Nyáron is nagy lendülettel a Molnár-ágon

SAM_4014

Dinamikus munka nyáron is: sok a szintlépő a Molnár-ágon

A július eleji Start képzésre rekordszámú, magasabb karrierszintre lépő munkatárs érkezett! S ami ugyanilyen örvendetes: nagyon sok új regisztrált munkatárs döntött úgy, hogy ott tölti a szombati programját – tájékoztatott Molnár Antal, a szegedi központú ág vezetője.

Életépítés, terméktanácsokkal
Start képzés volt a javából, jövőképpel és dinamikus munkamódszerekkel! A képzés lendületét és energiáit emelte egy nagyszerű ember, aki elfogadta a meghívásunkat: Ferenczy László ezüst hálózatigazgató (egyben életépítő tréner), aki életéből vett nagy tanulságokkal tanította a sikerrecepteket. Természetesen a termékhasználati tanácsok sem maradhattak el, a tőle megszokott precizitással. Őszinte szívvel és barátsággal köszönjük a tanítását!

SAM_4019

Ferenczy László, az üzleti iránymutatás mellett az Egészségkönyv szerzőjeként is tanácsokat adott

SAM_4017

Molnárné Szélpál Andrea új hálózatvezetőjével, Hollósi Miklóssal

Új HV: Hollósi Miklós
Molnárné Szélpál Andrea új hálózatvezetőt nevelt ki Hollósi Miklós személyében, aki nagy büszkeséggel és elkötelezettséggel vállalja fel az üzletet és a hálózatvezetői szintet. Miklós egy évvel ezelőtt döntött a Biocom életforma mellett, és igazi követendő példa, valódi csapatjátékos lett a Molnár-ágon hozzáállásával, gondolkodásával. Mikinek komoly céljai vannak, elkötelezett a Biocom iránt, alázatos, és a jövőjét teljes mértékben ezzel az üzlettel tervezi! Csapatában több mint 60-an vannak, s már jön fel a 6-os szintű vonala, Bozsoki Zoltán vezetésével. Gratulálunk neki és kiváló szponzorának, Andreának!

Kulcsember találkozó augusztusban
Nagyszerű nap volt! Gratulálok mindenkinek, aki ott volt, és gőzerővel készülünk az augusztus 1-én megrendezendő KULCSEMBER TALÁLKOZÓRA. Kvalifikáld magad Te is a találkozóra és az utána közösen elköltendő, halászcsárdai közös ebédre!

A képek magukért beszélnek!
Üdvözlettel: Molnár Antal, ágvezető

Ezeket olvastad már?