Kezdőoldal Ágak Százas létszámmal pörög a Felvidéki Sikernap, ahol kiderült: majdnem a teste negyedét veszítette el a fogyiverseny győztese…

Százas létszámmal pörög a Felvidéki Sikernap, ahol kiderült: majdnem a teste negyedét veszítette el a fogyiverseny győztese…

Fogyiversenyzők, akik kitartottak és megcsinálták

 

Fantasztikus hangulat, sok új résztvevő, óriási sikerek, őszinte mosolyok – röviden ezekkel lehetne összefoglalni a május 19-i vasárnap délutánt. Nagy Andrea, a Vass-Beta-ág szlovákiai csapatának hálózatvezetője legalábbis így élte meg. A pati Wellness Hotelben tartott sorrendben 19. Felvidéki Sikernap összefoglalójához még hozzátette: „Köszönöm, hogy vagytok!“ Az érzelmi túlfűtöttég teljesen érthetővé vlik, ha elolvassuk a hagyományos rendezvényről szóló sorait, mert valóban lelkesítő…

A legfiatalabb fogyiversenyző, Miriák Noémi

Együtt törünk a csúcsra

  1. Sikernap, nemsokára a második X-ünket fogjuk ünnepelni és ez fantasztikus érzés! Pálfi Katika megálmodta, együtt pedig a csúcsra törünk, mivel már 100-as létszámmal büszkélkedhetünk rendezvényeinken.

Sugárzó moderátor

A nap háziasszonya, Vangel Mónika hálózatvezető volt, aki kitűnően látta el feladatát, csak úgy sugárzott a színpadon. Elmesélte életútját a Biocomban és mindezt fényképekkel is színesítette.

A Sikernap legfiatalabb résztvevője, édesanyjával

Biocom Életmódprogram

Engem ért a megtisztelő feladat, hogy mesélhettem a cégről, az üzleti lehetőségről. Érdekes volt látni, hogy csak 3 kéz emelkedett a magasba, amikor megkérdeztem, hogy ki kapott ezen a héten dícséretet a munkahelyén a főnökétől… Pedig vágyunk az elismerésre, nem igaz? A Biocom pedig ezt IS megadja nekünk. J

Czékus Móniké a Felvidéki Kupa

Top 10 termék

Vicena Andrea hálózatvezető négy munkatársával együtt mesélt a TOP10 termékről. A bemutatót az tette igazán hitelessé, hogy saját pozitív tapasztalataikat osztották meg velünk.

Csorba Nóra és István és a megérdemelt nyeremény Simonics Évától

Nyári verseny

Kis Gergely Arany HV, egy vérbeli üzletember mutatta be a résztvevőknek a Nyári Hajós Verseny feltételeit és a mélységépítés fortélyait.

Eberhardt Hajnal

Sok szintlépő

Az elismerések sem maradhattak el. A rendezvény legfiatalabb résztvevője egy pár hónapos kis csöppség is a színpadon szerepelt az anyukájával. Nem lehet elég korán kezdeni a biocomos életet?

Kis Gergely, AHV, akinek még a nyakkendője is biocomzöld

Most Czékus Mónika a győztes

A Felvidéki Kupát pedig Czékus Mónika vihette el, aki csapatával több mint 1600 pontot fejlődött az áprilisi hónapban.

Kiss István, a fogyiverseny győztese, szponzorával Nagy Andreával

Szép Terézia gazdagodott

A Felvidéki Ágverseny győztese pedig Szép Terézia lett, aki 100 eurós nyereményben részesült. Nagy meglepetés és boldogság volt ez számára.

Kiss István

Kiss István


Sikeres Csorbáék

Simonics Éva, Ezüst HV pedig elismerte a sikeres Csorba családot, akik teljesítették a nekik meghirdetett 1000-2000-3000 pontos versenyt. Gratulálunk!

Pálfi Katalin, Eberhardt Hajnal, Kis Gergely

Egy tündöklő csillag: Eberhardt Hajni

Egy kis szünet, mozgás és friss levegő után egy tündöklő csillag lépett a színpadra, Eberhardt Hajnal, dietetikus. Hajnika elmondta, hogyan tudjuk felkészíteni szervezetünket, bőrünket a nyárra, mivel védhetjük ki a különböző csípéseket és persze a folyadékbevitel fontosságáról is beszélt. Egyszerű és nagyszerű, sok hasznos információval megspékelt előadás volt, köszönjük.

Patócs István aki 31kg-ot fogyott ezzel a 2. helyen végzett.

Fogyiverseny értékelése

Januárban indítottunk egy 3 hónapos fogyivernyt, amire 42-en jelentkeztek be, így 420 euró volt a főnyeremény. A díjat csak egy valaki viheti haza… de aki végigcsinálja a kúrát, az már mindenképp nyer, szerintem.

  • A legfiatalabb fogyiversenyzőnk Miriák Noémi volt, aki mindössze 11 éves és megcsinálta! Hatalmas kitartás és akaraterő van ebben a csöpp lányban…
  • Patócs István fogyott súlyban a legtöbbet, 31 kg-ot. Fantasztikus eredmény 3 hónap alatt!
  • Na de akire én a legbüszkébb vagyok, Kiss István, aki az én fogyiversenyzőm volt. Megoldást keresett, nem kifogást! Legnagyobb öröme, hogy a fogyás tornázás nélkül is működött, és újra felvehette a 2013-ban vásárolt esküvői öltönyét… A 3 hónap alatt 27 kg-tól sikerült megszabadulnia, ami a saját testsúlyának 23,6%-a, így ő lett a nyertes, ő vihette el a fődíjat. Gratulálok még egyszer!

Sokan voltunk, de még többen leszünk )

Ki lesz a következő?

Felvidéken eddig négyszer indult fogyiverseny, abból kétszer Vangel Mónika versenyzője, kétszer pedig az én versenyzőm nyerte meg, úgyhogy 2:2, Moncsi! Ki lesz a következő…?

Szép Terézia, az ágverseny győztese

Vangel Mónika, a nap házigazdája

Vicena Andrea a lendületes csapatával

Ezeket olvastad már?