményben, így valószínű, hogy a hatóanyagok közötti kölcsönhatások is fontos szerepet játszanak a termék egészségvédő, betegség-megelőző hatásaiban.

Az Immune Protect Spray hatóanyagai:

  • Kombuflavonoidok magas antioxidáns státusszal. (Erről csak egy mondat: az antioxidánsok leegyszerűsítve a szervezet „rozsdásodását” okozó káros szabadgyökök ellenségei, tehát a mi „barátaink”.)
  • Poliszacharidok: 1-3, 1-6 béta-glükánok változó arányban.
  • Piros, sötétvörös, lilás fekete színű gyümölcsök flavonoidjai (a csipkebogyótól a feketeribiszkén át a meggyig).
  • B6, B12, Folsav és C-vitamin.

A spray előnyei

  • Vegetáriánus fogyasztók is alkalmazhatják.
  • Gyorsan hat és nem tartalmaz kötő- vagy töltőanyagokat.
  • Egész nap maximumon tarthatja az energiaszintet és az immunrendszert gyors és egyszerű befújásokkal, napi négy vagy több alkalommal.
  • A poliszacharidok esetében dupla hasznosulásról van szó, mert nem csak a szájnyálkahártyán keresztül szívódnak fel, hanem a vékonybél nyálkahártyáján keresztül is.
  • Az Immune Protect Spray alkalmazásakor nem jelentkeznek nyelési problémák.
  • A felszívódás szinte azonnal megtörténik a száj nyálkahártyáján keresztül.
  • Kellemes, gyümölcsös íze igazi élménnyé teszi a fogyasztását.

És talán még kettő
Mármint előny: könnyen kezelhető (belefér a női táskába vagy a zakó zsebébe is), valamint kedvező az ára is: 7747 forint (üzletépítői szempontból nem elhanyagolható módon,  30 pontértékkel), igazi koncentrátumot adva a kézbe, nagyjából egy hónapra. Ha egy kis felfrissülésre vágyunk (ráadásul, az egészségünket védő-támogató módon), előkaphatjuk az Immune Protect Spray-t (látványos termékhasználat…), és máris szereztünk magunknak néhány kellemes pillanatot. S talán a „nézők” közül pár vevőt is – mert erre valóban mindenkinek szüksége van! (Rendelhető a webshop.okonet.hu oldalról, a Biocom tagsággal rendelkezők számára, akár most.)

Jó egészséget, kellemes élményeket az új termékkel!

Ezeket olvastad már?