Kezdőoldal Ágak 2018 a befogadás, elfogadás, segítés éve a Gyuris-ágon – a Shirazban tartott Kulcsember-képzőt a csapat (1.)

2018 a befogadás, elfogadás, segítés éve a Gyuris-ágon – a Shirazban tartott Kulcsember-képzőt a csapat (1.)


Ismét az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel volt a Sinka-gyuris-ág Kulcsember-képzőjének helyszíne, február 25-én és 26-án. A nagy létszámra való tekintettel már négy (!) tréningteremben folyt párhuzamosan a munka, ebben az írásban először a Gyuris Annamari-Hliva Ildikó-Csordás Anikó-Magyariné Zsuzsa csapatából érkezettek élményeit osztjuk meg, egy „szemtanú”, Bezeczky Gizus beszámolója alapján. (Folytatása következik egy másik cikkben…)

Szeretet – energiák
Február utolsó hétvégéje az Energiák átadásáról szólt, a SZERETET vonalon azon a vezetői tréningen, ahol Gyuris Annamária csapata megkezdte a továbbképzést, a mindenki épülésére szolgáló tanítást. Úgy is mondhatjuk, hogy „Aranyos” Annamari képzése zajlott, egy 370.000 pontértékes ágban… (!)

Csordás Anikó fejlődött a legnagyobbat a csúcshónapban
A vezetőképzésen irányt, segítséget kaptunk arra vonatkozóan, hogyan válhatunk jó és sikeres vezetővé. Az  információt első kézből kaphattuk olyan vezetőktől, akik már végigjárták az utat. Annamari értékelte a 2018 januári teljesítményt, amely fantasztikus évet vetít előre.

Mint hangsúlyozta: 2018 a befogadás, elfogadás, segítés éve. Értékelte a legnagyobb fejlődést elért csapatot, Csordás Anikó és csapatát, akik 137 %-os fejlődést értek el január hónapban, amelyhez szívből gratulált és a megérdemelt kupával jutalmazta. Gratulálunk Anikó!


Gyuris Annamária és a siker 10 pontja
Annamari a maga pozitív kisugárzásával, a tőle megszokott energia átadásával beszélt azokról a dolgokról, amelyek a sikeres üzlet, üzletépítés elengedhetetlen eszközei, valamint az aktív jövedelem, a passzív jövedelem fontosságáról s azok különbségéről. 10 pontban összegezte, mi is kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk. Annamari az érzelmek embere, ezért előadásában többször megerősítést kapott az ÉRZELEM, a SZERETET gondolata, szinte éreztem a teremben az energia áramlását.  Megerősített minket abban, hogy nem elég csak leírni a kívánt CÉLunkat. Fontos, hogy érzelmekkel telített legyen a cél, le legyen írva, határidőhöz legyen kötve, erős motivációs tényezőt nyújtó elképzelés legyen, ami a fejünkben, a gondolatvilágunkban is benne kell, hogy szerepeljen. Tudnunk kell az utat, hogy honnan hová tartunk, és tudnunk kell, milyen emberré szeretnénk válni és ehhez mit kell tennünk, hogy SIKEResek lehessünk.

Bezeczky Gizus: Soha nincs késő a változásra!
Bezeczky Gizus folytatta az idézetek sorát: „Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni, és soha életedben nem kell dolgoznod”. Ezzel elmondta a Biocomos „szabadegyetem” hallgatóinak azt, soha sincs késő a változásra, hinni kell benne és tenni érte. Csapatában az egymás iránti szeretet, a „Barátok asztala” egy kapocs, amely összeköti a mindennapjaikat. Az előadás végén egy csodás utazásra invitálta a jelenlévőket, mégpedig meditációs gyakorlat segítségével, amely hozzásegítette az ott jelenlévőket a bennük lévő problémák, gátak oldásában, feloldásában, hogy megtisztultan tudják befogadni az új információkat.

Csordás Anikó: Fontos az önképzés a sikerhez
Ezután következett Csordás Anikó nagyszerű előadása, amelyben megmutatta, milyen is a jó üzlet, mi kell ahhoz, hogy jól és hatékonyan működjön. Átadta csapata robbanásszerű fejlődésének receptjét. A kapcsolatépítés kialakításában nyújtott segítséget, és beszélt az általuk szervezett programokról, rendezvényekről. Anikó felhívta a figyelmet az önképzés, valamint a napi üzleti eszközök, írásos- és hanganyagok használatának fontosságára.

Tarczy Gyula lelkesítő tanítása
A délutáni előadás fényét emelte Tarczy Gyula kommunikációs igazgató jelenléte, előadása. Az előadás a kapcsolatteremtésről és a kommunikációról szólt, megmutatva, milyen a jó meghívás, az időpont-egyeztetés. Mint mindig, lenyűgöző volt a lelkesítő tanítása, mindenki megtalálta benne a választ saját kérdéseire.

A jövő „felidézése”
A képzés este csapatépítéssel folytatódott, mégpedig beszélgettünk, terveztünk kisebb-nagyobb csoportokban. Hihetetlen érzés volt „felidézni”, mi is lesz 3-5 év múlva az életünkben. Tükröt kaptunk arról, mi az, amit nem sikerült elérnünk, mit kell tenni azért, hogy valósággá váljanak álmaink.

Interaktív indítás
Reggel új információkra éhesen vártuk az előadás mihamarabbi kezdetét. Annamari egy interaktív tréninggel vezette fel a programot, ahol mindenki lelkesen, együttműködve adta át saját, pozitív tapasztalatait, ezzel segítve a csapatot.

Hliva Ildikó és a „Sikergyár”
Következett Hliva Ildikó, aki előadásában megmutatta  a csapatnak, hogyan is dolgoznak fiával, Kerekes Balázzsal. Megmutatta a mélységépítés technikáját, hogyan kell disztributori helyett hálózatépítői szemlélettel gondolkozni, üzletet építeni. Elmondta mi kell ahhoz, hogy pontjaik sokszorozódjanak, fejlődni tudjon a csapat. A „Sikergyár” elnevezésű tréningről is ejtett néhány szót, amely a csapatot elindította a fejlődés útján.

Radányi Marcsi: Soha ne add fel!
Radányi Marcsi megtanította, miért is van szükség a napi, heti és havi tervezésre, esetleg az újratervezésre. Saját példáján keresztül mutatta be, hogy soha senki ne adja fel, mert a siker az ő kezében van, a siker kulcsa ő maga!

A szituációs játékok nagy tetszést arattak, lángra kapott a parázs, és a csapat egyként égett.

Zárásképpen egy kérdés, egy szó
Annamari kérdést intézett hozzánk és egy SZÓ-val kellett jellemezni azt, hogy kinek mit jelent a BIOCOM.

Ezek szerint tehát a válaszadóknak a Biocom:

–          szabadság
–          életérzés
–          áttörés
–          életem
–          jövőképen
–          fényesség

és még sorolhatnám, mert ez a BIOCOM életérzés.

Köszönte érte
Hálásan köszönjük a két tartalmas napot, a szervezést, az előadók munkáját, és az élményeket, a feltöltődést! Legfontosabb, hogy az itt kapott hasznos szakmai tanácsok beépüljenek a csapat minden napjaiba.

     

Ezeket olvastad már?