Kezdőoldal Ágak Energikus Hölgyek Sikergyára Mórahalmon, a Molnár-ágon: hívj, ameddig „köll”

Energikus Hölgyek Sikergyára Mórahalmon, a Molnár-ágon: hívj, ameddig „köll”

Nagy-Lászlai Erika a „Farkas-falka” tagjaként ért el sikert csapatával.


Mint a cím is sugallja, a Molnár-ág újabb Sikergyár képzésén csupa energikus, lendületes hölgytől tanulhattak. Az október 15-én, Mórahalmon tartott tréningről természetesen egy csodálatos és sikeres hölgy, Zsóriné Bözse küldött tanításokkal teli beszámolót.

Az ágvezető páros ölelésében a vendégelőadó

Az életmódbeli hibákat kell javítani
Dankó János vezette fel csodálatos vendégelőadónkat, dr. Pollák Évát. Fő mondanivalója így hangzott: te vagy a felelős a saját sikeredért, életedért! Éva orvosként felvállalta, hogy nem kezel, hanem helyreállítja az egészséget. Mint mondta: – Nem a betegségekkel kell foglalkoznunk, hanem az életmódunkban lévő hibákkal. Szüntesd meg ezeket a hibákat, és a betegségek „maguktól eltűnnek”.

Dr. Pollák Éva nem először segítette a csapatot tudásával

Dankó János a „női napon” a felépítésben jeleskedett

Javaslatok minden korosztálynak
Nagyon hasznos dolgokat osztott meg velünk az ételintoleranciával, ételallergiával kapcsolatban. Megtudtuk, mit javasol újszülötteknek, kisgyermekeknek immunerősítésre, allergiára, felnőtteknek fogyásra, s hogyan segíthetjük az emésztésünket. Méregtelenítésről, fogyásról, zsírégetésről is tanított minket, és hogy többet kell beszélni az üzletről!

Köszönjük, hogy a szakmai alapossága mellett mégis könnyedén és laza stílusban adta elő a fontos tényeket!

Farkas Ildi útmutatásai a sikeres egyeztetésekhez

„KÖLL”
Következő előadónk a drága Arany Hálózatvezetőm, Farkas Ildi „energiabomba” volt. A témája mindig aktuális: sikeres időpontegyeztetés. A meghívásnál a hatékony kapcsolatfelvétellel kell kezdeni. A nagy titok (némi szögedies ízzel): „Annyit hívj, amennyit KÖLL, addig hívj, ameddig KÖLL!” A lényeg, hogy a célodat elérd vele. Ezért fontos a cél, a tervezés és a statisztika, a kontroll!

Készülj fel a sikeres meghívások előtt
Ildi szemléletesen bemutatta, mit kell fizikailag is előkészíteni ehhez, és magadat is fel kell hangolni a megfelelő magas rezgésszintre, hogy jól érezd magad – és ez át is menjen az új jelölthöz. Úgy állj a telefonáláshoz, hogy te egy csodálatos ajándékot, lehetőséget kínálsz fel neki! Hangolódj rá, neki miért lehet ez jó, mi az ő nyomógombja. S ha mégis nemet mond, tudd, hogy magára, a saját fejlődésére, változására mondott nemet!

Hanganyagok a sikeredért
Ne félj a nemektől, mert azok is közelebb visznek a célodhoz! Újak számára segítség Lőrincz János: Iránytű a kapcsolatokhoz CD-je, hogy kiket érdemes megszólítani, és Tarczy Gyula: Időpontegyeztetés CD-je.

Csináld, csináld
A lényeg, hogy csináld, csináld, mert ahogy egyre jobbá válsz, úgy fogsz egyre jobb embereket bevonzani! Ő igazán jó példa arra, hogyan lehet bevonzani az embereket, hiszen már 4 csodálatos hálózatvezető követi őt. Köszönjük a gyakorlatias, lelkes előadásod, gratulálunk, csak így tovább a céljaid felé vezető úton!

Az ágvezető, Szélpál Andrea egy igazi példakép

Mi a 3 legfontosabb célod?
A következő előadó hölgy az ágvezetőnk, Szélpál Andi volt. Hálózatigazgatónk nagyon jó példa előttünk lendületével, lelkesedésével – igazi példakép! A témája: így hangzott: hogyan indítsd és vidd az embereket? Mielőtt a világot rendbe raknád, először  tedd rendbe saját magad! Andi Brian Tracy: Maximális teljesítmény című könyvét javasolta, és a gyakorlatban meg kellett csinálni azt a feladatot, hogy mi a 3 legfontosabb célod? Le is írta mindenki. Ez egy fontos alap, mert ha tisztán látod a célod, tudod hova tartasz: „Ha a fejben nincs kétely, akkor az úton nincs akadály!”

A szünetben is derűs volt a hangulat

Még néhány motiváló kulcsmondat

  • Élő mágnes vagy!
  • Sok kulcsember kell a fejlődéshez.
  • Te vagy az életed vezérigazgatója! Te vagy az elnöke sorsod cégének!
  • Te tudsz változtatni!
  • Soha ne engedd, hogy valaki ne legyen boldogabb a veled való találkozás után, mint előtte!
  • Beszélgess az emberekkel, kérdezz, építs bizalmat!
  • Mindenkit indíts el: Biztosan érdekel az olcsóbb vásárlás és a plusz bevétel teremtése!
  • Érted dolgozom, de nem helyetted!

Megmutatták a hogyant
Ezután a konkrét gyakorlati lépéseket mutatta meg, mik azok a folyamatok, amelyeken mindenkit végigviszünk a regisztrációtól az üzlet bemutatásáig. Képzések, munkaeszközök, verseny, online és offline családi infók. Milyen feladatokat adsz ki a munkatársadnak, miben állapodsz meg vele? Nagyon gyakorlatias, konkrét, lelkesítő előadás volt, köszönjük szépen az iránymutatást. Aki haladni akar, annak meg lett mutatva a „hogyan”. A szárnyaló sasok repülésre készen, irány a bőség óceánja!

Gratuláció a Hónap Hálózatvezetőjének

Hónap HV-ja
S még egy fontos leismerés is hozzátartozik a nap krónikájához: Nagy-Lászlai Erika lett ezúttal a Hónap Hálózatvezetője. A Farkas Ildi által vezetett „Farkas-falka” tagjának megérdemelt szólt taps, mikor átvette a serleget az ágvezetőtől.

 

Ezeket olvastad már?