Kezdőoldal Ágak Százezer pont közelébe repítette Hermann Judit csapatát az első nagyváradi vezetői tréning

Százezer pont közelébe repítette Hermann Judit csapatát az első nagyváradi vezetői tréning

DSC_4204

A csapat

„Álmodd meg, csináld meg!” – hangzik a Biocom irányelve. Hermann Judit Arany Hálózatvezető teljesen azonosult ezzel a mottóval, ugyanis 2018. január 13-14-én, az újév második hétvégéjén a Kárpát-medence kellős közepén, Szent László királyunk városában, Nagyváradon megszervezte az első két napos vezetőképzőt a Kónya-Sinka-Gyuris-ág határon túli (vagy inkább határtalan?) vonala számára. Az „eredményről” csak annyit: a 2017. decemberi záráshoz képest (amikor, tekintélyes, 78.000-es pontértékkel búcsúztatták az óévet), a Hermann Judit csapat 100.000 pont közelébe jutott január végére. És két új hatossal, Társult Hálózatvezetővel (Balla Emőke és Márton Áron) ia gazdagodott a csapat. Szerinte mindebben a hónap közepi tréning is vastagon benne volt, meg persze az éves előzmények… S mielőtt átadnánk a szót a résztvevőknek, hogy élméneiket megosszák, érdemes visszatekinteni a közelmúltra, és sorba venni a két napos tréning tanításait.

Egy új példakép motivációja
Judit először 2016 augusztusában jutott el egy vecsési két napos vezetőképzőre, még sima hálózatvezetőként, s itt megismerte új példaképét, az ágát vezető Kónya György Ezüst Hálózatigazgatót. Mivel annyira magával ragadta a képzés első napja, már este feltette a kérdést Gyurinak: mi kell ahhoz, hogy Nagyváradon is megszervezhessünk egy ilyet? Gyuri válasza egyértelmű volt: „ha a csapatodból 5 tele kocsival (25 fő) eljöttök egy ilyen képzésre, tárgyalunk!”

Vecsés után 400%-os (!) fejlődés
Judit a vecsési képzésnek köszönhetően 1 hónapon belül elérte az ezüst hálózatvezetői szintet, majd az arany hálózatvezetői szintet az azt követő hónapban. A vecsési képzéstől számolva 3 hónap alatt 400%-t fejlődött csapatával, 10,000 pontértékről közel 50,000-re jutva ennyi idő alatt.

Az utazó csapat már novemberben adott volt…
Ennyire hatékony volt a vecsési képzés – így Judit azonnal elkezdett dolgozni a sok-sok tele kocsi megszervezésén. Vezetőivel beindították a nagyváradi startokat 2017 májusától kezdve, és 2017 augusztusában megvalósította az (egyik) álmát – a Sinka-ág vezetőképzőjére, a mesés Shiraz hotelbe 27-en mentek el a Hermann csapatból! Így hát Kónya György beleegyezésével Sinka Tímea és Gyula ágvezetők hivatalosan átadták a nagyváradi vezetőképző szervezésének jogát… J

Dupla létszám az első tréningen!
Judit csapata hatalmas sikernek élte ezt meg s együttes erővel varázsolták össze a januári képzés összes kis részletét. A lelkesedés teljesen átragadt az egész csapatra, így a Judit által remélt 50 fő helyett közel 100 fő jelentkezett a képzésre! Az erdélyi csapat, mint ismerjük őket, nagyon komolyan veszi a családias hangulatot, így többen családdal, kicsi gyerekkel, de legalábbis párral érkeztek a képzésre. S a képzés elkezdődött, s a Félixfürdői President Hotel megtelt a Biocom hírével és szellemiségével.

Hermann Judit – lehetőségek a küldetések mentén
A háziasszony, Hermann Judit vezette fel a képzést, méghozzá a Biocom küldetését szem előtt tartva: Egészséget, Munkát, Jövedelmet, Jövőt Mindenkinek! Kifejtette, hogy többnyire ilyen sorrendben szoktak azonosulni az emberek a Biocom által nyújtott lehetőségekkel, de a két nap alatt nagyon gyors ütemben vezetik majd át a résztvevőket azokon a stációkon, amiken ők személyesen átmentek, hogy tényleg mindenki a Jövőt is meglássa a Biocomban.

Hermann Judit, Arany HV

Hermann Judit, Arany HV

A Biocomban mindenki sikeres

Alapul az a gondolat szolgált, hogy a Biocomban mindenki sikeres, bármelyik lépcsőfokon is lenne – hisz a siker nem más, mint: „…az az érzés, hogy mindennap nyugodt lélekkel fekhetsz az ágyba…” (Paolo Coelho) Ugyanakkor az is ki volt emelve, hogy: “Nincs annál nemesebb foglalkozás, mint valakinek segíteni abban, hogy sikeres legyen.”  (Alan Loy Mc GINNIS) A csapat vezetőit épp ez a cél hajtotta a két napon keresztül. Az első két blokkban a csapat hálózatvezetői mutattak a résztvevőknek egy olyan utat, amit szinte mindenki bejár annak érdekében, hogy a Biocomos életet teljességében élje.

 1. stáció: Tóbiás Erika: Nincs nehézség, csak túl kevés hit!

Az Ezüst Hálózatvezető elmondta saját életéből merítve, hogy bármilyen körülmények között élsz is jelenleg, kitartással, szorgalommal, hittel és a csapat bizadalmával bármit el lehet érni. Erika egy pici faluban élt, mikor megismerte ezt a lehetőséget, rossz anyagi körülmények között, a gyerekei betegeskedtek folyton – de ő valamit meglátott a csapatban, a vezérelvekben, a cégben és hűséget szavazott nekik. Erika a legcsodálatosabb változásokon ment át az utóbbi 3 évben s bár ugye a kezdetek nem voltak könnyűek, mégis, egyik legsikeresebb tagja most az erdélyi, partiumi csapatnak és hamarosan Arany Hálózatvezetőként köszönhetjük a színpadon. Előadása teljesen megalapozta a két napot, mert a nézőtérről bárki is gondolta még úgy, hogy milyen nehéz számára, Erika megmutatta, hogy nehézség nincs – csak túl kevés hit. Túl hamar feladják az emberek, mindenféle kifogásra támaszkodva – de az igazság az, hogy csak saját maguktól veszik el a jobb élet esélyeit.

Tóbiás Erika, Ezüst HV

Tóbiás Erika, Ezüst HV

 1. stáció: Barabás Lilla – üzletéptés a fél országon át

A székelyföldi hálózatvezető helyzete szintén nem “ideális”. A környezetében már mindenkinél ott a lakásban a Biocom, hisz Csíkszeredában van a romániai partenrcég központja is. De Lilla valamiért Tóbiás Erikát találta meg, és neki szavazott bizalmat, aki pedig az ország nyugati részén él. Tehát, ha igazán akarsz valamit és nem csak szeretnéd, ahogy Lilla fogalmazott, létezhetetlen, hogy ne érd el – bár kemény munkával, de megtörténik. S a mindennapos nyűgök is jelen vannak az életünkben – van, hogy teltházas infót tartasz, s van, hogy nem jön el senki. A te feladatod viszont az, hogy semmi ne állítson meg, haladj előre a céljaid felé és sikerülni fog elérni azokat – azaz álmodd tovább az életed s váltsd azt valósággá J

Barabás Lilla, Társult HV

Barabás Lilla, Társult HV

 1. stáció – Joó Erzsébet: Csak saját magadért gondolkodj!

A csúcssebességgel haladó, immáron Ezüst Hálózatvezető elmondta, hogy a hatalmas siker titka nem más, mint az őszinteség, a hitelesség és az emberek szeretete. A jelenleg (még) óvónőként dolgozó családanya nem tett mást, minthogy mindenkinek elmondta, hogy neki miben segített először a Reg-Enor, majd a többi Biocomos termék. A leglényegesebb meglátása az, hogy benne nem voltak blokkok. Egy pillanatig sem gondolt olyasmire, hogy vajon, ha ennek-annak elmondom az élményeimet, mit fog ő gondolni? A tanulság: csak saját magadért gondolkodj. Ne próbáld kitalálni, hogy másnak mi lesz a jó vagy rossz, mit fog rólad gondolni. Te csak őszintén és hitelesen mondd el a saját történeted és a csoda nem kerül el, biztosan!

Joó Erzsébet, Ezüst HV

Joó Erzsébet, Ezüst HV

 1. stáció: Gáspár Hajnalka – “Add tovább” mozgalom

Ő is a hitelesség mintaképe. Elképesztő regenoros eredményei után “add tovább” mozgalmat indított munkahelyén, ugyanis Hajni kozmetikusként dolgozik. A vendégeinek mindig elmondja, hogy nem csak kívülről, hanem belülről is kell szépülni folyamatosan és saját példájával élve, hatalmas szeretettel vonja be a vendégeit a Biocom világába. “És te csak tedd, te csak hidd, mi meg követünk mind, és a csillagos ég a határ!” – hangzik a Sinka-Gyuris-ág mottó-dala és Hajni pontosan ezen elvek szerint halad egyre beljebb a Biocom világába.

Gáspár Hajnalka, HV

Gáspár Hajnalka, HV

 1. stáció – Bajó Zsuzsanna: Fontos a gondolatváltás, avagy mi a te áldozatod…?

Ő az a fajta háziasszony és családanya, aki igazi példaképként áll a csapat előtt. Számára a család és csapaton belül a családias hangulat alaptörvény és folyamatosan meleg, szerető gondoskodással foglalkozik a családdal, csapattal. A Biocom nagy kihívás volt számára, ugyanis elmondása szerint minden egyes Biocomos rendezvény pont olyan napokra esett, mikor valami különleges családi esemény is be volt tervezve: szülinapok, évfordulók, keresztelők, házasságkötések. Zsuzsa egy ideig úgy érezte, hogy ő ezt jelként kapja, hogy nincs helye a hálózatépítésben – de aztán valami változott. Átfordította a fejében ezt a hozzáállást és rájött, hogy részéről ez lesz az áldozat, amit meg kell adjon az áldás elnyerése érdekében. Megértette, hogy a mostani lemondások, családi események átszervezése, átütemezése arra ad lehetőséget, hogy a jövőben bármikor, hétköznapokon, képzésmentes hétvégéken teljes odaadással lehessen a családdal, ne kelljen elmenjen egy munkahelyre, ahol bizony úgysem ő fogja meghatározni a saját órarendjét. Számára a szabadidő feletti teljes rendelkezés a hajtóerő. S a gondolati váltás hatalmas eredményeket szült – ugyanis megszokás szerint a csapat februári startja is pont az ő szülinapjára esik – de ahelyett, hogy kihagyja a startot a családi esemény miatt, most úgy fogalmazza meg az egybeesést, hogy ez a start az ő születésnapi ajándéka lesz. J Micsoda egyszerű gondolatváltás s mennyire más megközelítés – s ez fogja eredményezni az ő haladását a Biocomban!

Bajó Zsuzsanna, HV

Bajó Zsuzsanna, HV

 1. stáció – Schvarczkopf Enikő: Az etikus, szeretetteljes, odaadó viselkedés a példa

Az Ezüst Hálózatvezetőnél senkinek sem állt volna jobban az etika és “amint vetsz, úgy aratsz” gondolatok kifejtése a csapatból – ugyanis Enikő vallástanárnőből, lelki pásztorból lett Biocomos. Saját belátása szerint a Biocom adta meg neki azt a lehetőséget, amiért ő az egyházi pályára tért: hogy tudjon segíteni másoknak felemelkedni, megtalálni az útjukat és a boldogságot minden kicsi pillanatban. Hatalmas erővel bírt az előadása, hisz arról beszélt, hogy hogyan motiváljuk munktársainkat, s a saját hálózatunk pont azt tükrözi mindig, amit mi a munkatársakba fektetünk. Ha mi etikusan, szeretetteljesen, odaadóan viseltetünk a hálózatunk irányában, a munkatársak számára is ez lesz az egyetlen út. Az etikai szabályok betartása nem kötelesség, hanem lehetőség – lehetőség arra, hogy velünk soha senki ne járjon el etikátlanul. Valójában a vonzás törvénye volt megközelítve vallásos irányból Enikő által – és mi büszkén állhatunk ki, mint Biocomosok, hisz a vallástanárnő, lelki pásztor is úgy érzi, hogy a Biocom adta meg számára az eszközt, ami által gyakorolhatja hivatását – csak immáron egészségesen, szabadon és hihetetlenül eredményesen. J

 Schvarczkopf Enikő, Ezüst HV

Schvarczkopf Enikő, Ezüst HV

7. stáció – Szigeti Kriszta a duplikációról, fiatalon

Őt többen a Kónya-ág legfiatalabb hálózatvezetőjeként is ismernek, s a duplikációról beszélt. Joó Erzsébettel, mint szponzorral, az ő két hónapba kerülő hálózatvezetővé válása is a duplikáció remek példája volt, hisz amit tesz a szponzor, azt követi a szponzorált is. De a duplikáció a termékek tovább adásában is jelen van. Kriszta családja megismerte az Ökomagot, ezt a kicsi csodát, s annyira le voltak nyűgözve, hogy továbbadták az információt fűnek, fának. Persze, akit elértek, azok ki is próbálták s ahogy Krisztától látták, ők is gyorsan továbbadták másoknak. Így történt az is, hogy egy hónapban Kriszta csapata kifosztotta a csíkszeredai raktárt Ökomag téren, mert közel 120 ökomag került a csomagokba általa. A duplikáció elvét most Kriszta a víztisztítóra kívánja alkalmazni, úgyhogy kössük fel az alsóneműt…

Szigeti Kriszta, HV

Szigeti Kriszta, HV

8. stáció – Szalma Tímea: A szuper közösség is nagy vonzerő

Ő a hálózatvezetői munkája mellett sikeres Bowen terapeuta is. Timit a termékek annyira magukkal ragadták, hogy nem győzi hangsúlyozni a páciensei körében, hogy mekkora szükség van az étrend-kiegészítők beiktatására is. Timi és családja már a kezdetektől használták a Biocom termékeket, viszont nem is gondolt arra, hogy valaha hálózatot szeretne építeni. Ami viszont ezt megváltoztatta benne, az Judit csapatának megismerése, valójában az a közösség, baráti társaság, ami itt kialakult. Elmondása szerint minden egyes találkozásnál kap valami új csodát, amit be tud sikeresen építeni az életébe s ezáltal folyamatosan jobb emberré válhat. Nem kell nagy dologra gondolni, mert a kicsi részletekből adódik össze a hosszú, boldog élet – s ilyen kicsi részlet például az is, hogy Bajó Zsuzsa háziasszony a “szeretettel tele” főzésre ösztönözte. Ha már úgyis kell főzni, akkor azt akár boldogan, szeretetteljesen is tehetjük s így nem rutin és mindennapi nyűg, hanem élmény és lehetőség. A hálózatépítésben is ezt az elvet alkalmazza és az új tagok csapatba vonzásánál soha nem felejti el kiemelni a szuper közösséget, ahova kerülnek egy egyszerű regisztráció által.

Szalma Timea, Társult HV

Szalma Timea, Társult HV

 1. stáció – Ferenczi Xénia: Bármi is a cél, a Biocom egy csodálatos eszköz az eléréséhez

Az ő történetét nagyjából ismerjük, hihetetlenül ügyes gyógyszerészből lett Biocomos, de ezen túl az “Álmodd meg, csináld meg!” mottó legjobb példaképe. Xénia álma ugyanis az volt, hogy ő természetgyógyász és gyógyító legyen – s ez a vágy már egészen fiatal kora óta benne van. Naívan úgy érezte anno, hogy a gyógyszerészet ki fogja elégíteni ezt a vágyát, de tévedett, így elkezdte keresni az útját. Hamarosan a Biocom megtalálta, barátnője, Gáspár Hajnalka személyében és meggyőződött róla, hogy a Biocom rendszere nem ütközik az ő személyes elveivel, sőt, meglátta benne a természetes eszközt az álmai megvalósításához. A Biocomnak köszönhetően el tudta hagyni a gyógyszertárt és szabadidőre, jövedelmere szert téve komolyan neki tudott látni tanulmányainak, mint természetgyógyász. Mára már rendelője is van Nagyváradon, ahol hatalmas szeretettel várja az őt igénylőket. Viszont az üzenete mindenkinek szól: az álmaink, vágyaink mások, nyilván nem mindenki ugyanazt szeretné elérni az életben – viszont bármi is a cél, a Biocom egy csodálatos eszköz, tiszta rendszerrel és minőségi termékekkel bármilyen cél eléréséhez. S bár ő természetgyógyász, azt is meglátja, hogy az egyszeri gyógyulás nem minden, az ember életkörülményein is kell változtatni – így a hálózatépítés is hivatása marad, mert ezáltal tud segíteni az embereknek, akik nem csak gyógyulni szeretnének.

Ferenczi Xénia, HV

Ferenczi Xénia, HV

 1. stáció – Kovács Andrea – Dupla erő és fejlődés a családokon keresztül

Az Ezüst Hálózatvezető a képzések erejéről és a csapatszellemről beszélt. Mindenki máshoz hasonlóan ő is egyedül (azaz férjével) ment el először képzésre. Viszont észrevette, hogy minden képzésen kapott egy olyan gondolatot, ami őt előre lendítette a hálózatépítésben és minden képzés után megszervezett a csapatának egy összegzést arról, hogy ő milyen új gondolatokkal gazdagodott a képzés által. Valójában minden képzés margójára szervezett egy képzést és így haladt nagyon ügyesen a hálózatépítésben. Egy idő után viszont azt is meglátta, hogy mindeni számára más mondat hangzik el a képzéseken, mindenki pont azt a fontos információt hallja meg, ami számára szükséges a továbbhaladáshoz – ezért arra ösztönözte a csapattagokat, hogy minél többen kísérjék őt el ezekre az eseményekre. Nos, meg is volt az eredménye, mert a vezetőképzőn 16-an vettek részt az ő csapatából. Ami szintén másolódott Andiék esetében az az, hogy a munkatársak párjaikkal építik a hálózatot s náluk az infók, képzések mindig gyerekek, teljes családok társaságában történik. J Tehát Andreát és férjét házastársak kísérték el a képzésre, ezáltal dupla erőt és fejlődést eredményezve a csapaton belül.

Kovács Andrea, Ezüst HV

Kovács Andrea, Ezüst HV

11. stáció – Kovács Levente a válallkozókat biztatja, hogy gondolják át az életüket

Ő üzletemberből lett hálózatvezető. A név nem csal, ő bizony Kovács Andrea férje és második hálózatvezetői lába, de a házaspár mindig kiemeli, hogy Levi kőkeményen építi saját hálózatát – illetve természetesen ki is egészítik egymást, mert Levi az üzletiséget ötvözi Andi családias hangulatával s ez hatalmas eredményeket hoz a csapat számára. Levi mérlege akkor billent el a hálózatépítés irányába, mikor megértette Robert Kiyosaki elvét az alkalmazott, üzletember és mlm rendszerek különbségében. Egyből a szabad életre szavazott maga és családja számára. Az elv megértése eredményeként komolyan belevetette magát az mlm irodalomba és folyamatosan tanulmányozza ezt a világot – amit mára már szívvel-lélekkel sajátjának érez. Levi őszintén buzdítja a vállalkozókat, hogy gondolják át a jövőjüket s adjanak egy esélyt a hálózatépítésnek, mert az nem csak anyagi biztonságot teremt, hanem szabadidőt és szellemi fejlődést is, természetesen egészség és családi idő mellett – s ez pont nem jellemző a vállalkozók életére manapság.

Kovács Levente, Társult HV

Kovács Levente, Társult HV

12. stáció – Boross Tamás, aki kikapcsolta a tévéjét

A hálózatvezető a gondolatok minőségére fektette a hangsúlyt. Előadása Henry Ford idézetére volt kiélezve: „Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” Nagyon egyszerűen elmondva, higgy abban, hogy meg fog valósulni az álmod – mert ha a környezetednek hagyod, hogy kialakítsa a nézeteid, pont ugyanolyan életed lesz, mint azoknak, akik ezt mondják neked. Nagyon fontos, hogy kinek a tanácsát és milyen információkat engedsz be az életedbe, hisz azok fogják meghatározni az életed. Ő régen hírcsatorna-függő volt saját bevallása szerint, ami azt eredményezte, hogy folyamatosan ideges, rosszkedvű, kilátástalan, pesszimista volt a különböző hírek hallatára – s ezt a környezete is kimondottan érzékelte. Viszont Kónya Gyuri hatására kikapcsolta a tévét és elkezdte élvezni az életet, minden nap dolgozik azon, hogy levetkőzze a régi, esetenként rossz szokásokat és ezáltal egyre jobbá válik az élete. Ez az előadás többnyire összegezte is az előbb elhangzottakat, ugyanis kiemelte, hogy mindenkinek vannak rossz szokásai, olyan gondolatai, amik egy helyben tartják őt s gátolják a fejlődésben – s pont ezek azok, amiken túl kell lépni és a berögződések ellenére hinni és menni előre – mert a Biocom hálásan jutalmazza a változásokat.

Boross Tamás, HV

Boross Tamás, HV

 1. stáció – Hermann Judit: Elvek, rendezvények, információáramlás

A csapat Arany Hálózatvezetője az utolsó stációt mutatta be, ami a rendszeren belüli szervezés volt. Szerinte minden hálózatfejlesztőnek el kell kezdenie kisebb-nagyobb rendezvényeket szervezni, mert csak így tud áramlani az információ. Amikor együtt a csapat, valahogy idomulnak a nézetek, az elvek is és bár személyiségfüggő, szabad, de mégis homogén etikájú csapat alakul ki – ami nagyon fontos, mert ha tiszta alapokon nyugszik egy csapat, akkor könnyen tud haladni a rendszerben. A blokkok végére összegezte, hogy ezek az elvek és rendezvények hatására a következő fejlődések jellemezték a csapatot a 2017-es évben.

A csapat fejlődése

 1. január
  • 723 regisztrált tag
  • 4 hálózatvezető: Hermann Judit – Ezüst HV
   Schvarczkopf Enikő
   Gáspár Hajnalka
   Tóbiás Erika
 • december
  • 1884 regisztrált tag
  • 19 hálózatvezető:
   • Arany HV – Hermann Judit
   • Ezüst HV: Schvarczkopf Enikő, Tóbiás Erika, Kovács Andrea, Joó Erzsébet
   • HV: Szigeti Kriszta, Nagy-Jenei Erika, Schvarczkopf Ottó, Tóth Boglárka, Tempfli Kinga, Gáspár Hajnalka, Ferenczi Xénia, Bajó Zsuzsanna, Boross Tamás, Zatykó Róbert
   • Társult HV: Joó Attila, Barabás Lilla, Kovács Levente
   • 6-os: Szalma Tímea
Hermann Judit, Arany HV

Hermann Judit, Arany HV

Tiszta, becsületes üzletvezetés
Ez a fajta gondolkodás magától az ág névadójától, Kónya Györgytől származik, amit a csapat csak úgy szeret emlegetni: “fejétől bűzlik a hal”. Kónya Gyuri a tiszta, erkölcsös, becsületes és etikus üzlet és ágvezetés híve s a csapat alkalmazza is ezeket az elveket – így hát ne is csodálkozzunk a hatalmas méretű fejlődésen és csodálatos gondolatokon, összetartó és egymást tisztelő közösségen, ami az erdélyi ágat jellemzi.

Hermann Judit és Kónya György

Hermann Judit és Kónya György

Melegné Liszkai Katalin, az önzetlen segítő
A képzést Melegné Liszkai Katalin természetgyógyász, fitoterapeuta, életmódtanácsadó-terapeuta és főként a Sinka házaspár hálózatvezetője folytatta, aki nem véletlenül került fel a szinpadra eme történelmi esemény keretein belül. Anno 2015-ben Ujvári Zsuzsi, Judit szponzora mutatta be egymásnak Katikát és Juditot, azzal a mondattal, hogy “nektek dolgotok van egymással”. Egy jó szponzornak mindig igaza van, mert kiderült, hogy tényleg dolga van egymással a két 3 gyerekes anyukának, Katika esetében már nagymamának (akit nem mellesleg a család és unokák is elkísértek a képzésre). J Katika ugyanis a 2 év alatt a csapat tiszteletbeli “tündér-keresztanyjává” vált, nagyon sokukat elindítva a hálózatvezetői pályán, hisz hatalmas szeretettel, önzetlen segítőkészséggel  mindig azt nézte az emberekben személyre szabva, hogy mi vinné őket előre az életben – s természetesen a hálózatépítésnél a Biocomban létezhetetlen, hogy ne segítene bárki fia-lányán. J Valójában ő volt a legnagyobb hajtóerő Judit számára, hogy ne zárkózzon el a Biocomtól, mint hálózattól és ne maradjon egyszerű termékfelhasználó, hisz Judit is, mint sokan mások, úgynevezett “mlm-hullaként” kezdte pályafutását – s ezt csakis Katika tudta benne megváltoztatni.

Csak az tud adni, akinek van…
Katika blokkja mindenkinek szólt – mindenről. Először is kiemelte, hogy a Biocomban mindenkinek feladata az, hogy ő jól legyen – mert csak az tud adni, akinek van, bármilyen szempontból. Végigsorolta, hogy egy harmonizált test-lélek-szelem trióhoz mire van szükség és mindenkit felkért, hogy legjobb belátásuk szerint foglalkozzanak ezzel a témával. Majd a vezető, kulcsember, hálózatvezető jellemzőire tért át, amit többnyire úgy ismerünk, hogy “a kulcsember ismérvei”. Ezek a stációk, feladatok voltak kifejtve “Katikás” odaadással és szeretettel, komolyan kiemelve azt a mindent mozgató részletet, hogy “alázat nélküli vezető nem létezik”. Felszólított mindenkit, hogy az alázatot folyamatosan gyakorolják, mert csak úgy válhatnak remek vezetőkké – s ilyen szempontból remek példaképei vannak a csapatnak, mert Kónya Gyuri az alázat legfőbb mintaképe s a felső vonal is hatalmas alázattal dolgozik a nap minden percében.

Melegné Liszkai Katalin, HV

Melegné Liszkai Katalin, HV

Tervezés mindenfelé
Katika csodálatos előadása után az “esti lazulás” következett. A jelek szerint hatalmas sikere volt az eddigi előadássorozanak, mert a medencékben, étteremben, a hotel minden szegletében elkezdődött a tervezgetés. A 100 ember immáron nem a hírekről, időjárásról, vagy Szulejmánról csevegett, hanem a jövőről, tervekről és jólétről. Estére a csapaton belül, a térkép minden szegletére lett tervezve egy esemény, így jelenleg fel sem fogható az a hatalmas fejlődés, amit a 2018-as év fog hozni a csapat számára.
A második nap is elkezdődött, bár még az előadássorozat előtt megfogalmazódott az emberekben, hogy még szívesen maradnának pár napot tanulni – s még a legjava most következett. J

Nyesegetés után magszórás
Judit egy összegző gondolattal nyitotta a második napot, miszerint az első nap első két blokkja arra szolgált, hogy lenyesegették az emberek gondolataiban a vadhajtásokat, majd Katika csodálatos előadása termőföldet szórt a már tiszta területre s ez a nap az új termőmagok elvetését fogja szolgálni. S természetesen a szervező meglátása hiteles is volt, hisz pont ez történt a második napon, Judit felső ágának vezénylésében.

Sinka Gyula és Tímea – a tizenhetedik “mélységből” az élre
Sinka Gyula ágvezető kezdte a napot s felvázolta, hogy a “közhit” ellenére nekik sem hullott az ölükbe a gyémánt hálózatvezetőség… J Bizony, nagy “meglepetésünkre” ők is egy saját regisztrációval kezdtek, hatalmas csapat nélkül – Gyuri alatt megszámolhatatlan mélységben. Viszont megtetszett nekik valami: Gyuri életstílusa, lazasága, hitelessége és egyből bizalmat szavaztak neki. S most, közel két évtizede Biocomosként egyértelmű, hogy a lehetőségeik, az életminőségük messze túlmutat a mindennapin – de ne feledjük, hogy néptáncosokként ők sem tudták ezt előre megálmodni. Viszont jártak képzésre folyamatosan s minden új gondolat egy újabb cél felé vezényelte őket, amit a tökéletes eszközzel, a Biocommal sikerült is elérniük. Számukra is alap a mások segítsége s ezt minden tettükkel igazolják is, hisz a Sinka házaspár képes több száz kilométereket is megtenni akár a 15-ik mélységben regisztrált munkatársért is. Hisz ők is 17-ik mélység voltak Kónya Gyuri alatt – s ma már közvetlen szponzorukká vált az ág névadója.

Sinka Gyula, Gyémánt HV

Sinka Gyula, Gyémánt HV

Ujvári Zsuzsi és a jó példa a mélységépítésre
Ujvári Zsuzsi Arany Hálózatvezető, Judit szponzora folytatta a gondolatmenetet, melynek a mélységépítés volt a témája – hogyan csináljuk ezt jól? Kiemelte, hogy egy mélységben húzott láb hatalmas erővel bír, jóval stabilabb, mint egy szélességben lévő csoportnyi ember. S erre jó példaként saját új, mezőkövesdi lábát mutatta be, amely 6 hónap alatt 16.000 pontos vonallá növekedett gondos kezei és töretlen munkája által. Hangsúlyozta, hogy a mélységben regisztrált emberek számára viszont mindig te maradsz a szponzor, így meggondolva, több szempontból megvizsgálva szabad csak belekezdeni – viszont jó szponzorként elérheted, hogy a mélységben húzott láb minden egyes tagja hamar önnálósodjon, ezáltal egy biztos, passzív jövedelemforrást biztosítva.

Ujvári Zsuzsi, Arany HV

Ujvári Zsuzsi, Arany HV

Sinka Tímea és a szponzori motiváció művészete
Sinka Tímea ágvezető nagyasszonyunk pedig csodálatosan átadta az önállósodás módját is. Felvázolta, hogy bár a motiváció külső erő, többnyire a szponzortól származik – aki, ha jól végzi dolgát, bárki meg tudja látni önmagában a csodát s kialakítani a saját inspirációját, ami viszont egy belső hajtóerő s a szponzor hiányában is cselekvésre készteti az embert. Mindkettő hasonlóan fontos a hálózatépítés szempontjából és szponzorként a motiváció művészetét kell megtanuljuk, munkatársként viszont az inspiráció kell hajtson előre. Az igazi erő az egységben van, minden téren. Egységben, mint csapatban, de egységben, mint szponzor-munkatársi viszonyban – ugyanis mindkét fél ugyananyit kell adjon magából, hogy működhessen a dolog. A motiváció módját csodálatosan bemutatta Timi egy kis filmrészlettel – s amit ehhez hozzá kell tenni, hogy Timi a megríkatás nagymestere – ez úttal is patakokban csorogtak a könnyek a csapat tagjainak szeméből.

Sinka Tímea, Gyémánt HV

Sinka Tímea, Gyémánt HV

Kónya György: Ez a legjobb hely a személyes fejlődésre és az álmok megvalósítására
Kónya György ágvezető, Ezüst Hálózatigazgató helyezte fel a pontot az i-re s végül zárta ezt a csodálatos két napot. A maga nemes egyszerűségével eloszlatott minden kételyt a jelenlévők fejéből és teljesen leegyszerűsítette a munkamódszereket, támpontokat adva mindenki számára. Újra megerősítette az emberekben, hogy ez a hálózat a lehető legjobb hely a személyes fejlődésre, ami anyagi biztonságon kívül egészséget, közösséget, személyes beteljesedést biztosít – de természetesen odaadó munka árán. Az alap paraszti-logikától a nagy gondolkodók példáin keresztül bebizonyította, hogy mindenki jó helyen van és az általa meghatározott, védelmező kereteken belül, az etikusságot, becsületet mindig első helyre helyezve egy nyílt, de párhuzamos valóságot teremtünk magunknak, ahol minden vágy és álom valóra válik.

Kónya György, Ezüst Hálózatigazgató

Kónya György, Ezüst Hálózatigazgató

Összetartó, szerető közösség
Valószínűleg meg sem kell említeni, hogy nagyon nehezen oszlott fel a nézőközönség. Mindenki szeretett volna még maradni, hallgatni a felső ágat, hálózatvezetőket – egymást. Egy lenyűgözően összetartó, szerető közösségről beszélünk, ha Judit csapatát említjük, ahol minden egyes tagnak az a célja, hogy maga a közösség is fejlődjön. Mindenki beleteszi a közösbe az ő legjobbját, ezáltal folyamatosan szinesedik a csapat s konkrétan ontja magából az új hálózatvezetőket. De ki ne szeretne ennek a csapatnak a tagja lenni?

Olvassuk hát a résztvevők beszámolóit is, hisz azok jellemzik legjobban a két napot:

Bagosi Dalma: Ha változtatok, követnek

Új reményeket, erőt, felismeréseket kaptam, amiért nagyon hálás vagyok nektek! Talán most értettem meg igazán, hogy mindenki lentről kezdte, kisemberként, buktatókkal, bukdácsolva, Mégis kitartással, a szponzor fáradhatatlan szeretetével és bizalmával egy igazi vagány csapatot találhatunk magunk mellett! És ha én változtatok, mindenki követ. Ezért mindenképp az erőmet ki kell adjam, megéljem, mert ott van! Példa akarok lenni!

Bálint Timea-Ágnes: Egy család vagyunk
Merj álmodni, merj változtatni… légy mindig pozitív, mindent megoldunk együtt, hisz egy család vagyunk. Az érdekek közösek. Ennyi csodás emberrel járok egy boltba vásárolni! 😚 Köszönöm az útravalót!

Selek Enikő: Csak ámulok-bámulok…
Csodálatos előadásokat hallottam, vidámság, pozitiv energia áradt mindenkiböl, önzetlen szeretettel voltam körülvéve, pedig én most voltam csak második alkalommal valamilyen BIOCOM rendezvényen. Csak ámulok-bámulok, milyen új világba csöppentem. Pozitív energiával feltöltödtem, megfogalmazódott bennem, hogy ez az, ami kell, ezt akarom csinálni. Ezt elsősorban Tóbiás Erikának, szponzoromnak köszönhetem és az egész BIOCOMNAK. De köszönöm mindenkinek az élményt. Köszönet a nagyszerü szervezésért is.

Lupucz Lang Anetta: Pozitivitást, energiát, megerősítést kaptam
Még most is egyfolytában mosolygok… 🙂 Azt hiszem, ez sokat elmond arról, mennyi pozitivitást, energiát kaptam ezen a hétvégén. Feltöltődést, megerősítést kaptam annyira, hogy még tegnap este, lefekvés előtt leírtam a januári hónapra való terveim nagyrészét. 🙂 Rengeteg új ötletem van, és most már teljesen biztos, hogy meg is valósítom őket, mert fantasztikus szponzorom van, és támogató csapat mögöttem. Köszönöm nektek, hogy megszerveztétek ezt, és ilyen nagyszerűek vagytok!

Szalma Timea: Nem lehet szavakkal elmondani…
Óriási lendületet, tenni akarást, önbizalmat kaptam. Mérhetetlen szeretetet, minden és mindenki irányába. Tényleg nem lehet szavakkal elmondani, mekkora erőt kaptunk!

Pardi Evelin: Minőséget kaptam
Én minőséget kaptam. Emberekben és időben egyaránt! 💕 A tiszta, őszinte szeretet hatotta át az egész rendezvényt. Köszönöm, hogy ott lehettem és részese lehettem.

Irimie Ildikó: Minden kifogástalan volt
Hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a nagyszerű rendezvényen. Rengeteget tanultam mindenkitől és csodálatos érzés megtapasztalni a pozitív energia hatalmát, amikor ennyi szeretetre méltó ember együtt van és közös cél vezérel minket. Gratulálok a szervezőknek, minden kifogástalan volt és a drága Jucikánknak millió ölelés és puszi, mert egy hatalmas példakép és hajtóerő az egész csapatnak! 💗

Joó Erzsébet: Egy egész évre szóló érzelmi adag két nap alatt
Csodálatos hétvége volt, csodálatos emberekkel és csodás vezetőkkel! Olyan formáló, tanító ereje volt, ami el tud indítani bárkit ezen az úton! Annyi érzelmi megnyilvánulást váltott ki belőlem ez a két nap, hogy máskor egy év alatt nem kapok annyi ingert, ami ezt kihozná! Együtt tanultunk, együtt nevettünk, együtt sírtunk, együtt örültünk mindenki sikerének és azt éreztem, hogy a “való világban” az ember ennyire őszintén büszke csak a hozzá nagyon közel álló családtagjaira lehet. Feltöltött energiával, hittel, akaraterővel, cselekvési vággyal, hogy ezt lehet még ennél is jobban csinálni.

Baikó-Szabó Ágnes: Bizonyosságot kaptam

Hogy mit kaptam? Bizonyosságot kaptam arról, hogy jó helyen vagyok olyan formában, hogy már másoknak is bizonyíthatóan el tudom mondani.😉 Aztán Hitet, Reményt, Szeretetet… kifogyhatatlanul! 😍 Alig várom, hogy minél több embernek átadhassam! És ami nekem nagyon fontos: bátorságot.

Tóbiás Erika: Mindent megkaptam a fejlődéshez e “forradalmi” hétvégén
Csodálatos érzés olyan csapathoz tartozni, ahol a vezetőnk Hermann Judit, mert nagyot álmodni és mert tenni azért, hogy az álom valósággá legyen. Annyira megható volt jelen lenni eme “forradalmi” napon. Eszméletlen érzés, hogy ennek én is részese lehettem, ott lehettem az első megszervezett előadásán, de ott lehettem az első vezetőképzésen is, immár vezetőként. Mindent megkaptam ahhoz, hogy fejlődni tudjak, támogatást, biztatást, igaz barátokat és alkalmakat arra, hogy ezt a csodát mások is megláthassák, átélhessék. Nem volt olyan előadó akitől ne kaptam volna valamit. Hála, öröm, energia együttes erejét érzem, köszönök mindent.😍😘

Póti Zoltán: Kilógunk s sorból
Áldásként kaptuk itt a “vezetés képességét” és az erőt, hogy kiálljunk a sorból, mert “a világot az változtatja meg, aki kilóg a sorból”. És Boross Tamás szavaival élve tényleg “történelmet irtunk”!

Kovács Andrea: A siker borítékolva van
Ez egy olyan képzés volt, melynek hatására szinte borítékolva a siker. Ilyen útravalóval csakis szárnyalni lehet, életpéldákon, élettörténeteken keresztül bizonyosodhattunk meg arról, hogy kivétel nélkül mindenki lépésről-lépésre haladva közeledik a cél felé. Kedvenc mondatom a képzésről: “Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” (Henry Ford). Valóban a legtöbbször csak ennyi kell. Köszönöm ezt a két tartalmas napot és hihetetlenül büszke vagyok a csapatomra, amely elkisért és hatalmas célokkal tért haza. Már nagyon várjuk a következőt! 🙂

Balla Emőke: Eszméletlen, fenomenális volt!
Voltak pillanatok, amikor annyira magával ragadott, hogy másik dimenzióban találtam magam. Nem vicc… Ekkora löketet még sehol nem kaptam életemben. Be kell építsem ezt a módszert a pedagógusi pályafutásomban is. Ami a legjobb, hogy “apa” is el van ragadtatva. Azóta is ez a téma nálunk.

Tamás Andrea: Sikeres jövkép egy nagy családban
Csodálatos két napot töltöttünk el olyan emberkék társaságában, akiktől tanulni lehet! Én egy olyan ember vagyok, aki vizuálisan tanul, ezért akárcsak egy jó tanuló, jegyzeteltem a képzés folyamán! Átolvasva jegyzeteimet, rádöbbenek, hogy mindenkinek megvan a sajátságos kicsi története! Mindegyik különálló, valamire tanít és motivál, hogy semmi sem véletlen, képesek vagyunk bármire, csak akarni kell! Egy sikeres jövőképet láttam, egy csodálatos családi fotóban, aminek részese akarok lenni! Ösztönöz arra, hogy nyitott szemmel járjam a világot, a megoldásokat keressem és mindezt egy csapatban! Sinka Tímea csodálatosan idézett a Csillagok háborujából: “Egységben az erő!” A SZERETET az erő, a GYŰLÖLET rombol. Egy nagy család a Biocom. Ezt éreztem! Köszönöm a szervezőknek! Csodálatosak vagytok! Judit Hermann, ha csak negyedannyi energiám lenne, mint neked, boldog lennék! De tanulunk! A boldogság duplikálódik!😊😁 És hát Katika, igazi tündérkeresztanya! Még legalább egy hétig hallgattam volna!

Nemcsényi András: Aki nem találja a helyét, ide kell jönnie
Nehéz szavakat találni két olyan együtt töltött nap után, ahol az ember gyermeki ámulattal nézi ezt a hihetetlen méretű szeretetáradatot, ami jellemezte az ott lévő Biocomos tagokat. Aki a mai rohanó világban nem találja helyét, ide kell jönnie, hogy megérzezze, jó dolog élni úgy, hogy mellette, akiket szeret, idehozhatja és együtt élhetik át azt a csodát, ami itt volt. Itt volt velünk, itt repdesett a levegőben közöttünk és két napig elvarázsolt minket. Nyomot hagyott lelkünkben, hogy elérhessük azt, amit csak akarunk az életünkben. Köszönöm, hogy részese lehettem én is ennek.

Bánki Mihály: Életem egyik legnagyobb élménye volt
Drága Judit! Kedves erdélyi csapat! Csodálatos előadók és Vezetőink! Az életem egyik legnagyobb élményében volt részem azáltal, amit Ti a két napra Varázsoltatok! Maximális motivációt, szakmai fejlődést, spiritualitást, meg szeretetet kaptam és éltem át. Sok-sok embert ismerek, akiknek erre annyira szüksége lett volna! Én csak köszönni tudom, a jutalmatokat úgyis az Univerzum és a Teremtő adja meg Nektek!

Barnáné Ravasz Ágnes: Minden perc egy csodálatos élmény volt!
Nagyon sok szeretetet kaptunk és adtunk egymásnak, sokat tanultunk. Köszönet és hála Juditnak a mindenre kiterjedő szervezésért! Mi ott mindannyian egy CSODA részesei lehettünk! Ti mindannyian sok erőt, hitet, és az ömmegvalositás lehetőségét sugároztátok felém, hogy még jobban bízzak magamban, mert jó úton járok (még, ha kissé lassabban is…), mert vannak céljaim és azokat el AKAROM érni. Köszönöm, hogy ott lehettem!

Boross Ildikó: Újult erővel és hittel
Nehéz szavakba önteni, hogy egy-egy ilyen hétvége után mit érzek… Újult erővel és még több hittel szemlélem a hétköznapokat s igazából nem értem, hogy a „többiek”, miért nem mosolyognak folyton. 🙂 Köszönjük, Juci!

Ujvári Zsuzsi: Nagyon hálás vagyok Hermann Juditnak!
Hatalmas várakozással indultunk útnak a férjemmel, Norbival Nagyváradra, és már eleve felfokozott, pozitív hangulatban, mivel nekünk 13-án, Miskolcon Startnapunk volt. Kíváncsian és nagy izgalommal vártam ezeket a napokat. Sajnáltam, hogy mindkét napon nem tudtunk ott lenni, viszont a szombat este, ahogyan Veletek az étteremben találkoztunk, és ahogyan, amilyen hatalmas szeretettel fogadtatok minket, mindent pótolt. Én személy szerint ebben a pár mondatban inkább érzelmekről szeretnék beszélni, hogy mit kaptam tőletek. Szombat este a bárban figyeltem az arcokat, és azt láttam, hogy mindenki tele van élményekkel, kérdésekkel, és ami számomra a legfontosabb, hogy mindenkinek csillogott a szeme, és boldog volt, és ott, akkor fogalmazódott meg bennem, hogy Istenem, mennyire hálás vagyok én Hermann Juditnak, hogy rám talált, és hogy ilyen bőszen csepegtette még az elején a grape cseppet. Vajon hol lenne ez a csapat, ez a rengeteg pozitív, őszinte, jó szívű ember a Biocom nélkül? Másnap nagyon-nagyon izgultam, vajon milyen lesz az előadásom, tudok-e valamit nektek adni! De ez az izgalom azonnal elmúlt, ahogyan leértünk a konferenciaterembe és újra megláttalak titeket, a sok-sok csillogó szemet. Szavakban nehéz ezeket az érzéseket leírni, megfogalmazni. Egy biztos, hogy, amikor kint vagyok Erdélyben nálatok, hatalmas hála és szeretet van a szívemben, és mindig azt érzem, hogy nem akarok még hazajönni.

Szakács Anikó: Nincs lehetetlen!
Nagyon köszönöm ezt a csodálatos két napot… Barátságot, szeretetet, erőt, biztatást kaptam tőletek… és azt a megerősítést, hogy nincs lehetetlen. Ha megálmodod a csodát, akkor a tied lehet. Mindent köszönök, Hermann Judit!

Szigeti Kriszta: Megtanultam, hogy merjünk álmodni
Ezt a hétvéget szavakba sem tudom önteni! Hihetetlen élményben volt részünk! Annyi erővel, álmokkal tértem haza! Köszönöm nektek ezt a hétvégét! Megtanultam, hogy merjünk álmodni, mert amit eldöntünk, az úgy is lesz!

Schvarczkopf Enikő: Mesebeli álom
Ha neked is volt már olyan álmod, amiben olyan jó volt, hogy nem akarsz felébredni, akkor már érted miről szólt ez a hétvége. Olyan két napnak voltunk a részesei, ahol mindenki jól érezte magát és senki nem akart felébredni és a való világba visszamenni. Nagyon nehéz megfogalmazni, mit ad egy ilyen történelmet író esemény. Általában, amikor részese vagy egy ilyennek, akkor nem tudatosul, hogy éppen mi is történik. De itt igenis történtek a dolgok azáltal, hogy olyan emberek alkották ezt a két napot, akiket az őszinte szeretet, elfogadás vezérelt. Erről szólt a hétvége, hogy egy olyan valóságot teremtettünk meg, mindannyian a jelenlévők, ami csak az álomban van. Olyan tanitásokkal és ötletekkel tértünk haza mindannyian, hogy ma már tudom, hogy ezt az álmot igenis valóra tudjuk váltani. Céllal, tenni akarással igenis olyan környezetet tudunk teremteni magunk körül, ahol igenis fontos az elfogadás és az őszinte segítségnyújtás!

Tóth Renáta: Szuper hétvége egy szupercsapattal
Nagyon jól éreztem magam veletek! Szuper hétvége egy szupercsapattal! Gazdagabb lettem újra! És ami a legkülönlegesebb az, hogy nem csak a tudatomba épülnek be az elhangzottak, de tudatalatt is dolgoznak. Egyre jobban fejlődik a személyiségem! Ezt érzem, köszönet nektek ezért! Azon leszek, hogy amit kaptam, továbbadjam és bővüljön a csapat, a szupercsapat!

DSC_3836 DSC_3849 DSC_3851  DSC_3859 DSC_3881  DSC_3892 DSC_3904   DSC_3917 DSC_3941 DSC_3942 DSC_3944 DSC_3946  DSC_3961 DSC_3973 DSC_3981  DSC_3998   DSC_4020 DSC_4029 DSC_4031 DSC_4038 DSC_4039 DSC_4041 DSC_4042  DSC_4071 DSC_4074 DSC_4081 DSC_4083 DSC_4087 DSC_4089 DSC_4092 DSC_4096 DSC_4099 DSC_4103 DSC_4109    DSC_4158  DSC_4176 DSC_4187  DSC_4210 DSC_4213 DSC_4216

Ezeket olvastad már?