Kezdőoldal Ágak Újra szárnyal a Lőrincz-ág Délvidéken!

Újra szárnyal a Lőrincz-ág Délvidéken!

Sokan voltak kíváncsiak a Dél-Magyarországon a Biocomra

Sokan voltak kíváncsiak a Dél-Magyarországon a Biocomra

Ünnepi hangulatot varázsoltak a mórahalmi Aranyszöm Rendezvényházba, Nagyné Szögi Judit hálózatvezető remek szervezésének köszönhetően. November 22-én este benépesült a díszterem: közel 60 fő várta a Lőrincz-ág előadóit, és a Biocom hálózatban forgalmazott termékekből összeállított, ötletet adó ajándékcsomagok díszítették az ünnepi asztalt!

img_7808-2
Szeged környéke és Vajdaság

A házigazdákon kívül érkeztek érdeklődők Szegedről (Bozsóné Kiss Katalin hálózatvezető és csapata), a Vajdaságból, Hajdukovoról (Roska Éva 5-ös szintű üzlettárs és csapata). A megjelentek között voltak régi és új tagok, de szép számmal, 20 fővel alkotta a hallgatóságot a friss, kíváncsi érdeklődők csoportja. Az előadók (Bress Bea és Maxiné Sallai Anikó) mindketten Ezüst Hálózatvezetők, sokéves tapasztalattal.

Amit a Biocom termékek nyújthatnak
A nyitás Bress Beátáé volt, aki a szemléletes és humorral fűszerezett előadásában bemutatta a Biocom hálózatot, a forgalmazott termékek körét. A TOP 10 terméket részletesen ismertette. A készítményeken keresztül megmutatta, hogy milyen kincsek állnak a rendelkezésünkre és mennyire fantasztikus erőnlétet érhetünk el ezek használatával, ha egy kicsit odafigyelünk magunkra!

Reg-Enor tapasztalatok
Zárásként a Reg-Enoról szólt bővebben, melynek kapcsán három sikertörténetet hallhatott a közönség: Gyuris Péterné, Börcsök Károlyné és Roska Éva osztották meg sikeres terméktapasztalataikat.

Mi rejlik az üzletben?
Ezután következett Maxiné Sallai Anikó, aki az anyagi biztonságról, szabadságról, jövőképről beszélt, ami a BIOCOM üzletben rejlik. Szemléletesen, két évtizedes tapasztalatát adta át a hálózatépítés és az értékesítési rendszer ismertetésével.

Tanulságok
Fontos tanulsága lehetett az estnek, hogy a Biocom termékek kímélik a környezetet, segíthetnek a megelőzésben és az egészség megőrzésében, valamint a hálózati értékesítési forma segítségével megélhetést, jövedelmet, karriert kínál.

Egy jó visszajelzés
Pintér Mátyásné szerint sokat tanultak ezen az estén, számos hasznos tanácsot kaptak, jól érezték magukat. Úgy érezte: lendület, energia, jó hangulat lengte át az estét!

Januári nyitás
Már megszervezték az évindító nyílt infót, melynek időpontja: 2017. január 18-ára (szerda). Egy lelkesítő találkozóval nyitják az új évet, melyre mindenkit szeretettel várnak, aki Bress Beáta és Maxiné Sallai Anikó csoportjába tartozik. (A rendezvényen más csoportok tagjai NEM vehetnek részt, ilyen értelemben zártkörű a program.)

Ezeket olvastad már?