Kezdőoldal Ágak Biocom-autó, Biocom-érzés, babszem technika, gondolattérkép – Siker és Karrier Napot tartottak Miskolcon, májusban

Biocom-autó, Biocom-érzés, babszem technika, gondolattérkép – Siker és Karrier Napot tartottak Miskolcon, májusban

Sinka Tímea és Gyula ágvezetők, akik annak idején elindították a sikereket és karriereket

Sinka Tímea és Gyula ágvezetők, akik annak idején elindították a sikereket és karriereket

Sinka Tímea ágvezető tartotta kézben a rendezvényt

Sinka Tímea ágvezető tartotta kézben a rendezvényt

Május 21-én Miskolcon is tartottak Szakmai Napot, nem is akármilyet! Végtelenül tartalmas, üzleti indításra is alkalmas programot raktak össze a szervezők. Aki ott volt, minden lényegeset hallhatott arról, mi a teendője ahhoz, hogy sikeres legyen. A Sinka- és Komporday-ág hálózatépítői közül ketten vállalkoztak arra, hogy visszatekintsenek a rendezvényre, amely részletezi, mi mindent érdemes tudnia már az elején a Biocomos vállalkozóknak. Így két nézőpontból láthatjuk ugyanazt, ami azért is izgalmas, mert mindig, mindenkit más fog meg ugyanabból. Egyvalami közös: a lelkesedés, ami napokkal az esemény után is sugárzott a mondataikból… Köszönet érte!

KOMJÁTHI RÓBERT ÉS KOMJÁTHI-KOVÁCS ANETT: KÜLÖNLEGESNEK ÉREZTÜK A NAPOT

Vártuk az energiát
Gyönyörű, napsütéses reggelre ébredtünk, mint minden rendezvény előtt, ma is nagyon izgatottan vártuk, hogy rengeteg pozitív energiával feltöltődjünk.
SIKERÜLT!

Terméket és PÉNZT szeretnének

Sinka Tímea hálózatigazgatónk nagyszerűen megnyitotta a napot, felvezette, hogy miről lesz szó és mit várjunk ettől a képzéstől. Kihívta maga mellé azokat az embereket, akik még nem voltak ilyen rendezvényen, mondják el, ki invitálta őket és mit remélnek a mai naptól. Bebizonyosodott, hogy aki eljött, nem csak terméket szeretne a Biocomból, hanem szeretne segíteni másoknak és saját magának anyagilag függetlenné válni. Újra hallhattunk a „Biocom Autóról”, ami felvázolja, mire van szükségünk a hálózatépítéshez, a saját vállalkozásunkhoz.

Remákné Béres Rita a célokról szólt

Remákné Béres Rita a célokról szólt


Égető cél kell!

Remákné Béres Rita átláthatóan és érthetően magyarázta el, miért érdemes célt/célokat kitűznünk annak érdekében, hogy haladjunk előre. Nem mindegy, hogy csak vágyakozunk a dolgokra, vagy égető célunk van. Minden embernek van saját, személyes célja, nem olyan, amit a párja, a gyermekei, a családja akar, hanem amit Ő maga. Rita 12 pontban sorolta fel mi fontos a célok eléréséhez. Ha nincs cél, nincs előre haladás!

Ujvári Zsuzsi névlistázott

Ujvári Zsuzsi névlistázott


A névlista a végtelenségig bővíthető!

Ujvári Zsuzsi a névlista fontosságáról beszélt. Arany Hálózatvezetőként rávilágított arra, hogy sohasem szabad szelektálni az embereket, illetve csoportokra kell bontani, hogy könnyebb dolgunk legyen, kit mivel érdemes felkeresni. Akárkivel is beszélünk, büszkén vállaljuk fel a Biocomot. Ma megtanultuk, hogy egy jó névlista végtelen, és mindig bővíthető. Az embereknek tudniuk kell, hogy mivel foglalkozunk!

A Tasnádi házaspár, Zsolt és Mónika a megszólításra adott gyakorlati példákat

A Tasnádi házaspár, Zsolt és Mónika a megszólításra adott gyakorlati példákat


A Biocomról mindig, mindenhol lehet beszélni

Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt a 3 babszem technikáról és a megszólításról beszéltek – élő, gyakorlatias példákkal. Mindenhol, mindenkivel szóba lehet hozni a Biocomot. Csak menni kell és tenni a dolgunkat.

Szilágyi Szabolcs a 200 PÉ lényegét világította meg

Szilágyi Szabolcs a 200 PÉ lényegét világította meg


Szilágyi Szabolcs – 147x havi 200 PÉ
Szilágyi Szabolcs
a 200 pontot mutatta be egyszerű, gyakorlati példákkal. Fontos, ha nincs 200 pontod, akkor nem lát a rendszer. Szabi kiszámolta, hogy 147x csinálta meg eddig a saját 200 pontját. Ez valami fantasztikus! Újra megbizonyosodtunk arról, hogy óriási szerepe van ennek a bűvös számnak.

Kell a vállalkozás
A vállalkozás kiváltásáról is esett szó Tóthné Boncsér Anna és Lukácsné Gizike által. Ha nincs vállalkozás, nincs jutalék.

Szuper eszközeink vannak
Arról, hogy ki milyen eszközökkel dolgozik Csongrádiné Edina és Magyari Zsuzsa beszélt. Szuper eszközeink vannak, arra hogy minél gyorsabban haladjunk előre (katalógusok, CD-k, Ferenczy László Egészségkönyv, képzések…).

Képzések: nem lehet kifogás!

A képzésekről Gödriné Balla Judit, Juhászné Papp Mónika és Tövisné Erika mondott pár mondatot. Akinek célja van és a célja eléréséhez szükség van a Biocomra, annak nincs, nem lehet kifogás arra, hogy eljön-e a képzésekre vagy inkább otthon marad. Mindhárman családanyák, akiknek igazán lehetne kifogásuk vasárnap délelőtt arra, hogy miért nem tudnak eljönni (pl. gyerekeim vannak; főzni kell a húslevest… stb.), de nekik nincs!

Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos saját példájukon keresztül mutatták be, hogyan lehet vezetővé válni

Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos saját példájukon keresztül mutatták be, hogyan lehet vezetővé válni


Mi vagyunk a jelöltnek a Biocom

Tóth-Wolford Erika és párja, Tóth Lajos az új emberek elindításáról tartott előadást. Nagyon jól szemléltették azt, hogyan kell foglalkozni egy vevővel, egy vásárlóval, egy kulcsemberrel, egy munkatárssal és egy olyan emberrel, mint mi magunk. Lényeges, hogy ezek közül akármelyik csoportba is tartozik az az ember, akivel épp leülünk beszélgetni, Ő azt fogja tudni a Biocomról, amit mi átadunk neki.

Komporday Annamária ágvezető a konzultáció fontosságáról beszélt

Komporday Annamária ágvezető a konzultáció fontosságáról beszélt


Nélkülözhetetlen a konzultáció

Komporday Annamária a konzultáció fontosságáról beszélt. Ha nincs konzultálás a szponzorral, akkor nincs előre lépés.

Sinka Gyula ágvezető a visszakeresés, mint munkamódszer fontosságát elemezte

Sinka Gyula ágvezető a visszakeresés, mint munkamódszer fontosságát elemezte


Visszakeresés, továbbajánlás

Végül Sinka Gyula blokkja az emberek visszakereséséről és a továbbajánlásáról szólt. Vetünk, öntözgetünk, gondozgatunk -> aratunk! A visszakeresés az aratás.

Jó kezdés és zárás…
Nekünk a mai nap is rengeteg új dolgot adott, valamiért olyan különlegesnek éreztük az egészet. Lehet, hogy ebben közre játszott az is, hogy a hetet (hétfőn) egy Kulcsember Találkozóval kezdtük és egy Siker és Karrier Nappal zártuk? ☺

GYURGYIK MÁRTA: BIOCOM-ÉRZÉS: LÁSSÁK RAJTAD!

Hálás feladat

Nagy öröm és megtiszteltetés ért, mikor Komporday Annamária ágvezetőnk felkért, hogy írjam le élményeimet a május 21-i, miskolci Siker-és Karrier Napról. Köszönöm ezt a hálás feladatot és remélem, sok embernek át tudom adni azt az érzést, ami ott, Miskolcon sok ember szívét és lelkét csordultig töltötte. „Biocom-érzés, Te vagy a Biocom és ezt lássák rajtad!”

A tapasztalatok sikeressé tesznek

Ismét egy fantasztikus képzés részesei lehettünk a Sinka-házaspár, Tímea és Gyula hálózatigazgatónk, és Komporday Annamária ágvezetőnk szervezésben, akik szeretetteljes alázattal, példaértékű céltudatossággal és magabiztossággal mutatták meg nekünk, hogyan légy sikeres, tudatos hálózatépítő. Olyan tapasztalatokkal gazdagodhattunk, melyek egyre sikeresebbé tehetnek bennünket a Biocom Szabadegyetemén, ha alkalmazzuk őket. A nap házasszonya Tímea volt, akinek arcán a Biocom-érzés folyamatosan tükrözött, szavaival pedig ezt a szívekig is eljutatta. Minden egyes blokk alapos, jól összerakott előadás volt.

Cél-ok, gondolattérkép, 200 PÉ

Remákné Béres Rita HV a cél-okról beszélt, átfogó képet adva arról, hogyan állítsunk magunk elé célokat. Az arany hálózatvezető Tasnádi házaspár, Mónika és Zsolt remek példákkal mutatták be hogyan „mozogj céltudatosan”, ezáltal hogyan teremts lehetőségeket. Újvári Zsuzsanna Arany Hálózatvezető fantasztikus gondolattérképe segítségével fejtette ki a névlista jelentőségét. Szilágyi Szabolcs HV szintén alapos egyszerűséggel mondta el, hogyan válj láthatóvá a rendszerben, hogyan csinálj könnyedén 200 pontot. További remek hálózatvezetők beszéltek a képzések fontosságáról, az általuk használt eszközökről, melyek őket is segítették eddigi munkájuk során.

Hogyan válj vezetővé?

Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos, kedves szponzoraim témája az új ember elindítása volt. Eddigi sikereikre és saját tapasztalataikra épülő nagyszerű előadásukban megtudhattuk, hogyan válhat a vevő profi hálózatvezetővé és hogyan nevelj vezetőket magad mellé. Mindehhez Erika gyakorlati tanácsai párosultak, melyek fenomenálisak voltak.

Kötelék a hálózatban

Komporday Annamária ágvezetőnk hitelességen alapuló tudása példaértékű számomra. Tanítása a konzultációról megmutatta azt az erős köteléket, amely a jó HV-t és szponzort köti össze. Fantasztikus volt!

Hogyan tovább?

Végezetül a visszakeresés, továbbajánlás volt a tárgya Sinka Gyula hálózatigazgató előadásának. A „hogyan tovább” egyszerű munkamódszereket takar, de nagyon fontos része a sikeres hálózatépítésnek, s erre Gyula tökéletesen rávilágított.

Engem is elismertek…

Befejezésül hálózatigazgatóink ígéretüket betartva elismerésük jeléül adták át ajándékaikat, és szeretettel gratuláltak az 500 pontos verseny győzteseinek, melynek magam is részese voltam.

Erősítette a hitem!

Hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a képzésen, hogy mindazt a konkrét, bevált módszereket  befogadhattam, amit a vezetők jó szívvel fejlődésünk érdekében átadtak. Minden képzés törődést jelent számomra, s ez örömmel tölti be a szívem. Töretlen hitemet a Biocomban a mai nap ismét megerősítette! Köszönet érte!

Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (9) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (36) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (78) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (85) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (106) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (111) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (118) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (125) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (131) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (142) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (169) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (181) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (185) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (191) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (200) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (201) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (205) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (208) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (210) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (220) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (236) Siker és Karrier nap - 2017.05.21 (238)

Ezeket olvastad már?