Friss erők és erős paprika – új kulcsemberek a Molnár-ágon

Az áprilisi kulcsember találkozó egyik legfényesebb eredménye a Molnár-ágon, hogy minden második ember olyan volt, aki az elmúlt hetekben regisztrált – mégis ott lehetett! Másrészt különleges alkalom is volt, hiszen egy ágvezetői kihívás értelmében egy hálózatalapítóval közös díszebéden is részt vehettek azok, akik az átlagnál serényebben munkálkodnak. Másfél tucatnyian éltek a lehetőséggel!

Akik jöhetnek
A Molnár-ág képzési programjában meghatározó lehetőség a háromhavonta megrendezésre kerülő kulcsember találkozó, amelyre most is szép számban jelentkeztek a Molnár-ág hálózatépítői. Bárki jöhetett, aki saját 200 pontértékkel és legalább egy új belépővel rendelkezett március vagy április hónapban.

Díszebéd a haladóknak
Ezen kívül, aki márciusban vagy április 25-ig négyes, ötös, hatos szintre minősült vagy HV-ként külön ágon kinevelt egy-egy négyes, ötös szintű üzlettársat, az kvalifikálta magát a Fehértói Halászcsárdába, egy kora délutáni ebédre, Kovács Zoltán hálózatalapítóval és Molnár Antal ágvezetővel, amit az ág vezetője adott elismerésül!

Friss erő: minden második ember új!
A kulcsember találkozón az üzlettársak fele új volt és az 50%-ból 7-en egy hónapja regisztráltak! Mint az ágvezető is megfogalmazta: ezek a számok igencsak biztatóak a jövőre nézve!

Fejben kezdődik, tervezéssel és tanulással folytatódik

Nem csak a jutalom-ebéden, hanem természetesen a képzésen is vendégük volt Kovács Zoltán hálózatalapító, aki a nap első témájában a vezetői szint eléréséhez vezető útról beszélt és mutatott a Molnár-ágból beszédes számokat az egyes ágak pontérték forgalmából.

Előadásában Zoltán kiemelte: a változás a fejekben kezdődik! Alapkérdések és -tanácsok:

– Ki dönt az életedben?

– Tűzd ki a céljaidat!

– Mikorra leszel HV?

– Tervezd meg az oda vezető utat!

– Új dolgokat kell megtanulnod!

– Szakmaként kell hozzáállnod!

Sikerszokások és valódi célok

A szünet után az ág vezetője Molnár Antal következett, aki a mindennapi hálózatépítői munkából villantott fel gyakorlatokat, sikeres munkamódszereket.

Anti a következőket emelte ki a hallgatóság számára:

– „MLM-emberré” kell, hogy válj!

– Vegyél fel olyan sikeres szokásokat, amiért az emberek követésre méltónak találnak!

– Csak az álmaid-céljaid tudnak végig vinni ezen a nagyszerű úton!

– Ha van egy igazi álmod-célod, akkor működnek a meghívások és dübörögnek a házi marketingek!

– Hálózatvezetői szint = heti kettő házi marketing 7-8 fővel és fél év alatt vezető vagy!

02

18 „ebéd-kvalifikáció”

A kulcsember találkozó után 18 lelkes üzletépítő indult a Fehértói Halászcsárdába, ahol egy nagyszerű ebédet fogyasztottak el közösen. Igen, ennyi ember minősítette magát a kvalifikációs ebédre!

Ágvezetői köszönet

„Hálás szívvel köszönöm üzleti tanácsadómnak, Zoltánnak a nagyszerű tanítást, példamutatást az ág nevében is! Gratulálok mindenkinek a teljesítményéhez és nagyon büszke vagyok mindenkire. A képek magukért beszélnek. (Az egyiken az ebédre kvalifikálók csapata látható.) Legyetek gyémántok! Találkozunk május-10-én vasárnap a start-képzésen!” Üdv: Molnár Antal és Andrea

Ezeket olvastad már?