Kezdőoldal Ágak A Reg-Enor kúra nem „női hóbort” – telt házas estet rendeztek Kaposvárott Szabó Sigfriddel

A Reg-Enor kúra nem „női hóbort” – telt házas estet rendeztek Kaposvárott Szabó Sigfriddel

Mindjárt az első kaposvári Reg-Enor Est nagy sikert aratott

Hatalmas sikere volt az első kaposvári Reg-Enor estnek, közel 200 ember látogatott el a Tenisz Clubba, hogy érdekes információkkal gazdagodjon a csodás italról, mely egy teljes életmódváltással járó kúra központi eleme. A házigazda Futó Linda hálózatvezető volt.

Mini tréning az ezüstös Szabó-családdal
Az estet egy mini Starttréninggel kötötték egybe. Rövid bevezetés után Szabóné Gyarmati Tímea Ezüst Hálózatvezetőtől hallhattak információkat a Biocom Életmódprogramjáról. Neki amellett, hogy a Reg-Enor kúra segítségével lefogyott, családja életszínvonala is megváltozott. Párja, Szabó Máté Ezüst Hálózatvezető áprilistól „főállású” Biocomos, így az üzletben 100%-ig támogatja. Mint elhangzott, amit a legjobban szeret ebben az életmódprogramban az az, hogy az emberek életére mekkora hatással van, ha megismerik a Biocomot, a Reg-Enort és a többi terméket.

Szabóné Gyarmati Tímea és családja életét megváltoztatta a Biocom és a reg-Enor


Kinek tíz, kinek harminc…

Az est folyamán egyéni terméktapasztalatokat is hallhattak a Reg-Enorral kapcsolatban.

  • Elsőként Tóth Szilvia újdonsült hálózatvezető fogyását csodálhatták meg. Szilvi fél év alatt 30 kg-t adott le, emellett búcsút inthetett egyéb egészségügyi problémáinak is.
  • Igali Györgyné átalakulása is rendkívül látványos. Niki 4 hónap alatt 15 kilótól szabadult meg. Nagyon büszke arra, hogy már férje is vele kúrázik, és együtt fogyhatnak. Továbbá Niki itt vehette át az oklevelét, amiért 5. szintre lépett.
  • Ezután a házigazda párja, Valu Benjamin következett. Neki 2 hónap alatt sikerült könnyedén lefogynia 10 kilót. Arra buzdította férfitársait, hogy merjenek belevágni a kúrába, hiszen ez nem egy „női hóbort”, hanem az egészségük kulcsa.
  • Meghallgathatták Tóth Margitot, aki 25 kilótól szabadult meg mindössze 3 hónap alatt és ezért vérnyomásproblémáival sem kell már tovább küszködnie.
  • Végül Szabó Máté Ezüst Hálózatvezető elmesélte, hogy nagyon szkeptikus volt, amikor felesége, Timi belevágott a kúrába. Mára azonban Máté is felfedezte az életmódprogramban rejlő lehetőségeket és a Reg-Enor jótékony hatásait.

Sokaknak segített látványosan a Reg-Enor kúra

Szabó Sigfrid: Térjünk vissza nagyszüleink étrendjéhez!
Ezután következett a Reg-Enor Est fénypontja, a termék feltalálója, Szabó Sigfrid reflexológus, Géniusz-díjas feltaláló. Elmondta a Reg-Enor működésének alapelveit, hogy a megfelelő emésztés érdekében szükségünk van a megfelelő mennyiségű epesav jelenlétére. Ezt pedig szerinte kellő mennyiségű zsír elfogyasztásával, illetve a Reg-Enor itallal érhetjük el, mely serkenti a májat még több epe termelésére. Dédszüleink, nagyszüleink szalonna- és zsíralapú étrendje a követendő példa az ideális testsúly eléréséhez és a jó egészséghez. A résztvevők végül a személyes kérdéseikre is választ kaptak Szigfridtől. A közönség pedig hálásak volt a sok-sok átadott információért.

A feltaláló az étrend, életmód megváltoztatásának fontosságáról is beszélt

Köszönet a kíváncsiságért
Az estet a tombolasorsolással zárták, a szerencsés nyertesek Biocom ajándékcsomagot vihettek haza. A szervezők végszava: „Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek és kíváncsiak voltatok! Mindenki hasznos tudással és új barátokkal gazdagodhatott a rendezvény folyamán. Köszönjük a fantasztikus élményt!”

Ezeket olvastad már?