Kezdőoldal Ágak Reg-Enor: szabaduljunk meg a rossz szokásoktól!

Reg-Enor: szabaduljunk meg a rossz szokásoktól!


Kissné Zummer Szilvia Hálózatvezető-jelölt. A megállapítás nem túlzó, ha hozzátesszük, hogy a decemberi 2400 után januárban 3000 pont környékén zárta az üzleti hónapot. A Szabó Szilvia csoportjában dolgozó édesanya munkatársaknak, családnak egyaránt jó példát mutat. A kedvenc készítmény nála is a Reg-Enor. Lássuk, mi minden indulhat ki egyetlen termékből!

„Én eddig a Reg-Enor-ra mint egy mumusra tekintettem a mellé ajánlott diéta miatt. Úgy éreztem, nemhogy 1 hónapot, de még 1 napot sem bírnék ki édesség nélkül.

Aztán 2011. szeptemberében 2 munkatársam komolyan eldöntötte, hogy megszabadul pár fölösleges kilogrammtól a Reg-Enor segítségével. Egyikük, Ványi Péterné Kata mára már 6 kilogrammal könnyebb, és az 52-es méretű ruháit 48-asra cserélte. Természetesen így sokkal csinosabbnak is érzi magát!
Másik munkatársam is kitartóan végigcsinálta a kúrát, így neki is látványos az eredmény.

Sikerükön felbuzdulva örömmel tettem eleget, amikor Szabó Szilvia HV-m meghívott az alakuló Reg-Enor Fogyi klubjának első alkalmára. A lelkesedés teljesen rám ragadt, és ott eldöntöttem: én is elkezdem a kúrát. Végre legyőztem az ellenállást magamban.
Mivel több munkatársam is velem együtt kezdte el, így saját klubot alapítottam lakóhelyemen, és Szlavicsek Gabriellával az egyik budapesti óvodában. Folyamatosan csatlakoznak hozzánk a fogyni vágyók, illetve akik szeretnének egészségesebben élni.

Mióta csinálom, több az energiám, nem vagyok annyira fáradékony. Pedig 14 hónapos kislányomhoz éjszakánként még sokszor kell felkelnem.
Hatása rajta is érezhető:  kóstolgatja azokat a zöldségeket, amiket én eszek; megkívánta tőlem a szalonnát, és jóízűen eszegeti a zsíros pirítósomat is.
Nagyszerű látni, hogy a jó példa milyen ragadós, és mennyi ember tud megszabadulni rossz szokásaitól.”


A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. Az Ökonet termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az „Ökonet” bejegyzett cégnevet és nem ökológiai tanúsítást jelent.

Ezeket olvastad már?