Kezdőoldal Ágak Most is tartalmas volt a Sikergyár Tréning a Hliva-Kerekes csapatban, a Sinka-ágon

Most is tartalmas volt a Sikergyár Tréning a Hliva-Kerekes csapatban, a Sinka-ágon

a mosolygós csapatkép. Vagy, ha nagyon rossz a minősége, akkor az utolsó.

Immár negyedik alkalommal rendezték meg a Sikergyár Tréninget a Hliva-Kerekes csapatban október 28-án, a Malom Udvarházban, Budapesten. A Sinka-ágon belül működő csapat tagjai egyre többen várták azt a vasárnapot, mert a korábbi előzményekből már tudták, hogy ezeken az összejöveteleken felizzik a parázs, fellobban a tűz, az energiák áramlanak. A beszámoló készítője, Bezeczky Gizus HV ezt az idézetet választotta mottó gyanánt: „Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz.” (Buddha)

 

ozedf

Otthoni hangulatban, kellemes ellátással

Kerekes Balázs, a trénig megálmodója és Hliva Ildikó (az édesanyja, illetve üzletépítésben a társa) ismét összefogta a nagy csapatot, amely egyre nagyobb és egyre összetartóbb, lelkesebb. A forró kávé, tea, finom ebéd, lazac falatkák, töltött szőlőlevél, fokhagymás rákfarok, finom saláták az otthon vasárnapi hangulatát varázsolták elénk.

Kerekes Balázs a módszerek élére a célkitűzést tette

Balázs pedig elénk varázsolta azokat a módszereket, amely abban segítenek, hogyan lehet másolható és másolódó üzletet építeni, ami passzív jövedelmet termel. Ismételten rávilágított a leírt, határidőhöz kötött célok fontosságára és a komfortzónából való kilépés szükségességére.

Hogyan találják meg őket?

A nap folyamán egymást tanítva, a munkamódszereket átadva következtek az előadók. Kozma Beáta, Erdélyi Valika a magas energiaszinttel rendelkező embereket keresik – és meg is találják. Hogyan? Erről szólt az előadásuk.

A neten is megy

Radányi Marcsi a közösségi médiában összerakott csoport vezetéséről, a csoportban lévő emberek visszakereséséről tartott előadást.

Fogyasztóból munkatárs

Pusoma Ilona a maga „lazaságával” megmutatta, hogyan sikerül a fogyasztókat úgy megkeresni, hogy rövid időn belül munkatársként tudjanak együtt dolgozni.

Rendezvényszervezés

Bezeczky Gizus a rendezvények szervezéséről, a legfontosabb feladatokra hívta fel a figyelmet és arra, hogy a rendezvénynek teremtő ereje van.

Várjuk a folytatást!

Fantasztikus előadók, előadások, családias hangulat jellemezte a vasárnapi napot és már várjuk a folytatást. Hála és köszönet Hliva Ildikó és Kerekes Balázs, köszönjük a tanítást, az iránymutatást és azt, hogy mindig itt vagytok mellettünk.

Néhány értékelő mondat:

Radányi Marcsi: Egy másik világ

Szuper volt, minden percét élveztem. Minden tökéletes volt: a szervezés, az előadók, az ételek… Érezni lehetett a pezsgést, az energiát! És tényleg nagyon hamar eltelt az idő… Az jutott eszembe – így utólag – hol vagyunk már akár a két évvel ez előtti csoporttól? Mintha egy másik világba csöppentünk volna. Ez már tényleg egy igazi csapat! És ez még csak a kezdet. Úgyhogy köszönet és hála!

Kozma Beáta: Mindenkitől tanultunk

Nagyon jól éreztük mi is magunkat! Mindenkitől tudtunk tanulni, fejlődni. Szerintem mindenki másban egyedi és különleges és ezek a tréningek nagyon jók, hasznosak mindenki számára, mert előrevisznek minket! Marcsitól sokat tanultam, mert a Facebook csoportban ő példaértékű! Ica abban, hogyan legyünk még bátrabbak, Gizus a szervezésben. Valika meg a gondolkodásában, akaratában, lendületében! Hálásan köszönjük a munkátokat, Ildikó és Balázs!

Kerekes Balázs: Szuper tréning!

Fantasztikus előadások voltak, családias hangulat, rengeteg azonnal alkalmazható tudás, sok vidámság, finom ételek, sok szuper ember! Ez egy szuper tréning receptje!

Pusoma Ica: Remek szervezés

Nagyon szuper volt, sokat tanultunk mindenkitől. Remek volt a szervezés, köszönöm Balázs és Ildikó! Örülök, hogy ide tartozom hozzátok.

Nagy Ágnes: Mit is kaptam tegnap tőletek?
– Gyakorlati út- illetve iránymutatást kapcsolatfelvételre, facebook csoport kezelésre, életmódklubok szervezésére.
– Rájöttem, hogy felesleges a nagyon egyszerű dolgokat túl bonyolítani – itt a kapcsolatfelvételre gondolok.
– És eddig is biztos voltam ebben, de teljesen egyértelműen kiderült több előadásból: is a személyes kontaktus a legfontosabb! Igaz Gizus? Mit ér a 130 fő a Reg-Enor rendezvényen, amiből semmi sem realizálodik? Lehet, egy 5 fős életmód klub, vagy est ötször többet ér, mert kialakíthatunk egy olyan bizalmi légkört, ami biztosítja a sikerünket. Tehát nem a mennyiség, hanem A MINŐSÉG a fontos. És látjátok, ez nemcsak a termékekre vonatkozik, hanem az emberi kapcsolatokra is!
– És még egy dolgot: mindig önmagadat add, ne próbálj hasonlítani valakire, a tanításokat, ötleteket tedd magadévá és formáld a saját képedre, vagyis mindenki teremtse meg a saját arculatát.
Köszönöm a napot!

Elisher Andrea: Motiváció és ötletek

Alig tudom mondatokba foglalni azt az érzést, amit adott ez a nap. Önbizalmat, bizalmat, lendületet. Motivációt olyan emberektől, akik hasonló helyzetből indultak, mint én. Ötleteket arra, hogyan fejlődjünk (facebook csoport, egyszerűség, rendszeres tanulás, stb.). Egy mondattal: belémivódott, hogy meg lehet csinálni, csak akarni kell!

S a végére egy ösztönző idézet:

„Sohase érd be az álmaidnál kevesebbel. Valahol, valamikor, valahogyan úgyis megtalálod őket.”

(Danielle Steel)

Ezeket olvastad már?