Kezdőoldal Ágak Most jött el az ideje – így lett HV Tihanyi Zsolt

Most jött el az ideje – így lett HV Tihanyi Zsolt

409667_131143150361956_490124964_n
Sokan vannak, akik, amikor regisztrálnak (akár nagy tervekkel) egy hálózathoz, valamiért nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Talán, magukban is csalódnak. Nagyobb részük örökre elvész e csodálatos üzlettípus számára, mert mély nyomokat hagy bennük a sikertelenség. Pedig Bagdi Bella is énekli: kudarc nem létezik, csak késleltetett siker… Tihanyi Zsolt is tudta, érezte, ez az ő biznisze. Igaz, 15 évvel a csatlakozása után, hosszú ideig tartó passzivitás után lett hálózatvezető. De az lett! S innen a határ már a csillagos ég. Büszke lehet rá a Lőrincz-ágon a szponzora, Maxiné Sallai Anikó. S mivel a pécsett élő és egyre sikeresebben dolgozó Zsolt másfél évtized vívódásának esszenciáját maga vetette papírra, szívesen adjuk közre. Azoknak különösen, akik már egyszer látszólag „elbuktak” a harcban. De a csatát még nem vesztették el – íme a szép bizonyság!

Táblakörök, vágyott forintok
szeptember 6-án írtam alá a regisztrációs szerződést. De régen is volt, mobiltelefonom sem volt még akkor… Emlékszem, elhívtak egy bemutatóra és érdeklődve figyeltem, ahogy az előadó rajzolta a köröket a táblára. Nem sokat értettem belőle, de már akkor éreztem, hogy ebben valami nagy dolog lehet, mert a végén többszázezer forintos jövedelmek jöttek ki! Akkor pont munkanélküli voltam, így nehezen, de összeszedtem a regisztrációs díjat – és belevágtam.

Köszönet a NEM-ekért
Akkoriban nem volt Facebook, s az e-mail, egyáltalán az internet sem volt általános. Sok minden történt ez alatt a 15 év alatt, jó visszagondolni rá, még a „rosszra” is. Nagyon sok házi infó, elutasító rokonok, rengeteg NEM-et is kaptam, de én kitartó voltam, soha nem adtam fel! Tudtam, éreztem, hogy egyszer eljön az én időm is.

Álmaim hajóján
Eljutottam az MLM hajóra is, ami Miamiból indult a Karib-tengerre. Felejthetetlen élmény volt a 14 emeletes luxushajón eltölteni egy hetet!

Bök a szög
2014 nyarán már nagyon bökött az a bizonyos szög, amiről Ferenczy László szokott mesélni a székely viccben. Az 5-ös szinten toporogtam évekig, aztán jött egy döntés, hogy most már bizonyítanom kell!

10857981_498486590294275_216274848909550401_nKépzés a lelke mindennek
Elkezdtem képzésekre járni. Azóta is folyamatosan hangsúlyozom a munkatársaimnak, hogy képzés nélkül nem lehet nagy üzleted! Igazi példaképeket láttam a színpadon, Kerekes Balázs teljesítménye lenyűgözött.

Vonzás és munka
Keresni kezdtem olyan embereket, akik jobban akartak élni, több pénzt akartak keresni. És elkezdtem bevonzani Őket! 2-3 fővel elkezdtük a munkát, heti 2-3 házi infóval. Meglovagoltuk a Reg-Enor hullámot is, és elkezdtek jönni a csatlakozók, havi 5-10-15 fő. Kezdtem érezni magamban az erőt, hogy itt valami nagy dolog van készülőben.

Fekvőgipszes minősülés
Májusra kitűztük a 4000 pontot, de milyen a sors? Nem adja könnyen a sikert! Május 1-én egy csúnya csonttöréssel (bokacsúcs…) három hét fekvőgipszre lettem ítélve. Sok ember itt feladta volna, de én nem! Előkaptam a mobiltelefonom és telefonról irányítva a csapatomat hó végére összehoztuk a vezetői minősülést!

A Spirit szelleme
Innentől felgyorsultak az események. Jött az utazási verseny, s már a kihirdetésekor eldöntöttem, hogy megnyerem, és elképzeltem, ahogy az 5*-os Spirit Hotelben jakuzzizok. J Maxiné Sallai Anikóval, az Ezüst Hálózatvezetőmmel megtervezve, átbeszélve, mindhárom hónapot teljesítettem.

Hála a felső vonalnak
Itt megragadva a lehetőséget, szeretném megköszönni azt a rengeteg segítséget, amit kaptam tőle! Fontosnak tartom a felső vezetéssel tartani a szoros kapcsolatot, elfogadni a tanácsaikat, mert ők (még) jobban értik, csinálják ezt az üzletet és érdekük, hogy a csapatuk minél sikeresebb legyen.

Ajándék-party
Augusztusban elértük a 10.000 pontot, amivel kiérdemeltünk egy kerti partit a hálózatigazgatómnál, Lőrincz Jánosnál és Marikánál. Hálás vagyok nekik is a segítségért, többször lejöttek Pécsre is összefogni a csapatomat.

Vezetőtársakkal
Most 200 fős csapatot vezetek, és nagyon büszke vagyok rájuk, mert értékesek, céltudatosak és kitartóak. Megszületett az első 6-os szintű munkatársam, Kohn Mónika, és Róthné Ica, jelenleg ötös karrierszinten tartó munkatársam is a vezetői szint felé törekszik.

Boldogulás, országépítés
Célom az Ezüst HV szint, amivel már komoly, stabil jövedelmet tudok magamnak megteremteni. És sok-sok családhoz szeretném még eljuttatni a Biocom hírét, hogy egy egészségesebb és boldogabb Magyarországot tudjunk felépíteni!

Eldöntötte, megcsinálta
Szponzora, Maxiné Sallai Anikó így vélekedik a régi tagról, egyben új vezetőről:

„Közel 15 évig tartó csipkerózsika-álmából felébredve, elkezdte Zsolt a jót jól csinálni! Mindent elkövettem, hogy motiváljam, de fejben dől el minden, és Ő meghozta a döntést. Attól a pillanattól kezdve rendben volt, tudtam, hogy meg fogja csinálni. Tudatosan és minden nap dolgozik! Új embereket hoz, tanít, szponzorál, konzultál a felső vonalával, képzésekre jár. Ennek eredménye: július hónapban HV lett, a nyári versenyt megnyerte, van már egy komoly, 6. és 5. szintű üzlettársa. Folyamatosan célokat állít, és azokat el is éri! Biztos vagyok abban, hogy nagyon jó vezető lesz, mert kiváló követő! Nagyon büszke vagyok rá!”

Ezeket olvastad már?