Kezdőoldal Ágak A bikali birtokon szereztek élményeket és tudást a Molnár-ág vezetői a Biocomos HV tréningen

A bikali birtokon szereztek élményeket és tudást a Molnár-ág vezetői a Biocomos HV tréningen


Nagyon hálás a Molnár-ág (is…) azért, mert a cégvezetés biztosítja a HV-k csapatának a két, képzéses nap lehetőségét. Ezt maga Molnárné Szélpál Andrea fogalmazta meg az ajándék kapcsán, mely számukra a bikali reneszánsz élménybirtokon valósult meg májusban. Az ágvezető azt mondja, az a különleges, egyedi helyszín pont olyan, mint azok a vezetők, akikkel együtt tölthette azt a két, szenzációs napot. – No és persze ne feledkezzünk el a mentoromról, példaképemről, a hálózat alapítójáról, Kovács Zoltánról sem, aki a legdrágább kincsét, az idejét két napra nekünk adta, hála és köszönet érte! – fogalmaz Andi. S hogy mi is történt Bikalon? Őszinte beszélgetések, felismerések, móka, vidámság, kacagás, közös séta, bowlingozás, csapatépítés, buli, tánc – a részletek pedig feltárulnak az utólagos értékelésekből. Előtte még érdemes megfontolni az ágvezetői invitálást, mert ez mindenkinek szólhat, aki még előtte van: „Az októberi találkozón már neked is ott a helyed, kedves leendő új hálózatvezető!”

Harmat Csaba: Ráismertem, hol kell erősödnöm
A Biocom cég döntésének köszönhetően és az aktivitásomnak ismét beültünk a Milliomos képzőre, mert a BIOCOM a tagjainak ezt adja. Csodálatos két napot töltöttünk Bikalon, az élménybirtokon, átérezve azt a hangulatot, ami a valamikori nemes embereknek kijárt. Mi is megkaptuk most, mert megérdemeljük! Közben tanultunk egymástól, a hálózatalapítónktól, Kovács Zoltántól és az ágvezetőnktől, Anditól. A legmélyebb hatást rám az a téma tett, amelyben a vezetői tulajdonságokat és képességeket elemeztük pontról pontra és ráismerhettem, hol kell erősítenem. Egyben megerősítést kaptam abban, hogy a legjobb helyen vagyok.

Imre Zsuzsa: A testbeszéd többet mond minden szónál
Megerősítést kaptam abban, hogy a testbeszéded többet mond minden szónál (csinálj úgy, mintha…). Megerősítést, hogy amivel szembesülök naponta a munkám során, az másoknak is tanítás, s ugyanígy visszafelé. S tapasztalatainkat megosztva többek vagyunk egymás által. Másodszor életérzést. Fantasztikus környezetben, fantasztikus csapattal fantasztikusnak érzed magad! Megerősödött barátságokat. És legfőképpen hálát a cégvezető felé, mert olyan jövőt tud mutatni, amit ő már megélt, és hálát az ágvezetőm felé, hogy szakmai tudásával, példájával, lendületével segít ezen az úton. Hálásan köszönöm, hogy átélhettem! Köszönöm ezt a lehetőséget és a következőre már újabb vezetőkkel érkezem.

Farkas Ildikó: Nemcsak szakmai tréning volt
Először élhettem meg ezt a csodálatos érzést, hogy közétek, a példaképeimhez tartozom, hogy kaptam valamit, ami sokkal több annál, mint a munkám után járó jutalék! A csapat minden rezdülésében az összetartozás, a szeretet, a törődés, az egymásra figyelés volt jellemző! Szakmailag, olyan személyes, gyakorlati és elméleti útmutatást kaptam, amit teljes mértékben tudok alkalmazni, mert a saját nyelvemen szólt hozzám! Rávilágított azon gondolataimra, amelyek megváltoztatásával haladhatok előre a célom felé! Illetve olyan gyakorlati lépéseimre, amelyben fejlődnöm szükséges! Mélyen megérintett a képzés során az a tiszta őszinte légkör, amelyben, mint egy baráti beszélgetés folyamán mindenki feltárta megoldandó feladatait. Nem is tudnám ezt csak szakmai tréningként jellemezni, mert amit itt a két nap alatt kaptam vezetőinktől, társaimtól az messze túl mutat a szakmaiságon! Végtelenül boldog és hálás vagyok, hogy közétek tartozom és ilyen fantasztikus vezetők egyengetik utamat a cél felé és azon túl is!

Zsóriné Deák Erzsébet: Különleges hely, csodálatos emberekkel, lelkesítő jövőképpel
Hálás vagyok, hogy ismét részt vehettünk egy vezetőképzőn. Különleges helyen voltunk, csodálatos emberekkel, akik mind sok ember életét változtatták már meg. Igazán jó dolog, példaértékű vezetőktől tanulni, lelkesítő jövőképet kapni, és azt tovább adni vidámságban, szeretetben. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen.

Dankó János: Értékek kibontásával a sikerekhez
A Biocom értékrendjének sarokpontjai a fókuszáltság és a vezetés. A bikali vezetőképzés ezeknek az értékeknek a kibontásán keresztül vitt bennünket közelebb a sikerhez, aminek alapfeltétele volt az az őszinte és nyílt kommunikáció, ami mindvégig jellemezte a néha könnyes, sokszor könnyesre nevetett két napot. Mi kaptunk ezáltal? Közelebb kerültünk egymáshoz és így önmagunkhoz, ami valamennyiünk sikerének a kulcsa. Köszönöm szépen Zoli és Andi, hogy a kérdéseiteken és tanításotok keresztül létrehoztátok azt a teret, amiben mindez megvalósulhatott. Köszönöm!

Vituska Albin: Ezt akarom!
A közös bowlingozáson és együtténeklésen túl, az érzés… „Ezt akarom csinálni mindig! Mindig! MINDIG!”

Tóth Gábor: Ezért is érdemes a vezetőkhöz tartozni!
Hálás vagyok, és köszönöm szépen, hogy eljuthattam egy ilyen csodálatos helyre. Szakmailag mindenképp kiemelném az „egymástól tanulás” lehetőségét. Számomra rendkívül tanulságos volt vezetőtársaim elbeszélései, a három kérdésre adott válaszai. Szakmai szempontból még két dolgot említenék: az egyik, Kovács Zoltán motivátori, szebb jövőt előrevetítő előadása, és Andi mélységépítő, gyakorlatias módszere! Az egész hely szelleme, a rezgéstermelő környezet kisugárzása szerintem megfontolás tárgyát képezheti, hogy az őszi vezetőképző helyszínéül, ami először lesz 2 éjszakás, ide szervezzük. Remek volt a csapat, a hangulat, az ellátás, az a töredéknyi program, ami belefért az időbe! Ezekért a pillanatokért érdemes a HV-k csapatához tartozni!

Olasz Ildikó: Igazi ajándék volt a cégtől
Újabb két nap ajándékot kaptunk a mi cégünktől. Bikalon, a Reneszánsz Élménykastélyban lehettünk vezetőtársaimmal és felső szponzorvonalunkkal együtt. Kovács Zoltán vezető és Szélpál Andi ágvezető tartották ezt a csodás két napot. Az első nap a hálózatalapító kíváncsi volt ránk, azaz arra, hogyan is éljük meg a mindennapokban a hálózatépítést, hol vannak az akadályaink, a megakadásaink. Beszélgetés közben mindenki elmondhatta a gondolatait a társainak és a cégvezető is elmondta saját tapasztalatait, ezzel segítve a mi munkánkat is. Nagyon jól eső baráti beszélgetéssé alakítva a napot, ahol nem a szigor és a fegyelem, hanem annál inkább a szeretet és a biztatás, az együtt gondolkodás, az egymás segítése volt a központi téma. A befejezés után egy csapatséta az élménybirtokon, együtt vacsi és folytatva a napot, együtt bulizás, együtt bowlingozás, biliárdozás, csapatjáték, „összeKovácsolódás” történt. Ilyenkor van egy kis idő arra, hogy jobban megismerjük vezetőtársainkat, életre szóló barátságok  jöjjenek létre. A második nap témája a hozzáállásod a saját üzletedhez, az életedhez. A duplikáció fogalma új értelmet nyert, a felépítés fontossága, a stratégia, ahogy dolgozunk, az új hálózatvezetők kinevelése, hogyan legyél példakép másoknak, mik is azok az MLM sarokszámok. A kérdések, amit mindennap fel kell tennem magamnak: Mi a következő lépés? Mi az, amin fejlesztened kell? Mi az, amin változtatni kell? Mit gondolsz, képes vagy rá? Mi az, amit jól csináltam? Mi az, amit másképp kell? A  nap mondata számomra:   Attól lehetsz nag , hogy naggyá teszel embereket. (Kovács Zoltán). Köszönöm ezeket a csodás napokat, hogy Veletek lehettem, hálás a szívem, hogy ennyire jó emberek vesznek körül.

Szeles Béla: Kiváló, fantasztikus
Egy kiváló csapat, fantasztikus vezetéssel. Csapatépítés, rengeteg hasznos információ és feltöltődés. A hónap végi eredményeken máris látszott az energia. Köszönet a Biocomnak, amely lehetővé tette ezt a két napot!

Sajbenné Ildikó: Köszönöm az őszinteséget is!
Fantasztikus két nap, fantasztikus helyen, csodálatos emberekkel. Mi kell még a boldogsághoz? Én magam, aki tisztában vagyok a céljaimmal, így tudom, miért csinálom! Egy vágy a jobb életminőség felé, ami erősebb attól, ami a hétköznapokban lehúz. Köszönöm a csapatnak azt az őszinte megnyilvánulást, ami jellemezte ezt a képzést! Hálás vagyok, hogy ide tartozom, közétek!

Mészáros István és Marika: Ki kell lépnünk a komfortzónából
Mit adott nekünk a kétnapos bikali képzés? Nagyon tetszett a képzés új stílusa, ahol beszélgetés formájában mindannyian teljes őszinteséggel feltártuk a munkánk során felmerülő akadályokat és problémákat, amelyekre kaptunk több alternatívás megoldást. Megerősítést kaptunk a megvalósíthatóság tekintetében. Olyat kell tennünk, amit eddig még nem csináltunk. Erősíteni kell a motivációnkat és ki kell lépnünk a komfortzónánkból.

Molnár Violetta: Minden a hozzáállástól függ
Fantasztikus két napot töltöttünk el a mesés Bikali élménybirtokon. Rengeteg tudással, megerősítéssel és pozitív energiával gazdagodtam. Legfőbb tanulsága a két napnak számomra, hogy minden eredményem csak a hozzáállásomtól függ.

Ocskó Erzsébet: Összekovácsolódtunk
A vezetőképzés teljes ideje alatt egyre jobban összekovácsolódott az a kis közösség, amely a terem falai között volt. Mindenképpen erős megerősítés volt számomra, hogy az az irány, melyet kijelöltem magam számára, az JÓ, REÁLIS és KIVITELEZHETŐ, valamint az, hogy minden támogatást ebben meg fogok kapni vezetőim részéről is. A legközelebbi vezetői képzésre két hálózatvezetővel fogok érkezni! Ott a helyük!

Kozmáné Gyovai Katalin: Hasznos és kellemes
Ismét nagyon hasznosan és kellemesen telt a két nap, melynek során új lendületet szerezhettünk. Kiváló előadóktól és egymás tapasztalataiból is sokat tanulhattunk.

     

Ezeket olvastad már?